دوست عزیز اگه اجازه بدی که من بازی رو خریداری کنم 100% کمکت میکنم .نقل قول:
دوستان پس مشکل من رو حل نمیکنید
لطفا کمک کنید
Printable View
دوست عزیز اگه اجازه بدی که من بازی رو خریداری کنم 100% کمکت میکنم .نقل قول:
دوستان پس مشکل من رو حل نمیکنید
لطفا کمک کنید
ممنونم:11:نقل قول:
من بازی رو تموم کردم .
نوشته های سازندش اومد و دوباره بازی ادامه پیدا کرد. البته ایندفعه بدون اسلحه . تا میرسه به یه در که دو تا Medalion میخواد . اونجا باید مدالیون هار رو بچرخونی . من رمز یکیشون رو از یه سایت آلمانی گیر آوردم . اون یکی رو کسی میدونه چجوریه ؟
یا علیکد:http://www.mainstreet5.com/obscure01.jpg
آخ جون مشکلم حل شد.
من دیگه تو این تاپیک نمیام .
اینم راه حل دومیش :
کد:http://img205.imageshack.us/img205/5079/untitledzi8.jpg
اینم راه حل آسانسوز بیمارستان :
یاعلیکد:http://img219.imageshack.us/img219/5634/untitleduq1.jpg
من تو حیات بیمارستان گیر کردم تا در و می خوام ببندم یه غول می یاد و دختررو مکشه .کمک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من تو حیات بیمارستان گیر کردم تا در و می خوام ببندم یه غول می یاد و دختررو مکشه .کمک
کمک..............................کمک..............................کمک.............................کمک..................کمک
باید خیلی سریع چرخ کنار در رو بچرخونی تا در بسته بشهنقل قول:
اگه با دسته بازی میکنی با انالوگ خیلی راحت میتونی اینکار رو بکنی
عزیز جان به نظر من اگه با دسته انالوگ بازی کنی خیلی بهترهنقل قول:
چون این جای که میگی اصلآ کاری نداره که گیر کردی
فقط لازم یه دکمه رو تند تند بزنی! همین
عجب بازي بود من كه حال كردم...فكر كنم ادامه داشته باشه شايد قسمت سوم هم بسازن....صحنه هاي ترسناك زياد داره.
سلام
من تو اون قسمتی گیر کردم که باید 3 تا کلید برای اون گاو صندق داخل بیمارستان پیدا کنم ولی من 2 تا بیشتر پیدا نکردم اون یکی کلید کجاست
یکی از کلیدها بالای کمد بود..یکی زیر تخت یکی از بیمارها ...اون یکی کجاست
تازه یک درب هست که با کارت باز میشه
سلام من تو نسخه 2 این بازی گیر کردم اونجایی که بعد از دختر پسره اولی میری تو یک خونه که توش پارتی هست بعد از شیشه می روی تو طبقه دوم بعد یک دختره می آید می گوید دوست پسرم رو کشتن و خونی هست اونجا باید چی کار کنم رفتم 2 تا کلید پیدا کردم به هیچ دری هم نمی خوره بعد نمی دونم اون دره کامپیوتری رو چه جوری باز کنم و اون قابسندوق رو تو اون اتاقه هم سیو کردم لطفا کمک
سلام من هم اين بازي رو انجام دادم ولي توي بيمارستان 1 در هست كه رمز ميخواد كي رمزشو بلده لطفا بگيد
عزیزم کد در اینه 0108نقل قول:
نوشته شده توسط alireza_goodboy_20 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
سلام من تو نسخه 2 این بازی گیر کردم اونجایی که بعد از دختر پسره اولی میری تو یک خونه که توش پارتی هست بعد از شیشه می روی تو طبقه دوم بعد یک دختره می آید می گوید دوست پسرم رو کشتن و خونی هست اونجا باید چی کار کنم رفتم 2 تا کلید پیدا کردم به هیچ دری هم نمی خوره بعد نمی دونم اون دره کامپیوتری رو چه جوری باز کنم و اون قابسندوق رو تو اون اتاقه هم سیو کردم لطفا کمک
براي ديدن اون كد بايد بعد از وارد شدن از پنجره با زدن كليد تب كيبورد كنترل دختره را در دست بگيريد و روي ميزي كه يك چراغ مطالعه روش هست را با او ببينيد تا كد روي ميز رو بخونه و شما باهاش تفنگي رو كه در سالن بيليارد داخل يك گاوصندوق رمزدار هست به دست بياريد ....
راستي براي رفتن به سالن بيليارد بايد شيشه يكي از درهاي اون راهرو را بشكنيد ، ته راهرو بود فكر كنم !
نقل قول:
مجکر دوست من راستی من مال پی اس تو رو دارم خودم می دونم با چه دکمه ای درست می شود ناراحت نشی با لحن بدی گفتم ببخشید ولی خیلی مجکرم اگه جایی دیگر گیر کردم از شما کمک می خواهم مجکر دوست من
من پشت يه دري گير کردم که دوتا کارت ورود مي خواد يکيش پيش تخت يه بيمار بود اون يکي کجاست ؟
اينم عکسش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
او بله من هم همین جا گیر کردم یه در هست تو بیمارستان دو تا کارت می خواهد ولی ما یک دونه داریم نمی دونیم باید چی کار کنیم کسی نبود راستی تو نسخه دو الوووووووووووو
<p></p>نقل قول:
نوشته شده توسط adame_haji
به نقل از adame_haji
نقل قول:
به نقل از adame_haji
ممنون دوست عزيز از راهنمايي تون.نقل قول:
ببين يادت هست وقتي سکانس بيمارستان ميخواست شروع بشه . دختره و پسره با هم از توي پنجره اومدن توي بيمارستتان و با دوستشون از طريق بيسيم صحبت کردن ؟
ميري همون جا يه در هست يه چوب گلف در و ميشکني و ميري تو و کارتو بر ميداري .
بعد يه کارتو بده دوستت و يکيشم دست خودت . بعد با هم ديگه کارتو ميکشيد .
اين رو هم بگم كه كليد سوم هم تو قفسه اي است كه بعد از خراب شدن ديوار تو همون اتاق قابل دسترسي ميشه.
اگه میشه یه دوستی محبت کنه و سیو جایی رو که کلا تو بازی میشه برای دومین بار سیو کردو به من بده ممنون میشم (بعد از اتاق بیلیارد که برای بار اول میشه سیو کرد)
نمیدونم بازی روی سیستم من چشه ! وقتی که در اون اتاق بیلیارد سیو می کنم و میام برم نزدیک در کلا از بازی میاد بیرون ! ارور میده ! ارور گرافیکی هم نیست چون بازی به خوبی اجرا میشه (هر دی وی دی گرفتم اینطور بوده)
هر کی این کارو انجام بده این محبتش از یادم نمیره
ممنون
اونجایی که بعد از دختر پسره اولی میری تو یک خونه که توش پارتی هست بعد از شیشه می روی تو طبقه دوم بعد یک دختره می آید می گوید دوست پسرم رو کشتن و خونی هست
(سیو بعد از اتاق بیلیارد که برای بار اول میشه توش سیو کرد)
ممنون
نشد دختره مزاحمه
اين سيو قسمت بعدي هست ! چون از سيو سالن بيليارد قبل از گرفتن اسلحه و رد شدن از دختره استفاده كرده بودم اين يكي رو كه مال قسمت بعدشه برات آپلود كردم :نقل قول:
موفق باشيکد:http://www.mediafire.com/?edozvjx0xjj
دوست عزیز خیلی خیلی ممنونم من بیشتر توی پرو اولوشن ساکر فعالیت دارم هر در خواستی داشتی در خدمتم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خداییش بازیش یکه
سلام
بازی بسیار قشنگی هست.من 1 و 2 رو تموم کردم.کسایی که گیر میکنن احتمالا 1 رو بازی نکردند.اگه 1 رو بازی کنید آسان میشه
راستی نمیدونم چرا این اتفاقات ترسناکه در مکان های
آموزشی رخ میده.
شما ره 1 در دبیرستان
شماره 2 در دانشگاه
شماره 3 هم حتما در اداره آموزش و پرورش!!!
سلام بچه ها .
از بخت بد من یک ماه اخیر با سیستمم دردسر داشتم.
الان هم رفتم و Obscure II رو خریده ام.
بازی خیلی باحالی به نظر می رسه و اونطور که شماها تعریفشو کردید پس یقیناً بازی باحالیه !!
فقط اومدم بگم که در آینده مزاحمتون می شم برای کمک !
سلام گفتم این بازی رو باسهی پی اس تو دارم می گم باسهی کامپیوترش چند تا سی دی هست و چه گرافیکی و رم این چیز ها احتیاج داره بگید شاید باسهی کامپیوتر هم گرفتم
من تو حیاط بیمارستان گیر کردم تا در و می خوام ببندم یه غول می یاد و دختر رو میکشه.
هر کار می کنم دره زود بسته نمیشه. اگه میشه کمکم کنید.
نقل قول:
amirk من تو حیاط بیمارستان گیر کردم تا در و می خوام ببندم یه غول می یاد و دختر رو میکشه.
هر کار می کنم دره زود بسته نمیشه. اگه میشه کمکم کنید.
من خودم اين قسمت رو با كيبرد نتونستم رد كنم ولي با دسته و آنالوگ اون به راحتي رد شد !
از اونجا كه چند نفر اينجا گير كرده بودن سيو قسمت بعدي رو كه داخل بيمارستان زدم و بايد ديناميت درست كنيد براتون آپ كردم ، ديناميت رو كه درست كرديد بريد جلو در ورودي و ديوار آجري رو خراب كنيد و ....
اينم از سيو :
کد:http://www.mediafire.com/?699stonupee
bebakhshid man avalin bazi vaght ba oon pesare vadokhtare ke moohash talayeeye hastam oon ghesmati ke mogoode ke chaghe hamle mikone hva mikoshimesh baad az oon vaghti mikham beram tooye dare jelooyee bazi error mide myad boroon mige obscure2.exe moshkel dare mishe lotfan rahnamayee konid
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] kissyou
منم مثل شما همین مشکل رو داشتم ولی سیو مرحله بعدشو به کمک یکی از همین دوستان این تاپیک گیر :10:آوردم و تا آخر بازی دیگه مشکلی پیدا نکردم (دقیقا معلوم نیست کجا رو میگی فارسی بنویس شاید بتونیم کمکت کنیم)
پسر ! من ديشب تو حياط بيمارستان سرويس شدم !!!
دكمه ي Space كي بردم به نقطه ي ذوب رسيد !!
دو تا عرض داشتم :
اوليش :
Jun مرد !
چيكار كنم ؟
اون اول نه ... اون اول از دست اون غول گنده و بيريخت نجاتش دادم و از پنجره افتاد پايين .... تو قسمت بعدي مرد.
تو همون ساختمونه كه از طريق دوربين مدار بسته كنترلش مي كردي.
ببينم اين اتفاق جزء داستانه يا ميشه جلوش رو گرفت ؟
دوميش :
Mei هم مرد !!!!
چيكار كنم بابا من نميتونم بشينم ببينم شخصيت هاي بازي همشون پرپر ميشن.
Kenny كشتش . نميشه جلوي اين اتفاق رو گرفت ؟
از دست دادن اين خواهران دوقلو خيلي سخت بود.
ممنون.
حالا حياط بيمارستان كه خوبه ، برو جلوتر يه جا هست كه بايد يه جعبه رو بلند كني بزاري رو يكي ديگه ، اينجا احتمالا خودتون به نقطه ذوب مي رسيد !نقل قول:
سخت بود ؟ به! من كه كلي حال كردم! مردن اينها هم جزء بازي هست چون من هم زياد ور رفتم نتونستم كاري بكنم .
اون قسمت هم رد کردم , درسته نزدیک بود خودم به نقطه ی ذوب برسم !!:31:نقل قول:
سخت نبود , فقط بد قلق بود ( کمی ) و اون دکمه زدن هاش خیلی بی پایه و اساس بود : تند تر می زدی بیشتر بازیش می گرفت:13:
من اونجایش گیر کردم که سه تا مجسمه هستن رو دو تا شون باید صلیب بزاری بعد به ترتیبشون کنی
ترتیبشون باید چجوری باشه ؟
من تو اون قبرستونه گیر کردم که باید از سوراخ اون صلیبه نگاه کنی و نفر دیگه باید بره و سنگ قبر ها رو به ترتیب بالا و پایین کنه .
خیلی ناجوره!! چجوری ردش کنم ؟ ترتیبش چیست دوستان ؟