نظرتون درباره این چیه
Nec Dvd/rw Ad-7173a
Printable View
نظرتون درباره این چیه
Nec Dvd/rw Ad-7173a
به نظر من زیاد تعریفی ندارهنقل قول:
با توجه به صحبتهای دوستان و اهل فن یه نتیجه گیری و طبقه بندی بکینید که کدوم دی وی دی رایتر های ساتا بهترن؟
متسکرم
با توجه به صحبتهای دوستان و اهل فن یه نتیجه گیری و طبقه بندی بکینید که کدوم دی وی دی رایتر های ساتا بهترن؟
متشکرم
تایید میشه . چون خودم داشتمنقل قول:
میخواستم یه DVD ROM خوب با قیمت مناسب بخرم شما چیو پیشنهاد میدید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میگن sony نخر!
LITEON - LH-20A1Hنقل قول:
LITEON - LH-20A1S / SATA
ASUS - DRW1814BL اینم خوبه
ASUS DVD-SATAنقل قول:
ساتا من که هر چی گشتم نبود :41:نقل قول:
ASUSنقل قول:
SUZUKI
به نظر من حتما ساتا بگیر این 2 مدل :نقل قول:
asus 16x SATA 24T
Pioneer 18x SATA 25T
جناب شما اینها رو در بازار دیدید ؟؟؟؟ و خرید کردید ؟؟؟نقل قول:
بله . من 2 هفته قبل مدل pioneer رو گرفتم که به نظر صداش زیاد میومد . شما مدل ایسوز رو بگیر هست .نقل قول:
من كه دو هفته پيش همه بازار رو گشتم ساتا چيزي جز سوزوكي نبود.نقل قول:
با سلام
دوستان دنبال يه دي وي دي رايتر براي خدمات كامپيوتري ميگردم كه خر كار باشه(تا 70-80 تومن)
به نظرتون ساتا باشه بهتره؟
قيمت رو هم بگيد
(خودم ايسوز دارم ولي خوب نيست و راضي نيستم)
گيگابايت توي دي وي دي رايترها يکي از برترين نوع اون هاست که واقعا هموني که مي خواي .شاد باشي دوست من
نقل قول:نقل قول:
کاملا و دقیقا تایید میشه حرف Sarina_Sh :5: و100% هم همین نوع DVD/RW پیشنهاد میشه قیمتش دو نوعه یکی 40 هزار تومان ودیگری 46 هزار تومان 46 هزار تومنیه DUAL Leyer هستش و بهتره واقعا تو کار کردن اصلا کم نمیاره اصلا و ابدا مطمئن باش همین بهترین انتخابه چون کار من همینه بهت توصیه میکنم همین رو بخری :46:
موفق باشید :11::40::10:
ببين عزيز جون 18 مدل قديميشه الان 20 اومدهنقل قول:
اما مدل سياه رنگ تقلبي يا ريمارك كمتري داره
توجه : اين نكات باتوجه به شرايط حال حاضر بازار ايران نوشته شد. در بازار امريكاي شمالي صادق نميباشد!!!
اساتيد و كارشناسان عزيز
سوال منو جواب بدين
چرا دي وي دي رايتر سوني 20 ايكس گارانتي سرير كالا فقط مدل سفيد داره مدل مشكي نداره؟!؟
....
جناب گاباناي عزيز اين سوال فقط در بازار ايران ميباشد. در بازار آمريكاي شمالي صادق نيست.
چون براي خدمات كامپيوتري ميخواي و نگهداري وتعميرات ونصب اون برات مهمه من پشنهاد ميكنم آي دي اي بگيرينقل قول:
اما درصورتيكه براي منزل بخواي ساتا جديدتره و طبق نظر اساتيد سرعت و كيفيتش بالاتره
يا علي
سلام مخوام يك dvd rw بخرم لطفا اگه ميشه معرفي و با قيمت يك مدل خوب بگين بودجه من زياد مشكلي نيست و اگر مي شه بگيد كه من مي تونم يك دستگاه dvd را به p30 وصل كنم و از dvd- monitor ببينم و محتوي dvd را درون hard بريزم اگه مي شه راهنمايي كنيد و بگيد كه چطور به p30 وصل كنم
من نمي فهمم اين گيگا بايتو براي چي پيشنهاد ميديد ؟ يعني چي 100 درصد همين توصيه ميشه ؟ اينم شد دليل آخه؟نقل قول:
اين DVD Writer پيشنهادي شما چي داره كه بايد 10 تومن بيشتر از بقيه رايتر هاي تو بازار بهش پول بديم ؟
لطفا براي ادعاتون دليل بياريد ..
مهندس جان ..نقل قول:
اون مستنداتي رو كه قرار بود بفرستي چي شد !؟ :دي
اونا رو بفرست تا با هم به جواب اين سوالت برسيم ..
موفق باشي /.
عرض به خدمت شما استادعزيزنقل قول:
مستندات درحال جمع آوري و... ميباشد
دوم كمي دو دل شدم كه آيا يك همچين مطالبي رو ميشه در فوروم ها مطرح كرد يا نه. مطالبي كه در بحث هاي خصوصي داخل شركت هاي كامپيوتري معتبر بيان ميشود. مثلا امروز ....
چرا براي ما ايراني ها كه .... نمايانگر موتورسيكلتهاي قوي و پرسرعتي ميباشد. ناگهان ميشه برند معتبر قطعات كامپيوتر و تبديل به يكي از بزرگترين و پرمصرف ترين درايو هاي ايران ميشه و...
5 صفحه كامل هم در مجله كاوش آبان 86 با اون همه هزينه بالا تبليغ ميشه
و...
يا شركت ... ا ا كه چك 20 ميليونيش برگشت ميخوره به راحتي اون وقت ماها روي محصولاتش تعصب داريم
كپي لاشه چك سند محضري شد:31:
مهندس جان ..
اتفاقا بحث در اين مورد ( به نظر من البته ) اگر به سود مصرف كننده باشه ( ولو اگر اسرار شركتي فاش بشه يا به ضرر شركتي باشه ) كاملا درسته ..
بحث اينجاست كه اگر قراره صداقت باشه پس صداقت بايد براي همه باشه . نه اينكه شركت ... بياد پردازنده بدون باكس بياره و با فن قلابي باكس بفروشه به ملت ..
يا خيلي موارد ديگه ( پاور هاي شايان :دي يا يه پاور ديگه كه تو سخت افزار بررسي شد كه جعبه و عكس روي باكس متعلق به يه برند معروفه ولي داخل باكس يه پاور گذاشتن كه مفتش هم گرونه .. و 100 تا مورد ديگه .. ) اينجاست كه ما بعنوان مصرف كننده ضرر مي كنيم چرا ؟ چون ما صادقانه رفتيم فلان محصول و از يه شركت ( بعنوان نماينده ) با تبليغات خوب و قوي خريديم به اميد اينكه محصول خوبي خريديم ولي نمي دونيم قلابيه و ...
پس بين شركت هاي كامپيوتري درصد بسيار كمي هستن كه صادقن و اونايي هم كه نيستن اگر هم دستشون رو شد .. چه بهتر ..
نمونه اش هم يه مغازه نمايندگي ابيت بود تو پاساژ ايران كه مادربورد كه ميداد داخل جعبشو خالي مي كرد ! با هر كي من رفتم بازار بهش گفتم اينا دزدن .. نخر از اينا ... خلاص /.
=====
مستنداتتو رو كن كه اساسي با اين جريان حال مي كنم . البته اگر خودت هم تو اين خط باشي .. مي دوني چي مي گم ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببين عزيز جان من هم مثل شما دوست ندارم كه مصرف كننده ضرر بكنه . اما اسرار را نميشه فاش كرد. اما گاهي تو بعضي تاپيك ها يك سري پارازيت ميزنم به صورت توصيه و سعي ميكنم اونها روهم با كليد قفل به شما بدم يا حداقل قفلشو بهتون بگم . چون از اين فوروم خيلي چيزها رو ياد گرفتم . خواستين گير هم بدين دليل و مدرك هم بخواين سعي ميكنم يك چيزهايي رو ارائه بدهم.نقل قول:
مثلا من به عنوان كسي كه چند ساله با وارد كننده ها و گارانتي ها دارم كار ميكنم توصيه ميكنم سي پي يو باز يا به اصطلاح من در آوردي طلق و فن به هيچ وجه نخرين حتي با گارانتي هاي در ظاهر معتبر
به دليل اينكه اين سي پي يو ها سيرتيفيكيت و كواليتي كنترول درجه يك كارخونه رو ندارن . مثلا تفاوت قيمت يك سي پي يو باز با يك باكس بين 10 تا 15000 تومنه به نظر شما كارخونه اسرائيلي اينتل مياد يه همچين خبطي بكنه و از سود 10 دلاري براي هر سي پي يو بگزره
فقط به خاطر يك فن نيم دلاري و يك پكينيگ زير يك دلار اونم تو ياون تيراژ بالا....
آن يا ر كز او گشت سر دار بلند
جرمش اين بود كه اسرار هويدا ميكرد
نقل قول:
آقا علی عزیز شما استاد مایی و هرچی بگی همون درسته ولی این گیگابایتی که من میگم خوبه و شما میگید نه چیزی بیش از 8 هزار DVD برای یک از دوستان من توی کلوپ رایت کرده به هر حال باز هم من حرف شما رو قبول میکنم و تایید میکنم هرچی شما بگید همون درسته.
شاد و موفق و پیروز باشید :11:
نه ببين .. نگرفتي من چي ميگم ..
آقا گيگابايت قبول :
اول اينكه كدوم مدلش ؟
دوم اينكه اين رايتر چه برتري داره كه بايد 10 تومن بيشتر بهش پول بديم ؟
آيا مطمئني يه رايتر ديگه نمي تونه مشابه اون گيگابايت كار كنه ؟
اين سوالا رو اگر جواب بدي عالي ميشه ..
