سلام آقا ميشه باز كردن در كنسول را آموززش را به صورت pdf بزاريد اينها كه همش لينكه نميشه
Printable View
سلام آقا ميشه باز كردن در كنسول را آموززش را به صورت pdf بزاريد اينها كه همش لينكه نميشه
سلام، شما یه سر به اینجا بزن ، با آموزش تصویری توضیح داده شده...... فقط یه نکته تو خود سایت هم ذکر شده و اون اینه که" کنجکاوی نکنید ، وگرنه از نتیجه پشیمان میشوید. " کار زیاد سختی نیست ؛ فقط باید دقت کنی ، همین .نقل قول:
[html]
http://www.llamma.com/xbox360/repair/Xbox-360-Disassembly.htm
[/html]
سلام دوستان عزيز.
ایکس باکس الان با يک دسته بيسيم و 3 تا بازی ناب ارزون ترينش چنده؟ مدل پريميوم؟
در ضمن يکی از دوستام يک ایکس باکس داره با همين مشخصات ميفروشه. که خيلی به طرف هم اطمينان دارم.
اما ميگّه يک مشکل داره : وقتی روشنش ميکنی و يک بازی سنگين مثل Gears of Warرو ميزاری ممکنه اولش ارور 3 چراغ قرمز بده که معمولا ميده. تو بازيهای سنگين.
و هنگ ميکنه که بعد خاموش ميکنيم و ميزاريم به مدت 15 دقيقه بمونه و يک چيزی مثل پارچه ميکشيم دورش تا گرم بمونه. بعد که روشن کنيم ميتونيم تا 2 ساعت بازی کنيم.
خودش که الان داره بازی ميکنه ميگه مشکل جدی نداره. و ميگه که با 30-40 تومان درست ميشه.
حالا نظرتون چيه؟ بخرم؟
قيمت ایکس باکس نو فراموش نشه. در ضمن ميخواد 300 بفروشه. خوبه؟
در ضمن ميگه که نيازی به فن نداره. آخه خودش خريد فنه داغ شد آب شد . درستش کرد ديگه هم نذاشت. اما الان خوب کار ميکنه
ماله منم دیروز اینجوری شد :( همش هنگ میکنه و سه چراغه میشه !!
اگه بدم يIranXbox چقدر هزینه بر میداره ؟
اما اول باید همون روش حولرو تست کنم :D !
نه اصلا روش حوله رو نرو. من زنگيدم ایران ایکس باکس گفت کاره بدی کردی. حوله بدتر ميکنه.
بورو تو سايتش تلفنش هست. بازم من مينويسم : 09122098841
گفت قيمتش از 30 تومان هست تا 65 تومان. بستگی داره.
سلام .
من میخوام ایکس باکس بگیرم لطفا بگید در موقع خرید به چه نکاتی از دستگاه توجه کنم که این مشکالت پیش نیاد ؟
در موقع خريد به چيزی نميخواد توجه کنی. فقط ببين سالمه يا نه؟!
بعد هم برای اینکه این مشکلات پيش نياد بايد با کنسول به نرمی رفتار کنی. يعنی انتظار نداشته باشی مثل کامپيوتر 5 ساعت بشينی پاش هيچيش نشه. 2 ساعت بازی کن. 1 ساعت خاموش کن. تا سرد بشه.
يکی از فن هاشم حتما 12 ولت کن همونجا که ميخری. و يک اینتر کولر با سوکت آهنی هم بزار.
حواست باشه که پلاستيکی نباشه چون اگه کنسول داغ کنه آب ميشه.!! مشکلی که برای من پيش آمد.
و اینکه حتما مدل 2007 بگير. يک وقت 2006 بهت نندازن که ضرر ميکنی
مرسی از جوابتون.
