من که نفهمیدم مشکل اصلی Captain_America و بقیه دوستان چیه:n02:
از اونجایی که غیبت طولانی باعث شده خیلی در جریان نباشم،خیلی هم موافقت یا مخالفت از طرف خاصی رو مد نظر ندارم ... ولی دوست دارم بحث های حاشیه ای کمتری ببینم...
به نظر میرسه دوستمون Captain_America برای یه ادعا منبع علمی ارائه نکرده که خب دیگه ما تو انجمن علمی میدونیم که ارائه منبع علمی برای یه گفتگوی خوب جزو الزامات هست. پس بهتر بود اینکار رو میکرد (نحوه جستجو در مراجع علمی رو همه بلدیم). و یا اگر منبع علمی نداشت، میگفت ندارم و ما اون ادعا رو در سطح نظر یه آدم (حالا متخصص یا غیر متخصص)در یک مصاحبه میپذیرفتیم ...
از طرفی دوستمون Stream میتونست در جهت خلاف این ادعا اگر مطلبی هست بگذارند. البته این یک الزام نیست و وظیفه ایشون هم نیست، ولی هر چیزی که الزام نباشه دلیل نمیشه که انجام دادنش در بهتر کردن یک گفتگو کمک نمیکنه !. ایرادی که به ترجمهی Captain_America گرفتید اصلا به نظرم موجه نیست!! ترجمه ایشون درست بود ...
اما من یه جستجوی کوتاهی داشتم، در حد توان ... چند مطلب در این مورد یافتم یکی از همه بیشتر روی این موضوع متمرکز بوده که متاسفانه فقط به متن abstract دسترسی دارم :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نظرتون رو در مورد این بگید [آیا این تحقیق حرف دوستمون رو تائید میکنه یا نه و یا اصلا ربطی به موضوع نداره؟!]