=====
پست قبلي هم كه من چيزي نگفتم كه قرار باشه درست باشه يا غلط .. يه چند تا سوال كردم كه جواب درست هم ندادي . پس ممكنه خودت هم ندوني كه براي چي گيگابايت بهتره و پيشنهادش ميدي ..
بهتره برای این موضوع یه انجمن جدید بزنید.
چه ربطی داره به درایو ها (بی ادبی نباشه)
========================نقل قول:
با سلام مجدد خدمت علی آقای عزیز
علی آقا این مدلی که من میگم GO-W20-WA هستش قیمتش هم 39 الی 40 هزار تومان هست.
ببین علی آقای عزیز اپتیک DVD/RW های گیگابایت رو من با سایر هم رده های خودش برسی کردم نمیخوام طرفداری از شرکت خاصی رو هم بکنم چون شرکت گیگابایت نمیاد به من برای این حرفم یه کارتن DVD/RW بهم بده ولی جدا از همه این بحث ها من خودم DVD/RW سونی دارم واقعا ازش راضی نیستم قیمتش چنده تو بازار 32 الی 34 گیگابایت چنده 40 هزار تومان ولی اپتیک اون رو من چشم بسته قبولش دارم چون کارکردش رو دست 3 نفر تا الآن دیدم هر دی وی دی رایتری بود توی این شرایط از کار میموند سونی که من دارم یه بار میزنه دی ویدی رو میسوزنه و بعد روی دی وی دی بعدی رایتش میکنه ولی این گیگابایت پشت سر هم فقط بزن رایت کنه اصلا کم نمیاره و این برتری فرک کنم ارزش 6 هزار تومان رو داشته باشه حتی بیشتر.
در مورد رایتر های دیگه هم خدمتتون بگم که رایترهای خوبی هم هستند که میتونند مثل اون کار کنند من خودم PLEXTOR رو قبولش دارم ولی قیمتش تو این رده نیست و یلی بالاتره حدود دوبرابر قیمت داره PIONEER هم جنس های خوبی میزنه ولی به پای گیگابایت نمیرسه قیمتش هم 5 هزار تومان گرونتره میمونه LITEON که تقلبیش زیاد شده تو بازار دیگه مثل سری های اول کار نمیکنه .
باز هم علی آقا شما استاد مایی هرچی بگی برای ما سنده.:20:
شاد و پیروز و موفق باشی:11:
دوستدار شما Ship Storm (حامد) :40::11::10::46::20:
مطمئني ؟نقل قول:
علی آقا این مدلی که من میگم GO-W20-WA هستش قیمتش هم 39 الی 40 هزار تومان هست.
GO-W20MA/MB داريم . اون مدلي كه تو گفتي رو .. !
راستي مطمئني گيگا بايت خودش ODD مي زنه !!؟ اينم يه تحقيقي بكني بد نيست ...
موفق باشي ..
سلام يك دي وي دي رايتر مي خواهم بخرم تا قيمت 40 تومان چي پيشنهاد مي كنيد .
من در اين هفته مي خواهم بخرم لطفا راهنمايي كنيد.
متشكرم
تا 40 تومن سوني 830 اي اگه اشتباه نكنم 20 ايكس پنل مشكي بگير . ضرر نميكنينقل قول:
مدل ديگه چي پيشنهاد مي كني؟
سلام ..
سوني 830 كه Oem هست و سامسونگ براش مي زنه .. 40 تومن هم ارزش پول دادن نداره . ( البته جسارت به دوستمون كه پيشنهاد دادن نمي كنم )
من پيشنهاد مي كنم سامسونگ 203 بگيري كه كه قيمت بسيار مناسبي هم داره ( حدود 35 )
سلام دوستان
من یه سی دی رایتر خوب میخوام ؟چی بخرم گرون نباشه ها
از اونجایی که بحث در مورد خرید سی دی رایتر هم در قسمت سخت افزار > هارد ديسك ، رم ، تجهيزات ذخيره سازي > سی دی رایتر و دی وی دی رایتر و هم در قسمت سخت افزار > اطلاع رساني قيمت و مشورت خريد يا فروش > مشاوره و راهنمايي براي خريد DVD Writer و ساير ادوات نوري بود در هر دو نوشتم.
چرا حالا CD Writer ؟
يكم بيشتر هزينه كن و DVD Writer بگير ...
دوستان عزيز من يه سي دي رام ال جي 52-32-52 سيلور دارم كه مي خوام بفروشمش و يك دي وي دي رايتر با سرعت خوب بخرم. لطفا منو در باره قيمت فروش سي دي رايتر و قيمت دي وي دي رايتر سوني راهنمايي كنيد.
منم ميگم هيچ وقت نه رايتر و نه دو وي دي رام ASUS نخر چون من دارم، آشغالهنقل قول:
به خاطر قیمتش اخه واسه خودم نمی خوام خودمم بهش گفتم ولی قبول نکردنقل قول:
حالا سی دی رایتر چی بخرم؟
به نظر من liteon مناسبهنقل قول:
ASUS - LITEONنقل قول: