سلام
پیمان عزیز من رایت کردم بدون هیچ مشکلی به این ترتیب
مونت در درایو مجازی کلون و رایت با کلون3 بصورت 1:1
حجم سی دی 702 مگابایت بود وقتی از رایتی ایمیج گرفتم با پری گپ شد 1.4g
دادم دوستم هم تست کرد روی کامپیوترش راحت اجرا شد
Printable View
سلام
پیمان عزیز من رایت کردم بدون هیچ مشکلی به این ترتیب
مونت در درایو مجازی کلون و رایت با کلون3 بصورت 1:1
حجم سی دی 702 مگابایت بود وقتی از رایتی ایمیج گرفتم با پری گپ شد 1.4g
دادم دوستم هم تست کرد روی کامپیوترش راحت اجرا شد
سلام
من هم بلاخره با رايتر پلكستور رايتش كردم ولي يه مشكلي وجود داره ...
.................................
سي دي در تمام سي دي رام ها و رايتر كار ميكنه ...
..........................................
ولي در دي وي دي رام ها و دي وي دي رايترها اصلاً بالا نمياد.....!!!!!!!!؟؟؟؟؟
.......
دوستان هم يه تست بكنند تا ببينيم مشكل كجاي كار است ...؟؟
سلام
روی کمبوی LG و سی دی رام ایسوز 40max
بی مشکل جواب داد
لطفا دوستان هم بگند
کلون 5 کوقع رایت اون رو دی وی دی میشناسه
پس پاپاتوپ کجاست؟
من با ultraiso خواستم فايل ccd كه گفته بودند در اولين پست اين thread رو رايت كنم مي گه the disk is not emty مشكل از اين فايل ccd است؟
اگه بحث رو کامل بخونی می بینی که همه دوستان میگن باید با کلون رایت بشه.نقل قول:
من خودم با کلون رایت کردم جواب داد.
توصیه می کنم یه بار کامل این تاپیک رو بخونی.:46:
نقل قول:
من اولش خوستم با كلون 5.3.1 رايت كنم ولي يك ساعتي منتظر شدم ديدم خبري نشد و حتي progress bar هم نداشت كه آدم بفهمه چقدر جلو رفته ، يكي بهم گفت اين كلون اصلا معلوم نيست شايد يك ساعت طول بكشه شايد 24 ساعت. منم منصرف شدم.
حالا اصلا من يك سوال تخصصي دارم. اينكه ما بايد با كلون رايت منيم علتش چيه ؟ نوع burning در كلون چيه؟ نرم افزار ديگه اي نيست كه سريع تر رايت كنه با همون روش؟
آخه مي دونيد من مي خوام يه cd رو مثلا حدود 100 نسخه بزنم. نمي تونم كه براي هر رايتش چند ساعت منتظر بمونم.
فایل جالبی بود. با نسخه 5.2.9.1 رایت زدم .رایترم هم LITE-ON DVD RW هست روی چن تا CD ROM ASUS تست کردم راحت جواب داد. سه سوت رایت شد.با کلون 2و3و5 رایت نشد ولی با PreGap راحت کپی میشه که برای جلوگیری از اون باید لیبل cd رو به چند حرف نا معتبر قرار دهید مثل: در کل ایده جالبی ولی اگه می شد یه همچین ایده رو روی iso ایجاد کرد خیلی بهتر بود.
اين عكس رو ديدم خواستم يك كلمه هم از مادر عروس بشنويد. اين ASec , AFrame , AMin هر كدومشون يك داده يك بايتي هستند... اينه كه 3 تا 9 هم كه بگذاريد كافيه ... خودكشي نكنيد :)نقل قول:
persiankitty یک برنامه بنویس تا نگهبان جدید رو بکشیمش دیگه :31::33:
به من چه ، مگه بيكارم ؟
شما منظورتون دقيقا كدوم ورژن نگهبان هست؟نقل قول:
راست ميگه ديگه مگه بيكاره لااقل يه 25000 تومان بهش بديد تا كارش كمتر بشهنقل قول:
به من چه ، مگه بيكارم ؟
4.6 و 4
به جون شما يك DVD Protection دارم ميسازم ، 25 تومن اصلا به صرفه نيست. رو مايه هاي 600 تا 700 تومن ميپرم. از همون چيزايي كه كپي نميشه فقط بايد كرك بشه ! الانم دارم با دستگام ميرم زيارت ، شايد فرجي بشه ، اينا زودتر تموم بشن. راستي ، بنزين نذري اگر كسي داره ، بده من با خودم ببرم.نقل قول:
دعاي پايان رمضان 1386 : خدايا مسلمين را از شر پشتيباني ويندوز 98 و ME رهايي ده.
