Alias Maya Unlimited 7.0.1
فراكل، باور نمیکنی چیکارا میکنه!!!
و اما امروز با فراکل. :king:
من نمیدونم شکل صحیح نوشتاری انگلیسی این برنامه به چه صورت است (Fracel يا Frakel)
شبكه هفت تلويزيون خودمون يه آموزش گرافيگ قديمي خارجي نشون داد كه مهشر بود. فوتوشاپ و فراكل و 3d max رو گفت.
و اما فراكل: شما انواع قلم هاي زيبا و متنوع را داريد. اين آقا اومد و توي اين برنامه فراكل گفت ميخوام با آبرنگ كار كنم به مقداري صفحه را با آبرنگ خط خطي كرد و بعد گفت حالا ميخوام با يه رنگ ديگه و با مداد شمعي روي آبرنگ بگشم. بعد گفت نگاه كنيد مداد شمعي با آبرنگ قاطي شد. به دليل اين كه آبرنگ ما خيس بود.
بعد گفت كه دوباره آبرنگ رو ميگشم و بعد يه ابزاري برداشت و اونو خشك كرد و بعد گفت ميخوام روش با جوهر بنويسم ولي اينبار به دليل اينكه آبرنگ رو خشك كرده بود رنگها قاطي نشد.
بهرحال من اين برنامرو ندارم اگر شما آدرسشو داريد برام بزاريد. ممنون
AAA Logo: Logo Creation 1.21 Retail
سلام دوستان
اين هم يك نرم افزار عالي براي درست كردن لوگو هاي شركتي و غير شركتي با قابليت خروجي هاي مختلف و كارهاي ديگه فكر كنم اگه دانلودش نكنيد ضرر كردين چون توش پر طرح هاي آماده هستش به نظر من كه بيشتر به درد كساني ميخوره كه ميخواند كارت ويزيت درست كنند واقعا خيلي از كارش خوشم اومد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته قابليت اين رو هم داره كه شما براي هر شكل تنظيمات خاص خودش رو در نظر بگيريد و همينطور قابليت اضافه كردن پشت زمينه براي درست كردن كارت ويزيت و يا لوگوتون
دانلود :
حجم :15.1 مگابايت
سريال:
First Name:Alfonso Garc?a
Last Name:de Le?niz
Serial:46bD-3agB-M2eE-hdmA
موفق باشيد
يا حق
پايين آوردن حجم تصوير هاي با فرمت Gif با این برنامه!
سلام دوستان
این بار برنامه ای بسیار کم حجم رو براتون دارم که شما میتونید با استفاده از این برنامه حجم تصاویرتون و انیمیشن های ساخته شده با فرمت GIF رو تا حدودی کاهش دهید
کار با این برنامه بسیار راحت هستش و از منوی فایل گزینه Open file یا در صورت اینکه بخواهید دسته جمعی تصاویرتان رو کاهش حجم دهید گزینه Open Folder رو بزنید و دیگه خود برنامه شروع به کاهش حجم میکنه و در آخر سر هم مقداری رو که کاهش داده براتون مینویسه
توجه :
شما هنگامی که یک فایل رو از طریق برنامه انتخاب میکنید در صورتی که به تنظیمات برنامه دست نزده باشید خود برنامه یک فایل بک آپ از تصویرتون میسازه و همون تصویر رو به کم حجم میکنه در صورتی که شما باز بخواهید اون تصویر را به حالت اول داشته باشید فقط کافی هستش که فرمت فایل بک اپ که bak. هستش رو بردارید یعنی اون فرمت رو پاک کنید
::برنامه رو میتونید با حجم 130 کیلو بایت از لینک پایین دریافت کنید ::
سریال در خود پوشه موجود میباشد
موفق باشید
یا حق
1 پيوست (پيوستها)
Split Gif Animation To Image List
دوستان سلام
برنامه ای کم حجم و مفید .
با استفاده از این برنامه شما می توانید كليه فريم هاي يك Gif Animation را جدا كرده و در يك فولدر ذخيره كنيد .
قربان شما : شاهين كينگ
×برنامه اي فوق العاده براي زنده كردن عكس ×
سلام دوستان
دوست خوبمون
جان این برنامه رو در قسمت فلاش و انیمیشن گذاشته بودند حیفم اومد این برنامه رو اینجا نداشته باشیم من توضیحات خودشون و کلا پست خودشون رو اینجا کپی میکنم :::
مي خواهم يه برنامه خيلي قوي براي زنده و متحرك كردن عكسها معرفي كنم به نام crazy talk اين برنامه عكس هر آدم و جونوري كه بهش بدين زنده مي كنه .... از امكانات فوق العاده اين برنامه قابليت صدا گذاري ايجاد حالتهاي خشم خوشحالي وتغيير رنگ چشم و ...... است همچنين مي توانيد فيلمي كه ساختيد رو به انواع فرمتهاي ويديويي سيو كنيد .....
يه آموزش ساده اين برنامه رو براتون گذاشتم كه البته امكانات خيلي زياد و حرفه اي داره كه خوتون چند ساعت با برنامه سرو كله بزنيد كشفشون مي كنيد
تصويري از محيط برنامه
1: ابتدا به يك عكس احتياج داريد من از عكس زير استفاده كردم اما شما مي تونيد عكس فاميل دوست آشنا يا هر كسي كه با هاش سر لج هستيد انتخاب كنين فقط يادتون باشه عكس با كيفيت وتمام رخ باشه ..... عكس كساني كه لب لوچه كج و ماوج دارن براي اينكار توصيه نمي شه :weird:
2: از اونجا نوشته شماره 1 عكس رو وارد برنامه مي كنيد بعد شماره 2 رو مي زنيد و دايره هايي كه اعداد رو نوشته به انتهاي دو چشم و گوشه لبها مي كشيد و پروسس رو مي زنيد
3: اون پايين دگمه پلي رو مي زنيد و نتيجه رو مشاهده مي كنيد ..... مي تونيد صداي ديگه اي رو روي عكس بگذاريد يا حتي از صداي ضبط شده خودتون استفاده كنيد:whistle::headphone:
4:قسمت نشون داده شده رو كليك كنيد و فيلمتون را در سي دي سيو كرده واسه شخص مورد نظر بفرستيد : :evil:
برنامه رو
مي تونيد دانلود كنيد متاسفانه حجمش 47 مگ
باز هم از جناب silver برای معرفیشون تشکر میکنم امیدوارم که بی ادبی بنده رو بابت کپی کردن مطلب ایشون بخشیده باشند
موفق باشید
یا حق
Alias StudioTools 13 7500$
Alias MotionBuilder® 6 Pro
سلام دوستان
اینم یک نرم افزار دیگه از شرگت قدرتمند Alias
متاسفانه هیچ تصویری نداشتم براش بزارم
Alias MotionBuilder® 6 Pro ($4195) :ohno:
حجم:: 69.87 مگابایت
Password United States of Albania
موفق باشید
یا حق
(Autodesk® Civil 3D Design Companion 2006 ($4995
سلام دوستان
Autodesk® Civil 3D Design Companion 2006
اين برنامه نقشه كشي شهري هستش منظورم اين هستش كه تو اون عكسي كه من از محيط نرم افزار ديدم خيابونها و ساختمونها و اينجور چيزا توش طراحي شده بود
خب معلموه كه براي چيزاي ديگه هم بدرد ميخوره
من نميدونم چرا اينقدر گرون هستش نزديك 5000 دلار آخه چه خبره :ohno:
حجم :: 70.7 مگابايت
rar pass::
موفق باشيد
يا حق