پس زندان تا اخر هفته؟
Printable View
پس زندان تا اخر هفته؟
نون من تو روغنه قبلا یه شمایی از زندان درست کرده بودم!
آره دیگه همون زندان ...نقل قول:
سوژه جالبیه ...
نه بابا همشون دارن میبینن ... شاید با نظر ما موافقن برای همین نظر نمیدن ...نقل قول:
ما کار خودمونو میکنیم ... هرکی خواست میتونه شرکت کنه
من شاید با 3d max بتونم درستش کنم ولی قسم خوردم که دیگه با 3d max کار نکنم. و مایای من هم ضعیفه.
اشتباه میکنی رفیق ... تویه هردوشون پیشرفت کن ... چه عیبی دارهنقل قول:
منم با زندان موافقم. فقط يه پيشنهاد: اگه مسابقه ها رو هر دو هفته يكبار بكنين خيلي بهتره. براي كسايي مثل من كه وقت كافي ندارن ميتونه خيلي خوب باشه.
فعلا که تعلیه مثل اینکه ...نقل قول:
اما دو هفته یه بار فکر خوبیه
دوستان زندان من تموم شد.امیدوارم خوشتون بیاد. ولی به دله خودم نمیشینه, نمیدونم چرا ! تمام تکسچراشو با Photoshop درآوردم. دوستان,هم ایراداشو بگین و هم نظر بدین ممنون از همتون. میدونم آخرین نفر میشم.:37:
================================================== =================================
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعضی از دوستان اعتماد به نفسشون کمه فکر کنم واسه همین شرکت نمیکنن. با خودشون میگن " بابا من اگه کارمو بذارم همه بهش میخندن" البته بماند که بعضی ها هم وقتشو ندارن. اما من به این دسته از دویتان باید بگم که هر کی که از شکم مامانش اومده بیرون 3d کار نبوده مگه این که از شکم باباش اومده باشه بیرون.:38: کاراتونو بذارین تا پیشرفت کنین. دیگه از کاره زندان من که افتضاح تر نمیشه.:31:
ایول سجاد ...
تنها عیب زندانت اینه که خیلی صاف و اتو کشیدست ...
ولی خودمونیما خیلی قشنگ شده ... نورپردازییت خیلی خوبه
امین آخه اومدم تکسچر خون درست کنم. گفته طویله که نیست زندانه :31:نقل قول:
چیکارش کنم که چوروک تر شه :46:
از بامپ استفاده کن ...:46:نقل قول:
برای زندان هم در بذار
چطوري امين
امین bump دادم.نقل قول:
در هم گذاشتم زندان های روبرو رو نگاه کن.
زاویه دوربین یه جوریه که درو نشوئن نمیده
چاکریم ...نقل قول:
پایین پست خصوصیه پائول اسم شما بود ... من هرچی فکر کردم به جا نیاوردم.:46:
فعلا که تمام وقتمو گذاشتم رو مایا چون تازه شروعش کردم و فکر می کنم اگه وقتی رو که آدم میخواد روی دوتا نرم افزار سنگین و خیلی حرفه ای بذاره اگه روی یکیشون بذاره خیلی بیشتر پیشرفت می کنه. فوتوشاپ و Paint نیست که. >>>ولی باز هم رو پیشنهادت فکر میکنم<<<:46:نقل قول:
نمره ی من به تو 30 از 100نقل قول:
میله های زندان رو یه کم شکل آهن بده یه کم کثیفی و خط خش هم به آهن ها بده (میله ها و پایه ی تخت)
زمینت هم از چوب استفاده نمی کردی بهتر بود. یه ذره یادگاری هم رو دیوار بنویس.:46:
ممنون رفیق:5:نقل قول:
اینم کار من خیلی ضایع شده ... فقط خواستم شرکت کرده باشم نگین نامرد بود یه حرفی زد خودش در رفت ...
خدایی از کار من که خیلی بهتره دمت گرم خیلی خوب شده. ایول.نقل قول:
فقط امین زندانامون خیلی سادست نمیدونم باید چیکارش کنیم.:13:
برو خودتو فیلم کن پسر ... کجاش از مال تو بهتر شده؟نقل قول:
اگه سادست عیبی نداره تا آخر هفته برای جنگولک بازی وقت هست ... :46:
'سجاد جان بیا این به خاطر تو که دیگه ساده نباشه ...
یه مقدار رمانتیکش کردم ....:46:
این اوله رو هم با دوتا نور متفاوت گذاشتم تا اگه یه کم نامعلوم واضحتر بشه ...
خیلی باحال شد. امین کاراکترا رو با چی درست کردی؟نقل قول:
ایولا 100 از 100
آقا امین اوله. :5::rambo:
امین فقط انگشتای پاش خیلی دراز شده :46:
چه خبره 100 از 100 ...
انگشتای پاش موقع اسموت کردن اینطوری لاغر و کشیده شدن ... خب کار اول دومم بود که آدم میستاختم ، خیلی قدیمین.
این دوتا آدما یکی هستن فقط یه خورده تغییرشون دادم ...
ولی چه خونی داشتن اینا.نقل قول:
جدی 100 از 100 تو دمت گرم:20:
امین جان کارت عالیه!
فقط چرا دوتاشون هم مـْردن (mordan)؟!
در ضمن فکر کنم تو فیلم اره رو زیاد دیدی. نه؟
ایول امین کارت یکه اما امین فکر کنم جای بهتری هم در بدنشون برای شکنجه وجود داشته نه ( آخه بد آموزی داره:31:) و ضمنا دوستان انگشتهای پای اون دو تا مرد هم در اثر شکنجه بلند شده ( کشیده شدند ) درسته آقا امین:46:.
خوب حالا از شوخی گذشته من که یک مدتی نبودم و در جریان مسابقه قرار نگرفتم شرمنده دیگه ولی امین کار جالبی بود
انتقاد: من فکر می کنم این نوع طراحی ها یک کم شبیه به بازیهای سه بعدی قدیمی هست و در سطح حرفه ای جای کار بیشتری داره تا طبیعی تر بشه آخه فرق این نوع کار 3d با کارهایی که برای بازیها میشه در میزان طبیعی بودن است که بایستی کار انجام شده خیلی طبیعی تر یشه
خوب آقا اینم از نظر من آماتور
آقایون اگه ممکنه کاری کنید تا مسابقه جدی تر بشه و هر مسابقه در تاپیک اختصاصی قرار بگیره تا دوستان به سادگی در جریان قرار بگیرند و نحوه امتیاز دهی هم مشخص بشه
با تشکر
خب دوتا رو یه نفر دیگه کشته ...نقل قول:
اینا هم سلولی بودن ...
فرض کن گوانتانامو هستش.:46:
جای بهتری برای شکنجه پیدا نکردم ...:31:نقل قول:
آره یه کم کار غیر طبیعیه ... هنوز جا داریم تا پیشرفت کنیم و حرفه ای بشیم ...
من تا حالا به فکر ساخت زندان نیفتاده بودم ... بچه ها که گفتن منم مشتاق شدم بسازم ...
ببخشید اگه کار یه ضایع شده ..
خوب تویه یه مدت کم بهتر از این هم نمیشد ...
سلام به تمام دوستان عزیز
شاید دوستان قدیدمی منو بشناسن چون یک سالی هست به درستی تو این سایت نیومدم من درحال حاضر خدمت
هستم و هر سه ماهی یک بار 10 روز مرخصی میام خونه برای همین کم تو این سایت پیدام میشه بهرحال من به
طور ناگهانی مسابقه شما رو دیم چون وقت ندشتم و فردا هم باید برگردم خیلی سریع یه چیزی درست کردم ولی اصلا راضی نیستم از کارم
اینم کار من [IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
امین جان کارت جالبه ولی یکم زیاد از حد خون مالیش کردینقل قول:
شبیه کشتار گاه شده
البته ما در حد وانداره های نیستیم که بخوایم ایراد بگیریم
عالیه فقط صندلی هاش یه خورده غیر طبیعیه!!!
امین خیلی گرخه !!! ایول پسر !!!
فقط اون صندلی یه کم ناجور خونی شده میدونم تکسچر مپینگش خیلی سخته ولی عالی شده !!!
صندلیشم درست میکنم به خاطر شما ...
اختیار داری همشهری کار شما هم جالبه ... نورش خیلی خوبه فقط اگه پش میشد قشنگتر بود ...نقل قول:
ایشالا سربازیت تموم شد بیشتر میبینیمت.:46:
عزیزان این هم کار من.برین کنار که مال من از همه ضایع تره.راستی موضوع زندان بود
من سیاه چال ساختم!!:13:.البته زیاد روی این موضوع کار نکردم و سرسری یه چیزی ساختم .
بهر حال اشکال که زیاد داره ولی شما اون از همه بدترهاش رو بگید.
دیوار ها اصلا بامپ ندارن و زنجیر او دوتا پا بند هم خیلی غیر طبیعی.
تکسچر دیوار همون تکسچر brike مکسه که bump هم داره اما نور پردازیم باعث این شد که به نظر نرسه.نقل قول:
ولی خودم هم تعجب کردم چرا این قدر نا واضحه.