آره دوست عزیز ! خیلی وقته که اومده . یه هفته ای میشه که اومده .
Printable View
آره دوست عزیز ! خیلی وقته که اومده . یه هفته ای میشه که اومده .
من بازی رو گرفتم
از اونی که فکر میکردم بهتر از آب در اومده
حالا 9 تا گروه براب انتخاب داربن که البته
همون 3 گروه اصلی هستن که هر کدمشون به 3 تا زیر گروه تقسیم میشن
که بعضی از واحدها و امکاناتشون با هم فرق داره
پیشنهاد میکنم حتما بازیشو بگیرین
من که از ابن بازی خسته نمیشم:20:
فکر کنم یه چیزی تو مایه های Generals شده .
یادتونه Generals چطوری بود ؟
اول USA , China , GLA بود .
توی Zero Hour شد 9 تا !
پس حتما بازی رو میگیرم .
ببینم دانیال جان شما که گرفتی ورژن اصلی بازی هم روش بود ؟
یا خودت از قبل داشتی ؟
برای نصبش احتیاج به tiberum wars هستنقل قول:
اونی که من گرفتم 3 تا dvd بود که tiberium wars رو هم داشت
ولی اگه tiberium wars رو داری فقط kane wrath رو بگیر که دو تا dvd هست
در ضمن کاملا درست گفتی مثل zero hour
پس 2dvd رو میگیرم .
چون بازی رو دارم .
خوب میشه یه چند تا عکس از محیط بازی بزارید ؟
دوست عزیز برای دیدن عکس از محیط بازی خیلی راحت میتونی به سایت های بازینقل قول:
مثل gamespot سر بزنی
اگه از tiberium wars خوشت میاد در گرفتن این یکی شک نکن:10:
دوست من میخواستم خودت از مرحله ها عکس بگیری !
وگرنه منبع عکس های خودم اونجاست .
میخواستم از قابلیت ها و تیم های جدید عکس بگیری .
اینم یک عکس
کد:http://i29.tinypic.com/2m7hfli.jpg
ببخشید در زمینه نصب بازی میتونید راهنمایی کنید من به مشکل برخوردم
خوب مشکلت چیه عزیز؟نقل قول:
ببینین من کاور اصلی بازی رو ندارم میدونم کرک کردن بازی روش داشت دوم هم یه سوال بازی حتما نسخه اصلی رو هم میخواد؟؟؟
جواب سوال اول - برای کرک بازی کافی هست که پوشه کرک RetailExe رو به محل نصب بازی کپی کنید.نقل قول:
جواب سوال دوم - Command & Conquer 3 Kane's Wrath برای نصب احتیاج به نسخه اصلی نداره ولی برای اجرا احتیاج به نسخه اصلی داره.
پوشه های نصب نسخه اصلی و نسخه تکمیلی جدا از هم هست.
من tiberium wars سه سی دی رو دارم هنوز نرفتم kane warth رو بخرم می خوام ببینم که من با مشکل بر می خورم یا نه؟؟؟
نه مشکلی نخواهد بود منم همون داشتم و راحت نصب شدنقل قول:
کسی میخواد انلاین بازی کنیم
البته میدونم جاش اینجا نیست و اگه کسی باشه برای بازی
با ایمیل قرار میزاریم
در ضمن من kane warth رو میگم
اي بابا tiberium wars واسه من 2 تا DVD بود كه خيلي بيشتر از 3 تا CD ميشه حالا يا سر من كلاه گذاشتن يا مال شما يه چيزي مثلا دمو كم دارهنقل قول:
نقل قول:دوستان عزیز! اصل بازی Command & Conquer 3: Tiberium Wars در یک DVD به سایز 8.5 گیگ ارایه شده که نسخه های کپی اون برای راحتی به صورت دو DVD به سایز 4.5 گیگ در اومده.نقل قول:
همچنین اصل بازی Command & Conquer 3: Kane's Wrath هم در یک DVD به سایز 8.5 گیگ ارایه شده که نسخه های کپی اون برای راحتی به صورت دو DVD به سایز 4.5 گیگ در اومده.
برای کمتر شدن DVD, نسخه یک DVD به سایز 4.5 گیگ هم موجوده که فایلهای مربوط به زبانهای غیر از انگلیسی از DVD بازی حذف شده.
نکته: Command & Conquer 3 Kane's Wrath برای نصب احتیاج به نسخه اصلی نداره ولی برای اجرا احتیاج به نسخه اصلی داره.
پوشه های نصب نسخه اصلی و نسخه تکمیلی جدا از هم هست.
من که خیلی دلم میخواد اما نمیشهنقل قول:
یک بار خیلی تلاش کردم اما نشد اخه شماره سریال میخواد که پیدا نکردم
فقط با نسخه اصلیش میشه انلاین بازی کرد:41:
نقل قول:
در نسخه 3 تا cd فیلمها رو حذف کردن اما بازیش کامله
زمان نصب همم طولانی نیست
چرا با Hamachi میشه
سلام.
دوستان چطور میشه این بازی رو آنلاین بازی کرد؟
از طریق خود بازی که نمیشه چون سریال ارجینال میخواد .
ولی از طریق Hamachi میشه .
میتونی با بروبچ اینجا قرار بزاری و بازی کنی .
ببخشید میشه بگین hamachi چیه؟نقل قول:
من میخوام با همسایمون بازی کنم.هر دوتامون هم adsl داریم.
ممنون میشم یه توضیحی بدین.:11:
پس پیشنهاد میکنم کابل بگیرین و با lan با هم بازی کنیننقل قول:
من توی یه مرحله گیر کردم ... اونجایی که باید با تانیا و یه مهندس بریم و به معبد بزرگ حمله کنیم و یه سری اطلاعات بوسیله مهندسمون بدزدیم ... هرچی بودش ترکوندم و کشتم تا رسیدم به معبد که با لیزرها محافظت میشه ... خب یه لیزر میزنن و پوستمونم میکنن ... حالا چجوری میشه که لیزر هارو از کار انداخت ؟!
دوست عزیز! شما کدوم مرحله رو عنوان میکنید؟ کاراکتر تانیا مربوط به سری Red Alert میشه.نقل قول:
میشه یکی سریالش رو بده به من ؟؟؟؟
ببین این کار میکنه :
hkms - Yd73 - 72h6 - B273 - 6flt
دستت درد نکنه ولی کار نکرد ....
Command & Conquer 3: Kane's Wrath SERIALنقل قول:
کد:GHCU-KX9B-MQ7G-LMQ4-PRLD
مرسی ...
دستت درد نکنه ..
خب شما بازی رو تموم کردین یا به اون مرحله ای که من گفتم رسیدید ؟!نقل قول:
شما توی این سری هم یه کماندوی زن دارید که سیب دوقولوی تانیا هستش .. حالا چه فرقی میکنه که اسمش چی باشه ... مرحله رو گیر کردم .
نقل قول:دوست عزیز! ببخشید که دیر به سوال شما جواب داده شد...نقل قول:
در مرحله نهم و در این قسمت از بازی دقیقا نرسیده به Obelisk ها 6 نیروگاه وجود داره که در کنار نیروگاه ها بشکه های انفجار وجود داره.
بعد از نابود کردن اونا Obelisk ها از کار میفته و میتونید با مهندس به راحتی خودتونو به محل تعیین شده برسونید.
چقدر لوس تموم شد؟؟ اون گوي چي بود؟؟ من نفهميدم چي شد
راستش من همه چی رو ترکوندم ... فقط اون دوتا ژنراتور که گوشه سمت راست ( شمال شرقی ) هستش رو ندیده بودم ...:2:نقل قول:
دستت درد نکنه ... مرحله رو رفتم ... حالا توی مرحله ۱۱ (فکر کنم ) گیر کردم که نمیتونم مهندسمو به موقع به اون پایگاه برسونم ... وقت کم میارم ... خیلی از نظر دفاعی سنگینه ... با بمب اتم هم نتونستم جلوی راهمو پاکسازی کنم :13::45::thumbsdow
دوست عزیز! مرحله 11 (چون دقیقش رو عنوان نکردید 10 تا 12 رو فرض میکنم) هیچ مشکلی نداره.نقل قول:
10 که مبارزه با بیگانه ها هست و شما باید 3 ساختمان Drone Platform رو نابود کنید.
11 هم که مبارزه با GDI هست وشما باید جلوی کاروان GDI رو گرفته و MCV رو تسخیر کنید و به مکان گفته شده انتقال بدید.
12 که مبارزه با GDI هست و شما باید 4 ساختمان Marked of Kane Control Node رو تسخیر کنید و در مدت زمان خاصی دفاع کنید.
فکر میکنم منظور شما مرحله 13 باشه یعنی آخرین مرحله که در حالت سخت, وحشتناک سخته (غیر ممکنه!) ... اگه دقیق بگید واقعا ممنون میشم.
ممنون از دوستانی که اطلاعات این بازی رو گذاشتن... من خرابه این Command and Conquerام...
راستش چون مخم شدید هنگ کرده از دست این مرحله نمیدونم کجام ... همونجاییه که اول بازی ژنراتور های برق رو بترکونیم و بعدش سه تا ساختمون شبیه رادار رو بگیریم و دفاع کنیم و بعدش در شمال نقشه یه پایگاهه که توی یه مدت زمانی اگه نگیریمش منفجر میشه ...نقل قول:
خفنننننننننننننننننننننن سخته ... تا یه ساختمونی رو میگیرم فرتی میان و میریزنش پایین ... مثل مور و ملخ تانک های با رانک بالا ( رانک ستاره ای ) میادش و فرتی فک نیروهامو میاره پایین :18:
من C&c 3 Tw رو نصب كردم.:27: ولي وقتي روي Kw كليك ميكنم مينويسه بايد اول Tw رو نصب كنم. :13:چي كار كنم؟:19:
ممکن بازیی که خریدی به صورت یک نسخه ی مکمل باشه وباید روی بازی اصلی نسب کنی
بازی رو از کجا خریدی؟