ایول اینو خیلی خوب اومدی اصلا فکرم به اینجا نرسیده بود.
مگه شما کارتون هم میبینی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه فرمتهایی رو ساپورت میکنه؟
Printable View
ایول اینو خیلی خوب اومدی اصلا فکرم به اینجا نرسیده بود.
مگه شما کارتون هم میبینی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه فرمتهایی رو ساپورت میکنه؟
شما که میخواید صبر کنید برای w960 :
w970 در راهه !!!!!
اوایل سال جدید میلادی شرکت سونی اریکسون چند مدل از گوشیهای خودشو می خاد به بازار معرفی کنه!!:27:
w970_k830_k860
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میشه یه توضیحی در مورد این چند گوشی بدی
فک میکنیم فیک باشد
اين دوستمون گفت فيلم كانورت كن بريز تو گوشي.حرفي از كارتون نزد؟:31:نقل قول:
بايد همون فرمت 3gp و mp4 را باز كنه.اما با برنامه فرمت dvix باز ميكنه. كه اين فرمت جون ميده برا گوشي.
ببخشید عینکم رو نزده بودم .پیر شدیم دیگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اختیار داری شما تازه اول چل چلیتونه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا اصلا کی حوصله داره با گوشی فیلم نگاه کنه. چشمامون در میاد. ولی برای فیلمای بدبد جون میده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سعید جون تو بالای 18 هستی.نقل قول:
برای فیلمای بدبد جون میده
من هنوز سنم به این فیلما نرسیده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
DivX كه كيفيت نداره.Mpeg4 بهترين فرمت فيلم براي گوشيه.
بله کارتون هم میبینم در سن23 سالگی :31:نقل قول:
[quote]
منبع تون چیه ؟نقل قول:
نقل قول:
اوایل سال جدید میلادی شرکت سونی اریکسون چند مدل از گوشیهای خودشو می خاد به بازار معرفی کنه!!:27:
w970_k830_k860
اصلا معقولا نه به نظر نمیاد چون هنوز گوشیهای کامینگ سون نیومدن بازار
نقل قول:
نظرم منم همینه
ولی اسمارت موی هم بد نیست با avi
نقل قول:
البته اگه این حرف درست باشه
باید عکس اوا تارتونم مورد باز بینی قرار بگیره :31:
منیع من سایت mobile-review هستش
می تونی بری و اطلاعات کاملشو بخونی!!!:27::27:
نقل قول:
به نظر من اصلا منطقی نیست چون تا سال جدید میلادی 3 ماه مونده
هنوز گوشی های w960 ,w910
به بازار نیومدن کا 850 هم یه روزه معرفی شده
اون وقت شرکت بیاد با این کار فروش گوشی های تازشو کم کنه ؟؟؟:18:
اینشو دیگه نمیدونم چیزی رو که توی اون سایت بود گفتم:27:
قطعا w960 بهتره.شك نكن.
این گوشیایی که عکسشونو گذاشتی همگی فیک هستند. قضیه همون W1i معروف:46:نقل قول:
w910 هم اومده به بازار.نقل قول:
امروز تو ماشین P1 رو دست یه نفر دیدم ! ازش گرفتم و چند دقیقه یی باهاش کار کردم ! خوب اطلاعات کلی در مورد این گوشی رو میدونین ولی چند نکته واسم جالب بود ! اول اینکه فوق العاده خوش دسته و از نزدیک از عکسش خیلی قشنگتره ! نکته ی بعدی اینکه خیلی سبکتره از چیزی که به نظر میرسه ! از یارو در مورد دوربینش پرسیدم گفت دوربینش کیفیت مناسبی داره و به قول اون 3 مگا پیکسلس واقعیه ( برعکس گوشی های بعضی برند ها ) !
در مورد باطریش گفت که با یه استفاده ی معمولی دست کم 2 روز دووم میاره ! در مورد ال سی دیشم که خوب ارتقا پیدا کرده و دیگه مثه P990 و.. نیس که زیر نور مشکل داشته باشه... ساختار صفحه ی لمسیشم به اندازه ی کافی ( مثه بقیه سری P ) حساس بود و لذت کار باهاش رو دو چندان میکرد !
واقعا خوش دست و کار کردن باهاش لذت بخشه !
این P1 لامصب بدجور چشمم رو گرفته !
نقل قول:
پس مبارک باشه :31:ایشا به پای هم پیر شین فقط شیرینی ما یادت نره
نقل قول:
اقا سعید خوش خبر باشی
به امید روزی که 960 هم معرفی بشه
مرسي از اطلاعاتتنقل قول:
امروز تو ماشین P1 رو دست یه نفر دیدم ! ازش گرفتم و چند دقیقه یی باهاش کار کردم ! خوب اطلاعات کلی در مورد این گوشی رو میدونین ولی چند نکته واسم جالب بود ! اول اینکه فوق العاده خوش دسته و از نزدیک از عکسش خیلی قشنگتره ! نکته ی بعدی اینکه خیلی سبکتره از چیزی که به نظر میرسه ! از یارو در مورد دوربینش پرسیدم گفت دوربینش کیفیت مناسبی داره و به قول اون 3 مگا پیکسلس واقعیه ( برعکس گوشی های بعضی برند ها ) !
در مورد باطریش گفت که با یه استفاده ی معمولی دست کم 2 روز دووم میاره ! در مورد ال سی دیشم که خوب ارتقا پیدا کرده و دیگه مثه P990 و.. نیس که زیر نور مشکل داشته باشه... ساختار صفحه ی لمسیشم به اندازه ی کافی ( مثه بقیه سری P ) حساس بود و لذت کار باهاش رو دو چندان میکرد !
واقعا خوش دست و کار کردن باهاش لذت بخشه !
این P1 لامصب بدجور چشمم رو گرفته !
كيبوردش چطور بود ؟ (ظاهرش؟)
ايشالله كه يدونه بخري
دعا كن منم يدونه دبليو 960 بگيرم
فکر میکنید قیمتش تا یکی دو ماه دیگه چقدر بیاد پایین؟
مرسی آقا علینقل قول:
منم دیدمش ولی نگرفتمش تو دستم:31:. ظاهر کیبوردش و کلا خود گوشی خیلی باحاله و این که میگن شبیه ماشین حسابه چرتو پرته. من که اگر دیدم قیمت w960 گرونه همین P1و ردیف میکنم.نقل قول:
الان 450 هستش وقتی 960 بیاد فکر کنم 400 بشه ولی برای خریدش زیاد صبر نکن تا تقلبیش نیومده:46:نقل قول:
آخه 400 ندارم که!
من قصد کرده بودم m600 بگیرم که اصلا توی بازار نیست!
p1 هم که گرونه. برم سراغ w950 ؟
M600 در شيراز زياد ميبينم و همه هم نو نه كاركرده.قيمت هم 290 .دبليو 950 هم خوبه قيمتش هم 240 تومن.P1 هم شده 430 تومن البته اين قيمتها مال شيرازه.نقل قول:
کیبوردشم خوب برا من که اولین بار بود استفاده میکردم یه کم سخت بود ولی این بنده خدا 3 هفته یی بود گوشی رو داشت میگفت زود عادت میکنی به دکمه هاش و به نظر میرسه این ابتکار سونی نتیجه ی مثبتی داشته !نقل قول:
مرسي از اطلاعاتت
كيبوردش چطور بود ؟ (ظاهرش؟)
ايشالله كه يدونه بخري
دعا كن منم يدونه دبليو 960 بگيرم
ضمنا گوشی رو 3 هفته پیش به قیمت 510 تومن گرفته بود !
پس واقعا مسخرست که میگن ماشین حساب.
نمیتونن عیب بزارن سر از کجا در میارن.
ايشالله كه 960 هم ارزون بشه من يدونه بخرم تو هم بخريش !!!!نقل قول:
منم دیدمش ولی نگرفتمش تو دستم. ظاهر کیبوردش و کلا خود گوشی خیلی باحاله و این که میگن شبیه ماشین حسابه چرتو پرته. من که اگر دیدم قیمت w960 گرونه همین P1و ردیف میکنم.
دبليو 950 240 تومن ؟؟؟نقل قول:
در شيراز زياد ميبينم و همه هم نو نه كاركرده.قيمت هم 290 .دبليو 950 هم خوبه قيمتش هم 240 تومن.P1 هم شده 430 تومن البته اين قيمتها مال شيرازه.
خاب اين كه خيلي بصرفه تره !!!!
ك850 تو بازار نديدي ؟؟؟؟
بازم ممنوننقل قول:
کیبوردشم خوب برا من که اولین بار بود استفاده میکردم یه کم سخت بود ولی این بنده خدا 3 هفته یی بود گوشی رو داشت میگفت زود عادت میکنی به دکمه هاش و به نظر میرسه این ابتکار سونی نتیجه ی مثبتی داشته !
ضمنا گوشی رو 3 هفته پیش به قیمت 510 تومن گرفته بود !
حالا من شايد يكي از دوستام خريد !!!
از رو عكس گفتننقل قول:
پس واقعا مسخرست که میگن ماشین حساب.
نمیتونن عیب بزارن سر از کجا در میارن.
وگرنه طراحي سوني خيلي خوبه
m600 خیلی ناز طراحی شده! آدم دلش می خواد بخوردش! عجیبه که میگی تو شیراز هست. این فامیل ما نه دبی گیر آور نه ایتالیا، حالا سر از شیراز در آورده!نقل قول:
اگه کیبردش رو بزاریم کنار w950 با 4گیگ رم و راددیو خیلی بیشتر میصرفه. برای همین احتمالا برم سراغ w950. تو تهران هم 250 تومن قیمت دارم. شاید پایینتر هم بشه پیدا کرد.
از طرفی می ترسم قیمت p1 بیاد پایین و من حسرت بخورم که چرا صبر نکردم اونو بخرم! آخه خیلی اهل موبایل بازی نیستم. گوشی الانم زیمنس c45 هست. یعنی ماله n سال پیش! حالا بعد از این همه وقت می خوام عوضش کنم پول ندارم!
عزیز دل برادر . بعید میدونم اونی که شما میگی اصل باشه.قیمت minimum به دلار حدود 290 دلار هستش. از ما گفتن!!نقل قول:
نقل قول:
نه ارزون تر شده
مطمئن باش:10:
آقا خوش وقتم!!! منم الان n ساله c45 دارم. ميخام يه p1 بخرم. (اينقدر گوشي نگرفتم كه پولم جمع شد!!!)نقل قول:
جديدترين قيمت p1 چنده؟
ويرايش:
يه سوالي واسم پيش اومد... تو پك اصليش هدفون بلوتوث استريو داره؟ يني قيمتش با اين هدفون مثلا 450 هست؟
نه هنوز .ولي تا اخر هفته اينده قراره بياد (نقل قول از دوست وارد كنندم)نقل قول:
بله عزيز-430 با لوازم جانبيشنقل قول:
بابا دمت گرم!نقل قول:
بالاخره یکی مثل خودمون دیدیم ها. ایول، کلی حال داد!
p1 فک رو من آخرین بار پرسیدم گفت 460.
یه سوال دارم از کسانی که
تو ایران پی1 خریدن( نه جناب پرشین بوی!)
این گوشی با اس ام اس فارسی مشکل داره
یا فارسی ساپورت هستش ؟
من که قبلا نگفته بودم اس ام اس فارسی دریافت کردم از یکی...نقل قول:
در ضمن به این مورد هم که در زبانهاش میشه عربی رو انتخاب کرد هم اشاره نکرده بودم...
البته تا حالا چیزی نگفتم ها :31:
اینها رو گفتم که اگه خواستی بعدا میگم. :46:
ديروز 438 گرفتم بدون هندزفري بلوتوث. با اون 50 تومن بيشتر بود.نقل قول:
نا مردا هندزفریشو بر میدارننقل قول:
نقل قول:
ای شیطون:31:
گفتم بابا شمارتو بده واست روزی یه اس ام اس میدم
به مدت یه هفته :11: اونم فارسی !
نه نبايد اينجوري بده.اينجا كه اصلا اينطوري نيست.430 تومن با همه وسايل.من هركي رو ميدونم گرفته اينطوري بوده.حق نداره پول اضافه بگيره.پولش با خود گوشيه.درواقع يكجور اشانتيون همراه گوشيه.نقل قول:
اونايي كه پ 1 گرفتن!!!
تشخيص دست نوشته فارسي هم داره ؟؟؟
چون من تو پ990 ديدم كه تشخيص دست نوشته ژاپني و چيني و ... داره ولي فارسي نداره
گفتم شايد پ1 داشته باشه
عمرا ندارهنقل قول:
تشخیص فارسی خیلی سخته!