و اینکه حالا برفرض من این کنسول خریدم از همون جای که خریدم مثل نکست جن یا وست گیم همون جا متونم این کارای که گفتین (12ولت کردن فن یا گذاشتن اینتر کولر) انجام داد یا باید برم یک جای دیگه؟؟؟
همونجا ميتونی انجام بدی. نگران نباش. فقط بهش بگو.
mazi جان مرسی واقعا کمک کردین باشه تا جبران کنیم.
ببخشیدا اصلا قصد جسارت ندارم ولی این طوری نمی سووزه ؟نقل قول:
خوب مگا Xbox دماش زیاد نیست ؟ و به خاطر همین موضوع هم مگه سری اول برگشت نخورد ؟ پس تو 20 دقیقه که تلف می شه بی چاره شکنجه گر کنسول دیگه نبود
روشی نوین برای داشتن Xbox عالی و بدون خطای 3 چراغ
Xbox مورد نظر را از سلول انغرادی بیروم آورده و سپس در ماهیتابه بیندازید پس از تفت دادن آن به مدت چند دقیقه با سس صرف کنید و از Xbox خود لذت ببرید
البته طعم های مختلف ان در قاب های مختلف به فروش می رسد :21:
برای افراد چاغ XBox بخار پز در سری رستوران های زنجیره ای ب و ف سرو می شود :27:
عزيزم این روش حوله کاملا رد شده. اگر با مرکز تعميير ایران ایکس باکس تماس بگيری متوجه ميشی که این روش اصلا برای ایکس باکس خوب نيست و کاملا از بين ميبرتش.
همون بلايی که سر من اومد.
نقل قول:
من يك دستگاه xbox360 براي فروش دارم . اين دستگاه فقط 2 ماه كار كرده و كاملا نو هست . از ابتدا با متد x-clamp replacement و 12 ولت كردن مشكل حرارتي رو بر طرف كردم .اگر حرفه اي باشيد ميدونيد كه اين دو متد تنها راه نجاتيه كه در تمام فروم هاي خارجي براي xbox360 تاييد شده و اين كار توسط گروه nextgen روي دستگاهم انجام شد . الان به پولش نياز دارم و دليل فروشش هميه.
من اوايل ماه رمضان همين امسال به قيمت كلي 480 هزار تومان از تهران فروشگاه nextgen تهيه كردمش ( البته با هزينه x-clamp و 12 ولت شدن فنها ) قيمت پايه من براي دستگاه 390 هزار تومان هستش و هر كسي كه يه كنسوله سالم بخواد اين بهترين فرصت و مي تونه از اين بابت مطمئن باشه .
خيلی داری گرون ميدی.
350 بيشتر بدی کسی ازت نميخره. تازه همينم زياده.
ميدونی نوش الان چنده؟
نقل قول:
x-clamp replacement
ها ميتونی درباره این کمی بيشتر توضيح بدی؟
سلام دوستان، همونطور که میدونید روش x-clamp replacement یکی از راههای تعمیر 360 هست.
برای بدست آوردن اطلاعات بیشتر در رابطه با این روش تعمیر، به این Tutorial ها مراجعه کنید.
در این ویدیو ی 6 دقیقه ای، نحوه ی انجام این روش گفته شده است.
[html]http://youtube.com/watch?v=7gzeCOc61iY[/html]
و در اینجا هم یک آموزش رو به صورت نوشتاری میتونید پیدا کنید که واقعا اطلاعات خوبی رو بهتون میده.
موفق و پیروز باشید:46:کد:http://rbjtech.bulldoghome.com/pages/rbjtech_bulldoghome_com/XClampIII.html
من نمی دونم چرا همه این قدر با ایکس باکسشون مشکل دارننقل قول:
2 3 نفر رو به عینه سراغ دارم که خیلی وقته ایکس باکس دارن ولی هیچ مشکلی واسشون پیش نیومده بابا ول کنین این کنسول بی چاررو به جاش هرچی خواستین از این روش هاتون واسه PS3 بسازین
اصلا فکر کنم که این تاپیک رو PS3 باز ها ساختند XBox دار ها به گوش که دشمنان قسم خورده این جا بوده و هستند:27:
دوست عزيز پيمان جان . من ایکس باکسّمو فرستادم درست کنن فقط ميخوام بدونم این روش يعنی چی و در اصل چيکار ميکنن.
