تو gsmarena هم امکاناتش رو زده. کاری به قیافه ندارم. ولی خداییش عجب چیزیه ها... لیست features رو نگاه کنید طوماریه واسه خودش :
قسمت بالای ال سی دی گوشی طوریکه انگار n73 رو میرور کرده باشی .نقل قول:
کد:http://www.gsmarena.com/nokia_n82-2177.php
Printable View
تو gsmarena هم امکاناتش رو زده. کاری به قیافه ندارم. ولی خداییش عجب چیزیه ها... لیست features رو نگاه کنید طوماریه واسه خودش :
قسمت بالای ال سی دی گوشی طوریکه انگار n73 رو میرور کرده باشی .نقل قول:
کد:http://www.gsmarena.com/nokia_n82-2177.php
فعلا اینو داشته باشین...
آخه یعنی چی؟ :19:
(به نقل از فروم رسمی نوکیا)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ااااااااااااااااااااااااا اااااا . بابا این همه امکاناتو چه جوری تو یه وجب جا میدن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
واقعآ علم چه کرده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
خوب از قرار معلون 3d acceselerator رو نیز این گوشی داره!!همچنین دو تا سی پی یوی 332 مگاهرتزی داره!!!!!و یک دوربین 5 مگاپیکسلی و جدیدترین سیمبین!!!!نوکیا حریف میطلبد!!فلاش زنون نیز یادم رفت!!!!خروجی تی وی و wifi نیز داره!!!!!!مع!!!!!!
پسر عجب امکاناتی داره:18::18::18::18::18::18:
در یک کلام نوکیا ترکوند... n95 هم از رده خارج شد... لیست feature رو نگاه کنید :
- Built-in GPS navigation
- A-GPS function
- Motion sensor (with UI auto-rotate)
- Installed Maps application covering over 100 countries
- Java MIDP 2.0
- MP3/AAC/AAC+/eAAC+/WMA player
- Video player
- 3.5 mm audio output jack
- TV out
- Stereo FM Radio
- Organizer
- Office document viewer
- T9
- Push to talk
- Voice dial/memo
- Built-in handsfree
تنها نقطه ضعف این گوشی رو میشه نداشتن اینفرارد دونست.
اونی که پررنگش کردم میدونید چیه ؟ سنسور حرکتی داره. یعنی وقتش شما گوشی رو افقی میکنید به طور اتوماتیک صفحه نمایش هم افقی میشه.
انصافا از نظر امکانات خیلی خوبه جالبه که گوشی هم خیلی کوچیکه البته نسبت به امکانات عرض میکنم.
انصافا نوکیا ترکونده.واقعا خیلی باحاله.حالا خدا کنه گوشی همینطوری خوب باشه.
واووووووووووووووو
عجب چیزه خریه !!!
سی پی یو 322 مگا هرتز اونم دو آل !!!
تا حالا یه همچین سی پی یو خفنی رو گوشی ندیده بودم
در ضمن یه عکس از این گوشی تو دست دیدم زیادم بد نبود ,یعنی خوب بود
از نزدیک بهتر از توی عکسه
خوب همونطور که حدس زده میشد لقب camera phone رو به این گوشی دادن. همون لقبی که یه موقعی ماله n73 بود. این هم جورایی پسرخوانده n73 ...
تا جایی که من شنیدم تو سری 7 نوکیا هم یه n دیگه داره طراحی میشه که اون هم از دوربین قوی برخوردارهنقل قول:
احتمالا لغب camera phone به اون میرسه
این هم یک عکس از جلوی گوشی!
البته همين الان n82 در بعضي مناطق موجوده...
خدا زیادش کنه _ motion sensor داره _ کاسبی 5500 رو هم کساد می کنه
پستهای اضافی حذف شدند.
اخطار
امکاناتش the best هست، ولی مشکلات قیافه ای داره...باید بره جراحی پلاستیک!
ولی خدا کنه دوربینش از ان95 بهتر باشه و عکساش از ان95 طبیعی تر باشه ولی قیافش شبیه ان91 بدون دره ولی امکاناتش آدمو دیوونه می کنه
این گوشیهایی که لمسی نیستش چه جوری توی اینترنت باهاشون کار میکنن یه صفحه پر از گزینه هستش مثلا همین صفحه که الان شما میخونید من که تعجب میکنم
البته جاش اینجا نیست ولی برای اطلاع عمومی میگم بهترین کمرا فون سال 2006 کا800 شدهنقل قول:
نقل قول:
عکساتون باز نمیشن :13:
میشه لینک فرومش رو هم بدین چون میخوام اطلاعات ان95 8گیگ رو چک کنمنقل قول:
میگن که اونم دال سی پی یو هستش
شما شنیدین ؟
یه بررسی کامل تر از این گوشی
حافظه داخلی این گوشی 100 مگابایت هستش که در مقایسه با n95 یه 60 تایی کم تر هستش ولی در کل 100 مگابایت حافظه داخلی خوبی هستش. کارت حافظه این گوشی از نوع microSD هستش.گفته شده کارت حافظه همراه این گوشی 2 گیگابایت هستش.
اندازه صفحه گوشی 2.4 اینچ هستش که بازم در مقایسه با n95 یه 2 اینچی و در مقایسه با n95 8gig یه 4 اینچی کم تره که فکر میکنم در رابطه با این موضوع بازی رو به ان 95 واگذار میکنه.
دوربین این گوشی 5 مگاپیکسل همراه با اتوفوکوس و فلاش زنون که این موی تونه واقعآ در نوع خودش جالب باشه و خیلی خیلی خوب باشه واسه این گوشی در ضمن باید بگم که لنز دوربین این گوشی از نوع کارل زایس هستش.فیلم برداری این گوشی 30 فرم در ثانیه هستش که با فرمت MPEG4 فایل ها ذخیره می شود.
همراه این گوشی یک رابط تلویزیون هم موجود می باشد که می تونید فایل های ذخیره ایی روی گوشی رو در صفحه تلویزیون هم مشاهده کنید.
این گوشی تمام قابلیت های دیتا از جمله gps رو پشتیبانی میکنه فقط اینفرارد نداره که بودو نبودش هیچ فرقی نداره.
سیستم عامل این گوشی Symbian OS 9.2, S60 rel. 3.1 هستش.این گوشی فقط در یک رنگ اونم نقره ایی وارد بازار خواهد شد.
در رابطه با باتری این گوشی هم باید گفت 4.5 ساعت صحبت و 225 ساعت در حالت استندبای رو می تونید در این گوشی داشته باشید.
قیمت این گوشی با کارت حافظه همراه 450 یورو اعلام شده و قبل از کریسمس هم این گوشی در بازار هستش.
در رابطه با طرح ظاهری این گوشی حرفی ندارم ولی قابلیت های این گوشی اونقدر بالاست که میگم نوکیا در سال 2007 بیشترین انرژی خودش رو گذاشت و به نظر من موفق ترین شرکت توی امسال نوکیا بود اینقدر گوشی تولید کرد که برای هر سلیقه ایی می توان یک نوع گوشی خوب پیدا کرد.
یه فلش مثل فلش موس دارن که با جوی استیک گوشی میشه کنترلش کرد. و به صورت هوشمند اگه نزدیک یه لینک بشه میپره روش. زیاد سخت نیست.نقل قول:
عزیز منظور من لقبی بود که نوکیا به گوشی های خودش میده. مثلا به n73 قبلا لقب camera phone داده بود چون بین 3 مگاپیکسلی های نوکیا بهترین کیفیت رو داشت و به n83 هم این لقب رو داده معلومه بین 5 مگاپیکسلی هاش بهترین کیفیت رو داره. یعنی مطمئنا کیفیت عکسش از n95 بیشتره. در ضمن اون فقط یه آمار ساده از یه سایت اینترنتی بود و جامعیت نداره.نقل قول:
اگه وارد بازار بشه حتما میگیرمش
خیلی باهاله
اینجور که معلومه قیمت مناسبی هم داره
نقل قول:کد:http://www.forum.nokia.com/devices/matrix_all_1.html
این لینک خود سایت:نقل قول:
کد:http://meandmyphones.blogspot.com/2007/11/nokia-n82-impressions-after-week.html
به نظر گوشی قشنگی نمیاد.
ولی مطمئنم که تا از نزدیک نبینیش نمیشه در موردش نظر داد.
ولی از نظر مشخصات سخت افزاری؛ خیلی کامله.
درست میگه. به خاطر کیفیت بهتر و فلاش زنون.نقل قول:
البته جاش اینجا نیست ولی برای اطلاع عمومی میگم بهترین کمرا فون سال 2006 کا800 شده
یه نشانگر مثل موس داره که اونو با 4 جهته حرکت میدن....نقل قول:
این گوشیهایی که لمسی نیستش چه جوری توی اینترنت باهاشون کار میکنن یه صفحه پر از گزینه هستش مثلا همین صفحه که الان شما میخونید من که تعجب میکنم
شما مثل اینکه اطلاعی از نحوه عرضه گوشی و توزیع اون ندارید. فکر میکنید اونجا هم مثل ایرانه ؟ نه عزیز من اونجا دقیقا در آغاز یک روز مشخص جنس رو تو فروشگاهها عرضه میکنن. مثل ps3 یا آیفون و ... حالا شاید یه تعداد خیلی محدود تولید بشه واسه بررسی و تبلیغات... همینایی که عکساشو تو سایتها میبینید. ولی تولید و عرضه رسمی در تاریخ مشحصی انجام میشه که دقیق سایت gsmarena حالت محصول رو از coming soon به available تغییر میده.
نگاه كنيد يه محصول ممكنه همزمان تو كله دنيا عرضه نشه...ممكنه اول تو اروپا عرضه بشه بعد 2-3 ماه تو نقاط ديگه...حالا سايت gsmarena هم كه اگه اشتباه نكنم تو امريكاست ميايد فقط تاريخ عرضه اين محصول رو به امريكا رو مينويسه...در صورتي كه ممكنه اين محصول تو نقاط ديگه عرضه شده باشه...نقل قول:
شما مثل اینکه اطلاعی از نحوه عرضه گوشی و توزیع اون ندارید. فکر میکنید اونجا هم مثل ایرانه ؟ نه عزیز من اونجا دقیقا در آغاز یک روز مشخص جنس رو تو فروشگاهها عرضه میکنن. مثل ps3 یا آیفون و ... حالا شاید یه تعداد خیلی محدود تولید بشه واسه بررسی و تبلیغات... همینایی که عکساشو تو سایتها میبینید. ولی تولید و عرضه رسمی در تاریخ مشحصی انجام میشه که دقیق سایت gsmarena حالت محصول رو از coming soon به available تغییر میده.
براي 100 دمين بار ميگم نوكيا اينو براي كريسمس داده..و حدوده 1-1.5 ماه ديگه كريسمس هست ولي خريد ساله نو تو بعضي مناطق معمولا 1 ماه قبلش صورت ميگيره يعني روزهاي اخر نوامبر...
به اين لينك مراجعه كنيد:
همانطور كه ميبيينيد gsma اينو زده Coming Soon در صورتي كه من Z750 رو يه ماه پيش تو دست يكي از دوستان دييدم
بابا تازه یکی دو روزه سایت نوکیا این گوشی رو به طور رسمی معرفی کرده. ممکن نیست برای فروش در جایی عرضه شده باشه. البته ممکنه تا هفته آینده یا چند روز آینده عرضه بشه. اما دیگه به این سرعت یه گوشی رو معرفی و عرضه نمیکنن. حداقل یه هفته ای روش تبلیغ میکنن و مانور میدن. اونم این گوشی رو ...
ببخشید شما توی فنلاند زندگی می کنید؟نقل قول:
2:اگه توی ایران دیدید من خودم خیلی گوشیها را قاچاقی می گیرم ولی 1 ماه طول میکشه تا توی شبکه بشه!
من الان w960 دارم ولی بهم گفاند باید صبر کنی تا بیاد داخل شبکه!
شما اولش يه طوري با تاكيد گفتيد ممكن نيست عرضه بشه كه يعني 2-3 ماه ديگه عرضه ميشه منم بر روي همين تاكيد گفتم.نقل قول:
بابا تازه یکی دو روزه سایت نوکیا این گوشی رو به طور رسمی معرفی کرده. ممکن نیست برای فروش در جایی عرضه شده باشه. البته ممکنه تا هفته آینده یا چند روز آینده عرضه بشه. اما دیگه به این سرعت یه گوشی رو معرفی و عرضه نمیکنن. حداقل یه هفته ای روش تبلیغ میکنن و مانور میدن. اونم این گوشی رو ...
حداكثر تا 15 روز ديگه بقيه نقاط هم عرضه ميشه
اگه اونجا بودم ميخريدم براتون مي فرستادم!!نقل قول:
ببخشید شما توی فنلاند زندگی می کنید؟
يه سرچي كنيد مشخصه..بعد تو سايت نوكيا هم برين...ببينيد چي نوشته..
يه سوال داشتم هرچند كه ممكنه ربطي نداشته باشه به تاپيك...
از اين فلش جانبي ها نوكيا داره باسه گوشيهاش؟
فلش جانبی چیه دیگه.نقل قول:
بله. یکی از دوستام برای 3250 خودش از تهران پیدا کرده... زنون هم هست و با باتری خود موبایل تغذیه میشه...نقل قول:
منظور از اين فلشهاي جداگانه هست كه به پورت گوشي وصل ميشه و نقش فلش ثانويه رو داره....نقل قول:
فلش جانبی چیه دیگه.
خيلي خوبه....ميشه قيمتش رو بدين؟نقل قول:
بله. یکی از دوستام برای 3250 خودش از تهران پیدا کرده... زنون هم هست و با باتری خود موبایل تغذیه میشه...
کاملا موافقم:10:نقل قول: