نظرتون درباره عکسی که واسه خودم گذاشتم چیه؟
Printable View
نظرتون درباره عکسی که واسه خودم گذاشتم چیه؟
این طرحت خیلی خوبه.نقل قول:
آفرین
بقیه شم خوبن اما من از این یکی خوشم اومد.
البته مشبه این رو قبلا دیده بودم.
اما شما تو ترکیب بندی رنگ ها و اندازه افکت ها دقت خوبی کردی و کارت تمیز از آب دراومده.
آفرین.
نقل قول:
بد نبود یه نگاه به موضوع تاپیک میکردی دوست عزیز!!!
mohammad_molana :10:
چی بگم جز چشم؟
جالب هستن
موفق باشی
این 2تا طرح رو بعنوان نمونه برای تابلو یه ISP درست کردم. لطفاً نظرتون رو بگید و اینکه آیا اصلاً این جور طرح ها برای این موضوع مناسب هستند یا نه؟
اگر پیشنهادی هم دارید ، خوشحال میشم بگید. مطمئناً تاثیر مثبت رو کارهای بعدی میزاره.
ممنون.
سی نوحه جان واقعا زیباست
فقط یه پیشنهاد برای ظرح اولت دارم
اینکه پترنت رو برای نوشته ها و شیپ های مورد استفادت هم اعمال کنی چون اونا یه کمی خارج از تصویر به نظر می رسن
موفق باشی
واقعا با طرحات حال می کنم
دستت درد نکنه
شما لطف داری آرام جان.
پیشنهاد شما رو حتماً در نمونه های بعدی اعمال میکنم.
موفق باشی سی نوحه عزیز
تا بعد
* اینم یه نمونه کارت ویزیت. البته ممکنه فونت ها خوب و خوانا بنظر نیان که اونم بخاطر کم کردن حجم فایل هست.
رنگش هم خیلی بهتر از اینه.
طرحی که mohammad_molana به اون اشاره کرده واقعا" خوشگل شده ...
دمت گرم ...
طرح آخرت هم به نظر من اون رنگ طوسی (عدسی!خاکستری!) زیاد جلوه جالبی بهش نداده ...
توی طرح اول مربوط به آی اس پی ها هم زیاد شیپ بکار رفته ...
اینو برای ساله جدید واسه محل کارم درست کردم.
خیلی وقت آزادم کم شده، دلم واسه فتوشاپ لک زده...!!!:41:
سلام...
طرح خيلي قشنگيه!
خيلي خوب از فضا استفاده كردي و پر كرديش!
ولي به نظرم يه دونه ماهي زياده!
شبيه آكواريوم شده!
ولي خيلي خوب طراحي شده!
ممنون.
موفق باشي♥♥♥
بسيار كارات زيباست افرين..:10:
عالیه مجتبی جان:46:
یعنی خیلی خوب از آب در اومده:5:
ایشالا که وقت آزادم گیر میاری ...:31:
درسته گرون شده ولی بازم گیر میاد:27:
اگه هم پیدا نکردی بیا من کلی دارم:40:
شاد باشی:11:
سلام
اين اخري رو آموزش نمي دي؟
سلام !
عالی شده
حرف ناره معلومه زیاد روش کار کردی
ممنون
موفق باشی♥♥♥
ایوول باب ترکوندی،خیلی قشنگ شدن.موفق باشی
:46:بازم اومدم! دلم وا3 اینجا خیلی تنگ میشه...
این طرح رو واسه خودم زدم!!! آخه روبروی یه دانشگاه میخوام یه دفتر خدمات دانشجوئی بزنم. ( کارائی مثله؛ کپی، پرینت، تحقیق، تایپ و ترجمه و از اینجور کارا ).
:20:ممنون میشم علاوه بر اینکه در مورد طرح نظر میدین ،در مورده اسمش هم نظر بدید.
این طرح فـــارسی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم طرح انگلیسی
چون پست قبلی رو ویرایش کردم، تاپیک نیومد بالا. پست جدید میدم تا تاپیک بیاد بالا.
ممنون میشم اگه حذفش کنید.
سلام دوست عزیزنقل قول:
من شاید اولین بارم هست که بعد دو سال تو پی سی ورلد نظر میدم!(البته اگر نظر ندم خیلی ها رو خوشحال میکنم:31:) امیدوارم بتونم دوستای خوبی پیدا کنم
اسمش به نظر من خوبه، چون یه جورایی دانشجویی هست و تو حال و هوای دانشگاهه.
و اما طرح(ها) عالیه فقط به نظر من اگه داخل نوشته ها یکرنگ باشه بهتره خطاش یه کوچولو سر آدم رو گیج میاره و مانع از خود نمایی متن میشه
خوش حال میشم به منم سر بزنی
تاپیک کارای من
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=241049
سلام.نقل قول:
من خیلی از این تصویرت خوشم اومد.
به نظرم عالی شده.
اونای دیگه هم حرف نداشت.
راستی این مربع های پی ورد رو چطوری دراوردی؟
من هر چی سعی کردم نشد...!:41:
کارات خیلی قشنگن ...
دوست عزیز بهت تبریک میگم .
واقعا کارات قشنگه .
ادامه بدی 100% موفق میشی .
سلام سی نوحه عزیزنقل قول:
صفا آوردی داداش
این طرحها هم که مثل همه کارات بیستن
اسمش جالبه ولی فک کنم اماکن گیر بده
موفق باشی عزیز
میلاد جون، تو اولین فرصت برات آموزش این افکت رو میزارم.نقل قول:
مرسی.:46:
از همه دوستانی که نسبت به من لطف داشتن و نظر دادن ممنونم. :10:نقل قول:
قشنگ بود من كه خوشم اومد موفق باشي
سلام دوست عزیز.
کارات فوق العاده است . جدی میگم والا.
مخصوصا کار P30WORLD و p30shop
منم با این دوستمون هم عقیدم ....نقل قول:
كارات خیلی عالین
موفق باشی
:43: :10:
U make me HAPPY
thanx
:20:اینو تازه تمومش کردم. یه کارت ویزیت دو رو واسه "باجه مخابراتی ".
لطفاً اشکالاتش رو بگید تا اصلاحش کنم. ظرف دو سه روز آینده باید بره واسه چاپ.
---
لطفاً علاوه بر اینکه اشکالاتش رو میگید، پیشنهاد هم بدید.
ممنون.
سلام سی نوحه عزیز
کم پیدایی داداش
این کار آخریت هم زیبا و حرفه ای کار شده فقط رنگ زرد نوشته خدمات فاکس و ... یه کمی توی ذق می زنه و هارمونی کلی طرح رو به هم می ریزه
شاد باشی و آرام
با عرض سلام و ادب خدمت شما.نقل قول:
کارت ویزیت خوب و جالبیه ولی یکمی سادست!
من در کل با سادگی مخالفم( البته این نظر شخصیه منه و هرکسی یه سلیقه ای داره )
به نظر من فضای منفی زیادی داره.مخصوصا قسمت زرد رنگ.چون رنگ زرد یه رنگ گرم هست باعث شده خیلی کارتون از نظر طولی بزرگ جلوه کنه و به همین خاطر فضای منفیش هم بیشتره.این مورد برای کارت آبی رنگ کمتر جلوه می کنه.
چیزه دیگه ای که باید خدمتتون عرض کنم این هستش که کارت بالایی آبیه خالص نیست و بیشتر به سرمه ای شبیهه.کارت پایینی رنگش زرده.به نظر من اگه رنگ زرد یکمی پر رنگ تر بشه که به رنگ مکمل سرمه ای تبدیل بشه میتونه تاثیرش خیلی خیلی بیشتر بشه.و یا رنگش به طوری کلی عوض بشه.
باز هم یادآوری می کنم که در کل کار قشنگیه و به نظرم کار های هنری اونقدر از نظر زیبایی،خلاقیت و زحمتی که دیزاینر براش متحمل شده بالا هستش که قابل اشکال گیری و یا توصیف نیست!
به هر حال به خاطر اینکه وقتتون رو به من دادید و همچنین به خاطر اشکالاتی که گفتم عذر میخوام.
موفق و پاینده باشید دوست من.
خیلی عذر میخوام.
یه موردی رو یادم رفت خدمتتون عرض کنم.
همونطور که خودتون هم میدونید شماره تلفن،آدرس و مشخصات در کارت های ویزیت باید به اندازه نیم سانت از کناره کارت فاصله داشه باشه تا هنگام برش کارت ها قسمتی به اشتباه بریده نشه.
توی کار آبی رنگ حرف "ی" در کلمه ساری و عدد "3" در شماره تلفن این اندازه رو نداره.
همچنین در کار زرد رنگ حرف "ن" در کلمه ی نمایندگی.
موفق باشید.
:20: سلام دوست عزیز؛
تا حدودی باهات موافقم، اما فکر میکنم اگر بیشتر از این بخوام تو کار Object بیارم یه جورائی باعث سردرگمی و گیج کننده میشه! :13:نقل قول:
کارت ویزیت خوب و جالبیه ولی یکمی سادست!
من در کل با سادگی مخالفم( البته این نظر شخصیه منه و هرکسی یه سلیقه ای داره )
در این مورد باید بگم؛ همونطور که می دونید رنگ زرد و آبــی در کنار هم جلوه گری خاصی داره و از اون مهم تر تو این کار اینه که این دو رنگ یه جورائی رنگ اختصاری ایرانسل شده! :46:نقل قول:
به نظر من فضای منفی زیادی داره.مخصوصا قسمت زرد رنگ.چون رنگ زرد یه رنگ گرم هست باعث شده خیلی کارتون از نظر طولی بزرگ جلوه کنه و به همین خاطر فضای منفیش هم بیشتره.این مورد برای کارت آبی رنگ کمتر جلوه می کنه.
بخاطر یادآوری بجائی که کردی ممنون. :31:نقل قول:
همونطور که خودتون هم میدونید شماره تلفن،آدرس و مشخصات در کارت های ویزیت باید به اندازه نیم سانت از کناره کارت فاصله داشه باشه تا هنگام برش کارت ها قسمتی به اشتباه بریده نشه.
....
خیلی لطف کردی، ممنون بخاطر همه چی. :40: :11:نقل قول:
به هر حال به خاطر اینکه وقتتون رو به من دادید و همچنین به خاطر اشکالاتی که گفتم عذر میخوام.
...
:20: با توجه به راهنمائی دوستان، یکم توش تغییرات دادم.
---
1/ به شیار های بک گراند یکی دیگه اضافه شده.
2/ کنار آیتم های کارت دوم Button اضافه شد.
3/ فاصله از لبه ها رعایت شده.
4/ رنگ " خدمات فکس و ... " در کارت اول عوض شده.
*میخوام یه آدرس ایمیل هم بهش اضافه کنم، اگه تو کارت زرده باشه بهتره. لطفاً در مورده جای آدرس کمکم کنید.
mms.mtn@gmail.com
کارهات زیبا تر شدن
آدرس ایمیل رو توی گوشه کارت بزاری بهتره
گوشه سمت راست به نظر من خوبه
من تو یکی از پاسخ های شما دیدم که نوشته بودین " رنگ آبی و زرد در کنار هم جلوه گری خاصی دارند"
درسته ! اما اون آبی و زرد ، تنالیته های متفاوتی از رنگ های آبی و زرد هستند ، نه این آبی و زردی که شما دادین.
و دیگه اینکه...!
یه توصیه واست بکنم که در هر پروژه طراحی زیاد به جلوه ها وافکت های زودگذر تکیه نکن.
اون برجستگی یا inner shaddow که به فلش ها دادی ( حتما منظورت از اونا تداعی کننده سرعت و انتقال بوده!) اصلا با مفهوم اونا نمیخونه
در کل ، طرح پرانرژی داری!
قربانت :10:
اگه کارت 4 یا 3 رنگ هستش . پس خودتو بدون دلیل مقید به استفاده از چند رنگ خاص نکن.
نشان دادن سخاوت تو کار چاپی روش هایی دارد ! :20:
:20:سلام؛
پیشنهاد شمارو بعنوان کسی که تو این زمینه بیشتر از من میدونه قبول می کنم. فقط یه لطفی کن و کد رنگ آبی و زردی که مدنظرت هست رو برام بزار تا با اون رنگ کار کنم. فقط لطفاً رنگش با رنگهای ایرانسل مطابقت داشته باشه.نقل قول:
elyartab:
من تو یکی از پاسخ های شما دیدم که نوشته بودین " رنگ آبی و زرد در کنار هم جلوه گری خاصی دارند"
درسته ! اما اون آبی و زرد ، تنالیته های متفاوتی از رنگ های آبی و زرد هستند ، نه این آبی و زردی که شما دادین.
شما لطف درای، آرام جان.نقل قول:
aram_nfs:
کارهات زیبا تر شدن
آدرس ایمیل رو توی گوشه کارت بزاری بهتره
گوشه سمت راست به نظر من خوبه
برای آدرس هم اونجایی رو که گفتی امتحان می کنم. بازم ممنون از لطفت که همیشه بهم سر میزنی.:11:
اینکه نظره لطف شماست. به نظر خودم که؛ من کارام اشکال زیاد دارن!!!نقل قول:
skyblue:
کارت واقعاً حرفه ایه.می خواستم بدونم چند سال کار می کنید؟
اما باید بگم من فتوشاپ رو از ورژن 5.5 شروع کردم، اونموقع باید برای فارسی نویسی تو فتوشاپ یا از برنامه های جانبی استفاده می کردی یا اینکه ویندوز پروین نصب می کردی.
به هر حال اگر من حداقل یه دوره فتوشاپ پیشرفته رو آموزش می دیدم، خیلی از نقاط ضعفم بر طرف می شد.
راستش من فتوشاپ رو همینجوری یاد گرفتم، پس نمی تونم یه گرافیست حرفه ای باشم.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------تشکرات پتاسیم از همه بخاطره نظراتتون!!!:10: