از خیابانی هم ضعیفتر مگه هست
این چاق زشت
صدا وسیما یک سر سوزن هم به نظر مخاطب احترام نمیذاره آخه یکی نیست بگه این کیه آوردین واسه گزارش فوتبال
Printable View
از خیابانی هم ضعیفتر مگه هست
این چاق زشت
صدا وسیما یک سر سوزن هم به نظر مخاطب احترام نمیذاره آخه یکی نیست بگه این کیه آوردین واسه گزارش فوتبال
این بشر انقدر رو داره که ول کن نیست روزنامه نوشته بود که با گزارش خیابانی باید صدای تلویزیون را بستنقل قول:
هر وقت جلوی ال سی دی برنامه میشینه دیگه هیچی پشت سرش معلوم نیست
تایید مشیه . بهترین عادل و مزدکنقل قول:
تایید مشیه . بهترین عادل و مزدکنقل قول:
به نظر من بدترین پیمان یوسفی . اصلا خوب گزارش نمیده
آخه من موندم این خیابانی رو تو خیابون میبینن، بهش نمیگن آقا بیخیال این گزارش گری شو؟!!!
سر بازی رئال، یهو ساکت شد (انگار کلشو کرده بود تو Laptop داشت دنبال خبر میگشت!) بعد رئال گل زد! شادی کردن، دوباره بازی شرو شد!!! این سرش رو آورد بالا باز نفهمید!
براش صحنه آهسته رو برا باره دهم گذاشتن که آقا دویزارش جا افتاد گفت : بله رئال یه گل زد!!!! بعد 5 دقیقه
همیشه همین کارشه!!:31::19:نقل قول:
زدین نابود کردین خیابانی رو بابا
بدترین علیفر
خیابانی خوبه.
خياباني يه زماني خوب یود. شايدم اون موقع هم بد بوده و عقل من نميرسيده. مشکل ايشون اينه که وسط بازي مي خواد شماره شناسنامه بابابزرگ مادري بازيکنان رو بگه.
علیفر که بابا اصلا مجری نیست.فقط گزارش می کنه که چون خوابم می گیره نمی دونم چطوریه شنیدم تن صداش برای گل با اوت دستی فرقی نمی کنه و تکیه کلاماش هم که یکی دوتا نیستن
ولی بین مجری ها جاودانی و مزدک خیلی ضعیفن. اصلاً انعطاف ندارن. خصوصا تو این برنامه هایی که کارشناس می آد .فقط برای رفع تکلیف یه سوالاتی می پرسن. البته گزاذش مزدک خیلی آکادمیکه ولی اصلا گرم نیست
اما خیابانی با مهمون برنامه گرم می گیره شوخی می کنه و گزارشش هم به خاطر صدای فوق العاده اش خوبه ولی امان از فول هایی که این بشر می کنه.
عادل هم که ما شالا یه تیکه جواهر
بدتر ازهمه پیمان یوسفی هستش یه بار دقت کنید به گزارشش فکر کنم کلا 5 دقیقه از90 دقیقه
رو گزارش واقعی میکنه اونم به خاطر اینه که اسم بازیکنها رو بلد نیست مجبور چرت و پرت بگه
بهتر از همه هم معلومه دیگه عادل فردوسی پور هست اون هم دلایل زیادی
داره :بلد بودن زبان انگلیسی .خواندن مجلات انگلیسی زبان مثل کیکر و ورلد ساکر و برنامه 90 و...
اون چه که برای یک گزارش گر اهمیت اول داره صدای بم و تا حدودی تو دماغی است که در بهترین گزارشگر ایران یعنی فردوسی پور و میرزایی این حسن بزرگ وجود ندارد... در نتیجه من هیچ کدام از این گزارشگرها را کامل نمی دونم و در بین این ها فردوسی پور فقط خوبه دیگران چنگی به دل نمی زنند. اگه فردوسی پور صدای بهرام شفیع داشت عالی می شد.
چی میییییگه ؟ :18:نقل قول:
این که دیگه نظرسنجی نمی خواد!!!
مگه از خیابانی بدتر هم هست؟؟؟؟!
[ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خياباني هر وقت گزارش ميكنه تلويزيون در حالت mute ميشه :grrr:
وسط بازيهاي خارجي هم بحث ايران و تيم ملي ميكنه
خیابانی به این بدی که میگید نیست علیفر که واقعا افتضاحه با اون شاهکار ممیزش تو لیگ اسپانیا
همشون ضعیفن بجز فردوسی پور
دوستان یه راهنمایی میخواستم:یه گزارشگره جوونه که تقریبا از همشون جدید تره و همش بازیهای خارجیو گزارش میکنه صداش هم خوبه و یکم هم بمه.اسمش چیه؟
گمون کنم اسماعیلیباشه
فقط پيمان يوسفي.....خداي سوتي.
انصافا خياباني نسبت به قبل كه 90 دقيقه داستان تعريف ميكرد بهتر شده .
واقعا نمیتونم این خیابانی رو تحمل کنم یادم نمیره سوتیه اول فصلشو بازی استقلال و استقلال اهواز تو ورزش گاه نشسته بود بعد داور سوت نزده میگه خوب بازی هم همین حالا تموم میشه . میرن تو استودیو بعد میفهمن که اقا سوتی داده برمیگردن تو بازی
و اینکه اصلا بازی رو گزارش نمیکنه که همش داستان میگه موقعیت های خطرناکم که اصلا نمیگه یه جایی که باید بلند بگه (موقعیت خطرناک) اروم میگه یه جاهم الکی داد میزنه
اونم از چاپلوسی از همه(اسم نمیبرم چون زیادن)که ما شا ا... سرامد همس ت تو این زمینه
و در کل خیابانی = هوووووووووووووووووووووووو ووع
به نظر من همشون سوتی دارن حتی عادل فردوسی پور.
مثلا همین بازی بارسلونا با اتلتیکو که بارسلون 4 تا خورد، صد دفعه گفت که حالا با اومدن مسی بازی قشنگتر میشه یا بهترین بازیکن زمین مسی خواهد بود یا فقط با خطا میشه مسی رو متوقف کرد... در حالی که مسی یه کار مفید هم تو اون بازی نکرد. بعد از بازی عادل روش نمیشد سرشو بیاره بالا تو دوربین نگاه کنه.
این یعنی چی؟ یعنی اینکه عادل خان هم مثل بقیه شون تابلو داره از بعضی تیمها طرفداری میکنه مثل لیورپول و بارسلونا و ... و از یه تیم هایی هم متنفره که تو گزارش هاش کاملا مشهوده مثل رئال مادرید.
به نظر من گزارشگری خوبه که طرفدار تیم خاصی نباشه یا لااقل از تیمی که داره قشنگتر بازی میکنه طرفداری کنه.
با سلام
طبق گفته دوستمون swat مگه بدتر از خیابانی هم هست؟
این خیابانی تو گزارشش انگار تو عمرش کامپیوتر ندیده گزارش رو ول میکنه و میره سراغ کامپیوتر که حتی صداش هم میاد!!!!!!!!