آقا ميشه بازي هايي مثل فيفا رو با مودم 56 بازي كرد يا بايد مودم خود رو هم عوض كنيم ؟
آقا ميشه بازي هايي مثل فيفا رو با مودم 56 بازي كرد يا بايد مودم خود رو هم عوض كنيم ؟
اين مرحله اين پغام رو ميدهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چيكار كنم
مودم شما سالمه؟نقل قول:
راستش نمیدونم من تا حالا به چنین پیغامی برخورد نکردم:41:
مودم من از سالم هم سالم تره فقط v90 هستش
چيكار كنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شرمنده نمیدونم
اگه 2 تا ویندوز داری تو اون یکی امتحان کن شاید بشه
دوست من هم همین مشکل رو داره.
فکر کنم مشکل از ویندوز باشه ...چون قبلا این مشکلو نداشت
اين full name چي هست ؟ من كانكشن رو ساختم ، دوستم هم ساخت ولي موقع اتصال براي دوستم ارور 733 ميده ف يعني شماره گيري مي كنه از اون صدا هاي عجيب هم مياد ولي بعدش براي اون اين ارور رو ميده . چه كنم؟
شما برا خودتون یه use . pass برا خودتون میسازید او دوستتون هم باید همین use . pass رو بزنه بعد وصل
میشه اگه تمام مراحل رو به دقت کامل انجام بدید هیچ مشکلی پیش نمیاد
در خدمتم
همين كار رو كرديم همه رو هم 1 زديم ولي پس از شماره گيري از طرف دوستم ارور شماره 733 ميده .
ما هم همین مشکل را دارا هستیمنقل قول:
همين كار رو كرديم همه رو هم 1 زديم ولي پس از شماره گيري از طرف دوستم ارور شماره 733 ميده .
بابا ایول. خیلی روش باحالی بود .. برای من که کاملا جواب داد !!!! :31: ( بازی Empires Dawn of the Modern World - عصر فرمان روایان 1 ) . فقط یک سؤال : آیا این روش برای بازی جنرال 1 - 2 - 3 هم جواب می ده ؟؟؟؟؟؟
بله همه سری c&C میشه
چه جنرال چه tiberium wars و ...
ولی tiberum wars نسخه ی 1.04 به پایین مشکلاتی داره که تو بعدیا حل شده
اقا یعنی با این روش به اینترنت هم نیازه ؟؟
نه نياز نيست ، قيمتش هم به اندازه پول تلفن عادي حساب ميشه ...نقل قول:
اقا اینجا تلفن نیست !!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما اگر اسم مودمت رو ميدوني مودمت رو انتخاب كن ، فكر كنم اولي باشه
یکی بیاد با من امتحان کنه من مراحلو رفتم یکی مراحلو رفته شمارشو پ.خ کنه منم میکنم ببینم میشه یا نه ؟؟ خواهش میکنم
دوستان و عزيزاني كه مشكل ارور 733 را دارند دقت كنند مودم خود را عوض كنيد ، (مشكل از مودم شما يا دوستتان است) ، اگر شما هاست نمي شويد ديگر incoming نسازيد ، طرف مقابل بسازد .
من تا به حال اين بازيها رو انجام دادم : grid ، جنگ هاي صليبي ، fifa08 ، general ...
و بازي هايي كه قرار است در آينده بازي كنيم :nfs most wanted , crashday , flatout , cod 4 , pes 2008 , c & c Tiberum wars , بازيهاي استراتژيك پرطرفدار ، كانتر ، gta و ...
================================================== ===
و اما من يك سوال داشتم ، آيا از اين طريق ميشه فايل جابه جا كرد؟ چگونه؟
با تشكر
سلامنقل قول:
cod 4 خیلی سنگینه ممکنه یکم زیادی lag داشته باشه pes که نمیشه nfs هم همین طور gta هم همینطور
================================================== ===
تا اونجایی که میدونم با hyper terminal (مال خوده ویندوزه) میشه اما من دقیقا نمیدونم چطور
سلام آقا ، مخلصيم ، دستت بابت معرفي اين روش درد نكنهنقل قول:
سلام
cod 4 خیلی سنگینه ممکنه یکم زیادی lag داشته باشه pes که نمیشه nfs هم همین طور gta هم همینطور
تست مي كنم خبرش رو ميدم ، ببينيم چي ميشه ، يا ميشه ، يا نميشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا ما كانتر و most wanted رو هم بازي كرديم ، تقريبا ميشه گفت هيچ بازي نيست كه مولتي پلير بشه و نشه بازي كرد فقط مونده اسپيلينتل سل و cod4 ... فعلا .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کانتر لگ نداشت؟نقل قول:
قا ما كانتر و most wanted رو هم بازي كرديم ، تقريبا ميشه گفت هيچ بازي نيست كه مولتي پلير بشه و نشه بازي كرد فقط مونده اسپيلينتل سل و cod4 ... فعلا ....
نه اصلا ، كلا بازيهاي سنگين تر از اون هم مثل grid و most wanted و يا فيفا هم لگ نداشت ...:46:نقل قول:
کانتر لگ نداشت؟
ا ا ا most wanted هم شد ؟؟من نتونستم این بازی رو مولتی کنم احتمالا چون سرعتم خیلی پایین بود :13:نقل قول:
ولی این روش زیاد به درد کانتر نمیخوره چون فقط 2 نفر میتونن تو بازی شرکت کنن که زیاد حال نمیده
بازیای استراتژیک خیلی فاز میده
!! Great
...........
آقا ما خواستيم كال آف2 بازي كنيم وصل هم شديم اما بعد از يه دقيقه پينگ فردي كه وصل شده به كامپيوتر ديگه خيلي بالا ميره و اصلا نميشه بازي كرد
راهي براي برطرف كردنش هست؟
دوستان میخواستم ببینم این شیوه بازی کردن با خط تلفن عادی وقتی با دوستت بازی میکنی به عنوان استفاده از تلفن پولش حساب می شه مثل استفاده از تلفن
تا اونجا كه من اطلاع دارم ، بعله
اقا من الان اين تاپيكو ديدم دست شما واقعا درد نكنه. اينطور كه دوستان گفتم عمليه ولي اگه شانس بيارم مودمم مورد نداشته باشه. در هر حال مرسي
راستي اگه اين كار عملي باشه كه به احتمال زياد هم هست شما ميتونيد اين بازي رو سه نفره هم بازي كنيد. براي اين كار يكي از سه نفر بايد دوتا خط تلفن و دوتا مودم و يه ويندوز سرور داشته باشه(مثل enterprise) و همچنين هاست بشه. جزييات رو نميدونم ديگه ولي به احتمال 90% ميشه.
من نتونستم وصل بشم مشكل از چيه اين كارايي كه گفتين هر دو طرف بايد انجام بدن يا فقط كسي كه ميخواد هاست بشه؟! من خودم اين كارارو كردم ولي وقتي دوستم بهم زنگ زد فقط تلفن خونه زنگ خورد و هيچ اتفاق ديگه اي نيفتاد... مشكل از چيه؟!
سلام ، خسته نباشينقل قول:
طرفي كه مي خواهد سرور باشد بايد incoming بسازد و طرف مقابل نيازي ندارد ، برنامه هاماچي نيز مي توانيد براي برقراري ارتباط مشكل ايجاد كند ، اگر هاماچي داريد آن را پاك كنيد ، ترجيحا فايروال و آنتي ويروس خود را غير فعال كنيد.
در آخر اگر ارتباط برقرار نشد ، مشكل مي تواند از مودم شما باشد كه قادر به وصل كردن تماس و پاسخگويي نيست كه اين مشكل معمولا با مودم Zoltrix پيش ميايد . :46:
قربانت...
نه هيچ نرم افزاري نصب نيست. انتي ويروسي هم در كار نيست. incoming رو هم خودم ساختم ديدم نشد به دوستم ياد دادم ساخت بهش با مودم زنگيدم بازم نشد! با دو نفر هم اين روش رو تست كردم جواب نداد! اگه ميشه راهنمايي كنيد.
مارك مودم شما چيست ؟ مارك مودم دوستتان را مي دانيد؟نقل قول:
نه هيچ نرم افزاري نصب نيست. انتي ويروسي هم در كار نيست. incoming رو هم خودم ساختم ديدم نشد به دوستم ياد دادم ساخت بهش با مودم زنگيدم بازم نشد! با دو نفر هم اين روش رو تست كردم جواب نداد! اگه ميشه راهنمايي كنيد.
اگه incoming بسازید و اون تیک رو هم بزنید محاله کهنتونه بهتون وصل بشه مگر این که
مودمتون مشکل داشته باشه
دقيقا ، يعني تنها موردي كه باقي مي مونه اينه كه مودم شما يا دوستتون قادر به وصل كردن تماس نيست ، و هرچه زنگ بخوره هيچ اتفاقي نمي افته ، اگر مراحل پيش را تست كرديد ، باز هم مشكل داشتيد ، به احتمال خيلي زياد مشكل مودم است . البته يادتون باشه زماني كه مودم شما سالم است و تماس را وصل مي كند وقتي داريد از خط تلفن اصلي منزل استفاده مي كنيد(در صورتي كه يك خط داريد) بعد از بازي ، حتما اون تيك رو برداريد ، چون وقتي كامپيوتر روشن باشد ، شخصي كه به شماره شما زنگ ميزند نمي تواند با شما ارتباط برقرار كند و مودم شما وصل مي كند و ديگر صداي تلفن را نمي شنويد...نقل قول:
اگه incoming بسازید و اون تیک رو هم بزنید محاله کهنتونه بهتون وصل بشه مگر این که
مودمتون مشکل داشته باشه
ببخشيد من يه كم دير به دير سر ميزنم اخه چند روزي در پي تعويض هاردم بودم. خب فكر ميكنم مشكل از مودم ها باشه. مودم يكشون كه زولتريكسه. مودم خودم رو نميدونم چون دست دو از دوستم گرفتم سي دي هم نداشت ولي تو كامپيوتر Smart Link 56k voice modem نوشته. مودم او يكي دوستم رو ديگه نميدونم چي بود!
خوب به احتمال خيلي خيلي قوي ، اشكال از مودم هست ، دور مودم زولتريكس رو كه بايد خط كشيد چون همش تقلبيه از زولتريكس كيش بگير تا مهرگان ماشين آسيا ، مودم شما رو هم نشناختم ، ولي اگر طرفين مودم گيگا يا آكستروم داشته باشيد ، بدون هيچ مشكلي مي توانيد بازي كنيد...
سلام عزیزان.
به نظرتون اگه توی options بازی تغییراتی انجام بدیم مثلا texture رو low کنیم یا رزلوشنشو کم کنیم
فرقی می کنه ؟