سلام سلام.
يه مشكل بزرگ .ويندوز دوستم بالا نمياد.
يه errorميده . (CMOS CHECKSUM- error defult louder)
اين error مياد. اولشم سيستم صدا مخوره.
لطفا كمك كنيد.
Printable View
سلام سلام.
لطفا كمك كنيد.
سلام سلام.
لطفا كمك كنيد.:2:
خوب دوست عزیز تنظیمات bios شما به هم ریخته و باید اونا به حالت دیفالت ( اولیه ) برگردونید برای اینکار با زدن کلید delete هنگام بوت وارد ستاپ شوید و بعد از وارد شدن به هر قسمت کلید های F6 یا F5 را بزنید سوالی پرسیده می شود که شما Y را وارد کنید برای همه گزینه ها این کار را انجام دهید سپس بازدن گزینه F10 و جواب دادن به سوال با زدن Y کارهایی که انجام داده اید را سیو کنید .
سلام دوست عزیز!!:11::11:نقل قول:
به Control Panel رفته و وارد User Accounts شوید.
بروی گزینه Change the way users log on or off کلیک نمایید. صفحه جدیدی ظاهر میشود و شما تیک گزینه Use the welcome Screen را فعال ساخته و این گزینه را فعال سازید. سپس بروی Apply Options کلیک نمایید. با این کار صفحه Welcome Screen در زمان ورود به یوزر تان نمایان خواهد شد.
اگر با این روش مشکل حل نشد، روش های دیگری هم وجود دارد که در صورت آن صورت برایتان خواهم نوشت.
مؤفق و پیروز باشید!!:10:
فرهمنــــــــــــــــــــ د
چند تا سوال
فرق این 2 گزینه در چیه , من رو دومی که گذاشتم سرعت هاردم بهتر شد
میدونم چون دومی نوشتن کش رو فعال میکنه سرعت میره بالا ولی کش رو کدوم قسنت هارد قرار داره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این گزینه کارش چیه
این عکس رو هم نگاه کنین و قسمت driver و hardware profile رو توضیح بدین , hardware profile رو باز کردم و عکس جزئی ترشم گذاشتم
و این عکسه hardware profile
جواب اینارو هم اگه پیدا کردین فراموش نکنین
================================================== ================
ادرس ایکون پوشه ها در ریجستری کجاست
میخوام کاری کنم که هر وقت یه new folder میسازم , ایکون مورد نظر منو جایگزین کنه
بدون نرم افزار میخوام این کار رو انجام بدم
دیدین تو نرم افزارها برا folder ها یه ایکون دلخواه انتخاب میکنی و apply که میزنی دیگه همه پوشه ها اون شکلی میشه , من اون ادرس رو میخوام
مثلا یه همچین ادرسی
HKEY_CLASSES_ROOT\Folder\DefaultIcon
و مقدار default = SystemRoot%\System32\shell32.dll,3
================================================== ============
نقل قول:
عزیز من دستور رو اشتباه تایپ میکنی
[IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/welcome/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot.jpg[/IMG]control userpasswords2
:11:
باید تایپ کنی
control userpasswords2
شما s رو تایپ نمیکردی
حالا یه سوال
چرا سیستم من این طوری شده و گزینه مربوطه غیر فعال شده ؟
البته خودم این طوریش کردم ولی سواله دیگه , شاید برا یکی پیش بیاد
[IMG]httpi23.tinypic.com2lc34b7.gif[IMG]
سلام عزیزمنقل قول:
از این قسمت می توان برای کاربران محدودیت سخت افزاری ایجاد کرد
این قسمت فقط برای Administrator فعال هستش و این تب برای کاربران limit وجود نخواهد داشت و باید سیستم فایل سیستم نیز ntfs باشد تا کابراین بتوانند از این گزینه استفاده کنند .
سلام عزیزم:11:نقل قول:
گزینه Driver signing
هنگام نصب يک سخت افزار جديد سيستم ان را تست و رسيدگي مي کند که ايا ان قطعه با سيستم سازگار هست يا نه
گزينه اول : مي گه از من سوالي نپرس و نظر من را ناديده بگير و قطعه را نصب کن
گزينه دوم : وقتي در هر زمان قطعه اي به سيستم وصل شد سريع هشدار بده
گزينه سوم : مي گه اجازه نصب هيچ قطعه اي را به سيستم نده
بهتره روي گزينه دوم تنظيم بشه تا در صورت نصب يک قطعه جديد هشداري داده شود
گزینه windows update
وقتي شما يک قطعه جديد به سيستم وصل مي کنيد ويندوز چه طور با اون قطعه ارتباط بر قرار کند ايا از طريق سايت مربوط به اون قطعه
گزينه اول : بدون سوال از من به سايت وصل شو و با درايور اون قطعه را نصب کن و با اون قطعه اربتاط برقرار کن
گزينه دوم : از من سوال کن براي اپديت کردن ديوايس هر زما ن که قطعه جديد وصل شد
گزينه سوم : هرگز جستجو نکن براي اپديت درايور
نقل قول:
winxp عزیز سلام :11:
hardware profile از تنظیمات سخت افزاری ویندوز هستش که یکی از کاربردهای اون این است که سیستم عامل با بیش از یک تنظیم برای سخت افزار ها و سرویس ها بوت بشه .
مثلا می تونیم کاری کنیم که سیستم عامل هنگام بالا اومدن دیگه مودم را نشناسه و با اون کار نکنه در واقع مودم وجود داره اما سیستم اونا نمی شناسه .
در حالت معمولی ویندوز شما همیشه یک پروفایل سخت افزاری از پیش ساخته شده دارد که تمام سخت افزار ها یی که سیستم می شناسه تو اون قرار داره .
اگه شما بخواهید یک پروفایل جدید ایجاد کنید ابتدا باید تمام سخت افزارهای موجود در پروفایل اولیه را غیر فعال کنید و یک کپی از پروفایل اولیه ایجاد کنید . بعد از ایجاد پروفایل جدید و کپی سخت افزارها در اون اونها را فعال می کنیم .
اگر سوالی داشتی بپرس اگه بلد بودم می گم .
سلامنقل قول:
دلیل غیر فعال بودنش را یادم رفته از کجا می شد این کار را کرد ولی فکر کنم مکافی 2005 یادمه که این کار را می کرد چون با این قسمت مشکل داشت و تغییر اون را نوعی هک کردن قلمداد می کرد و مانع دستکاری این قسمت می شد . winxp عزیز شما بگو چه طور این کار را کردی تا ما هم یه چیزی یاد بگیریم
با تشكر از جوابتون دوست گرامي
نقل قول:
سلام مهدی جان :11:
اولا بابت جوابهات خیلی خیلی ممنون , اینارو هر کسی نمیدونه
باشه باهاشون کار کنم , سوال خیلی دارم
اما user account
برین control panel \user account\change the way ...\use fast user swithing
رو تیکشو بردارین
حالا برین
folder option \offline file
و روی enable offline file کلیک کنید
حالا برین
control panel \user account\change the way ...\use fast user swithing
ببینین غیر فعال شده یا نه :27:
سلام دليل اين كار چيه كه وقتي Offline File's فعال استنقل قول:
Use Fast User ... غير فعال ميشه ؟
winxp عزیز سلام .ممنون خوب بود . اما نمی دونم چرا این کار را کردی یعنی چرا این گرینه را غیر فعال کردی شاید دلیلی برای این کار داشتی . اما فکر می کنم یکی از قابلیتهای بسیار خوب ویندوز xp این است که چند user بتوانند هم زمان از ویندوز استفاده کنند . یعنی اینکه وقتی یک user یک برنامه را اجرا می کند مثلا رایت کردن را بدون اینکه بخواهد این کار را متوقف کند user دیگر بتواند در همان حال log on شده و کار های خود را انجام دهد در واقع این یکی از قابلیتهای خوب ویندوز هستش . اما با غیر فعال کردن این گزینه عملا این کار را غیر ممکن می کنیم . یعنی با logon کردن یک user تمام کارهای user قبلی متوقف می شوند .
سلام
این هم تغییر ایکونهای پیشفرض ویندوز
موفق باشید .
من هر کار کردم نشد که نشد
ولی خیلی چیزای جدید یاد گرفتم
با نرم افزار این کارو کردم بعد تو نرم افزار ادرس یه ایکون دادم برا پوشه ها
مثلا
d:\icon\folder.ico
بعد پوشه ها همه اون شکلی شد و بعدش رفتم تو ریجستری سرچ کردم
d:\icon\folder.ico
ولی چیزی پیدا نکرد !!!!!!!!!!!
گفتم شاید ربطی به ریجستری نداشته باشه و رفتم shell32.dll و explorer.exe رو هم دستکاری کردم دیدم چیزی برا پوشه ها موجود نیست
تو نرم افزار فهمیدم ادرس ایکون پوشه ها اینه
shell32.dll,3
برا تستش هم رفتم ایکون یه پوشه رو عوض کردم بهد داخلش یه desktop.ini ساختم و ادرس ایکون رو shell32.dll
و indexicon رو 3 دادم و پوشه مثل پوشه های دیگه شد
حالا مطمئن شدم ادرس پوشه ها چیه و رفتم ریجستری سرچ کردم و چیزایی پیدا شد که ادرساشو زیر مینویسم
HKEY_CLASSES_ROOT\Folder
این یه ادرس بود و دیگری
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Classes\Folder
اینم یکی و یکی دیگه
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Classes\Directory
که تو اینا من ادرس shellicon رو عوض کردم و سیستم رو نیز restart کردم ولی فرقی نکرد
دیگه اعصابم به هم ریخت و بیخیال شدم و برام سوال شد
حالا اقا مهدی گل با پشت کار و حوصله نشست زحمتشو کشید و راحشو پیدا کرد که خداییش بهش حسودیم شد که چرا من این پشت کار رو نداشتم
دستش درد نکنه خیلی زحمت کشید
مهدی جان لطف کن راهشو بگو ببینم کجا بوده من پیداش نکردم و بگو برا فهمیدنش چی کار کردی
زنده باشی همیشه
اين گزينه از قبل فعال بود.نقل قول:
نوشته شده توسط Farahmand Farshidy [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:blush:نقل قول:
درست هم كه تايپ كردم و پانل مربوطه اومد، باز هم نتونستم اون كارى كه مىخوام رو بكنم...
◙
سلام balrog جان
میشه یه بار دیگه دقیق تر بگی میخوای چی کار کنی و چند تا user رو سیستم داری ؟
عرض به حضور شما كه من يه يوزر بيشتر تعريف نكردم. سطح دسترسى اون هم Admin هست. اگر براى اين يوزر پسورد تعريف كنم، موقع بالا اومدن ويندوز صفحهاى مىياد كه بايد روى آيكون يوزر ساخته شده كليك كنى و پسورد رو بزنى تا وارد بشى.
من مىخوام بدون گذاشتن پسورد، اين صفحه رو موقع بالا اومدن ويندوز ببينم.
◙
سلام مهدی عزیز!!:11::11:نقل قول:
ما هم پیداش کردیم!!:46::31:
مؤفق باشید!!:46:
فرهمنـــــــــد
با سلام به خدمت همه دوستا من دوتا سوال سخت داشتم فکر نمیکنم کسی بتونه جواب بده:
1-کنترل پنل من از منوی استارت محو شده حتی از run هم نمیشه آوردش اورو میده چرا اینجوری شده و چطوری بیارم تو منوی استارت؟
2- قبلا من دوتا ویندوز داشتم یکی رو پارتیشن لوجیکال هست و اولی هم روی پرایمری من میتونم این لوجیکالو به پرایمری تبدیل کنم ولی هر وقت رو همین ویندوز دومی میرم چه از طریق بوت مجیک یا FDISK بوت میشه ولی قبل از ولکام میگه فایل AUTOCHK ایراد داره و بلافاصله ریست میشه؟علت چیه؟ولی روی ویندوز اولی مشکلی ندارم.
با تشکر
با سلام به همگی
من یک ویستای اریجینال روی سیستمم دارم که از نوع Home Premium هستش .و میخام زبان فارسی هم برا تایپ بهش اضافه کنم اما تو این ادیشن امکانش فراهم نیست و راهنمای ویندوز به این مساله اشاره کرده که امکان اضافه کردن زبان جدید فقط تو ادیشنهای ULTIMATE وBUSINESS هستش .حالا برای اینکار من باید ویندوزمو UPGRADEکنم یا نه؟ و اینکه اگه اینکارو بکنم آیا ویندوزی که ارتقا پیدا کرده از حالت اریجینال خارج میشه یا نه؟
سوال دومم اینه که با توجه به اینکه من یک بک آپ از ویندوزم گرفتم با پارتیشن بندی مجدد هارد میتونم بک آپو تو درایو جدیدی که پارتیشن شده RESTORE کنم.
با تشکر فراوان از تمامی دوستان.
سلام دوستان
اقا نامردی نکنین دیگه
بگین چه جوری ایکون رو تغییر دادین
مثل این که من سوال کردم ها
قابل توجه اقا مهدی و فرهمند جان
سلام به همگي دوستان
يه سوال دارم. اگه هنگام نصب ويندوز سيستم پيغام Fatal erorr بده ، معنيش چيه؟ اين ارور چه جوري پيش مياد؟ و در آخر اينکه راه حلش چيه؟ (ببخشيد سه تا سوال شد.)
ارادتمند
DEICIDE
winxp عزیز!!:11::11:نقل قول:
چون یکم طولانی هست، ترجیح میدم فردا این روشو با عکس آماده کرده و برات بزارم که کیف کنی!!:27:
آلان توی دفتر هستم و فرصت ندارم بهت بنویسم.
آقا مهدی عزیز هم فکر کنم خیلی حال کرده و نمیخواد بیاد اینجا و روش خودشو رو کنه:46: ( شوخی )
به امید دیدار!!!:40:
فرهمنــــــــــد
نقل قول:
سلام عزیز
سوالات واقعا سخت بود !!!!!!!!!!!!!
ولی خوب هر چیزی راهی داره
جواب سوال اول
برین run\gpedit.msc\user configuration\administractive templates\control panel
حالا در سمت راست روی prohibit access to the control panel دابل کلیک کنید و اون رو به حالت
not configured تغییر بدین
جواب سوال دوم
این سوال رو نفهمیدم چی کار کردین , اینو کامل تر توضیح بدین میخواین چی کار کنین یا چی کار کردین
ویندوزهاتون چیا هستن ؟
رو درایو C چه ویندوزی نصب هست و رو درایو d چی ؟
درایو c که معمولا perimary هستش و درایو d شما چیه ؟
در حالت عادی با کدوم ویندوز مشکل دارین ؟
و ...
این همه چیز مبهم رو سیستم شما موجود و برا همین کسی نمیتونه دقیق بگه اشکال چیه
لطف کنین دقیق تر راهنمایی کنین
موفق باشین
:46:
نقل قول:
سلام عزیزم
ممنون که کامل توضیح دادی
فرهمند جان خوب راهی پیشنهاد کردن و در اصل راهش همینه اما فکر کنم چون یک اکانت دارین و روش پسوورد نزاشتین
پس نمیشه welcome رو از کار انداخت
اگه درست حدس زده باشم پس ما باید سیستم رو دور بزنیم اما چه طوری
شما برین ادرس زیر
start\run\regedit\HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Micr osoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon\SpecialAccounts
حالا در سمت راست یه مقدار جدید از نوع REG_DWORD بسازین و داخلش این رو کپی کنین
Administrator
حالا مقدار اون رو یک بدین و ریجستری رو ببندین
حالا برین control panel\user account
و روی change the way users log on or off کلیک کنین و سپس تیک گزینه ی use the welcome screen
رو بردارین و apply کنین .
حالا برین
start\run\control userpasswords2
و
گزینه ی user must ... روتیک بزن و apply کنین
حالا سیستم رو ریست کنین و ببینین درست شده یا نه
موفق باشی
نقل قول:
نوشته شده توسط Farahmand Farshidy [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام عزیز
منتظرم
باید خیلی سخت باشه مثل این که
:20:
نقل قول:
سلام
خدا نصیب گرگ بیابون هم نکنه یکی از خطاهای بسیار بد و ناجور هستش که می تونه کامپیوتر را از کار بندازه در این حالت کاربر نمی تونه کاری انجام بده و بعضی از فرمانها از او گرفته می شه زیرا این فرمان بستگی به عملکرد سخت افزار و حافظه و پردازنده سیستم شما داره دلیل این مشکل به خاطر این است که گاهی برنامه به یک قسمت ممنوعه وارد می شه که برایش تعریف نشده است و سی پی یو قادر به پردازش او نیست و برای اینکه عملکرد خود را حذف کنه مجبور میشه سیستم را خاموش یا ریستارت کنه به همین دلیل وقتی سیستم خاموش یا ریستارت می شه ممکنه از نظر ظاهری هیچ اتفاقی نیفتاده باشه اما اطلاعات ذخیره نشده شما از بین می رود البته این error ممکنه توی خیلی از جاها اتفاق بیفته که یک نمونه اش توی نصب ویندوز اتفاق می افته
سلام فرهمنــــــــــد و winxp عزیزنقل قول:
نه بابا زیاد اهل حال با این جور چیزها نیستم باور کن وقت نداشتم ولی حال می ده سیستم را دستکاری کنی . اگه ایده جدید دارید بدید . البته به winxp گفتم چه طوری میشه این کار را کرد . من کوچیک همه شما به خصوص شما دو دوست عزیز هستم . هر چی یاد گرفتم از شما بوده جز این چیزی نبوده .
سوال اول را که winxp جواب دادند . میشه لطف کنید و سوال دوم را یکم واضح تر بگید من چیزی متوجه نشدمنقل قول:
برای چی می خواهید این کار را بگنید لطف کنید دلیلش را هم بگید
آقا اگه یکی جواب بده ممنون میشم.نقل قول:
بله اگر فايل backup روي هارد نباشه كه با پارتيشن بندي كلي حذف بشه
و پارتيشن جديد هم حجمش بايد با پارتيشن موقع backup گيري يكي باشه تا مشكلي پيش نياد
در مورد ويستا تو هيچكدوم از نسخه ها نبايد مشكلي براي استفاده از زبان فارسي باشه
با تشکر از جوابتوننقل قول:
ویندوزهاتون چیا هستن ؟ هر دوشون XP هستن
رو درایو C چه ویندوزی نصب هست و رو درایو d چی ؟هر دوشون XP هست روی c پرایمری و روی d لوجیکال بعدا که هر دو رو پرایمری میکنم مشکل بوجود میاد
در حالت عادی با کدوم ویندوز مشکل دارین ؟ویندوز روی d
من میخوام وقتی با یه ویندوز استارت میکنم اون یکی هیدن باشه واسه همین باید هر دوشون پرایمری باشه و با بوت مجیک انتخاب میکنم که کدوم ویندوز لود بشه.حالا من این کار رو که میکنم فقط رو ویندوز دومی این مشکل رو دارم
متشکرم از پاسختوننقل قول:
بک آپو رو دی وی دی ریختم .در حال حاضر روی سیستم فقط یک درایو دارم و میخام چند تا درایو دیگه هم ایجاد کنم.با پارتیشن بندی جدید میشه بک آپی که گرفتمو restore کنم؟
در مورد ایجاد زبان فارسی اگه میشه یک توضیحی بدین که تو ویستا چطوری این امکانو ایجاد کنم.ممنون از لطفتون.