برای منم بفرستید(با اموزش خیلی بهتره)
Printable View
برای منم بفرستید(با اموزش خیلی بهتره)
بابا phpbb defacer فقط فورم هاي phpbb رو هك ميكنه نه همه سايتهاي php رو
در ضمن اين برنامه خيلي قديميه و تيم آشيانه هم اولين گروهي نبود كه اين برنامه رو داد بيرون
قبلش يعني حدود 2 ماه قبل از اينكه تيم آشيانه اينو بده بيرون روي كلي از سايتهاي سكيوريتي روسي و انگليسي اين برنامه براي دانلود موجود بود
در ضمن نسخه 2.0.13 به بالا رو هم نميتونه هك كنه
sorset جان شما همين الان هم سايت های خيلی زيادی رو ميتونی پيدا کنی که
از اين ورژن php استفاده ميکنند .چه سايت های ايرانی و چه سايت های خارجی
البته صلاح نيست که من اسمه بعضی از اين سايت ها رو ببرم.
البته حرف شما هم درسته و سايت های بزرگی مثله *************** ديگه قابل هک
کردن با اين برنامه نيستند ولی قصد دارم برنامه اي رو پيدا کنم که رو ورژن های بالاتر هم جواب بده
پس فعلاً خداحافظ
بهاره جان اين برنامه رو خودتون آزمايش كرده ايد رو چه ويندوزي.
چند تا فايل جانبي ميخاد اگه لازمه اون فايل ها رو بزار .
سلام بهاره خانم
اگه میشه برای منم بفرستید اگه آموزشش رو دارید هم برام بفرستید ممنون میشم
یا حق
این برنامه از یه باگ که الان قدیمی هست ( santy ) استفاده میکنه که الان زیاد جواب نمیده ! اکثرا update کردن
پس چرا نفرستادی؟
اگر منظور شما برنامه ي phpbb defacer است اين برنامه حدوداً يك سال پيش توسط گروه آشيانه(جناب Q7X) نوشته شده است و به علت اينكه سايت هاي بسياري توسط اين برنامه هك شدند خيلي زود Patch امنيتي در مقابل اين نرم افرار آمد و همه ي سرور ها خود را به روز كردند و اكنون اطمينان داشته باشيد كه هيچ سايتي با اين برنامه هك نمي شود همان موقع هم كه اين نرم افزار آمده بود اكثر سايت ها هك نميشدند.من تنها يك يك سايت پيدا كردم كه هك شد ودر آن يك يوزر با سطح دسترسي Admin در آن ساختم.
در ضمن با اين نرم افزار همه ي PHP ها هك نميشوند فقط phpbb آن هم ورژن هاي خاصي از آن.
در ضمن awstates defacer هم كاري ديگر از گروه آشيانه (اين هم كار جناب Q7X) است كه نوعي ديگر از سايت ها را هك ميكند.
(براي اطلاعات بيشتر يك سر به سايت آشيانه بزنيد)
من هم ميخوام.
لطفا برای منم بفرستید
لطفا برای منم بفرستید
من گفتم اين برنامه رو خودتون آزمايش كرده ايد رو چه ويندوزي.
چند تا فايل جانبي ميخاد اگه لازمه اون فايل ها رو بزار .
كسي كه ميدونه چه طوري اين برنامه رو بايد راه انداخت حتما بايد بگه تا ديگران هم استفاده كنند.! حالا مهم نيست كه پتچ اومده يا نه و اگه برنامه جديدي ميشناسيد معرفي كنيد.
بابا چرا اینقدر درد سر میدین به خودتون ؟ برین سورس Perl این اکسپلویت رو گیر بیارین از هر Private هم بهتره ! گروه آشیانه اومده به صورت GUI در آورده ! اون کاری هم که نسخه Private میکنه و پرت باز میکنه رو سرور یه خط دستور لینوکس هست که با اکسپلویت santy که پرل هست و با اکتیو پرل اجرا میشه راحت قابل استفاده هست !
بهاره جان سلام
ممنون ميشم براي منم بفرستي مرسي
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
ممنون میشم برای منم بفرستید
میثم
سلام بهاره خانوم اگه ميشه براي منم بفرستيد.
اگر با آموزش فارسي باشه كه بهتر.
ممنون میشم که برای من هم بفرستید.
اين تاپيك باسه يه سال پيشه اين برنامه هم فك نكنم ديگه جواب بده ها
براي من بفرستش مرسي
lolo_khan
اين برنامه كه اثر دزدي آشيانه هست ديگه كار نمي كنه نه اينكه كار نكنه بلكه شما ديگه هيچ سايتي رو نمي تونيد پيدا كنيد كه اون باگ مزخرف رو داشته باشه !
این باگ مال یکی دو سال پیش بوده و الان دیگه کاملاً در همه ی سایت های phpbb رفع شده
این قدر دنبالش نباشین
تازه همون اوایل هم که اومده بود برای من فقط رو یک سایت کار کرد
با سلام
ضمن قدر دانی از زحمتی که میکشین فکر میکنم گذاشتن و یا ارسال این برنامه برای دیگران کار درستی نباشه چون مطمینن اگه این برنامه کار کنه خیلیها به جون سایتها میفتن و گغتن جملاتی مثل لطفا سایتهای ایرانی رو حک نکنین و از این حرفها به نظر من
جلوی کار این افراد رو نمیگیره .میدونم گفتن این حرف باعث شاکی شدن بعضیها میشه ولی فکر میکنم شما دوست عزیز نمی تونین تو دنیای مجازی اینترنت به کسی اطمینان کنین و بگین از این برنامه استفاده غلط نکنین.پس فکر میکنم بهترین کار در دسترس نزاشتن یه همچین برنامه ای باشه.اونکه این کاره باشه خودش میشینه برنامه مینویسه و معمولا همچین کسایی برای تفریح سایتی رو حک نمیکنن.
دوست من مي دوني معني اين جمله چيه !
از این برنامه استفاده غلط نکنین
يعني اينكه من به شما نمي گم كار خلافي بكنيد ولي اگه كرديد به پاي خودتون ! (البته اين مخصوص كشور هايي مثل امريكا ، انگليس هست و تويه ايران و پاكستان كاربرد نداره :d)
بهاره براي من نفرستادي اگه ميشه برام ميلش كن
مرسي
نقل قول:
نوشته شده توسط K053_LSH_KV90
به نظر شما دوست عزیز با برنامه حک چه کار دیگه ای غیر از حک میشه کرد.و اینم به نظر من کار صحیح نیست
وقتی یه عده اینقدر زحمت میکشن یه سایت رو راه اندازی میکنن بعد ملت میرن حکش میکنن.بعد هم جالبه الان دیگه مد شده میگن اینکارو کردیم که نشون بدیم سایتتون ضعف داره از لحاظ امنیتی.این دیگه واقعا عذر بدتر از گناه هستش.مطمینن اگه شما سایتی رو دوست داشته باشین و بخواین واردش بشین و ببینین سایت حک شده و همه چیزشو ریختن به هم خوشحال نمیشین.به هر حال معذرت از دوستان اگه مطلبم طولانی بود و قضاوت رو میزارم
به عهده دوستی که این برنامه رو در اختیار همه میخواد بزاره.
میگم این تاپیک های خانوم بهاره دارن میان بالا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]