کلید دریبلها به خصوص دريبل زيداني و توضيحي در مورد گزينه هاي قسمت pes- shop در option می خوام
Printable View
کلید دریبلها به خصوص دريبل زيداني و توضيحي در مورد گزينه هاي قسمت pes- shop در option می خوام
مسعود جان. اگه بخوای دریبل زیدانی بکنی بهتره که دسته ی بازی داشته باشی که مجهز به آنالوگ باشه چون اینطوری راحت تره تا کیبورد. برای این جور دریبل کردن، آنالوگ راست رو 360 درجه بچرخون. فقط همین.
درمورد shop هم این رو بگم که شما اگه به اندازه ی کافی پول جمع کرده باشین می تونید استادیم نو بخرید. تیم ها و بازی کن های قدیمی بخرید. دوربین و نمای نویی بخرید. حالت شش ستاره رو بخرید و...............
سلام به همگی بچه ها مرسی با اجازه همگی من امروز عضو این گروه شدم و قبول دارم کونامی 1 سر وگردن از فیفا ایا جلوتره و از فوتبال سگا تا به حالش که پرو 5 باشه من کونامی بازی میکنم
بچه ها کونامی اعلام نکرده که قبل از جام جهانی فوتبالی عرضه کنه؟
اگه کسی چیزی میدونه ممنون میشم :rolleye: :rolleye: :cool: ;)
دوست عزیز محسن عضویت شما را تبریک میگم امیدوارم که همیشه در کنار ما باشی ;)
در مورد سوالتون هم تا اونجا که من خبر دارم کونامی هیچ خبر جدیدی از فوتبال جدیدش نداده و قعلا که خبری نیست
ولی اگر میخواهی آمار دقیقتری داشته باشی باید صبر کنی ببینیم کونامی بازهای واقعی مثل amin101 , sub-zero خبری از نسخه جدید این بازی دارن یا نه
موفق و پیروز باشید ;)
سلام دوستان
منم تقریبا 2 هفته ای میشه که PES5رو گرفتم.خوبه ولی یه ذره زیادی طبیعیه یعنی احساس می کنم گل زدن توی این بازی نسبت به WINNING ELEVEN8سخت تره وباید بیش تر تلاش کنی.داورش هم خیلی سختگیره .ولی در کل هر روز بیشتر بهش عادت می کنم.بگزریم
یه سوال داشتم اونم اینکه من با تیم رئال بازی می کنم الان که رسیدم به D1CUPخیلی گل های نا جوری می خورم همش روی پاس فراری.هرکاری کردم که دفاع تیمم نیاد جلو یا کمتر بیاد جلو به نتیجه نرسیدم. توی قسمت Edit Postionهم دفاع هارو تا جای ممکن کشیدم عقب ولی فایده نداشته.اگه راهی هست کمکم کنید ممنون می شم
موفق باشین
;) ;) ;)
آقاamin101 لطف میکنی درباره حذف کردن صحنه های ورود بازیکنان به زمین که گفتی توضیح بدی و بگی چطور می شه این کار رو کرد البته تو pes4
یه سوال دیگه درباره pes5
من این بازی رو گرفتم 2cd بود بعد از نصب هم ارور میداد که ویروسیه یه توضیح هم درباره تعداد cdهای بازی لطف کن
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط FAKHER
در PES4 در منوي قبل از شروع بازي كه با زدن start وارد بازي ميشيد گزينهاي به نام Entrance Scene وجود داره
اووون رو off كنيد تا ديگه صحنه ورود بازيكنان نشون داده نشه
-------------------------------------------------------------------------
من پيشنهاد ميكنم PES5 رو نسخه DVD و يا 4 CD اووون رو تهيه كنيد .... اكثر كساني كه 2 CD رو گرفتن مشكل دارن
سلام:
در بازي pes5هر وقت جهت دوربین را در حالتwide قرار می دهم همه ی صندلی های ورز شگاه خالی از تما شا گر می شود !!!!
صدایشان میاید ولی خودشان نیستند !!!
برای رفع این مشکل راهنمایی کنید
یکی هم با گرافیک geforce 5200 مي توان اين بازي را در حالت highبازي كرد؟
حيف كه اين بازي هر چه قدر هم خوب باشه به پاي فوتبال ps2نمي رسه!konami
در مورد سوال اولتون تا حالا به این مشکل بر نخوردم :blink:نقل قول:
نوشته شده توسط SAMANN
در مورد سوال دوم جوابتون نه است شما با fx 5200 به صورت high نمیتونین این بازی رو اجرا کنید یعنی بازی اجرا میشه ولی به صورت اسلو میشن ;)
اقا امین من نسخه 2 سی دی رو تهیه کردم و هیچ مشکلی باهاش ندارم . در ضمن کلیه زبونها هم کامل هست .نقل قول:
نوشته شده توسط Amin101
[COLOR=SlateGray]سلام:
در بازي pes5هر وقت جهت دوربین را در حالتwide قرار می دهم همه ی صندلی های ورز شگاه خالی از تما شا گر می شود !!!!
صدایشان میاید ولی خودشان نیستند !!!
برای رفع این مشکل راهنمایی کنید
یکی هم با گرافیک geforce 5200 مي توان اين بازي را در حالت highبازي كرد؟
حيف كه اين بازي هر چه قدر هم خوب باشه به پاي فوتبال ps2نمي رسه!konami[/COLOR] :puke: :puke: :puke:
سلام سامان جان عزيزم متاسفانه اين مشكل خوده بازيه ميدوني چرا؟
آخه اين دوربين بخاطر اينكه از نماي بالاتر نشون ميده ممكنه به خاطر اينكه به زبان راحت تر به كارت گرافيك شما خيلي فشار نياد و بازي اسلوموشن نشه اومدند اين كارو انجام دادند كه بازي اسلوموشن نشه آره عزيزم اين يكي از مشكلات اين بازيه و هيچ نگران نباش كه كارت گرافيك منم همينطوره در ضمن گرافيك من nx 6600 pci ميباشد
نقل قول:
نوشته شده توسط MOH333EN
سلام دوست عزیز .
برای رفع مشکل شما در نبودن تماشاگر ها باید برنامه زیر را دانلود کنید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برنامه فوق رو که دانلود کردید علاوه بر واضح کردن بیشتر تصویر بازی مشکل عدم وجود تماشاگر رو نیز رفع میکنه.
حتی میتونی برف و بازان رو هم در مستر لیگ و لیگ داشته باشی که در حالت عادی ساپورت نشده بود .
در کل به دانلودش میرزه.
راستی پس از دانلود که اجراش کردی باید مسیر بازی یا همون فایل PES5.exe رو به برنامه بدی.
میتونی برای اطلاعات بیشتر به readme داخل برنامه مراجعه کنی.
در مورد گرافیکتم من همینو میدونم که من گرافیکم 256 Geforce 5500 هست و در دوربین Wide خوب جواب میده.
اما اگه رو سرعت بازی حساسی میتونی بزاریش رو medium و روی رزولوشن x800 600
بازم اگه مشکل داری ما هستیم .
linkin_parkخيلي ممنون
آقا امین101 خیلی ممنون از راهنماییت
میخواستم بدونم راهی هست با بازیکنانی که قراردادشون رو به اتمام هست قبل از تموم شدن قرار دادشون باهاشون تمدید کرد
مثلا بازیکنی که 2سال از قراردادش مونده باهاش یه قرارداد جدید 5ساله بست
سلام و خسته نباشید
میخواستم بپرسم که یکی از بچه ها لطف کنه و یه توضیح کامل از اون حروف انگلیسی که برای پست هر بازیکن کنارش میذاره یه توضیح بده منظورم همون Ss , Cf , Rsf , ...... هستش
مرسی
اینم خدمت دوست عزیزم ...
GK -Goalkeeper
CB - Centre Back Stopper
RB - Right Side Back
LB - Left Side Back
CWP - Sweeper
DMF - Defensive Midfielder
RWB - Right Wing Back
LWB - Left Wing Back
CMF - Centre Midfielder
RMF - Right Midfielder
LMF - Left Midfielder
AMF - Attacking Midfielder
LWF - Left Wing Forward
RWF - Right Wing Forward
SS - Second Striker
CF - Centre Forward
دیگه خودتون بقیشو ترجمه کنید .
نقل قول:
نوشته شده توسط fakher
نمیشه باید صبر کنی تا قرار دادش تموم بشه بعد تمدید کنی ... که البته بازی کن ها معمولا راحت تمدید رو قبول میکنن .. و خریدشون سخت تر از تمدیدشون هست ...
linkin_parkنقل قول:
نوشته شده توسط linkin_park
بابت برنامه اي که معرفی کردی تشکر.
linkin_park جان از بابت برنامه خيلي ممنونم .
از اون لحاظ كه تو ليگ و كاپ هواي باروني و زمستوني رو اضافه ميكنه . چون خوشبختانه باهاش مشكل گرافيك ندارم .
در ضمن يه چيزي . بين خودمون بمونه ولي من تا حالا متوجه نبود هواي باروني و برفي تو ليگ و كاپ نده بودم .
اقا چطور ميشه از فروشه بازيكن جلوگيري كرد...
من تو Master leage با بارسلون ميرم بعد رونالدينيو را ميفروشه اعصابم را ريخته بهم كمك كنيد لطفآ
linkin park جان لينك اون فايلي كه دادي براي برف و باران كار نميكنه ميشه يك لينك ديگه بزاري؟!
justmp3 جان شما بايد در اخر فصل به قسمت My Team بري و با بازيكناني را كه مدت قراردادشان را كه تمام شده است دوباره قرارداد ببندي .
در ضمن اين هم يه لينك ديگه از اون برنامه كه خواسته بودي :
نقل قول:
اقا خیلی ممنون دمت گرم دستت درد نکنه
بچه ها سلام
قبلا بچه ها برنامه های توپی برای ادیت معرفی میکردند و میتونستیم توپها تابلوها پرچمها را دست کاری کنیم دیگه خبری نیست کسی اگه توپهای جدید یا تابلو داره لینکشو بزاره متشکرم از همگی
+++
راستی میشه با این برنامه ها فوتبال پلی استیشن را هم ادیت کنیم ؟مثلا برنامه گرافیک استادیو یک قسمت از پلی استیشن نام برده لطفا اگه کسی چیزی میدونه ممنون
راستي بچه ها هر كس يهر دريپلي بلده ياد بده من ديدم هرازگاهي كامژيوتر يه كارايي انجام ميده كه توي تمرينات اصلا نيست مثلا يكي از پاهاشو مياره جلو توپ و بدنشو حركت ميده هر كي از اين كارا بلده مرسي يا ديدم هر از گاهي توي حركت حركت بدن مياد در ضمن من تمامدريپل ها رو كه تو قسمت تمرين ياد داده ديدم بجز’ اونه متشكرم :blush:
مـیـثــم[/COLOR][/I]
یه سوال دیگه داشتم
تو قسمت خرید و فروش بازیکنا کنار پرچم کشور یا باشگاه یه عددی هست
معنی این عددها چیه؟
سلام اگه کسی ادیت pes5 رو داره بذاره
باسلام
چرا جوابم را نميدهيد
اموزش ساختن فایلهای صوتی برای اینکه با صدای خودمان فوتبال را گزارشگری کنیم
با تشکر فراوان لطفا فارسی باشه
سلام آرش جاننقل قول:
نوشته شده توسط arash2006
حتما دوستان جواب سوال شما رو نميدونند
مطمئن باشيد اگه كسي بدونه حتما كمكتون ميكنه
ممنون
سوال قبلی منو که کسی جواب نداد لااقل این یکی رو جواب بدین
در pes4 بعد از هر بازی بعضی از بازیکنان یکم پیشرفت میکنن و بعضیها هم هیچ تغییری نمی کنن
میخواستم بدونم چه شرایطی لازمه تا یه بازیکن بتونه پیشرفت کنه آیا تا سن خواصی فقط ممکنه آخه من تا29 سال هم دیدم که باز زیاد میشدهاز اونور بازیکن21 ساله که رشدش متوقف شده
خلاصه هرچی توضیح در این زمینه بلدین بدین
بازم تشکر از همه بچه با مرامها
بله مسلما به سن بستگی داره ولی شما میتونید درجه پیشرفت بازیکن در هر بازی رو در قسمت ادیت بازیکن ...
در قسمت Basic settings بازیکن ... آخرین درجه رو که ببینی نوشته سریع ...دیر و عادی که اونجا میتونی تنظیمش کنی ...
آقا لينک برنامه کار نمی کنه. لطفا دوباره آپلودش کنيد.نقل قول:
اشكان جان دوباره برات اپلود كردم .نقل قول:
نوشته شده توسط ashkanbuffon
اقا این برنامه واسه من تماشاچی ها رو نیاورد
موضوع چیه؟
میشه راهنمایی کنید
مرسی
مرسی. دانلود شد.نقل قول:
نوشته شده توسط Hossein_Bahal
سلام بچه ها
من نمیدونم چطوری باید دو نفری با کیبورد بازی کنم
اگه از دوستان کسی میدونه کمکم کنه
یک کیبورد بیشتر تعریف نشده optionتو قسمت
سلام
منم از دوستان يه سئوال دارم
تو قسمت Edit ميرم و تنظيمات رو انجام ميدم ولي موقع بازي تركيب تيم و جاي بازيكن ها عوض ميشه و مجبور ميشم واسه هر بازي تركيب تيم و جاي بازيكن ها رو درست كنم كه واقعا كلافه كنندس.
لطفا بگيد چطور اين مشكل رو حل كنم.
با تشكر
سلام دوست عزيزنقل قول:
نوشته شده توسط Aamoo
شما بايد برين به Edit >> Edit Team >> Formation و از اووونجا تركيبه تيمتون رو تغيير بدين تا براي هميشه سيو بشه
lodmiwerواسه winning eleven 9كار نمي كنه!!
لطفا يك برنامه ي ديگر معرفي كنيد
مشكل تماشاگر دارم
سلام بچه ها
من نمیدونم چطوری باید دو نفری با کیبورد بازی کنم
اگه از دوستان کسی میدونه کمکم کنه
یک کیبورد بیشتر تعریف نشده optionتو قسمت