درود بر شمانقل قول:
براي مشكل به هم ريختگي، كافيه دكمه هاي Ctrl+Shift سمت راست رو بزنيد.
براي جلوگيري از Automatic Keyboard Switch هم كافيه:
Tools> Options> Edit> Auto-Keyboard switching
Printable View
درود بر شمانقل قول:
براي مشكل به هم ريختگي، كافيه دكمه هاي Ctrl+Shift سمت راست رو بزنيد.
براي جلوگيري از Automatic Keyboard Switch هم كافيه:
Tools> Options> Edit> Auto-Keyboard switching
خیلی ممنون آقا جواد.. حل شد...این ctrl+shift سمت راست عجب راه حل کارگشایی بود...خیلی خوشم اومد...واقعا متشکرم...
یک مشکل دیگه ای هم که پیداشده اینه که این نوشته ها رو که کپی پیست کردم توی پاور پوینت ازمنابع مختلف ،
وقتی که مثلا توی یک صفحه نوشته ها رو انتخاب کردم و align right رو زدم از سمت راست مرتب شده ولی از سمت
چپ افتضاح شده...خیلی نامرتبه ... دستگیره پنجره text box رو هم که تغییرش میدم هیچ تاثیری نداره.... اینو باید
چه جوری درست کنم که هم از سمت راست و هم از سمت چپ مرتب باشند(البته center نباشه ها)
ممنون....
سلام دوست عزيزنقل قول:
شما براي اينكار ميتوني از منوي format و زيرمنوي alignment از گزينه هاي justify و justify low استفاده كني
موفق باشي
چه خوب...اینم حل شد...واقعا تشکر می کنم....نقل قول:
فروشگاه گرافيك كاربردي براي آفيس
سلام
در اين فروشگاه ايراني مي تونيد انواع گرافيك 2 بعدي و سه بعدي، تمپليت، پروژه هاي آماده، فلش و... رو براي انواع نرمافزارهاي آفيس، فتوشاپ، فلش و... خريداري كنيد:
کد:http://www.graphicstore.ir/
يه جواب براي دوستاني كه توي چند صفحه قبل پرسيده بودند كه چطور ميشه قايل پاورپوينتشونو بي نياز از نرم افزار كنن !
( من 2007 دارم و طبق اون مي گم )
براي اين كار كافيه كه از منوي كه مي خواين فايلتون رو ذخيره كنين ،گزينه publish رو انتخاب كنين ! از گزينه publidh هم اولين گزينه يعني packege fot cd رو انتخاب مي كنين ! با اين كار فايلتونرو مي تونين مستقيم روي سي دي رايت كنين يا پوشه اي رو انتخاب و داخل اون بريزين !
اين يه سي دي autorun ميشه كه بعد از اين تو هر دستگاهي بزارين ، به صورت خود اجرا فايل شمارو نمايش ميده ! بدون احتياج به وجود نرم افزار !
يعني اينكه فقط اسن سي دي شما مي تونه فايل پاورپوينت شما رو نمايش بده !
======================================
حالا سوالمم اينه كه چجو مي تونم توي پاورپوينت فايل فلش رو وارد كنم ؟
خيلي لازم دارم !
بسيار راحت !! 'در زمان save كردن گزينه power point show راانتخاب كنيد تا فايل شما با پسوند pps ذخيره شود حالا فايلي داريد كه نياز به برنامه پاورپوينت نداردنقل قول:
دستت درد نكنه. اگه اينجوري باشه كه خيلي عاليه.نقل قول:
من جواب سوالتون رو نمي دونم ولي اگه بگيد منظورتون از فايل فلش، چه پسوندي هست شايد بتونم بگم.
اين رو هم بگم كه اگه راهي براي تبديل فلش به Gif پيدا كنيد (كه حتماً پيدا مي كنيد) مي تونيد Gif رو وارد پاورپوينت كنيد. آيا فايل فلش امكانات خاصي داره كه فايل هاي Gif نداره؟
از كجا ميگي بي نياز ميشه؟ امتحان كردي؟نقل قول:
اول از همه در مورد دوستمومن كه ميگن فايل به صورت پاورپوينت شو در بياد ديگه بينياز ميشه !
اون فقط يك مدل از ذخيره هاست كه تا روش كليك ميكني شروع به نمايش دادن مي كنه !
تنها راهي كه فايل پاورپوينت شما بينياز به نصب اون ميشه همون راهيه كه تو پست قبليم گفتم !
================================================== ========
در مورد فايلهاي فلش هم منظورم فرمتهاي swf !
از نظر امكانات هم ديگه همتون بايد واقف باشيد كه چه امكاناتي داره ! توي همه صفحات وب هم استفاده ميشه !
ميشه دكمه داد يا هر چيز ديگه و .....
من خيلي به پاورپوينت علاقه دارم ولي چون فايل فلش رو نمي شه توش گذاشت تقريبا بي خيال اون شدم !
ممنون مي شم كه كمكم كنيد
آهان. فكر كنم فهميدم چي ميخواي.نقل قول:
مثلاً ميخواي يه فايل فلش بگذاري كه وقتي كاربر با ماوس، روي اون عمل خاصي رو انجام ميده يا دكمه خاصي از صفحه كليد رو مي زنه، اتفاق خاصي بيفته؟
فكر نمي كنم اين كار توي PPT امكان پذير باشه. ولي شما كه فلش روي سيستمت نصب كردي، توي پاورپوينت برو قسمت insert> Object ببين اسم فلش رو جزو برنامه هاي موجود مي بيني يا نه. اگه نبود ديگه بعيد مي دونم راهي داشته باشه.
ولي شما مي توني دكمه هايي رو توي خود اسلايدها طراحي كني كه با كليك روي اون، يك فايل صوتي اجرا شده و يا به اسلايد معيني انتقال پيدا كنيم.
من هم از همون object مي خوام بيارم ! گزينه فايل فلش هم داره ولي انتخابش مي كنم ارور ميده !
ميگه نمي دونم سرور چيچي نتونست پيدا كنه و بايد نصب بشه و اينجور چيزا ! البت با نصب دوباره و اينجور چيزا حل نميشه و تو يهمه ورژنها اين ارور رو ميده !
در ضمن ، افكتها و كارهايي كه با فلش ميشه كرد كجا و با پاورپوينت ميشه كرد كجا !
سلام دوستان...اگر slide transition & animation های جدید غیر از اونی که در دیفالت پاورپوینت موجوده ، کسی داره ممنون میشم بذاره...
یک سوال دیگه....چطور میشه یه اسلاید رو با بک گراند و ...کپی کرد؟؟؟مثلا یک اسلاید رو از یک presentation (آ)انتخاب کردم ، کپی زدم و توی presentation جدید(ب) paste کردم اما فقط نوشته هاش میاد و بک گراندش باهاش نمیاد..و بک گراند presentation (ب) بهش اختصاص داده میشه...
مگه ميشه به پ پ هم ترنزيشن افزود؟نقل قول:
سلام.نقل قول:
سخت نيست. درست همون لحظه كه Paste مي كنيد، يه مربع كوچك زير اسلايد ظاهر ميشه، كه يه فلش كوچك كنارش داره. اون فلش رو زده و گزينه Keep formatting رو انتخاب مي كنيد تا بك گراند اوليه ظاهر بشه.
سلام
خسته نباشید دوستان
فایلهای صوتی رو در نرم افزار پاورپوینت چجحوری بکار ببرم موقع جابجایی (رایت روی سیدی ) مشکلی پیش نیاد
ممنون
سلامت باشيد آقا جلال شما هم خسته نباشيد.نقل قول:
فايل هاي صوتي رو هر طور دوست داريد به كار ببريد. مثلاً روي نوشته يا عكس دلخواه راست كليك كرده:
Action Settings> Play Sound
رو بزنيد. اگه فايل پاورپوينت و فايل صوتي، در يك پوشه مشترك باشند مشكلي پيش نخواهد اومد.
نقل قول:
درسته جفتش تو یک پوشه هست اما رایتش میکنم روی سی دی قطعا اسم درایو عوض میشه و فایل رو پیدا نمیکنه
کی گفته با پاور پینت نمیشه کلیپ ساخت؟
هر کی گفته این رو ببینه تا بفهمه میشه ساخت!فقط وقتی دیدی حدس بزن چند اسلاید کار برده؟بگو
طرح از خودم.رضاreza(p30world)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پیشنهاد انتقاد کارات هر چی داری بگو استفادش رو بکنیم.(فقط دیدی یه چیزی بگیا)دوستون دارم رضا
بابا یه نظری انتقادی پیشنهادی چیزی میزی زیر میزی نمیدید خوب ندید همتون رو همین جوریم دوست دارم.
یکم تحویل...............!
سلام جلال جاننقل قول:
من كه فايل صوتي رو همراه با پاورپوينت با هم به پوشههاي مختلف انتقال دادم انجام شد ولي سي دي رو چك نكردم
اين لينك رو هم چك بد نيست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط رجيستر ميخواد
اگه پيدا كردي به من هم خبر بده
جالب بود....یه سوال؟؟چطوری تو پاورپوینت تصویر متحرک میشه گذاشت؟؟؟مثل اون گربه که پلک میزد یا اون فرشته که بال میزد؟؟؟صرف browse کردن کفایت میکنه؟؟؟
از منوی insert میری به بخش picture بعد frome file
(عکسgif رو وارد میکنی )
حالا واسه طبیعی شدن بهش یه انیمیشن اضافه میکنی مثلا از سمت چپ بیا و از سمت راست بره
هنوز حرکتی نمیبنی وقتی f5 رو زدی حرکت رو میبنی .
یا هر انیمیشن که متناسب باشه.
اگه کارت راه نیفتاد بگو.
دوستان عزیز لطفا راهنمایی بفرمائید چگونه میتوان بر روی اسلاید های پاور پوینت صدا یا موزیک گذاشت مثلا یک موزیک خاص از اسلاید 1 تا 20
قشنگ بود
بازم داشتي بگذار
دوست عزیز 2 حالت داره یا میخوای یک آهنگ از یک اسلاید شروع بشه و در اسلاید بعد اجرا نشه یا آهنگ دیگه ای اجرا بشه
دو اینکه میخوای این آهنگ تا آخر اسلاید مثلا 20 ادمه داشته باشه و وقتی به اسلاید 21 میرسه قطع بشه.
راه حل 1:توضیح : insert> movie and sounds/ sond from file
بستگی به حالت شروع when klicked یا automatically
روی آیکن بلنگو کلیک راست میکنی سپس custom animation
یکی از حالت ها رو انتخاب میکنی .
راه حل 2: همه مراحل 1 رو میری سپس در قسمت custom animation روی فلش رو به پاینه2 ومی کلیک میکنی از منوی باز شونده گزینه effect option رو میزنی در صفحه باز شونده play sound در سر برگ effect
در قسمت دوم stop playing گزینه after slid رو کلیک میکنی و اسلاید مورد نظر(در اینجا20 ) رو وارد میکنی ok .
میتونی تنظیمات دیگه های رو همین جا انجام بدی مثلا آیکن بلنگوت رو مخفی کنی.در سر برگ 3 .
سلام من هم تبريك مي گويم
يك سوال دارم:
وقتي مي خوام يك slide جديد بسازم همون templateي رو مي گيره كه اسلايد هاي قبلي داشتند يعني اگر بخوام template اش رو عوض كنم template همه slide ها با هم عوض مي شه .چه كار كنم؟
نقل قول:
ممنون از توجهتون دوست عزیز :20:
نقل قول:
اين كه نام درايو عوض ميشه درسته، اما اصلاً كاري به نام درايو نداره. از كجا ميگيد نميشناسه؟ امتحان كرديد نمي شناخت؟
اگه روي سي دي، نشناسه، سي دي رو در كامپيوتري كه ميخوايد اجرا كنيد، دوباره روي هارد كپي كنيد تا بشناسه. خلاصه نبايد مشكلي باشه. من فايل هاي پاورپوينت ديدم كه خيلي راحت از روي سي دي با صدا اجرا ميشه.
من معمولاً براي ايجاد اسلايد جديد از Copy/Paste استفاده مي كنم كه بك گراند و... هم باهاش كپي بشه.نقل قول:
1) پروژه اي دارم كه بايد روي power point ارايه بشه چه سايزي براي نوشته ها مناسبه ( روي ويديو پروژكتور قراره نمايش داده بشه)
2)چه كار كنم كه template برايslide جديد با template براي slide هاي ديگه فرق كنه؟
سلام ...
تاپيك به بخش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] منتقل شد .
موفق باشيد .
سلام
در مورد اندازه font همین فونت که استفاده میکنید .شما به هر تعداد که سطر داشته باشید در مقیاس بزرگتر بر روی صفحه(معمولا سفید)که ویدئو پروژکتور بر روی ان نمایش داده میشود نشان داده خواهد شد .فقط مراقب باشید که نوشتها از کادر اسلاید بیرون زدگی نداشته باشند.رای پیش فرض همان کلید f5 را بزنید.
در مورد template نیز این template در خقیقت یه پس زمینه آماده شده میاشد و از 2 ترکیب اصلی backgerand و slid layout تشکیل شده است.
شما باری تغیر هر یک از اسلایدها کاافیست بر روی آن اسلاید(کوچک شده آن) رایت کلیک کرده و backgerand ,و Slid layout آن را تقیر داده و فقط کلیک apply to را کلیک کنید تا زمینه و نحوه نمایش آن اسلاید عوض شود.
پیشنهاد میکنم که اصلا از پیش فرض ها استفاده نکنید و برای زمینه کارتون عکسی کمرنگ از موضوع مورد بحث را از طریق بکگراند بگذارید.
متون بندی هم طولانی نکنید در عوض از شکلها و لینک دادن جهت توضیخ مطالب استفاده کنید.
کسه دیگه هیچ کاری یا نظری نداره؟
علی آقای گل دستت درد نکنه. درواقع اصل مطلب این بود که من از اینترنت یه فایل پاور پوینت رو لود کردم که موزیک متن جالبی داشت و دائم تکرار میشد. حالا که زحمت کشیدی پاسخ دادی یاد گرفتم چه جوری میشه این کار رو کرد. ولی عکسش رو نتونستم انجام بدم. یعنی نتونستم از اون فایل پاور پوینت لود شده صداش رو بردارم و ازش استفاده کنم.راهی رو بلدی؟ جالب اینه که در effect هاش اصلا چیزی از وجود فایل موزیک نشون نمیده.ا
گر امکان داره فایل رو به ادرس ای میلتون میفرستم. ممنون میشم.
سلام عليكم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ميخوام يه پروژه بزنم كه آموزش نصب ويندوز ويستا رو به صورت واقعي ( يعني طرف كليك ميكنه رو نكست ، ميره صفحه ي بعد و ... )
بسازم ، حالا اول بگيد كدوم شركت آموزش نصب اين ويندوز رو به صورت شبيه سازي شده كه گفتم زده ؟ و نكاتي
كه به نظرتون به درد ميخوره كه بگيد تا پروژه ي خوبي از آب در بياد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يا اگرم مشابه همچين كاري رو كسي ساخته ، بذاره اين جا ما هم استفاده ببريم ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
متشكرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توی پاور پوینت 2002 جایی به اسم « with preview » وجود دارد؟:11:
اگه هست کجاست؟:18::31:
معمولاً فايل موزيك به صورت عكس يه بلندگوي كوجك روي اسلايدها ديده ميشه. آيا شما همچين چيزي رو اسلايدتون نداريد؟نقل قول:
بفرست.نقل قول:
بعد به نکات آموزشی میکروسافت پاور پینت یه سر بزن من تو اون آموزش همه چیز رو توضیخ دادم.
بعد اینکه وقتی فایل رو دانلود کردی احتمال داره فایل صداش به صورت Hidden باشه.
در بعضی کارها هم که با فرمت pps نمایش داده میشه صدا به صورت embed به خود فایل atach میشه (در این مورد اطلاعاتم تکمیل نیست)وپیشنهادم اینه با نرم افزار jetaudio آهنگ رو ظبط کنی.