لطفاً مدیران محترم به داد این تاپیک برسند و یه کاریش بکنند که دیال آپی ها اینقدر علافش نشن....!
Printable View
لطفاً مدیران محترم به داد این تاپیک برسند و یه کاریش بکنند که دیال آپی ها اینقدر علافش نشن....!
تاپیک سرکاریه حذف شود.قابل توجه مدیران انجمن
اگه اینجوریه منم برنامه کنترل فضا پیماهای ناسا رو دارم که رو همه گوشیها نصب میشه
کی می خواد؟
من موندم بعد پنج صفحه و با گذشت دوهفته از مدیران و همکاران محترم انجمن خبری نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!
اما تا یه پست اشتباهی توی یه انجمن میزنی هزار نفر به آدم تذکر میدن که جاش اینجا نیست و رجوع شود به فلان.... قانون رو بخون و هزار تذکر دیگه ..........................
بیایید اینم لینک برای دانلود برنامه
کد:http://www.turkforum.net/showthread.php?t=619458
از اینجا دانلود نمیشه اگه خودت داریش یه جای دیگه اپش کن ما از اونجا دان کنیم
با تشکر...
دوستان من اینجا برای شما عزیزان اپلودش کردم هرکس از شما عزیزان احتیاج داشت از اینجا به راحتی میتونید بگیریدش:
دانلود کنید با حجم 678 کیلوبایت از طریق لینک زیر :
با تشکر دوستدار شما Ship Storm (حامد)کد:http://www.4shared.com/file/27286571/b0266a2a/Ship_Storm-WwwP30worldCom.html
ممنون.نقل قول:
دانلود شد.چند روز ديگه تستش ميکنم.
:20::10:[نقل قول:
چطور دانلود ميشه لطفا راهنهايي كنيدنقل قول:
میگن یه دیوونه یه سنگ میندازه تو چاه صدتا عاقل نمیتونن در بیارن شده این تاپیک !!
یه اسکل یه چیزی گفته صدتا اسگل دیگه هی کامنت میدن هی کامنت میدن تا پایین نره تاپیک!!!
دوستان من اینجا برای شما عزیزان اپلودش کردم هرکس از شما عزیزان احتیاج داشت از اینجا به راحتی میتونید بگیریدش:
دانلود کنید با حجم 678 کیلوبایت از طریق لینک زیر :
با تشکر دوستدار شما Ship Storm (حامد)کد:http://www.4shared.com/file/27286571/b0266a2a/Ship_Storm-WwwP30worldCom.html
دوست عزیز واقعاً دستت دردنکنه بلاخره یکی پیدا شد و طلسم این تاپیک رو شکستنقل قول:
الحق که ناخدای قابلی هستی!!!!!
برم ببینم کارش چجوریاست؟؟؟؟ بعد نتیجهشو میگم !
بازم ممنون
نقل قول:
حامد جان ممنونم:11:
جای شکر داره با تشکر ببینم کار میکنه یا نه .
دوست عزیز سلامنقل قول:
ورودتون رو به این سایت و مخصوصاً این انجمن خوش آمد میگم
اون آدرسی رو که Ship Strom جان زحمتشو کشیدن رو کپی میکنی توی محلی که آدرس اینتر نتی رو توش مینویسن! بعدش هم یه اینتر میزنی که مستقیم میره به آدرسی که این فایل رو اونجا گذاشتن بعد پائین همون صفحه Download file رو میزنی بعد آدرس محل ذخیره اونو توی کامپیوترت و میخواد محلشو تعیین میکنی و تمام
سر که نه درپای عزیزان بود :10: بار گرانیست کشیدن بدوش
خواش میکنم دوستان قابل شما رو نداشت من چون تونستم دانلود کنم دیدم هیچکس نتونسته وظیفه دونستم تا اپلودش کنم تا بقیه دوستان به نتیجه برسند و مشکلشون حل بشه
موفق باشید
سلام
من دانلودش کردم تا مرحله انتخاب نصب بر روی رم یا حافظه گوشی میره بهد از انتخاب هر کدوم ارور زیر را میده:
unable to install
constrained by the certificate
جریان چیه؟
کمک کنید ممنون میشوم:11::11::11::11:
alimohammady جان سلامنقل قول:
این برنامه احتیاج به گواهینامه یا کد اعتباری داره یعنی همون لایسنس کد خودمون!
و معنیش اینه که کرک نشده و غیر قابل نصب هست
من خودم هم اونو امتحان کردم نصب نشد!!!!!:41:
و همچنان تو کف نصبش موندهم!:2:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] doa goo hasam ishala ke shafa begirid
ای بابا دمت گرم . اینو که قبلا یکی گذاشته بود که نصب نمیشد .
سلام
همگي سر كاريد.
baba bar mardom azar lanatttttttttttttt
ظاهرا هدف مزاحمت بوده كه بحمدالله حاصل شده!
همه ی ما سر کاریم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!
بابا این چه کاری یکی پیدا کنه دیگه.تو سایتی دیدم که می گفت تا چند روز دیگر کرک شده را معرفی می کنه........خدا کنه
سلام
اینم لینک واقعی این برنامه :5:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واییییییی:19:فقط افرادی که یکی از محصولات شرکت سازندشو خریدن میتونن بصورت آزمایشی ازش استفاده کنند
و...........:2:
دانلود کردید
این دیگه چیه ................................
این نرم افزار هنوز کرک نشده اگه به خود سایت psiloc هم مراجعه کنید میبینید که یک نسخه برای دانلود هست که اونم باید حتما یکی از نرم افزار های شرکت رو خریده باشید تا بتونید استفاده کنید.(حتی با نصب یه نسخه کرک شده از نرم افزار های شرکت هم نمیشه ).
سوزه پرطرفداريه واسه سرکار گذاشتن! خوب سرکاريم اااااا !!!!!
نمیدنیم چکار کنیم دیگه بابا خسته شدیم از این...........
اي بابا هنوز اين تاپيك داره به سر كار گذاشتن ادامه ميده ؟ بابا يه جون مرد پيدا بشه در اينا تخته منه ديگه
خسته شديم
اگه تاریخ گوشیتونو ببرین روی سال 2010 کار میکنه
اونم چه سر کاری
اینم آدرس اصلی برنامه دیگه تموم شد
کد:http://shop.psiloc.com/d/s60/Psiloc_irRemote_S603rd.sisx
چیچی دیگه تموم شد...
من برنامه رو نصب کردم ولی وقتی داخلش میرم یه چیزی درباره رجیسترو ... اینترنتو .. از اینجور حرفاست
تو که تا تایپیک هشتم مارو کشوندی.... درمورد اینم یه توضیحی بده...
لطفا هر کی برنامه ی ریموت کنترل تلوزیون داره برام mail کنه . ممنونش میشم .....
email : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خدا خیرت بده
ممنون
باحال بود
لطفا هر کی ریموت کنترل تلوزیون برای ان 73 داره برام mail کنه . دمش گرم
email : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنوووووووووووووووووووووو وووووووووووووووون