آقا من امروز خریدم وبازی کردم
من legundery فیفا 07 رو 6تا 6تا می زدم
ولی از world class فیفا 08 ، 4-0 باختم
خیلی سخت شده، دیگه مثله 07 کامپیوتر زیاد با توپ ور نمیره
در ضمن امکان ایجاد فرمیشن جدید هم وجود داره و ...
Printable View
آقا من امروز خریدم وبازی کردم
من legundery فیفا 07 رو 6تا 6تا می زدم
ولی از world class فیفا 08 ، 4-0 باختم
خیلی سخت شده، دیگه مثله 07 کامپیوتر زیاد با توپ ور نمیره
در ضمن امکان ایجاد فرمیشن جدید هم وجود داره و ...
باز خوبه من دفام خوبه.کلا یک بازی کردم رو وورد کلسهمونم گل نخوردم.اما شوتم نتونستم زنم.(البته چندماه بود بازی نکرده بودم،یادم رفته بود.داشتم میزدم زیر توپ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
next gen برای pc هم هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
متاسفانه نه ...نقل قول:
Amin_Asterix جان میشه ازتون خواهش کنم کمتر اینجا پست بدید ! به نظر خودت یکم زیادی حرف نمیزنی !
شرمنده بهت برنخوره ...
بازی زو من هم خریدم جالبه بد نیست
سلامنقل قول:
مبارکتون باشه
راستی بگم تعجب نداره که بازی زودتر اومده چون تاریخ آمریکا 9 اکتبره ولی این بازی همزمان با اروپا تو ایران ریلیز شد ! تو اروپا زودتر ریلیز شد.
sam fisher عزیز منظورت از pc ضعیف رو میشه واسه همه توضیح بدی آقا جون این fifa داره رو 256 تا رم و کارت گرافیک 64 onboard اجرا میشه کجا ea به فکر pc های ضعیفه این حرفا کدومه الان در سال 2007 این pc با این مشخصات که گفتم فاجعه ست.نقل قول:
ضعیف چیه ؟
بعدشم پس باید بگیم ea واسه گرافیک و گیم پلی بازی حسابی اندازه 10 سال باید update بشه خیلی عقبه قبول کن من نه طرفدار pes هستم نه طرفدار fifa اما از حق نمیشه گذشت.
بازم شرمنده به طرفدارای ea و fifa بر نخوره باور کنید قصد توهین و بی احترامی به علایق کسی نداشتم.
چمیدونم والا منم تو کار این EA موندم ... چرا نسخه PC نسل بعدی نیست ؟...نقل قول:
ب هنظر برای کشورهای آفریقایی باشه.نقل قول:
همچنین برزیل. من میتونم شرط ببندم دلیلش برزیله.
شاید ...نقل قول:
آخه میدونید این بازی تو دنیا وحشتناک طرفدار داره(اگر باز دعوا راه نندازید). این حرفمو فروش وحشتناک هر ساله فیفا ثابت میکنه.
ممکنه دلیلش همین باشه Ea واسه اینکه فروشش تو اینجور کشور ها پایین نیاد این کار رو کرده !
5 ساله دارم فیفا بازی می کنم هیچ وقت اجازه ندادم کسی به فیفا و ea توهین کنه.
ولی خودمونیم تکلیف اون کسی که سیستم قدرتمندی داره چیه؟
این سیستم منه:
Cpu: E4300
VGA:8600 GTS
Ram: 2GB
دیگه بسه ، نه از Ea طرفداری میکنم نه از فیفا.
از همین حالا رفتم سراغ pes.
حالا تا pes7 بیاد که میتونیم باهاش حال کنیم.
جالبه تو اروپا و آمریکا که برای خرید این بازی 70-60 دلار میدن صداشون هم در نمیاد و کلی هم حال میکنن.حالا ما میخواهیم 1000 تومن بدیم دی وی دی بازی رو بخریم کلی هم غر میزنیم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر نکنم این کار شما باشه.تو فرومه و هر کسی آزاده نظرشو بگه.مگخ اینکه شما تحمل حقیقتو نداشته باشی! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
این هم از عکس اول بازی که من خریدمش و بازی کردم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یک سوال:
این حرکات تکنیکیش چه جوریه؟یا حتی انتخاب دروازه بان.من جوی استیکم دارم اما کاری انجام نمیده.تو تریلرای بازی دیدم که با همین جوی استک داشت تکنیکی کار میکرد اما میدونم چرا نمیشه.کسی بلد نیست؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا من از 98 تا همین امروز دارم نسخه های مختلف فیفا رو بازی میکنم، ولی خدائی چرا تو این 08 دروازه بان رو که میذاری روی World Class نابغه میشه دیگه اصلا گل نمیخوره؟! توی کریر با منچستر شروع کردم 10 تا بازی فقط 3 تا گل زدم!!!
نقل قول:
بحث 1000 تومن نیست.
خیلی از فیفا بازها مدتهاست که منتظر این بازی هستن.
بعد این ea میاد این گرافیکه... تحویل مردم میده.
خوش به حال اونایی که X360 یا PS3 دارن.
ea فقط و فقط به پول فکر میکنه.
به نظر من که یه Face Maker پیس هستم و کلی هم روی پیس غیرتیم فیفا امسال بد کار نکرده حالا از نظر من که جنبه گیم پلیش خیلی خوبه ولی واقعا در نگاه اول هیچ تفاوتی با ورژن قبلی نداره!
تا پیس بیاد همینم خوبه!
از کی تا به حال اسپم شده حقیقت !نقل قول:
پست درست حسابی بدی کسی کاریت نداره فقط اسپم نده !
نسخه 360 هنوز نیومده ... امیدوارم امروز بیاد... مردیم بس که دمو و اسکرین شاتو نگاه کردیم !
کدوم اسپم؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
از کی تا به حال اسپم شده حقیقت !
پست درست حسابی بدی کسی کاریت نداره فقط اسپم نده !
اسپم اگه قبلا همون پستای بی ربط و نیم خطی نبود؟جدیدا شده بحث در مورد فیفا؟یا گفتن بدیاش؟
ایول 08 ایول EA
خداییش من اهل بازی به طور حرفه ای نیستم اما FiFa کجا Pes کجا!!!!
از نسخه 97 تا حالا داریم بازی می کنیم یه جورایی با فیفا بزرگ شدیم!!!
سلامنقل قول:
چه عجب یه چندتا فیفا باز اصیل داره پیدا میشه !
من یک سال دیرتر از FIFA98 :31:
چند اسکرین شات جدید از نسخه Next-Gen
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من هم از فیفا 94 شروع کردم
خیلی خوبه .... من 95 بازی کردم ولی خیلی کم چون اون موقع زیاد تو باغ فیفا نبودم و بازیهای فوتبالی دیگه ای(روی سگا و میکرو) میکردم. از 98 به طور جدی فیفا باز شدم .نقل قول:
اینم آمار ریتینگ هایی که تا حالا کاربرای GameSpot به FIFA 08 دادن :
تصویر کاملا گویاست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
superb (عالی- امتیازهای 9 به بالا) 57 درصد !
great (خیلی خوب-8 به بالا) 21 درصد !
البته هنوز GS این بازی رو ریویو نکرده و امتیازی بهش نداده .