سلام
پرشین جان به من تخفیف می دهی ؟؟؟ :11: من هم دعا می کنم یک فرجی بشه :5:نقل قول:
بنزین که ندارم :31:
راستی راپیدشیر را فراموش کردی توی دعات :20:
بای
دوستان این ارور رو میده sending the CUE
دوستان یکی بگ هچجوری میتونم عکس رو توی صفحه بزارم
اول برو تو سايتنقل قول:بعد عكستو اونجا آپلود كن بعد بيا اينجا از ابزارها دكمه "وارد نمودن عكس" رو بزن و آدرس فايلي كه آپلود كردي رو بدهکد:http://tinypic.com
مي شه لطف كنين بگين دقيقا چجوري با كلون رايت كنم؟ منظورم اينه كه از كدوم گزينه ؟نقل قول:
خواهش مي كنم !
من دوباره امتحان كردم. خيلي خيلي ممنون. مال منم تو سه سوت رايت شد. حالا ديگه دارم از خوشحالي بال در ميارم ! ممنون ! :31:
بسم رب شهدا!
اگر می شود نتیجه را به صورت فایل Pdf بگذارید...
یکی از دوستان میتونه یه لطفی بکنه و این فایل CCD را برای من یه جا آپولود کنه مثل اینکه همه لینکها پاک شده . مچکرمنقل قول:
merci july jan
به نظرم هر فايل ديگري با پسوند ccd را هم كه جايگزين كنيد جواب مي دهد من با قفل هاي شركت پارسيان تست كردم جواب داد
اما چه فايده شما اگر بعد از 5 دقيقه كه كلون ايمج مي گيره اگر هنگ كرد بروي كنسل كليك كنيد در اين صورت 3 فايل توسط كلون ذخيره مي شود يك فايل ccd يك فايل با پسوند sub ويك فايل بدون پسوند حالا پسوند فايل را به iso تغيير دهيد وايميج را با يك درايو مجازي باز كنيد مي بينيد كه همه چيز كامل كپي شده !!!!
ببينم صاحب اين تاپيك رفته كجا؟!! خبري از update آن نيست
منم وقتی میخوام فایل ccd رو رایت کنم پیغام زیر رو میده:
clone cd من ورژن 5.2.6.1 هست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:41::41::13::11:
اين ارور مربوط به رجيستر نبودن كلون سي دي شماست و ربطي به اين ايميج نداره.كلون سي دي شما مهلت استفادش تموم شده و بايد اون رو رجيستر كنيد.براي اين منظور فايل زير رو دانلود و سپس اجرا كنيدنقل قول:
کد:http://h1.ripway.com/hakhamanesh/CloneCD-5.2.61.Key
توی دی وی دی رایتر hpوsony کار نمیکنه:46:نقل قول:
میشه همچین کاری کرد؟نقل قول:
چـــــــــــــرا ؟؟؟؟ نشـــــه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ مطمئنن اگه کپی نشه کرک چرا ؟ میشه ....نقل قول:
میشه همچین کاری کرد؟
ببخشیدا جسارته : یکی میشه خلاصه این تاپیک رو در چند خط خلاصه کنه ؟؟؟؟ تا فیضی برده باشیم !!!!111
سلام ....
ببخشیدا نه که به قفل علاقه زیادا دارم ..... سریع تستش کردم : CLONE 3 : رایت و کپی قفل !!! با ایزو باستر هم نمایش داده شد.. ... در درایو مجازی باز شد CLONE dRIVE
مدل رایت کننده: دی وی دی رایتر: PLEXTOR PX800A
دیگه قفلی نیست .......
فایل مجددا آپلود شد:46:
با تشکر از ژولی لسکو عزیز:11:
با سلام
من می خوام روی سی دی قفل بذارم هر نوع برنامه که بگی کار کردم تمام
آموزشای داخل این سایت و سایتای دیگرو مو به مو انجام دادم اما تاحالا نتونستم یک قفلی بذارم که فایل ها اصلی یا exe خراب نکنه.
اینکه گفتین یه ایمج در قالب clon یعنی چی؟؟؟؟؟
با ultera iso ایمج بسازم و این فایل و داخلش بذارم آره خوب پس وندش چی باشه iso,image,ccd
فکر کنم یک بار انجام بدم بشه.
باشه سی دی 25 هم بروی سی دی های دیگه که خراب شده.
راستی قفل برنامه های آموزشی پارسیان و کی میتونه کوپی بزنه به منم یاد به ممنون..........
وقتی با Clone ایمیج تهیه میکنید سه تا فایل با پسوندهای img , ccd , sub برای شما میسازه. این فایل را که دانلود کردید جایگزین ccd اصلی خودتون بکنید (با همون نام) و روی CD رایت کنید:46:نقل قول:
خلاف قانون شماره 12 انجمن امنیت نرمافزار...نقل قول: