اون موقع که مورینیو پورتو رو بدون یه ستاره درست و حسابی قهرمان اروپا کرد ظاهرا خواب تشریف داشتید:27:نقل قول:
اگه ونگر عرضه داشت آرسنال رو با اون همه ستاره قهرمان اروپا می کرد:2:
Printable View
اون موقع که مورینیو پورتو رو بدون یه ستاره درست و حسابی قهرمان اروپا کرد ظاهرا خواب تشریف داشتید:27:نقل قول:
اگه ونگر عرضه داشت آرسنال رو با اون همه ستاره قهرمان اروپا می کرد:2:
raymond domenech كو پس !؟ ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط دکتر هیتسفلد. فداش بشم الهی درد و بلاش بخوره تو سر فرگوسن.
فقط سر الکس فرگوسن
چون تنها مربی بازیکن سازه
خیلی ببخشید ولی فرگوسن کدوم بازیکن رو ساخته از پایه یا خودش پرورش داده؟ کریستین رونالدو رو یا نانیو از پایه باهاشون کار کرده یا اوشی و رونی؟نقل قول:
ضمنا فعلا که نظر سنجی همه چی رو داره نشون میده . ( نبوغ استثنائی مورینیورو) .
راستی چرا خبری از رافا بنیتس نیستش اینجا؟ تا 3 میشمرم بگو. 123.123.123.123
1.wn fhv nd'i h,k pvt lk, fo,k ahdn ftild lk ]d 'tjlنقل قول:
2.n,lh!! h,kshg \,vj, ;gd fhcd;k nvsj , pshfd nhaj ;i nv shgihdfun fi fha'hiihd nd'i tv, oji ank
3. jh [hdd ;i lk dhnlldhn fha'hi Hvskhg id] ,rj fvhd rivlhkd nv hv,\h svlhdi 'bhvd k;vni
4.ببخشید براحتی قابل خوندن نیست باید اینجوری نوشته میشد تا ..:jealous:.
Only ونگر
بقیه رو بریزید دور(به جز ریکارد که خودیه)
آخه کاپلو آدمه؟ با اون بازیهای 1-0 ضدحالش
فقط اوتی هیتی
نظرسنجی به شدت ناقصه چون دو مغز بزرگ فوتبال یعنی کارلتو و بنیتز از قلم افتادن.
یا لیست مربی ها رو کامل کن یا در تایپیک رو تخته کن. کاپلو که در حال حاضر مفسر ورزشی
کانال اسکای شده تو لیست هست ولی کارلتو نیست!!!!!!!!!!! یا مورینیو که مربی هیچ تیمی نیست .
اگه به سابقه هم باشه که کارلتو از همشون سره .
گاس هيدينگ
ونگر
فرگوسن
دومنش هم به خاطر ضد حالهايي كه به ايتاليايي ها ميزنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
مغز متفكر (كارلتو):2::2::2:
دومنك هم يه مربي مضخرف و خرافاتي
عزیزم کاپلو الان سرمربی انگلیس هستش نه مفسر ورزشی.آنجلوتی هم فقط توی اروپا بلده تیم بده.بنیتز هم همینطور.توی لیگای خودشون فعلا مطرح نیستن.
عزیزم کاپلو یه هفته نیست که شده سرمربی انگلیس . تا قبل از اون که مفسر بود.نقل قول:
عزیزم کاپلو الان سرمربی انگلیس هستش نه مفسر ورزشی.آنجلوتی هم فقط توی اروپا بلده تیم بده.بنیتز هم همینطور.توی لیگای خودشون فعلا مطرح نیستن.
خیلی از این مربی ها که سنگشونو به سینه میزنید تو اروپا هم که نمی تونن تیم بدن. نیاین بگین مورینیو و ریکارد و .... هم قهرمانی اروپا دارن . چون اصلا آمار قهرمانی و کلا حضور در نیمه نهایی و فینال اروپا برای میلان و آنجلوتی یه رکورد فوق العلادست که همین مربی های مورد علاقه شما حالا حالاها به گردش هم نمی رسن.
همین میلان هم تا قبل از کالچیوپولی با یوه قدرت اول ایتالیا بودن .
اگه ملاک شما برای تعیین کیفیت یه مربی وضعیت حال حاضرش تو لیگه که اصلا من حرفی با شما ندارم.
مغز متفکر که دکتر حسابی بود نه کارلتو . دوست داشتی یه چیزی بپرونی درسته.نقل قول:
مغز متفكر (كارلتو)
آرش خان....من اگه كاپلو رو توي ليست آوردم دليلش رو هم نوشتم ..ميتونين برين چند صفحه قبل ببينين..همينطور هم بقيه..قبول دارم..جاي بنيتس خاليه..اما..كارلتو ..نه زياد..من خودم ميلاني هستم اما..كارلتو :41:خداييش كارهاش بگير نگير داره.قبول نداري؟؟؟؟؟نقل قول:
چرا کارلتو :41:نقل قول:
شما چندتا دلیل منطقی برای من بیار که چرا کاراش بگیر نگیر داره. من نمیگم آنجلوتی بهترینه . من میگم ااگه بهترین نباشه حداقل جز بهترین هاست . مربی محبوب منم هست .
به نظرتون بهترین مربی جهان کیه؟
ببخشید اگر خیلیا را ننوشتم
اگر کس دیگه ای را میشناسید که ننوشتم برام بگید
ویرایش شد
-------------------
خوب اينكه سوال نداره. معلومه كه خوزه مورينيو عزيزه ديگعه.
آرتور جرج :31::27::27::21:
:16::16::42::42:
به نظرمن همون منصور جمالی خیلی با هوشه
اول از همه معیارهای انتخاب مربی چیه.... من مارچلو لیپی یا همون پل نیومن مشهور را بهترین مربی دنیا می دانم..... به دلیل قهرمان کردن تیم ملی ایتالیا تنها در طول دو سال حضورش.... قهرمان کردن یووه در اروپا، جهان و ایتالیا ، حضور در سه فینال پیاپی جام باشگاههای اروپا
نحوه تمرین هی.............. تعویض های کارساز....................بهبود عملکرد گاتوسو از یک بازیکن تخریبی به سازنده در جام جهانی به گونه ای که هیچ گاه دو اخطاره نشد و البته قهرمان کردن تیم های یووه و ایتالیا با بازیکنانی که سوپر استار الزاما نبوده اند.
italy2006 حق با توه مارچلو لیپی هم مربی بزرگی اشتباه از من بوده که تو نظر سنجی فراموش کردم. ببخشید
آقاي سوسمار عزيز...وسط تاپيكي كه ما راه انداختيم جنابعالي سوال ما رو دوباره مطرح كردي و تازه طرح هم ميدي و .. خيلي عاليه..مديران محترم انجمن كجاييد؟؟؟