منم روز 5 شنبه گرفتم خيلي كيفيت بازي بالاست
خدا كنه اين بازي سخت باشه من فيفا 07 يا چمپيون ليگ 07 رو رويه ورلد كلاس ميذاشتم خيلي آسون بود و حال نميداد اما اجبارا بازي ميكردم خدا كنه اين 08 سختتر شده باشه
آقا خداییش ول کنید دیگه فیفا از پرو بهتره از هر نظر ادامش را بخون تا بگم چرا
گرافیکش که همیشه در ps2 xbox360 بالا تر از پرو بود حخودم به شخصه تجربه کردم
داوری درش صد برابر از پرو بهتره هی فرت فرت خطا نمیگیره
پرو آسونه فقط یعنی من خودم هرجا میرم الین را میگم تا دلیل داشته باشم من خودم در حالت bigner چلسی منچستر 10 ***1 بردم ازش دیگه فقط مونده بود با دروازه بان بهش گل بزنم و در کل چون بازی کنا داخلش نرمه من همیشه دوتا زیدانی پشت هم میزدم در صورتی که در فیفا به این راحتی ها نمیشه با حرکات نمیایشی دریبل بزنی این یک واقعیت هرکی میگه نه اشتباه میکنه من خودم که اینقدر ادعا دارم و توی لایو بازی کردن از این حرفها هستم خیلی نمایشی کار نمیکنم مگر حریف خیلی سوسک باشه ولی توی پرو همچین برات بازی میکنم که با fifa street اشتباه بگیریدش
من از 96 تو سگا دنبال فیفا بودم
خداییش این 08 رو امروز گرفتم یه چیز دیگه هستش
راستی یه پچی چیزی نیست بشه گرافیکش رو برد بالا
گرافیک رو تا ته زیاد کردم بازم دلچسب نیست
ولی در کل نسبت به 07 تغییرات زیادی داشته
می شه یکی از دوستان سریال (برای نصب) رو لطف کنه !:41:
X8MM-RWM9-FIFA-KFLT-FIFAنقل قول:
من که زیاد خوشم نیمد! همون فیفا 07 بود! ولی بعضی تیکه هاش (مثل دریبل زدن) خیلی قشنگ کار شده بود! صحنه های گل یا قسمت های تو بازی مثل فیفا 07 هست! راستی دوستان این Next Gen چیه؟!
ببخشید اینی که تو فروشگاه سایت می فروشه کاملشه
کلا ارزش خریدن داره
پست اول تاپیک را بخون !نقل قول:
ولی دوباره و مختصر بگم که نسخه Next-Gen تنها برای کنسول های جدید یعنی PS3 و X360 عرضه شده و اختلاف بسیار فاحشی(عکس هارو ببین) با نسخه PC هم از نظر گرافیک و هم گیم پلی دارد که اصلا قابل مقایسه نیستن !
پست اول رو حتما ببین !
جناب سم شما این حرکات تکنیکی و یاد نداری؟یا انتخاب دروازه بان رو.هنوز من هنوز یاد نگرفتم!
دروازبان رو چه جوری میشه کنترل کرد ؟
بقیه کنترل های ججدیشو هم بگید !
بعد هرتز مانیتور من از 85 بیشتر نمیشه ! ماله چیه ؟
اکثرا با شیفت و E هستن یا ترکیبی. دروازه بان ! تو تعویض ها دیگه ... من نسخه PC رو نگرفتم که بدونم تکنیکاش با چه دکمه ایه منتظر 360 هستم...نقل قول:
دروازبان رو نمیشه کنترل کرد فقط میشه بیرون آورد. دکمه اش هم Qیا E یا W هست بستگی داره دکمه هارو چجور تنظیم کرده باشی. اگر تغییر نکرده باشه باید همون دکمه سرعت باشه البته وقتی توپ دستت نیست.نقل قول:
عجب بازييه دمشون گرم
اين دروازبان چجوري ميشه رو گيم پد چيكار بايد بكنيم
ولي يه عيب من توش ديدم نسبت بخ نسخه قبلي اونم اينه كه تو 07 وقتي توپ دست من نبود رويه كيبورد دكمه s رو ميزدم بازيكنها عوض ميشدن منظورم كنترل بازيكانم بود ولي رو اين نسخه اينجوري نيست كسي ميدونه چيكار ميشه كرد تنظيمي چيزي نداره
در ضمن من تو بازي ديدم كه واقعا ورلد كلاسش سخت تر شده و همينطور ديدم بازيكنايه حريف دريبل زيداني ميزنن و دريبل هاي ديگه اما من هر كار ميكنم دريبل نميزنه جريان چيه در ضمن اوت انداختن فرق كرده
عوض کردن بازیکن با E هست.نقل قول:
سم جان میشه کنترل کرد.مثل بازیکنا.حالا شما 360 رو بگیری دیگه راحتی.با دسته آموزش داده اما برای پیسی نمیشه.یعنی من هنوز یاد نگرفتم.نقل قول:
اگه کسی تونست دریبلارو با جوی استیک پیسی بزنه یا دروازه بانو سوییچ کنه به بقیه هم یاد بده:10: