چراااااانقل قول:
اتفاقا خوندم!
ولی اصلا متوجه نشدم:5:
به قول یکی از دوستان شما فقط در مورد اینکه چجوری محاسبه می کنن و می گیرن توضیح دادین!
در حالی که منم چیزایی که نفر قبلی گقتن رو میخوام!!!!!!!!!
Printable View
چراااااانقل قول:
اتفاقا خوندم!
ولی اصلا متوجه نشدم:5:
به قول یکی از دوستان شما فقط در مورد اینکه چجوری محاسبه می کنن و می گیرن توضیح دادین!
در حالی که منم چیزایی که نفر قبلی گقتن رو میخوام!!!!!!!!!
خب، پس شايد من منظورتون رو متوجه نشدم!
اگر اين بار درست متوجه شده باشم:
ببينيد وقتي اعلام نتايج تكميل ظرفيت مياد، از طريق يك ويژه نامه نشريه فرهيختگان (دانشگاه آزاد)، و سايت سازمان سنجش، و نشريه پيك سنجش (براي دانشگاه هاي سراسري) اسامي پذيرفته شده ها اعلام ميشه. در مورد دانشگاه آزاد، يك مقدار اينجا نظم و ترتيب بيشتره، يعني به پذيرفته شده ها يه تاريخ اعلام ميشه كه مراجعه كنند براي ثبت نام و انجام كارهاي مربوطه. اين بيشتر به خاطر اين هست كه معاونت آموزشي كل دانشگاه آزاد، يه سازمان بيشتر نيست. اما متاسفانه دانشگاه هاي سراسري رو، پيگيريش با خودتونه، يعني اسامي كه اعلام ميشه، ديگه خودتون بايد مراجعه كنيد به دانشگاه مربوطه و پيگيري كنيد كه نحوه ثبت نام از دانشجوهايي كه جديداً پذيرفته شدهان چطوري هست.
روال ثبت نام هم كه براي خانوما مشكل خاصي وجود نداره، براي آقايون هم اگر محدوديت نظام وظيفه وجود نداشته باشه كه هيچ،اما اگه احيانا نامه فارغالتحصيليتون به دست نظام وظيفه نرسيده باشه، بايد مراجعه كنيد به دبيرستان محل تحصيلتون و نامه رو خودتون ببريد نظام وظيفه تا اونجا اعلام موافقت كنند كه ادامه تحصيل شما منعي نداره.
اميدوارم توضيحات كافي رو داده باشم، اگه بازم جايي گنگ گفتم، بفرماييد تا بگم.
ممنون از توضیحاتتوننقل قول:
فقط یه چیزی:31:
واسه تکمیل ظرفیت باید ثبت نام کنیم دوباره؟؟یا ...:18::31:
من فکر می کنم بیشتر از این که گفتید ، در تکمیل ظرفیت برمی دارند. یه سری به این لینک بزنید.....بد نیست.نقل قول:
کد:http://www.fardanews.com/fa/pages/?cid=35934
ببين ديدي نخوندي حالا!!!نقل قول:
عرض كردم، براي آزاد كه ثبت نامي در كار نيست، يا در همون رشتهاي كه قبلاً انتخاب كرديد به عنوان ظرفيت تكميلي قبول ميشيد يا نميشيد. در مورد سراسري اما، با توجه به دانشگاههايي كه اعلام ظرفيت خالي ميكنن، شما مجددا انتخاب رشته ميكنيد.
يه نكتهاي هم بگم كه سعي كنيد به سايت سازمان سنجش زياد سر بزنيد، بعضي وقتها نتيجههاي تكميل ظرفيت رو اعلام ميكنند، اما توي روزنامه و تلويزيون و .. خيلي خبررساني نميكنند.
دوست من، خيلي اين خبرا رو جدي نگير. مثال عرض ميكنم، هر سال ميگن ظرفيت دانشگاه ها مثلا 15% افزايش پيدا كرده، ولي نهايتا ميبيني رتبههاي قبولي سال قبل، امسال قبول نشدهاند. اينا از اين حرفها زياد ميزنند. حالا انشاءا.. كه من اشتباه كنم و رقم قبولي بيش از اينا باشه.نقل قول:
ضمن اينكه شما حساب كنيد اون 10% از كل شركت كنندههاي كنكور كه پذيرفته نشدهان،شايد حدود يه همچين رقمي كه تو اين سايت گفته ميشه. حالا شانسي كه شما اورديد اينه كه جديدا خبر دادن كه ظاهرا به خاطر دست گل سازمان سنجي در مورد بومي سازي، كه خيلي از رتبههاي زير 1000 به خاطرش قبول نشدن، قراره يه كارايي بكنن. اطلاعات من شايد كمي قديمي باشه، ولي مطمئن باشيد كه هيچ وقت تو تكميل ظرفيت 70000 هزار نفر قبول نميشن.
جناب seppeehr از زحماتی که برای پاسخ گویی به سوالات من کشیدید ، بی اندازه سپاسگزارم . امیدوارم در تمامی مراحل زندگی ، موفق و سربلند باشید. به بسیاری از سوالاتم در چهارچوب <<تکمیل ظرفیت>> پاسخ جامع و کاملی دادید که واقعا استفاده کردم....من دیگه فعلا همه چی برام آشکار شد ، و نقطه ی ابهامی دیگه ندارم. اگه باز هم سوالی درمورد این بحث داشتم ، حتما مزاحمتون میشم..
زیاد خوشحال نباشید یه خبر خیلی بد!! امسال دانشگاه آزاد تکمیل ظرفیت نداره..........
ما کلی به تکمیل ظرفیت دل بسته بودیم(فقط 90 تا تراز کم اوردم از انتخاب اولم صنایع تهران شمال :41:) رفتم مرکز آزمون تو پاسداران ببینم اوضاع چطوره... بد جور خورد تو کاسه کوزم!!! گفتن امسال دانشگاه آزاد تکمیل ظرفیت نداره(به درودیوارم زده بودن) !!!!!!!
واااااااااایییییی خیلی بد شد......
گندشون بزنن یه کار درست انجام نمیدن حداقل بیان مثه آدم تو سایت اطلاع رسانی کنن !:angry:
دوستان به تکمیل ظرفیت سراسری میتونم امید داشته باشم؟؟ طبقه کارنامه نهایی سنجش تو بعضی رشته ها اختلافم کم بود مثلا مدیریت شبانه شمال 25-30 تا تا رتبه نفر آخر فاصله داشتم!! میتونم به اینا امید داشته باشم؟؟
یا پیام نور تهران آی تی 11 نفر اختلاف داشتم ! این چی ؟؟ ممکنه تکمیل ظرفیت قبول شم؟؟:42:
ممنون
خواهش ميكنم دوست عزيز، شما مراحميد، من سعي كردم در حد امكان به دوستان كمك كنم، چون ميدونم بچههايي كه به تكميل ظرفيت اميددارند چه حس و حالي دارند.انشاءا.. كه شما هم هميشه موفق باشيد.نقل قول:
جناب seppeehr از زحماتی که برای پاسخ گویی به سوالات من کشیدید ، بی اندازه سپاسگزارم . امیدوارم در تمامی مراحل زندگی ، موفق و سربلند باشید. به بسیاری از سوالاتم در چهارچوب <<تکمیل ظرفیت>> پاسخ جامع و کاملی دادید که واقعا استفاده کردم....من دیگه فعلا همه چی برام آشکار شد ، و نقطه ی ابهامی دیگه ندارم. اگه باز هم سوالی درمورد این بحث داشتم ، حتما مزاحمتون میشم..
اينا پارسال هم همين حرف رو ميزدند، ولي از هر سال بيشتر تكميل ظرفيت گرفتن! اونا احتمالاً اطلاع نداشتند كه گفتن پذيرش نميكنيم! منم خبر موثقي ندارم، اما تا اونجايي كه ميدونم هيچ كسي بدش نمياد چند ميليارد تومن پول بيشتر (شهريه ثبت نام دانشجوهاي تكميل ظرفيت) رو به جيب بزنه! چرا بايد متوقف كنند اصلا اين كار رو؟نقل قول:
زیاد خوشحال نباشید یه خبر خیلی بد!! امسال دانشگاه آزاد تکمیل ظرفیت نداره..........
ما کلی به تکمیل ظرفیت دل بسته بودیم(فقط 90 تا تراز کم اوردم از انتخاب اولم صنایع تهران شمال [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) رفتم مرکز آزمون تو پاسداران ببینم اوضاع چطوره... بد جور خورد تو کاسه کوزم!!! گفتن امسال دانشگاه آزاد تکمیل ظرفیت نداره(به درودیوارم زده بودن) !!!!!!!
واااااااااایییییی خیلی بد شد......
گندشون بزنن یه کار درست انجام نمیدن حداقل بیان مثه آدم تو سایت اطلاع رسانی کنن !:angry:
دوستان به تکمیل ظرفیت سراسری میتونم امید داشته باشم؟؟ طبقه کارنامه نهایی سنجش تو بعضی رشته ها اختلافم کم بود مثلا مدیریت شبانه شمال 25-30 تا تا رتبه نفر آخر فاصله داشتم!! میتونم به اینا امید داشته باشم؟؟
یا پیام نور تهران آی تی 11 نفر اختلاف داشتم ! این چی ؟؟ ممکنه تکمیل ظرفیت قبول شم؟
تكميل ظرفيت سراسري رو نميشه كلا بهش دل بست، منم نميخوام شما رو اميدوار كنم، اما كلاً شانستون خوبه، ميتونيد اميدوار باشيد كه انشاءا.. قبول ميشيد.
ممنون که جواب دادین. ولی مثل اینکه امسال وضعیت فرق میکنه!!چند برابر ظرفیت ها برداشتن و ........
پارسال همش حرف و شایعه بوده میگم رفتم مرکز آزمونش به در و دبوار و بسیار درشت زده بودن که امسال تکمیل ظرفیت نداریم!! تازه یه سری برگه مرگه زده بودن برای اعتراض... تو اونم نوشته بود که امسال تکمیل ظرفیت مثل سال های اخیر وجود نداره فقط با یک سری شرایط خاص و بسیارمحدود ...!!!
والا من که موندم چیه قضیه !! اگه خبر دار شدید مارو هم بی اطلاع نزارید:41:
اینم عکس اون فرمه ! خودتون ببینید:
کد:http://www.megaupload.com/?d=2XRO65LK
والا چي بگم! انشاء ا.. كه اينطور نباشه!
سلام دوستان
برا تکمیل ظرفیت آزاد اونایی که تو کارنامشون ذخیره خورده باید برن همون واحد و اونجا یه فرم پر کنن.
من امروز واحد پیشوا بودم خیلیا اومدن برا تکمیل ظرفیت.
و همین کاری که گفتمو انجام دادن.
دوستان کسی نمیدونه قضیه مهمان شدن چیه؟
آیا به تهران مهمان میکنن؟
اگر منظورتون ميهمان شدهان از يه جا به يه جاي ديگهاست، شما طبق قانون حداكثر ميتونيد دو نيمسال تحصيلي مهمان جاي ديگه شيد.نقل قول:
البته اگه پارتي و آشنا داشته باشيد، ميتونيد هر چقدر بخوايد مهمان بمونيد!
؟؟؟!نقل قول:
من متوجه نشدم ایشون چی گفت
یکی توضیح بده!
منم همینطورنقل قول:
کسی نمیدونه که اگه کسی که ترازش به تهران جنوب میخوره ولی تهران شمال زده و قبول نشده(در صورتی اگه تهران جنوب میزد قبول بود) راحی نداره بتونه تهران جنوب بره؟؟
خواهش میکنم اگه میدونید یا چیزی شنیدید کمکم کنید
پست 28 رو يك نگاهي بندازيد.نقل قول:
:20:
دانشگاه اراک گفت که امسال به هیچ عنوان تکمیل ظرفیت نیست...
دکتر عباسپور میگه هس...
یعنی چی یه دانشگاه تکمیل ظرفیت داره یه دانشگاه نداره....
[quote=seppeehr;2945367]تكميل ظرفيت آزاد كه اصلا ديگه انتخاب رشته نداره. يا تو اون رشته اي كه اول انتخاب كرديد جا هست و شما قبول ميشيد، و يا نميشيد. البته يه حالت خاص هست كه مثلا يه رشتهاي رو هم علوم تحقيقات داره، هم تهران مركز،هم تهران جنوب. و شما انتخابتون تهران علوم و تحقيقات بوده، اما قبول نشديد، در عوض توي تهران مركز كه تراز اون رشته (به فرض) پايينتر هست، و نمره كلي كه شما كسب كرديد، از اون كسي كه تهران مركز رو زده و قبول نشده بالاتر هست. در اينصورت اولويت پذيرش اول شما هستيد كه نمره بالاتري رو كسب كرديد، يعني شما ممكنه علوم تحقيقات عمران زده باشيد، ولي توي نتايج عمران تهران مركز قبول شيد. البته اين يه حالت خاصه و زياد حكم كلي نميشه داد. اما من چند نفري رو ميشناسم كه دقيقا اين مورد براشون اتفاق افتاد، يعني علوم تحقيقات زدهاند، و تهران مركز تكميل ظرفيت پذيرفته شدن.
سلام من حرارت سیالات تهران رو زدم جلوی رشتمم یه مثلث داشت که میگفت اگه ترازت به هر دانشگاهی که این رشترو تو تهران داشته باشه برسه قبول میکننت جواب این کی میاد دوم اینکه شما که میفرماید ازاد برای شرکت تو تکمیل ظرفییتش احتیاجی به پر کردن لیست تازه ای نیست و با توجه به انتخاب اولت خودش اتوماتیک شرکتت میده تو تکمیل ظرفیت جوابش کی میاد با تشکر:8:
نتايج تكميل ظرفيت كارشناسي پيوسته دانشگاه آزاد، فردا در سايتاعلام ميشه.کد:http://azmoon.com/
همين الآن اخبار گفت.
انشاء ا.. همتون قبول شيد.
[quote=Oracle idol;2957179]سلام دوست عزيز، نتايج همه موارد سوالي شما، در تكميل ظرفيت قاعدتاً بايد اعلام بشه، كه طبق اخبار، فردا اعلام ميشه.نقل قول:
موفق باشيد.
نتایج تکمیل ظرفیت؟؟؟نقل قول:
یا رشته های موجود برای انتخاب در تکمیل ظرفیت؟؟؟
دوست من، همونطور كه در پست هاي قبل هم عرض كردم، آزاد انتخاب رشته نداره، يا در همون رشته انتخابي براي كنكور آزاد در مرحله تكميل ظرفيت پذيرفته ميشيد يا نميشيد.نقل قول:
در تکمیل ظرفیت اگه 4 نفر ثبت نام نکرده باشن، 4 نفری که بعد از آخرین نفر قبول شده بودن جای 4 نفر ثبت نام نکرده رو میگیرن.نقل قول:
اینجوریه ؟؟
مال سراسری هم که 14 مهر؟؟
سلام
نتایج تکمیل ظرفیت آزمون 87 دانشگاه آزاد بر روی سایت قرار گرفت
البته اشتباهی نوشته 86. ولی همون 87 هست.کد:http://www.azmoon.com
سایت داری هم بلد نیستن.
بابا مگه نگفتین آزاد تکمیل ظرفیت نداره؟
پس این چیه؟
باید ثبت نام میکردیم؟!
حالا دوباره نمیشه کاری کرد؟
این انتخاب رشته مجدد و تکمیل ظرفیت سراسری با هم اجرا میشه؟
منم همه پستای قبلی خوندم چیزی نفهمیدم!:41:نقل قول:
کسی اطلاع نداره همینطوری میان پست میدن!:13:
خوب اگه کسی دقیق میدونه قضیه چیه بگه!:11:
واییییییییی من گیج شدم :((((
باید قبلا می رفیتم ثبت نام می کردیم؟؟!
آقا ما زبونمون زگيل خاردار درآورد!
بابا به حضرت عباس ثبت نام مجدد نميخواست.شما فقط به همون سايت بريد، ببينيد اگه اسمتون رو زده به عنوان قبولي، بدونيد يعني قبول شديد!
به من میگه اصلا همچین چیزی با این مشخصات نداریم !!
کارنامه ای با مشخصات مورد نظر موجود نمی باشد.
قط کسایی که رفتن به عنوان ذخیره ثبت نام کردن اسمشون توی سایت قرار میگیره....
سلام دوستان
کمی دقت کنید به سایت آزمون !!!
کارنامه پذیرفته شدگان تکمیل ظرفیت آزمون کارشناسی ناپیوسته 86
کارشناسی ناپیوسته.
فکر کنم یعنی کاردانی به کارشناسی !!! درسته ؟؟
در مورد تکمیل ظرفیت باید بگم هر واحد دانشگاهی یه چیزی میگه !!!
ورامین میگفت بیایید فرم پر کنید.
یه جا دیگه میگفت اصلا تکمیل ظرفیت نداریم امسال !!!
بعضی ها هم که میگن توی سایتش اعلام میشه !!!
ما که آخر نفهمیدیم چی قراره بشه !!!
شما قبول نشدید که این عبارت مینویسهنقل قول:
با سلام هیچ فرمی نباید پر کنید من که فرمی پر نکردم ولی قبول شدمنقل قول:
ازمون 87 هنوز برگزار نشده در اذر ماه سال جاری برگزار میشه همون86 درستهنقل قول:
دوستان تکمیل ظرفیت سراسری با انتخاب رشته مجدد با هم برگزار میشه ؟؟
سایت سنجش نتیجه اعتراض هارو گذاشته ! کسی میدونه چه جوری باید جواب اعتراضشو ببینه ؟ من که هر کار می کنم جواب نمیده!!
(من به صورت حضوری رفتم سنجش و اعتراض پر کردم)
اینا که خیلی وقته اومده من اینترنتی اعتراض کردم بعد یه کد عددی بهم داد تا بتونم جوابمو بگیرمنقل قول:
سایت سنجش نتیجه اعتراض هارو گذاشته ! کسی میدونه چه جوری باید جواب اعتراضشو ببینه ؟ من که هر کار می کنم جواب نمیده!!
(من به صورت حضوری رفتم سنجش و اعتراض پر کردم)