اینتر با باختی که دیشب داد سایه ی سنگین رم رو احساس می کنه خوشحالم از اینکه رقابت میلیمتری شده امیدوارم تا روز آخر همین جوری حساس ادامه پیدا کنه
Printable View
اینتر با باختی که دیشب داد سایه ی سنگین رم رو احساس می کنه خوشحالم از اینکه رقابت میلیمتری شده امیدوارم تا روز آخر همین جوری حساس ادامه پیدا کنه
اگه اينتر تو دو تا بازي سخت بعديش جلوي لاتزيو و فيورنتينا همين جوري باشه رم ميره صدر
فورتزا رما
براي اولين بار از برد يووه خيلي خوشحال شدم ايشالا لاتزيو هم سر مردن اون طرفدارش قبل بازي رفت با اينتر بياد بزنه اينتر رو اونوقت ميشه 1 امتياز
با توجه به روند نزولي اينتر و روند صعودي رم به زودي يه جابه جايي تو صدر جدول به وجود مياد اين خط اينم نشون
خوشم مياد هواي هر دو تيم اول دوم ليگ ايتاليا رو داري...نقل قول:
خدا وكيلي ليگ فقط ايتاليا...همه ي تيم ها قويند...چيه اسپانيا كلا دو تا تيم قدر داره
تو ايتاليا هفت تا تيم قوي هست
اينتر يووه رم لاتزيو ميلان فيورنتينا اودينزه
با اين بازي هاي رم من كه به قهرماني خيلي اميدوارم
رم این هفته با کی بازی داره؟تو کجا؟
رم شنبه میهمان کالیاری هست و دو ساعت و نیم
بعدش ، اینتر میهمان لاتزیو ...
یا حق
:40:
من دارم ميرم سفر يه چند روزي نيستم...
فقط اميدوارم كالياري زياد اذيت نكنه....
در مورد اينتر هم بگم خيلي بازيش سخته
يكي چون لاتزيو قوي شده حتي رم رو هم برده دوم اينكه هوادارش قبل بازي رفت با اينتر كشته شد سوم اينكه مربيش بازيكن لاتزيو بوده
به اميد برد رم و باخت اينتر
رم اگه بخواد مي تونه تو همين هفته ها بياد صدر جدول
فعلا عزيزان خداحافظ
Only Roma....
به به گل بود به سبزه هم آراسته شد توتي مصدوم شد
به گفته ي سايت گل و سايت رم فرانچسكو توتي با مصدوميت از ناحيه ي زانو بازي حساس در مقابل منچستر يونايتد را از دست داد...واقعا اوج بدشانسي رو ميگن
علاوه بر توتي انگار خوان هم بازي رو از دست داد
فقط اميدوارم نحسي سيزده بگيره منچستر رو
فردا بازي حساسيه كه بدونه توتي و خوان واقعا به طور اساسي گاومون خواهد زاييد
من طرفدار يوونتوس هستم اما عرق ايتاليايي (البته به غير از انتر:2:) به من ميگه بايد از ايتاليايي بايد طرفداري كنم من ميدونستم كه رم رئال رو حذف ميكنه و حتي سرش شرط هم بسته بودم
منچستر هم تيم خوب و آماده اي هست اما من ميگم رم منچستر رم هم حذف ميكنه و انتقام پارسال رو ميگيره:12::12::12:
این Roma شانس نداره!
اول اینکه به Manchester خورده (با هر تیم دیگه ای بود میگفتم 100% میبره )
حالا هم که Totti و Juan مصدومند
سلام دوستان عزیز
لطفا در نظر سنجی شرکت کنید.
نقل قول:
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=208473
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت يوفا، فرانچسكو توتي به علت مصدوميت قادر نيست تيمش را در بازي رفت مرحله يك چهارم نهايي ليگ قهرمانان اروپا در ورزشگاه المپيك رم همراهي كند.
پزشك تيم رم اظهار داشت كه اين بازيكن در ديدار هفته اخير با كالياري از ناحيه بالاي ران دچار مصدوميت شده؛ از اين بابت امكان بازي مقابل تيم تحت رهبري سرآلكس فرگوسن را از دست داده است.
اين مقام اظهار داشت: با اينكه مصدوميت توتي شديد نيست؛ اما در حدي هست كه اجازه نمي دهد تا از وجودش در تركيب استفاده شود.
پزشك رم افزود: تمام تلاش كادر پزشكي در اين جهت است تا هرچه زودتر دوره نقاهت توتي به اتمام برسد و براي بازي برگشت با منچستر آماده انجام بازي شود.
مصاف رفت تيم هاي رم و منچستر يونايتد ساعت 22:30 به وقت تهران انجام مي شود.
مرسي آقاي يوونتوسي...شما هم تيم باحالي داريد
به اميد صعود رم
رم تيم عجيبيه...يهو مياد از سينا ميبازه بعدش رئال رو مي تركونه...من كه اميدوارمنقل قول:
رم بدون توتی مثل تیم بدون مربی می مونه همه کاره ی رم توتیهنقل قول:
دیشبم که نبود باخت من که فکر نمی کنم دیگه بتونه صعود کنه همه ی امیدش باید به سری آ باشه و فقط رو اون تمرکز کنه
بله ...نقل قول:
منم دیگه امیدی به صعود ندارم ...
ولی یه کورسویی هست ، که اون هم وجو توتی هست که
اگه روز خوبش باشه ، صد در صد صعود میکنیم ...
یا حق
:40:
اگه فرض کنیم بازی هفته دیگه با منچستر
Juan باشه 0 تا گل بخوریم. Totti باشه باعث بشه دوتا گل بزنیم!
بعد بازی به وقت اضافه کشیده بشه بازم میتونیم ببریم! وقت اضافه و شاید ضربات پنالتی تو زمین منچستر!
یکم سخت نیست؟
من كه اميدي ندارم
مگر اينكه يه معجزه بشه كه احتمالش 5 در صده
اينم از رم امسال ايتاليايي ها رو دور شانس نيستن
بازي خيلي سختي بود جلوي جنوا اما برديم به هر حال
حالا اينتر حس ميكنه نفساي رمو پشت گردنش
به سلامتي بازي برگشت هم توتي نيست
يه خبر آس
به گزارش سايت رم به احتمال زياد سهام باشگاه رم و كل مديريت آن به يك بيليونر آمريكايي فروخته مي شود ...از يه جهت اين خبر خوبه اونم اينكه سرمايه رم به شدت افزايش پيدا ميكنه و بعيد نيست خريد هاي بزرگي سال بعد انجام بشه
چی :18:نقل قول:
جدی میگی!
بله توتي مصدوميتش خوب نشده فقط به عنوان تماشاچي هستش اونجا
اون 15 درصد شانس صعود هم شد 1.1 درصد
حذف شديم
اما بايد اعتراف كنم كه منچستر همه جوره بهتر بود
ديشب رم بد بازي نكرد اما منچستر قويتر بود
شاید اگه توتی تو بازی دیشب بود با زدن پنالتی میتونست به بقیه بازیکن ها روحیه بده و حد اقل از بازی بازنده خارج نمیشدیم!
ولی با گل نزدن دِ روسی روحیه تیم خیلی خراب شد!
ولی ما امید داریم به قهرمانی سری A
پنالتی رو که زد آسمون فهمیدم رم اینکاره نیست!!!
اشكال نداره منچستر قويتر بود آخرش هم قهرمان ميشه
برد خوبي داشتيم با نتيجه ي 3 1 جلوي اودينزه
خدا كنه اينتر امشب جلوي فيورنتينا امتياز بده تا فاصله كم شه