اینجا فکر کنم قبل از اون جعبه هایی که از بالا میان باید صحنه رو آهسته کنی و بپری اونجایی که میرن .
Printable View
اینجا فکر کنم قبل از اون جعبه هایی که از بالا میان باید صحنه رو آهسته کنی و بپری اونجایی که میرن .
سلامنقل قول:
ممنون از راهنماییتون
باید میرفتیم توی جعبه و زمان رو به عقب برمیگردوندیم تا ببردمون بالا
:10:
من امروز نیومدم توی این تاپیک وگرنه جوابتو میدادم.نقل قول:
راستی امروز تمومش کردم.اگه جایی از بازی گیر کردین در خدمتم:5:
سلامنقل قول:
ممنون از شما
آقا من هم الان بازی رو تموم کردم
فکر نمیکردم اینقدر زود تمومش کنم البته بازی تا حدودی طولانی بود
نظر من در مورد بازی:
گیم پلی خیلی خوب بود
گرافیک عالی بود مخصوصا تریلر هاش
هوش مصنوعی دشمنا هم خیلی خوب بود یعنی زود عکس العمل نشون میدادند
جذابیت بازی هم خیلی خوب بود
کنترل زمانش عالی بود
و کلا یه بازی بود که ارزش یک بار بازی کردن رو حتما داشت
منتظر Time Shift 2 هستیم
ممنون از همه شما
:20:
[سلام
من توی یکی از مراحل تایم شیفت Time Shift گیر کردم و راه رد کردنش رو پیدا نکردم.
مرحله poin of impact که صفینه نابود شده و پل شکسته و وسط اون پرههای هلیکوپتر داره میچرخه.
من نمدونم از اونجا چطوری باید رد بشم
سلام دوست عزیزنقل قول:
اونجا باید زمان را آهسته کنی و بپری روی پره های و بعد بپری اونور پره ها ( یک سکوی فلزی )
بازم سلام
من توی یکی از مراحل تایم شیفت Time Shift گیر کردم و راه رد کردنش رو پیدا نکردم.
مرحله poin of impact که صفینه نابود شده و پل شکسته و وسط اون پرههای هلیکوپتر داره میچرخه.
من نمدونم از اونجا چطوری باید رد بشم
اما کسی هنوز کمکم نکرده لطفا راهنمایی کنید
یه پست پایتر از پست خودت رو بخون.واسه تو جواب داده دیگه.:18:نقل قول:
سلام
این بازیو مدتی پیش تموم کردم. همونجوری که دوستان اشاره کردن گیم پلیش بسیار خوبه و همین باعث میشه بازی کردنش حتی از بازی مثل Crysis لذت بخش تر باشه.
اگر اشتباه نکنم در زمان لود بازی نکاتی نوشته میشه. یکی از اونها اینه که " 4 بعدی فکر کنید " که خاص این بازی هست یعنی علاوه بر موقعیت, به بعد چهارم هم که زمانه توجه کنید. اگر نکته فوق رو در نظر داشته باشید جایی گیر نمی کنید. مخصوصا 3 4 جا تو بازی هست که خیلی مهمه:
یکیش همونی که باید برید توی جعبه و زمان رو به عقب برگردونید تا سر از اونور دیوار در بیارید.
یکی دیگه اون پره مربوط به سفینه سقوط کرده که باید زمان رو آهسته کنید و سوارش بشید.
یکی دیگه آسانسور که باید چرخ رو بچرخونید و زمان رو به عقب برگردونید و سوار شید و زمان رو نرمال کنید.
و ...
هر جا گیر گردید روی بعد چهارم یعنی زمان تمرکز کنید.
سلام دوستان
من بازي رو تازه شروع كردم و بار اول بدون مشكل بازي كردم و خوشم هم اومد ولي بار دوم كه بازي رو شروع كردم بازي كرش كرد . خود بازي هم ميگه كه ممكنه بازي كرش كنه و يا فريز و اينم ميگه كه بايد درايور به روز كارت گرافيك رو نصب كنم . حالا ميخواستم بدونم كه تنها راه حل اين مشكل دانلود درايور كارت گرافيگ هست ؟ اگر راه ديگري هم وجود داره بگيد و اگر نداره من كدوم ورژن رو دانلود كنم ؟ لطفا يكي لينك دانلود درايور جديد رو بده ... گرافيكمم 512 gforce 8500
با سلام به همگی
من یه مدته بازی رو گرفتم بازیش عالیه ولی video های بازی یه جوریه انگار بی ربطه می خواستم بدونم که video های من سانسور شده یا همینجوری هست؟
مگه این بازی video مستهجل هم داره؟؟
با سلام-
اگر كسي اين بازي را تا آخر رفته لطفا به من بگه در قسمتي كه يك پروانه هواپيما مانند برروي چند ستون آهني بزرگ در حال گرد است و زير پاي بازيگر دره اي بزرگ است را چطوري بايد ادامه دهد هيچ راهي پيدا نمي شود
منم توی همین مرحله گیر کردم، ویه راه رو هم خودم امتحان کردم،نقل قول:
به این صورت که زمان رو متوقف کردم و رفتم وسط پره ایستادم و بعد b رو زدم،
اینجوری شروع کردم به بالا رفتن ولی متاسفانه بالاترین جای تونل بسته است و کاراکتر می افته پایین و میمیره!
لطفا یکی راهنمایی کنه باید چیکار کرد؟
سلامنقل قول:
عکس بزار ببینم کجا گیر کردی:31:
خب دوست عزیز من توی این تونل گیر کردم، پره با سرعت خیلی زیادی می چرخه!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بالای این پره هم این تونله که عکسش هست و بالاترین جای تونل هم که با حصار بسته است!!!
سلام
کاری نداره .شما باید زمان رو آهسته بکنی و بعد بپری روی اون پره ها و بری از اون یکی مسیر که روبروته بازی رو ادامه بدی
یه مسیر رو که تموم کردی ...اون یکی مسیر رو ادامه بده
مشکل اینجاست که هر دو مسیری که شما میگید رو قبلا رفته بودم ولی متاسفانه انتهای هردو راهرو بسته است!
دوست عزیز اینجا شما باید تا لبه ی همونجایی که وایسادی بری ، بعد زمان رو برعکس کنی .نقل قول:
ببین چی میشه ! :31:
ممنون دوست عزیز، مشکل حل شد.
اشکال کار من این بود که می رفتم وسط پروانه می ایستادم و بعد زمان رو به عقب بر می گردوندم!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:20: سلام دوستان خوشحالم که اینجا عضو شدم
من هم تو یه قسمتی گیر کردم :31:
دو ساختمان روبروی هم که واردی یکی از ساختمان های میشی دستی رو پایین میکشی
قطاری از ساختمان روبروی بیرون میاد و وارد ساختمانی که درا ون هستی میشه اما نمی دونم
چه کار باید بکنم لطفا یکی راهنمایی کنه
دوست عزیز من این بازی رو خیلی وقت پیش انجام دادم اما تا اونجایی که یادمه باید روی اون قطار میپریدید و زمان رو به عقب بر میگردوندید تا وارد ساختمان دیگه بشید.نقل قول:
نکته: اکثر/همه معماهای بازی با کنترلهای زمان حل میشند.
موفق باشید
:10: سلام وای مرسی درست بود من هی قطار رو نگه میداشتم بعد میخواستمنقل قول:
وارد درب روبروی بشم که نمیشد بازم مرسی اشکالی داشتم بازم می پرسم :20:
زنده باشی
سلام بچه ها من 1 جای بازی گیر کردم.
داخل 1 جایی مثل پارک هستم که بیرونش 1 تانک وایساده اصلا نمیدونم باید چیکار کنم.
1 تانک هم داخل پارک هست هر کاری کردم نتونستم سوار بشم.
اصلا توی این بازی میشه سوار ماشین شد؟؟؟