نميتونم ويديو دانلود کنم. فقط يک توضيح کوچولو بدين ديگه بابا.
نقل قول:
2 3 نفر رو به عینه سراغ دارم که خیلی وقته ایکس باکس دارن ولی هیچ مشکلی واسشون پیش نیومده بابا ول کنین این کنسول بی چاررو به جاش هرچی خواستین از این روش هاتون واسه Ps3 بسازین
ببين دوست من. ایکس باکس های سال 2006 يک چيزای کاملا شانسی بودن و بعضی ها سر 6 ماه خراب ميشدن. که با چشمای خودم هم ديدم. و بعضی ها 2 سال عمر ميکردن.
تازگی در سری 2007 ميگن که از پردازنده های 65 نانومتری استفاده شده و برد دستگاه عوض شده و ديگه این مشکلات براش پيش نمياد. حالا اون پلی 3 رو باز کن بزار گربه ها توش لونه کنن بشين هالو 3 بازی کن!!
سلام بروبچ.
دوستان ميخوام يک چند ماهی برم اونور و برای همين ميخوام ایکس باکس 360 خودمو بفروشم.
خيلی تميزه با درايو سامسونگ. دادم يک سرويس هم کردنش که يارو که درشو باز کرد دست به دهن مونده بود ميگفت تو چجوری تو این آب و هوای پر خاک ایران اینو اینقدر تميز نگه داشتی؟؟!!
خلاصه که ميخوام خيلی سريع بفروشم. مدلش پريميومه سال 2006. با يک دسته و 2 تا بازی خوب و سالم. يک اینتر کولر هم مجانی روش ميدم چون لازمش ندارم. فن هاشم 12 ولت هستن. در کل کنسول خوبی از آب در آمده.
قيمت پايه هم 350 تومان.(ما با مشتری راه ميايم. خيلی عجله دارم مجبورم هرجوری شده آبش کنم. گفتم کی از شما بهتر.)
همونطور که ميدونيد قيمت يک ایکس باکس نو 450 تومان هست که اونم معلوم نيست خوب از آب در بياد يا نه؟!
من مشهد هستم . هرکی خواست خيلی سريع پيغام خصوصی بده.
باتشکر
شاید باورت نشه ولی به خدا من از وقتی این کارو کردم کنسولم هیچ مشکلی نداشته و هر روز روزی 3 بار باهاش بازی میکنمنقل قول:
مال من هم همینطوری شده بعضی وقت ها کار می کنه و بعضی وقت ها هم 3 چراغ قرمز نشون می ده و کار نمی کنه اعصابم به هم ریخته حسابی
من 3xboxamچراغ شده هر جا می برم میگن درست نمیشه یه جا بردمش گفتن erroresh 0003 درست نمیشه حالا میخواستم ببینم این حکمش چیه ؟ :41:
سلام ( امیدوارم دیر نشده باشه )نقل قول:
این کد مشکلی رو در برق رسانی به GPU کنسول نشون میده ... احتمالا وقتی میخوایید کنسول رو روشن کنید، یک صدای "جیز" هم میده ... کنسولتون رو به تعمیرکار نشون بدید.
موفق باشید
انشا الله راه هیچکسی به این تاپیک نیفته
یک کمک می خوام امروز بعد از یک ماه تعمیر سه چراغ قرمز دوباره کنسولم سه چراغ قرمز نشون می ده می خوام بدونم چه جوری رفعش کنم؟
کد 4
1
4
2
رو می ده لطفا کمکم کنید
دفعه پیش گفتن مشکل از GPU و دو تا jumper اش بوده الانم همون مشکله؟
راه حلی برای مشکل من نبود
راستی راهی داره که بشه مادربرد لانچ رو با مادربرد فالکن عوض کرد تا دستگاه مدل 2006 داغ نکنه؟
این کد واقعا نادر هست ... احتمالا مشکل از همون جامپر ها باید باشه.
مادربرد رو هم نمیشه عوض کرد ... .
میشه بگی این جامپر دقیقا چیه و چه شکلیه؟
می تونم خودم عوضشون کنم؟
دوستا اصلا از این کار های خطر ناک انجام ندهید ماکروسافت ممکنه همه دوستانی را که این راهای را اختراع کردن یه وقت ببره امریکا . دوستان شما اگر میخواهید دستگاه تان باارزان ترین قیمت و تضمینی و در کمتر از دو روز درست بشه میتوانید با این شماره تماس بگیرید بیخودی هم گول نخورید 60 هزار تومن پول دهید این اقا دستگاه شما را با کمترین هزینه تعمیر خواهد کرد اونم تضمینی 09354880076
نقل قول:
دوست عزیز به نظر من با این شماره یه تماس بگیر ببین چی میگه کارش حرف نداره 09354880076
سلام عزیزان
یه سوال : این قضیه مشکل 3 چراغ چیه ؟ 3 چراغ یعنی چی ؟ برای چی روشن میشه ؟ از کجا بفهمیم کنسولی رو که داریم میخریم این مشکل رو داره یا نه ؟
مرسی
سلامنقل قول:
3 چراغ کنسول به دلایل مختلفی روشن میشه... اما دلیل عمده اش مربوط به مشکل گرمایی کنسول هست. این کنسول در سال 2005 عرضه شد و بردش دارای مشکلات عمده ای از جمله عدم بهره مندی از یک هیت سینک پیشرفته و کارا برای کاهش گرمای کنسول بود. خوشبختانه در سال های بعد مایکروسافت به این مشکل پی برد و با عرضه ی مادربردهای جدید و استفاده از هیت سینک در کنسول خود، این مشکل رو تا حد خیلی زیادی ریشه کن کرد.
اگر کنسول شما آکبند و دارای برد فالکون باشه و از جای مطمئنی خریداری بشه، میشه اطمینان داشت که 3 چراغ نشده.
موفق باشید
3 چراغ وضعیت نشون دهنده وجود مشکل تو کنسولهنقل قول:
اون چراغ های دوره دکمه power که سبز هستن با وجود خطا و مشکل 3 تاشون قرمز میشه
و شروع به چشمک زدن میکنن
و روی صفحه tv کد مروبط به error رو میده
که کد های مختلف برای مشکلات مختلف هست
مشکل اکثر بچه ها اینه که فکر میکنن 3 چراغ فقط به خاطر مشکل حرارتی رخ میده
اما چندین و چند دلیل داره
حتی خوب جا نرفتن کابل تصویر هم اون رو به وجود میاره
يه روز صبح كه بيدار شدم ديدم 3چراق شده اصلا بالا نمياد.بردم براي تعمير بعد طرف گفته يه دستگاه هست كه با اون 100% درست ميشه ديگم 3چراق نميشه!!!به نظرتون حرفش درسته؟؟ دلمو خوش كنم ؟؟!!!!:19:گفت مشكل از رم هستش
خوب انگار روند آموزشي اين تاپيك ادامه پيدا نكرد.سوالهايي كه براي من پيش امده:
error 0102:
روش حوله ممكن است جواب بدهد ولي احتمال آسيب ديدگي اش بيشتر است.پس به اين روش كاري نداريم
روش پا كن. در اين روش با نوار چسب چگونه بايد پاك كن را چسباند؟ از روي پاك كن كشيده شود و روي برد متصل شود؟؟؟ خود نوار چسب امكان اب شدن و اختلال در مدارها را ندارد؟؟
يك تعميرگاه معتبر و هزينه معقول و اقدامات جهت جلوگيري مجدد از اين آسيب لطفا معرفي كنيد.
آقا من از بیکاری داشتم میچرخیدم از اونجا که خودم زخم خوزده همین 3 چراغ هستم فقط خواستم یه نظر بدم اونم چون تو این پست قبلی گفتند ناتمامه...
روش حوله رو بیخیال شین حتماً به هیچ عنوان انجام ندین چون:
گرما ی زیاد اتصالات بین gpu یا cpu و برد رو باز میکنه (یکی از عوامل 3 چراغ) بعد ممکنه با دوباره گرم شدن کنسول(حوله پیچ) اون اتصالات به صورت خیلی جزیی شاید هم خوب (بعیده) بر قرار بشن ولی در این روش کل برد و همه قسمت های درون کنسول داغ شده و احتمال خراب شدن خاذن های الکترولیت بسیار زباد است و اصلاً ممکن است این اتصالات بر قرار نشوند یا اتصالات جزیی بعد از اندکی گرم شدن دوباره قطع شوند
روش پاک کن نمی دونم سیستمش چیه ولی فک نمی کنم منطقی باشه چون اون قطعات سفید (به قول نویسنده گرامی) برای انتقال گرما است (در cd rom و... هم هست چیز خاصی نیست) حالا پاک کن اگه این کار رو میکرد دیگه از اونا نمی ساختن
روش ایکس کلمپ هم میاد با ایجاد فشار بیشتر اتصالها رو برقرار می کنه که به نظر من عملی ترین روشه و اکثر تعمیر کارهای درست حسابی این روش را اجرا می کنند
بعد برای این که دوباره این اتفاق نیفته یا احتمالش خیلی کم بشه بیاید فنها رو 12 ولت کنید (من که 24 لت کردم(آداپتور ps1) و الان با کنسول یه بار سکته کرده روزی 5 تا 10 ساعت بازی میکنم!) همچنین روشی هست به نام اِیر شروت(air shrout) که چون دمای حاصل از کار cpu , gpu یکی نیست و همچنین انتقال بهتر هوا از این روش استفاده میکنن یعنی راه انتقال هوا رو جدا می کنند
اینا همه تجربات من بود قصد هیچ گونه توهین به سایر نویسنده های عزیز این سایت را هم ندارم دلیل این که اختلاف زمانی این پست با قبلی هم زیاده همون اول پست گفتم ("ببخشید)
یه نکته هم اضافه کنم این که (اینو حودم حدس میزنم) از اونجایی که به محض خاموش کردن ککنسول فنها در حالت عادی خاموش میشوند و دمای cpu و gpu خارج نمیشود این اتصالات بعد از خاموش کردن کنسول به دلیل گرمای مانده و نبود جریان هوا قطع می شوند حالا اگه منبع تغذیه فن ها رو عوض کنید مثل کاری که من کردم میتونید کنسول خود را کاملاً امن کنید
روش ایکس کلمپ؟؟
توضيح ميدهيد؟
همچنين يك ادرس و تلفن جهت تعميرات و كولينگ
چشم توضیح میدمنقل قول:
ببین مشکل از اونجایی پیش میاد که به دلیل حرارت قلع های بین gpu و برد جدا میشه تو این روش میان با ایجاد فشار gpu رو به برد میچسبونند تا اتصالات بر قرار بشه که به نطر من عملی ترین روش است من مشهد زندگی میکنم اگه مشهد زندگی میکنی میتونی pm بدی بهت شماره هم بدم (آخه میترسم تبلیغات حساب بشه بن بشم!! مدیران عزیز بخونند با تشکر فراوان از زحمات پیاپیشان:whistle:)
منم یکسالی بود از اکس باکس 360 استفاده میکردم(روی سرامیک سرد ،تهویه کامل و در زیر دستگاه هم باز کرده بودم) تا این اواخر که 2 ماهی خاموش بود و دست بهش نزده بودم که تصمیم گرفتم روشنش کنم.
حدود 5 دقیقه بازی فورزا رو بازی کردم یهو هنگ کرد بعد از خاموش روشن کردن با 3 چراغ قرمز مواجه شدم
در طول 7 8 ماه اخیر 2 3 بار این پیغام داده شده بود ولی جدی نبود ولی اینبار واقعا دستگاه از کار افتاده بود و حتی لوگوی اولش هم بالا نمیومد
خلاصه دستگاه ما سوخت و بعد از مدتی از یکی از دوستان شنیدم که دستگاه رو روشن کن و به مدت 3 4 ساعت بپیچ لای پتو
این کار رو کردم و در کمال ناباوری درست شد
اینبار خیلی با احتیاط و کم بازی کردم اما از شانس بد چند باری هنگ کرد و آخر 3 چراغ شد و دوباره اون کار رو تکرار کردم ولی درست نشد
خلاصه اینکه اینبار میخوام سشوار بگیرم رو مادربوردش ببینم درست میشه یا نه
یه توصیه ایی هم برای همه بچه ها دارم اونم اینه که دستگاهتون رو دست هر تعمیرکاری ندید.50 هزار تومن الکی ازتون میگیرن فقط یا میپیچن لای پتو یا سشوار میگیرن روش و کار خاصی انجام نمیدن و 50 تومن مفت صاحب میشن
در مورد مادربرد های فالکون هم باید بگم اونام در عین ناباوری 3 چراغ میشن
آرکید ها هم هر کس گفت 3 چراغ نمیشه باور نکنید..اما تو سایتای خارجی دیدم کمتر به نسبت سایر 360 ها سه چراغ میشن
من فعلا دو دل موندم برم Ps3 بگیرم یا دوباره 360..
من همه ی مطالب شما را درباره ی درست کردن xbox 360 خوندم ولی آخرش نفهمیدم که من کدوم روش رو باید رو کنسولم انجام بدم من کنسولم را حدود 8 ماه پیش خریده بودم که 2 ماه نگذشته چراغ قرمز شد که اون مشکل رو با فن های بیرون کنسول درست کردم و حالا هم که سه چراغ شده با وسیله حوله درست شد ولی باز هم بعد چند دقیقه بازی کردن یک صدای میده و سه چراغ میشه اگر شما میدونید کدوم روش درستش می کنه بیگید هر چه زودتر که دارم دیونهمیشم ازش
:40::40::43::37::37::42::42::42::42::42::42::42::4 2::42::42::42::37::37::24::24::24::42::42::42::42: :42::42::42::42::42::42::42::42::42::42::42::42::4 2::42::42::42::42:xbox 360 من را وقتی روشن می کنی یا وسط بازی گیر می کنه و دیگه در او باز نمیشه با دسته خاموش نمیشه و وقتی او را هم خاموش می کنی و روشن میکنی چراغ قرمز میده و 2 یا 3 بار همین طور که خاموش روشن کنی درست می شه و یا باز توی روشن شدن صفحه اول xbox 360 گیر می کنه و توی تلویزیون صفحه ی xbox 360 شطرنجی میشه بنظر خودم که مشکل گرافیک اگر راه حلی دارین بگین ممنونم
نقل قول:
دوست عزیز اینایی که گفتی به احتمال زیاد به خاطر از کار افتادن لحیمای گرافیک به خاطر گرمای زیاده شما فقط این کارا رو انجام بده:
یه سر ببرش پیش nextgen تا بگه چشه که اونم احتمالن همین گرافیکه رو میگه اونوقت دو تا راه داری و اون هم اینه که یا بدی اونا واسط xclamp کنن یا بشین خودت xclamp کن .
حوله و روشای دیگه رو هم امتحان نکن واسه کنسول ضرر داره یکی هم اینکه کنسولو تا میتونی روشن نکن و بذار همونجور خنک بمونه