فكر كنم يواش يواش برا همه اين كارو بكنن.نقل قول:
هنوز نوبت شما نشده . !!!
Printable View
فكر كنم يواش يواش برا همه اين كارو بكنن.نقل قول:
هنوز نوبت شما نشده . !!!
به نظر من اگه همه اعتراض کنیم شاید یه اتفاقاتی بیافته.حداقل به امتحانش می ارزه.
بچه ها ظاهرا با بحران موجه هستیم!
سرعت من داره روز به روز پایین تر میاد. شبانه هم همینطور.
از من 128 هست. سرعت دانلود متوسط من الان از 8 و 9 به 5 و 6 رسیده! حتی سرعت معمولی خودمون رو هم نمیدن!
به شرکتشون زنگ زدم, بعد از یه سری سئوالات گفت باشه چک میکنم اگر لازم باشه پهنای باند منطقه شما رو افزایش میدیم!
4 استان کشور تا اونجایی که من می دونم به این مشکل مبتلا شدن...از اصفهان خبزی ندارم اگه یه اصفهونی ام پست می داد خوب می شد...
فکر کنم این مشکل بیشتر تو شهرستانهاست...تو تهران کسی مشکل افت سرعت داره؟؟؟؟؟
در حال حاضر سرعت من خوبه ...
من که نه .....نقل قول:
همین الان دارم با سرعت 34 دانلود میکنم .که با DAP به 45 هم میرسه
بابا من اصفهانم اینجام سرعت شدیدن افت کرده من سرویس 128 دارم قبلا تا 50 kb راحت دانلود می کردم ولی الان سرعتم بالای 10 kb هم نمیاد شبانه هم بین 2 kb و 8 kb هست :19::41:نقل قول:
منم اصفهانم
بهشون زنگ زدم گفتن تا پنج شنبه درست میشه سرعت دانلودم شده 3 تا 4
نقل قول:
نمیشه به حرفهاشون اعتماد کرد ..... سعی کن چند بار باهاشون تماس بگیری و با لحن تند باهاشون حرف بزنی ...(تجربه ی شخصیمه)
..........................
به هر حال مجبورم تا پنج شنه صبر کنم اگه تا پنج شنیه درست نشد می رم شرکتشونو رو سرشون خراب میکنم :47:
مثلا بهم سرعت256-128 دادن
مطمئن باشید اگر اعتراض نکنید سرعت همین جور می مونه.........
و دادو بیداد تنها راه حل منطقی است( البته در ایران)
و بلعکس درامد صبا نت بیشتر شده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نقل قول:
اصفهان مشکل سخت افزاری داره دارن حل میکنن
چقدر طول میکشه این مشکلو حل کنن؟
زنگ زدم گفتن تا پنجشنبه حل میشه ولی خب نمیشه به حرفشون اعتماد کرد
من توی خود سایتش در قسمت گزارش مشکل ، مشکلم رو مطرح کردم و فردای آن روز مشکلم برطرف شد الآن هم دارم فیلم دانلود می کنم :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم همین الان یه فرم پر کردم ولی فکر نکنم ما به اندازه شما خوش شانس باشیم.
شما چه سرویسی گرفتید؟ 64و128و256و..؟نقل قول:
به نظرم مال من درست شد. همین الان دارم با سرعت 60-50 دانلود میکنم. بچه ها از من میشنوین شمام یه فرم پر کنین. امیدوارم هر چه زودتر ماله شمام درست شه.
چه طور ؟نقل قول:
من 256 دارم ...
شانس نمی خواد که ! اونا باید درستش کنند ...نقل قول:
منم همین الان یه فرم پر کردم ولی فکر نکنم ما به اندازه شما خوش شانس باشیم
دوباره زنگ زدم این دفعه گفتن اوایل هفته بعد درست میشه نمیدونم چیکار کنم الان دارم با سرعت 5 دانلود می کنم
اینجوری که من شنیدم..تهرانم چند وقت دیگه سرعتش می اد پایین .. خدا کنه درست نباشه....
اکانت شبانه صبانت که همش دیسکانکت میشه نمیشه باهاش دانلود کرد اصلانقل قول:
آیا سرعت شما هم در اکانت روزانه یا شبانه صبا کم شده است؟؟؟؟؟؟؟؟
دیگه زدم به سیم اخر :grrr::grrr::grrr::grrr:
اینجارو ببینید
اسم وشماره تلفنم رو هم براشون نوشتم
دیگه دارم دیوونه میشم سرعتم از dial up هم کمتر شده تو این سایت هم به زور میاد هیچکسم بهم جواب نمیده
:37::37::37::37::37::37::37::37::37::37::37::37::3 7::37::37::37::37::37::37::37::37::37::37::37::37: :37:
فردا هم بهشون زنگ میزنم ببینم چه خاکی می خوان تو سرشون بریزن:4:
واسه ما هم کم شد !
خاک توی سرشون خوب که نامحدودش نکردن هنوز !!
بابا شما چرا سریع عصبانی میشید؟ یکم منطقی برخورد کنید. یه فرم پر کنید(فرم بدون فحش) احتمالاً درست میشه. من فرم پر کردم اکانت خودم درست شد(60-50 کیلوبایت در ثانیه) ولی شبانه هنوز داغونه (6-5 کیلوبایت در ثانیه از تورنت).
در کدام شهر؟؟نقل قول:
من قزوین ام.
منم فرم رو با لحنی آرام پر کردم ...
ولی بهشون گفتم که اگه اینجوری بخواد ادامه پیدا کنه مجبورم که برم از یه شرکت دیگه Adsl بگیرم و در آخر هم گفتم که این مشکل من فقط نیست بلکه بیشتر بچه هایی رو که تو فروم های مختلف می شناسم ، همین مشکل رو دارند و اونا هم می خوان برن از یه شرکت دیگه بگیرند !
فرداش که می خواستم فیلم دانلود کنم ..................... خخخخخخخخخخب ؟؟؟ عکسشو براتون گذاشتم .
من هم اعتراض کردم امروز که اومدم, سرعتش خفن بالاست. 40 تا 50. حالا دیگه میترسم محدودیتم تموم بشه!!!
کدام مرکز تلفن؟نقل قول:
سرعت قبلیتون چقدر بود؟
واقعا جواب داد؟ من هم مشهد هستم
با تشکر
چه جالب همه مشکلشون حل شد به جز من :31:
سرعت دانلود الانم 5 کیلوبایته
سلام دوستان,
همانطور که گفته بودم من از مشهد هستم و مرکز مخابرات طلاب تلفن داریم.
سرعت قبل بود: 8 یا 7 یا 9. خیلی پایین بود. اما از امروز سرعتش شده بالای 50. سرعت شبانش که از قبل درست بود و الان هم درسته.
من 128 سه ماهه از داده پردازی پارس گرفتم.
ناراحت نشو...سرعت سه استان هنوز خراب است( همدان-اراک-قم) ..+...و استان شما.....نقل قول:
شما بچه ها که از صبا نت اینترنت ADSL گرفته اند ؛ نوشتند با سرویس 128 تا 30 کیلو در ثانیه و با سرویس 256 با سرعت 60 کیلو در ثانیه دانلود می کنند؟ این راسته؟ من که با سرویس 128k حداکثر 13 تا 14 کیلو دانلود دارم. من از نیونت سرویس دارم. چطوری با سرویس 128 k ؛ همچین سرعت دانلودی دارید؟؟؟؟
نه عزیز من الان با 128 سرعت دانلودم 50 هست. 64 هم همینطور هست. حالا فردا نری بگیری که سرعت ها بیاد پایین.نقل قول:
ببین کلاً 64 و 128 و 256 کشکه...این سه تا سرویس فقط محدودیت دانلودشون با هم فرق داره.
همین حرفا رو زدید که تصمیم گرفتند محدودش کنند.