دیدید درست گفتم؟نقل قول:
تبریک میگم.به امید قهرمانی که خیلی دور از دست رس نیست.
Printable View
دیدید درست گفتم؟نقل قول:
تبریک میگم.به امید قهرمانی که خیلی دور از دست رس نیست.
كريمي و سيد صالحي پا به توپ شدند
بليت بازي چهارشنبه فروخته ميشود
تيم فوتبال سپاهان از روز شنبه تمريناتش را براي ديدار مقابل الوحده امارات آغاز كرد كه در اين بين اخبار خوبي از اين تيم به گوش ميرسد.
سپاهانيها در حالي در ورزشگاه آرارات تمريناتشان را آغاز كردند كه محمود كريمي و سيد صالحي را در كنار خود ميبينند. در اين بين سيد صالحي تنها به نرمش ميپردازد و تا چند هفته آينده به ميادين بازميگردد اما، محمود كريمي آماده نشان داده و پزشكان نيز از احتمال بازي او در روز چهارشنبه خبر ميدهند.
كريمي، مهاجم تيز پاي سپاهانيها از ناحيهي رباط صليبي پا دچار كشيدگي مختصري شده كه اين اميدواري هست تا چهارشنبه به بهبودي كامل دست يابد.
جلسه هماهنگي ديدار سپاهان و الوحده نيز در محل هيات فوتبال اصفهان برگزار شد و مقرر شد تيم الوحده روز سهشنبه در فولادشهر آخرين تمرينش را انجام دهد. كاروان الوحده فردا وارد اصفهان ميشوند و در هتل عباسي اين شهر اقامت ميكنند.
از باشگاه سپاهان نيز خبر ميرسد، بليت اين ديدار در روز بازي فروخته ميشود و هواداران ميتوانند بليت بازي را در فولادشهر و استاديوم تختي اصفهان تهيه كنند. بليت اين بازي از ساعت 9 صبح در تختي فروخته ميشود و ساعت 16نيز در استاديوم فولادشهر، بليت فروشي انجام خواهد شد.
گفته ميشود، قرار است بليت اين بازي همانند بازي قبل سپاهان مقابل كاوازاكي به صورت نيم بها فروخته شود.
ديدار تيمهاي سپاهان و الوحده ساعت 20:30 چهارشنبه برگزار ميشود.
parsfootball.com
خبرگزاري فارس: پيكارهاي رفت از مرحله نيمه نهايي ليگ قهرمانان آسيا فرداشب در دو شهر اصفهان و سئول برگزار مي شود.
به گزارش خبرنگار خبرگزاري فارس، در شهر اصفهان و در ورزشگاه فولاد شهر، تيم سپاهان ايران ميزبان الوحده امارات است.
سپاهان كه پس از گذشت سال ها به عنوان يك تيم ايراني به اين مرحله صعود كرده، هفته قبل موفق شد تيم كاوازاكي فرونتال ژاپن را در مجموع دو ديدار رفت و برگشت شكست داده و به اين مرحله صعود كند.
حريف اماراتي تيم سپاهان نيز در پايان 2 ديدار با الهلال عربستان، به برتري رسيد و راهي دور نيمه نهايي شد.
در ديداري ديگر تيم ايلهوا چونما كره جنوبي درخانه با " اوراوا رد دياموندز" ژاپن روبرو مي شود.
تيم كره ايي درحالي ميزبان نماينده ژاپن است كه در مرحله يك چهارم، الكرامه سوريه را حذف كرد.
«اوراوا» نيز در نبرد با تيم چونبوك موتورز كره به پيروز رسيد و به جمع چهار تيم برتر آسيا پيوست
خبرگزاري فارس: بازيكنان تيمهاي فوتبال الوحده امارات خواستار بازگشت سريع به اين كشور، پس از برگزاري ديدار برابر سپاهان شدند.
به گزارش خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس، بازيكنان اين تيم كه مسلمان هستند، از مديران خود درخواست كردهاند پس از برگزاري بازي امشب مقابل سپاهان، بدون توقف به امارات بازگردند. آنها مي خواهند تا روزهاي باقيمانده ماه مبارك رمضان را از دست ندهند.
* حضور محمود كريمي، بازيكن تكنيكي سپاهان در اين پيكار همچنان در هالهاي از ابهام قرار دارد. مسئولان اين تيم ايراني از اعلام رفع يا تداوم مصدوميت اين بازيكن خودداري ميكنند تا از آن به عنوان سلاحي پنهاني بهره ببرند.
* جورجوويچ، سرمربي تيم فوتبال ذوبآهن اصفهان روز گذشته در تمرين دو تيم شركت كرد. وي مدتي را با مديران تيم اماراتي به زبان عربي صحبت كرد. جورجوويج نزديك به 25 سال در فوتبال امارات فعاليت كرده و روابط خوبي با مديران اين باشگاهها دارد.
* عبدالرحيم جمعه، كاپيتان تيم الوحده و تيم ملي امارات به دليل مصدوميت در اين بازي غايب خواهد بود. عبدا.. نوري هم به دليل 2 اخطاره بودن جواز حضور در ميدان را ندارد.
الوحده ساعت 30/20 امروز در ورزشگاه فولاد شهر اصفهان و در چهارچوب ديدار رفت دور نيمه نهايي ليگ قهرمانان آسيا، با سپاهان مصاف خواهد كرد.
ایـــــــــــــــــــــــ ــــــول!
سپاهانیا ایرانی بازی درنیارن رفتیم فینال:27:
بازی واقعا زیبا بود
به همه هواداران عزیز سپاهان و اصفاهانی ها تبریک می گم
ولی
ولی چرا نارنجک و بطری آب دوباره داخل زمین پرتاب شد
همین قضیه باعث میشه بازی رفت فینال که در خانه سپاهان هست بدون تماشاگر باشه
متاسف شدم..........
سلام
تبریک می گم به همه
امیدوارم این جهش بزرگ طرف قهرمانی باشه
تیم فوتبال سپاهان در دیدار رفت از مرحله نیمه نهایی مسابقات فوتبال لیگ قهرمانان باشگاه های آسیا با نتیجه 3 بر یک از سد الوحده امارات گذشت.
به گزارش خبرنگار مهر، در مرحله نیمه نهایی رقابتهای فوتبال لیگ قهرمانان آسیا از ساعت 30 /20 دقیقه امشب دو تیم سپاهان ایران و الوحده امارات در ورزشگاه فولادشهر و در حضور نزدیک به 25 هزار تماشاگر به قضاوت داور سنگاپوری به مصاف هم رفتند که درپایان تیم سپاهان موفق شد با پیروزی برابر الوحده کار خود برای دیدار برگشت را آسان کند.
برای تیم فوتبال سپاهان در این بازی محمود کریمی 2 گل و محرم نویدکیا ( پنالتی)یک گل به ثمر رساندند . نیمه اول این دیدار یک برصفر به سود سپاهان به پایان رسید اما در شروع نیمه دوم الوحده روی تعلل خط دفاعی سپاهان به گل تساوی دست یافت. در ادامه محمود کریمی برای دومین بار دروازه حریف را بازکرد و این بازیکن توانست در دقایق پایانی یک خطای پنالتی هم بگیرد که محرم نویدکیا این ضربه را به گل تبدیل کرد. در نهایت این دیدار با برتری 3 بر1 نماینده ایران به پایان رسید تا این تیم شانس زیادی برای صعود به دیدار فینال داشته باشد.
دیدار برگشت دو تیم سپاهان و الوحده سه هفته دیگر در امارات برگزار خواهد شد.
خبرگزاری مهر
بزارید سید صالحی بیاد حال همه رو می گیره...
نتیجه بد نبود دمشون گرم :10:
در ضمن فکر کنم اگر سپاهان بیاد فینال بازی برگشت فینال در اصفهان باشه
مگه قرار نشده بازی فینال تک بازی باشه توی یه کشور دیگه؟مثل اروپانقل قول:
در ضمن فکر کنم اگر سپاهان بیاد فینال بازی برگشت فینال در اصفهان باشه
من که همچین چیزی نشنیدمنقل قول:
مهاجم تیم فوتبال سپاهان اصفهان گفت: با وجود اینکه دو بار موفق شدم دروازه تیم الوحده را باز کنم اما از عملکردم در این دیدار راضی نیستم.
به گزارش خبرنگار مهر، محمود کریمی که پس از پیروزی 3 بریک تیمش برابر الوحده امارات درجمع خبرنگاران سخن می گفت، ضمن بیان مطلب فوق افزود: به عنوان مهاجم وظیفه ام گلزنی است اما در این دیدار به خاطر اینکه چند توپ را به راحتی از دست دادم و نتوانستم از دو موقعیت مسلم گلزنی استفاده کنم، از عملکردم راضی نیستم.
وی اضافه کرد: در این دیداربازیکنان سپاهان عملکرد بسیارخوبی را ازخود به نمایش گذاشتند اما ای کاش در این دیدار آن یک گل هم وارد دروازه ما نمی شد.
مهاجم تیم فوتبال سپاهان اصفهان همچنین تاکید کرد: دربازی برگشت برای پیروزی به میدان می رویم و امیدوارم گلی که دراین دیدار دریافت کردیم دربازی آینده برایمان دردسرساز نشود.
کریمی درپایان گفت: سپاهان 90 دقیقه تیم برترمیدان بود اما تیم الوحده آمده بود تا با حاشیه سازی نتیجه مد نظرش را کسب کند و چیزخاصی را در این دیدار از خود به نمایش نگذاشت
مدیرعامل باشگاه سپاهان اصفهان گفت: در ابتدای فصل برنامه خود را به نحوی تدوین کردیم که در لیگ قهرمانان آسیا به عنوان قهرمانی دست یابیم.
به گزارش خبرنگار مهر، محمدرضا ساکت که پس از پیروزی تیمش برابر الوحده امارات درجمع خبرنگاران سخن می گفت، ضمن بیان مطلب فوق افزود: به جز 5 دقیقه ابتدایی نیمه دوم، در سایر دقایق بازیکنان سپاهان بر روند حرکتی بازی مسلط بودند اما الوحده با دفاع فشرده به دنبال ضد حمله بود و عملا چیز خاصی برای ارائه نداشت.
وی ادامه داد: خوشحالم بازیکنان تیم فوتبال سپاهان با یک بازی روان و منطقی آنچه مربیان خواسته بودند در اکثر دقایقی بازی در زمین پیاده کردند.
مدیرعامل باشگاه سپاهان همچنین تاکید کرد: با این پیروزی گام بلندی را برای قهرمانی و فینالیست شدن برداشتیم اما بازی برگشتی وجود دارد و در آن بازی تیم حریف را دست کم نخواهیم گرفت.
وی اضافه کرد: دفاع الوحده در دیدار برگشت همانند این مسابقه فشرده نخواهد بود که این موضوع به بازیکنان ما اجازه می دهد راحت تر دروازه آنها را با خطر مواجه سازیم.
وی خاطرنشان کرد: خدا را شاکرم و از مردم که در شب شهادت حضرت علی (ع) با رعایت حرمت این ایام حضور گسترده ای در ورزشگاه داشتند متشکرم. البته اگر این دیدار در ورزشگاه نقش جهان برگزار می شد 75 هزار تماشاگر به ورزشگاه می آمدند و یک حماسه بزرگ ملی را رقم می زدند ولی ورزشگاه فولاد شهر 35 هزار نفر بیشتر گنجایش ندارد.
ساکت افزود: تلخ ترین صحنه این دیدار پرتاب نارنجک توسط یک تماشاگرنما به وسط زمین مسابقه بودزیرا 35 هزار نفر همه مسائل را رعایت کردند اما یک نفر تمام آنها را زیر سئوال برد. مطمئنا Afc ضمن برخورد با ما، باشگاه را هم جریمه خواهد کرد که این موضوع تاسف بار است.
وی خاطرنشان کرد: قبل از مسابقه بازیکنان تیم را نسبت به جوسازی حریف کاملا توجیه کرده بودیم اما الوحده ای ها دراین دیدار روش نوینی را برای تخریب روحیه و جو سازی ارائه کردند.
عضو هیات رئیسه سازمان لیگ برتر دراین مورد اضافه کرد: پیش از آغاز مسابقه، دروازه بان آنها بدون هیچ دلیل خاصی جنگ روانی را شروع کرد اما پختگی بازیکنان تیم باعث شد اسیر حاشیه ها نشوند. البته همین مسئله در 5 دقیقه ابتدایی مسابقه روی داور تاثیر منفی گذاشته بود تا او در چند صحنه خطای بازیکنان حریف را اعلام نکند.
وی در پاسخ به این سئوال که آیا سپاهان می تواند قهرمان لیگ قهرمانان آسیا شود، گفت: از ابتدای فصل برنامه خود را به نحوی تدوین کردیم که در این رقابت ها قهرمان شویم. باتوجه به پتانسیل تیم برای ما محرز بود می توانیم به فینال برسیم.
مدیرعامل باشگاه سپاهان اظهارداشت: با توجه به این پیروزی و نتیجه ای که اوراوا ردز ژاپن برابر سئونگنام ایلهواچونما کره جنوبی کسب کرده است، فکر می کنم در مرحله بعد مسافر ژاپن خواهیم بود و فینال را با اوراوا ردز برگزار خواهیم کرد.
ساکت درمورد دیدار با استقلال تهران در پایان گفت: بازیکنان سپاهان کاملا آماده اند، ضمن اینکه کادر فنی تیم تعدادی از آنها را در این دیدار به میدان نفرستاد تا با یک برنامه ریزی مناسب دربازی با استقلال از این نفرات برای موفقیت تیم استفاده کند.
سرمربی تیم فوتبال سپاهان اصفهان گفت: به فکر برتری در این دیدار بودم اما پیش بینی و انتظار پیروزی با این تعداد گل را نداشتم.
به گزارش خبرنگار مهر، لوکا بوناچیچ که پس از پیروزی 3 بر یک تیمش برابر الوحده امارات در جمع خبرنگاران سخن می گفت ضمن بیان مطلب فوق افزود: پیش از بازی می دانستم در این دیدار پیروزی می شویم و تعداد گل های آن برایم ملاک نبود اما مسلما پیش بینی پیروزی با این نتیجه را نمی کردم.
وی ادامه داد: باید به بازیکنانم به علت کسب این پیروزی تبریک بگویم زیرا بازی را خیلی خوب شروع کردند و با اداره آن توانستند در این دیدار پیروز شوند. با احترام به تیم الوحده باید بگویم آنها نتوانستند برابر ما کاری انجام دهند.
سرمربی سپاهان در واکنش به اظهار نظر سرمربی الوحده مبنی بر حرکت غیر ورزشی اش تاکید کرد: من خودم فوتبالیست بودم و منظور سرمربی الوحده را نمی فهمم زیرا در این دیدار کاری نکردم که باعث عصبانیتش شود. نمی توانستیم توپ را در آن صحنه با دست بردارم به همین دلیل مجبور شدم آن را با پا هدایت کنم . ضمن اینکه اگر اشتباهی انجام دادم عذرخواهی می کنم.
وی اضافه کرد: آیا این اتفاق رعایت نکردن اصول فوتبال جوانمردانه بود یا حرکت مسئولان و بازیکنان الوحده که از ابتدای بازی جنگ روانی به راه انداختند و درنهایت باعث شدند بازی با 5 دقیقه تاخیر آغاز شود. آنها آمده بودند برای ما مشکل ایجاد کنند اما ما تیم برتر میدان بودیم و توانستیم الوحده را شکست دهیم.
بوناچیچ همچنین خاطرنشان کرد: با توجه به شرایط موجود و نتیجه ای که کسب کرده ایم و همچنین اعتماد به نفس بالای بازیکنان تیم، امید زیادی داریم در بازی برگشت نتیجه دلخواه را بدست آورده و به فینال مسابقات صعود کنیم.
وی در پاسخ به اشتباهاتی که دفاع سه نفره سپاهان انجام داد اظهار داشت: ما 70 دقیقه از دفاع 3 نفره استفاده کردیم ولی تنها یکبار و آن هم در صحنه گل دچار اشتباه شدیم.
سرمربی سپاهان در مورد عملکرد داور و اعتراض مسئولان تیم مقابل به این موضوع افزود: برای پیروزی در بازی بعد به امارات می رویم، ضمن اینکه هیچ وقت در مورد داوری صحبت نمی کنم، زیرا Afc داور را انتخاب کرد.
بوناچیچ در پایان درمورد بازی با استقلال گفت: چون به آن بازی فکرمی کردیم و نتیجه آن برای ما مهم بود به چند بازیکن تیم استراحت دادیم، همچنین این موضوع می تواند دلیلی باشد که چرا بازیکنان تیم را در این دیدار تعویض کردیم.
سپاهان با 3 گل الوحده امارات را در بازی رفت مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان آسیا شکست داد و به حضور در بازی فینال امیدوار شد.
به گزارش خبرگزاری مهر، پایگاه خبری فوتبال آسیا در گزارشی کوتاه با اشاره به پیروزی تیم فوتبال سپاهان در دیدار رفت از مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان آسیا نوشت :"میزبان با گلهای مهاجم تازه به میدان برگشته خود محمود کریمی در دقایق 11 و 58 دروازه حریف را باز کرد. او در صحنه ای دیگریک پنالتی برای تیمش به ارمغان آورد که محرم نوید کیا در دقیقه 85 آنرا به سومین گل سپاهان تبدیل کرد".
در ادامه این گزارش می آید:"الوحده که سه دقیقه بعد از شروع نیمه دوم توانسته بود با ضربه محمد الشنهی بازی را برای مدت کوتاهی یک بریک کند هرگز نتوانست وضعیت بدست آمده را نگه دارد و سرانجام 3 بریک بازنده شد".
نماینده امارات دقیقه 31 و پس از آنکه یاسرعبدالله از زمین اخراج شد، ده نفره بازی را دنبال کرد.
دیدار برگشت دو تیم سپاهان و الوحده دوم آبان در امارات برگزار خواهد شد.
براي قهرماني سپاهان دعا ميكنيم تا اين اعراب مغرور رو سر جاشون بشونه . تيم در امادگي كامله . اگه امسال قهرمان نشن ديگه هيچي .....
مربی تیم فوتبال سپاهان اصفهان گفت: اینکه تیم فوتبال الوحده را با نتیجه 3 بریک شکست دادیم متضمن صعود ما به دیدار نهایی لیگ قهرمانان آسیا نیست و هنوز باید یک 90 دقیقه دیگر مقابل این تیم در امارات بازی کنیم.
منصور ابراهیم زاده با بیان این مطلب در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: بازیکنان ما در دیدار مقابل الوحده شروعی خوبی داشتند که ماحصل آن زدن یک گل در دقایق ابتدایی بازی بود. می دانستیم با فشار روی دروازه الوحده می توانیم برای خود شانس بالای گلزنی خلق کنیم و خیلی خوب از این حربه برای رسیدن به گل استفاده کردیم.
وی ادامه داد: پس از به ثمر رسیدن گل روند خود را حفظ کردیم. ضمن دفاع از گل زده روی دروازه حریف حمله نیز می کردیم. در این بین حدفاصل دقایق آغازین نیمه دوم تا اندازه ای تمرکز بازیکنانمان به هم خورد و با اشتباهات فردی خود به حریف شانس و موقعیت گلزنی دادیم که به دنبال آن یک بار دروازه مان بازشد. در ادامه بازهم به بازی مسلط شدیم و توانستیم به یک گل دیگر دست یابیم تا با فراغ بال خود را مهیای دیدار برگشت کنیم.
مربی تیم فوتبال سپاهان با اشاره به نقاط ضعف تیم فوتبال الوحده گفت: ما می دانستیم تیم الوحده از کناره های زمین و عمق دفاع ضربه پذیر است و بخوبی از این راه برای رسیدن به دروازه این تیم استفاده کردیم.
ابراهیم زاده با اشاره به این نکته که برتری 3 بریک متضمن صعود تیم فوتبال سپاهان به دیدار نهایی نیست، افزود: ما اگر با همان تاکتیک بازی رفت به مصاف الوحده برویم می توانیم در بازی برگشت با پیروزی زمین مسابقه را ترک کنیم. به هیچ عنوان فریب پیروزی در بازی رفت را نمی خوریم و برای کسب نتیجه در بازی برگشت به دیدار الوحده خواهیم رفت که قطعا با میل تهاجمی بالا به دنبال پیروزی خواهد بود.
وی با تشریح شیوه بازی تیمش در دیدار مقابل الوحده امارات گفت: در این بازی با سه دفاع بازی می کردیم تا اینکه در دقایق میانی نیمه دوم تصمیم گرفتیم شیوه بازی خود را تغییر دهیم. در بیشتر زمان بازی در این نیمه با سیستم 1-3-2-4 یا 3-3-4 بازی می کردیم.
مربی تیم فوتبال سپاهان در خصوص دلایل افت این تیم در دقایق آغازین نیمه دوم گفت: فکر می کنم تمرکز تیمی ما در این دقایق به هم خورد و بازیکنان نسبت به جریان بازی بی تفاوت شدند. خوشبختانه پس از دریافت گل تساوی خیلی زود به بازی بازگشتیم و توانستیم نتیجه را به سود خود عوض کنیم. این گل دقت عمل بازیکنان سپاهان را هم بیشتر کرد.
ابراهیم زاده در پاسخ به این پرسش که "آیا فکر می کردید بتوانید الوحده را در اصفهان با سه گل شکست دهید"، گفت: هدف اول ما این بود که گل نخوریم اما زمانی که بازی شروع شد این توانایی را در خود دیدیم که می توانیم به گل هم برسیم. خوشبختانه در جریان بازی اتفاقات هم به سود ما رقم خورد که در نهایت برتری 3 بریک را از آن خود کردیم.
وی در خصوص اخراج مدافع تیم فوتبال الوحده امارات، گفت: اخراج بازیکن الوحده باعث شد تا بازیکنان این تیم بیشتر خود را جمع کنند و با تمرکز به دنبال دفاع باشند تا بازی حداقل با شکست یک برصفر آنها خاتمه یابد. زمانی که گل مساوی را هم وارد دروازه ما کردند با میل تدافعی بالا به دنبال دفاع از دروازه خودی برآمدند اما نتوانستند مقابل حملات ما دوام بیاورند و 2 بار دیگر دروازه شان باز شد.
سرمربی تیم فوتبال سپاهان اصفهان پیرامون بازی حساس تیمش مقابل استقلال گفت: برای ما بازی مقابل الوحده هم یک بازی لیگی بود. هیچ وجه تمایزی در بازی های داخلی خود با مسابقات لیگ قهرمانان باشگاه های آسیا نمی بینم. با همان آمادگی که در مسابقات لیگ قهرمانان به میدان می رویم در لیگ برتر نیز بازی خواهیم کرد.
وی تصریح کرد: استقلال تیم خوب و پرمهره ای است که از کادر فنی خوبی بهره می برد. اما شاخصه اصلی تیم سپاهان این است که مقابل تیم های بزرگ خوب بازی می کند و مطمئنا برای ادامه روند موفقیت های تیم در لیگ قهرمانان آسیا و بازی های لیگ برتر به کسب پیروزی در این بازی خانگی می اندیشیم.
خبرگزاري فارس: تيم فوتبال سپاهان اصفهان در ديدار مقابل استقلال تهران در آخرين ثانيه ها تساوي را با پيروزي 2 بر يك عوض كرد.
به گزارش خبرگزاري فارس، نماينده اصفهان در هفته هشتم ليگ برتر ميزبان استقلال تهران بود و در حالي كه بازي تا دقايق پاياني با تساوي يك بر يك در جريان بود، سپاهان در چهارمين دقيقه از وقت هاي تلف شده گل برتري را به ثمر رساند.
ابتدا عبدالوهاب ابولهيل، بازيكن عراقي سپاهان در دقيقه 6 نخستين گل بازي را از داخل محوطه هجده قدم به ثمر رساند تا نيمه نخست با برتري ميزبان خاتمه يابد.
در نيمه دوم بازيكنان استقلال در دقيقه 75 توسط پيروز قرباني، مدافع پيش تاخته خود به گل تساوي دست پيدا كردند و بازي با تساوي يك بر يك در حال اتمام بود؛ اما ابوالهيل در چهارمين دقيقه از وقت هاي تلف شده بار ديگر دروازه طالب لو را گشود تا هر سه امتياز بازي به تيم ميزبان برسد.
استقلال در حالي شكست را پذيرا شد كه هفته آينده دربي تهران را برابر پرسپوليس برگزار مي كند.
سعيد مظفري زاده قضاوت اين ديدار پربرخورد را برعهده داشت و به پولادي، اميرآبادي و مجيدي از استقلال تهران و بنگر و ابوالهيل از سپاهان اخطار داد.
بازيكنان استقلال تهران: وحيد طالب لو، پيروز قرباني، اميرحسين صادقي(45 سان جان اورسويچ)، پژمان منتظري، مهدي اميرآبادي، محمد نوازي، عليرضا منصوريان(63 ميثم منيعي)، مهرداد پولادي، فرهاد مجيدي و علي عليزاده(59 اميدرضا روانخواه)
سرمربي: ناصر حجازي
بازيكنان سپاهان اصفهان: محمد سواري، محسن بنگر، حميد عزيززاده، هادي جعفري، احسان حاج صفي، جابا موجيري، حسين كاظمي(83 فرشاد بهادراني)، محرم نويدكيا، جلال اكبري، عبدالوهاب ابوالهيل و محمود كريمي(76 كبير بولو)
سرمربي: لوكا بوناچيچ
تیم فوتبال سپاهان اصفهان با گل ثانیه های پایانی عبدالوهاب ابوالهیل سه امتیاز با ارزش دیدار با استقلال تهران را کسب کرد.
به گزارش خبرنگارمهر، در آخرین دیدار از هفته هشتم مسابقات فوتبال لیگ برتر امشب تیم فوتبال سپاهان اصفهان موفق شد با دوگل عبدالوهاب ابوالهیل هافبک عراقی خود، با نتیجه 2 بر یک برابر استقلال تهران به برتری دست یابد.
در این دیدارکه به قضاوت سعید مظفری زاده و در ورزشگاه فولاد شهر اصفهان برگزار شد، ابتدا ابوالهیل در دقیقه 7 گل برتری سپاهان را رقم زد تا نیمه اول با برتری تیم میزبان به پایان برسد.
در نیمه دوم استقلال با به میدان فرستادن روانخواه و منیعی تاحدودی بر فشار حملات خود از دو جناح افزود تا اینکه در دقیقه 74 توسط پیروز قربانی مدافع پیش تاخته خود به گل تساوی دست یابد.
در ادامه بازی سپاهان با چند جابجایی چهره هجومی تری به خود گرفت و در حالی که به نظر می رسید بازی با تساوی به پایان برسد، عبدالوهاب ابوالهیل روی اشتباه مدافعین استقلال و با ضربه ای تماشایی گل برتری تیمش را درون استقلال جای داد تا استقلال سومین شکست فصل جاری خود را در آستانه دیدارمهم هفته نهم مقابل پرسپولیس تجربه کند.
در این دیدار مهدی امیر آبادی و فرهاد مجیدی از استقلال و محسن بنگر از سپاهان کارت زرد دریافت کردند.
با این پیروزی سپاهان اصفهان 16 امتیازی شد تا به لطف تفاضل گل بهتر نسبت به تیم صباباتری در مکان دوم جدول قرار بگیرد. این در حالی که سپاهان دو بازی کمتر از سایر مدعیان انجام داده است. تیم استقلال هم با 9 امتیاز همچنان در رده نهم باقی ماند.
سرمربی تیم فوتبال سپاهان گفت: اگر محرم نویدکیا در دادن پاس های آخر قدری دقت عمل به خرج می داد با سه یا چهار گل استقلال را شکست می دادیم.
به گزارش خبرنگار مهر، لوکا بوناچیچ پس از برتری 2 بریک تیمش مقابل استقلال با بیان این مطلب در جمع خبرنگاران افزود: خوشحالم که مقابل استقلال که از بزرگترین و پر مهره ترین تیم های ایران است به برتری رسیدیم. ما مقابل این تیم یک جنگ تمام عیار را پیش رو داشتیم که بازیکنانم با قلب خود توانستند آن را به سود خود رقم بزنند.
وی با بیان این که اگر بازی سپاهان - استقلال با نتیجه تساوی هم به اتمام می رسید از تلاش شاگردانش رضایت داشت، در خصوص عدم استفاده از عماد رضا گفت: عماد رضا دیر به تیم ملحق شد و در اردوی ترکیه ما را همراهی نکرد. با این شرایط او نتوانسته بازدهی لازم را برای تیم داشته باشد و به همین خاطر ترجیح دادیم از بازیکنانی دیگر درخط حمله استفاده کنیم. امیدوارم عمادرضا هرچه زودتر به مرز آمادگی برسد و تیم را دربازی های آینده همراهی کند.
سرمربی تیم فوتبال سپاهان درپاسخ به این سئوال که "چرا دیراقدام به تعویض کرده است؟"، گفت: اعتقاد داشتم زمان تعویض های ما باید حدفاصل دقایق پایان بازی باشد به همین خاطر در این زمان اقدام به جابجایی بازیکنان کردم که فکر می کنم تصمیم درستی بوده است.
بوناچیچ در واکنش به اعتراض حجازی نسبت به عملکرد داوری گفت: این اتفاق جدید نیست. همیشه تیم های بازنده از داور مسابقه ایراد می گیرند.
وی با ابراز رضایت از عملکرد محمد سواری که در این بازی جانشین عباس محمدی شده بود، گفت: در نیمه دوم فکر بازی حساس با الوحده بودم. از سوی دیگر دو بازیکن اصلی خود را نداشتیم و تیم هم خسته بود که باعث شد تیم استقلال فرصت زدن گل تساوی را پیدا کند.
سرمربی تیم فوتبال سپاهان تصریح کرد: ما روی ضد حملات شانس های زیادی داشتیم و اگر نویدکیا در دادن پاس آخر قدری دقت عمل به خرج می داد قطعا بازی را با سه یا چهار گل به سود خود تمام می کردیم.
بوناچیچ با دفاع از تاکتیک های تیمش گفت: من دوست دارم تیمم با یک مهاجم بازی کند، زیرا هافبک های ما نشان داده اند که توانایی همراهی تک مهاجم تیم و گلزنی را دارند.
دیدار تیم های استقلال و سپاهان در شرایطی با برتری زردپوشان اصفهانی به پایان رسید که مسئولان و کادر فنی استقلال به قضاوت این دیدار اعتراض داشتند.
به گزارش خبرنگار مهر، بازی جذاب سپاهان - استقلال که در نهایت با برتری زردپوشان اصفهانی به اتمام رسید با حواشی جالبی همراه بود که گزیده ای از آن در زیر می آید:
* بازهم ورزشگاه فولادشهر اصفهان مملو از تماشاگر شده بود و همانند سایر بازی های سپاهان این بار هم غالب سکوها را هواداران این تیم به خود اختصاص داده بودند. آنها با بلند گو در حمایت از تیم خود شعار می دادند اما مربیان و بازیکنان استقلال ادعای خلاف این داشتند. ناصرحجازی مربی تیم فوتبال استقلال و دیگر همراهان این تیم معتقد بودند هواداران تیم میزبان به آنها فحاشی کرده اند.
* پیش از آغاز بازی حسین کاظمی بازیکن فصل گذشته تیم فوتبال استقلال با دسته گل زرد به سمت نیمکت این تیم رفت و از حجازی اجازه بازی گرفت.
* اصغر حاجیلو به شدت از شکست تیم فوتبال استقلال نارحت بود. سرپرست استقلال در پایان نیمه اول به خشونت تیم میزبان اعتراض می کرد و در پایان بازی به عملکرد داوری معترض بود.
* تابش معاون باشگاه سپاهان که از سوی استقلالی ها خطاب قرار گرفته بود سعی می کرد به نحوی آنها را آرام کند. او در مواجهه با خبرنگاران در پاسخ به استقلالی ها گفت: "بهتر است هر تیم جنبه شکست را داشته باشد!"
* اواخر نیمه دوم اتفاقاتی رقم خورد که به سود استقلال نبود. یکی از آنها برخورد آرش برهانی با دروازه بان سپاهان بود که آبی پوشان معتقد بودند باید داور در این صحنه نقطه پنالتی را نشان می داد. حاجیلو در این صحنه سعی می کرد به نحوی نیمکت تیمش را آرام کند. بالاخره با دخالت سلیمانی ناظر بازی نیمکت استقلال آرام گرفت.
* گفتگوی حاجیلو با کریم قنبری مربی تیم فوتبال سپاهان در پایان بازی جالب توجه بود. قنبری در پاسخ به اعتراض حاجیلو که نسبت به خشونت تیم میزبان معترض بود، می گفت: "در این بازی استقلال 4 کارت زرد گرفت و 3 کارت زرد نیز سهم تیم ما شد. در این بین تمام کارت های زرد تیم استقلال به علت خطاهای بازیکنان این تیم بود اما بازیکنان ما به خاطر حواشی داخل زمین کارت گرفتند. حالا نمی دانم تیم ما خشن بوده یا استقلال؟!"
* پس از به ثمر رسیدن گل تیم فوتبال استقلال هواداران منتسب به این تیم اقدام به پرتاب نارنجکی دست ساز به کنار زمین مسابقه کردند. آنها در اواخر بازی به شدت نسبت به عملکرد تیم داوری اعتراض می کردند.
* در اواخر بازی زمانی که حواشی کنار زمین به اوج خود رسید علی فتح الله زاده مدیرعامل باشگاه استقلال وارد زمین شد و سعی می کرد به هر صورت نمیکت نشینان استقلال را به آرامش دعوت کند.
* برخورد ناشایست لوکا بوناچیچ با خبرنگاران بازهم باعث ناراحتی آنها شد. او در پاسخ به سئوالاتی که باب طبعش نبود حرکاتی زشت نشان می داد که اعتراض خبرنگاران را به دنبال داشت.
سلام
دوستان بازی امروز سپاهان ساعت چنده ؟ :46:
ممنون
یا حق
:40:
ترکیب احتمالی تیم فوتبال سپاهان برای دیدار امشب برابر الوحده امارات اعلام شد که بازگشت هادی عقیلی به ترکیب ثابت این تیم مهمترین اتفاق است.
به گزارش خبرنگار مهر، تیم فوتبال سپاهان امشب درحالی به مصاف الوحده امارات می رود که قرار است هادی عقیلی پس از دوری سه هفته ای ازمیدان بازهم تیمش را همراهی کند.
ترکیب احتمالی تیم فوتبال سپاهان برای بازی امروز مقابل الوحده امارات به شرح زیر است:عباس محمدی، محسن بنگر، هادی عقیلی، جابا موجیری، سعید بیات، عبدالوهاب ابوالهیل، محرم نویدکیا، هادی جعفری، جلال اکبری، احسان حاج صفی و محمود کریمی
غیبت حسین کاظمی و سید مهدی سید صالحی را هم می توان از نکات جالب توجه ترکیب سپاهان در بازی امروز دانست، تیمی که دیگر به بازی بدون عمادرضا عادت کرده است
سلامنقل قول:
فکر کنم ساعت هفت و نیم باشه.
خوب به سلامتی سپاهان راهی فینال لیگ قهرمانان آسیا شد
به امید قهرمانی این تیم در آسیا و کسب آبرو برای فوتبال ایران
:40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::4 0:
سلام
من هم به نوبه خودم به همه تبریک میگم :40::40:نقل قول:
با امید برای قهرمانی تیم محبوبمان :40::40:
یک تیم داره اصفهان *** سپاهان قهرمان
بای
خبرگزاری مهر - گروه ورزش : پیروزی غرور آفرین تیم فوتبال سپاهان ایران در مجموع دو دیدار رفت و برگشت برابر الوحده امارات و راهیابی به دیدار پایانی لیگ قهرمانان قاره کهن آسیا، بازتاب گسترده ای در رسانه های امارات داشته است و آنها حذف الوحده را وداع اندوه بار و تلخ با جام قهرمانی توصیف کردند.
به گزارش خبرگزاری مهر ، روزنامه های اماراتی، راهیابی سپاهان به دیدار پایانی را آن هم در زمین اماراتی های مغرور، خداحافظی تلخ و اندوهبار تیم الوحده خواندند که به آن لقب "عنابی" داده اند؛ بازتاب این شکست به شرح زیر است.
روزنامه الخلیج
این روزنامه اماراتی نوشت : الوحده در منظره ای اندوه بار، پس از تساوی بدون گل با میهمان خود سپاهان ایران، با بازیهای لیگ قهرمانان آسیا خداحافظی کرد.
روزنامه مذکور در تحلیل بازی برگشت سپاهان و الوحده نوشت : بازیکنان الوحده کم فروشی نکردند و تمام تلاشهای خود را به کار گرفتند، اما یک حلقه گمشده در نحوه بازی الوحده وجود داشت که نتوانستند حملات خود را به نتیجه برسانند و مهاجمان تمام فرصتهایی را که برایشان فراهم شد، هدر دادند.
به نوشته الخلیج، بازی رفت در اصفهان با پیروزی سه بر یک سپاهان پایان یافت و با تساوی دیروز در ابوظبی، این تیم حریف "اوراوا ردز" ژاپن در دیدار نهایی لیگ قهرمانان آسیا شد.
این روزنامه الوحده را نماینده فوتبال امارات، منطقه خلیج فارس و کشورهای عربی آسیا دانست که در برابر نماینده شایسته جمهوری اسلامی ایران، سرتسلیم فرود آورد.
روزنامه الخلیج، عباس محمدی دروازه بان را ستاره آوردگاه ابوظبی معرفی کرد که موفق شد تمام فرصتهای به وجود آمده برای مهاجمان الوحده را ناکام نماید.
این روزنامه نوشت : راهیابی به فینال لیگ قهرمانان آسیا، آرزوی قهرمان امارات و نماینده عرب آسیا بود.
به نوشته این روزنامه، شیخ سعید بن زاید آل نهیان رئیس بازشگاه الوحده پیش از بازی شب گذشته با بازیکنان و کادر فنی تیم الوحده دیدار کرد و آنها را تشویق کرد تا چنان بازی کنند که شایسته فوتبال امارات باشد .
الخلیج به حمایت خوب طرفداران سپاهان در استادیوم آل نهیان اشاره کرد و نوشت : تماشاگران ایرانی با پرچمهای ایران و تیم سپاهان و تصاویر بازیکنان این تیم، در استادیوم آل نهیان حضور داشتند.
اعلام قهرمان در ابوظبی
الخلیج نوشت که مدیر عامل باشگاه سپاهان پیش از بازی تاکید کرد که برنده بازی سپاهان و الوحده، موفق به کسب جام قهرمانی آسیا خواهد شد.
خبرگزاری امارات
الوحده امارات با لیگ قهرمانان آسیا خداحافظی کرد.
خبرگزاری رسمی امارات(وام) در پایان شکست تیم الوحده در مجموع دو دیدار رفت و برگشت با سپاهان گزارش داد: تیمهای سپاهان و اواوا ردز ژاپن با پیروزی بر تیمهای الوحده و سئونگنام ایلهوا کره جنوبی به دیدار پایانی لیگ قهرمانان آسیا راه یافتند.
پایگاه اینترنتی وام درباره بازی سپاهان و الوحده نوشت : تیم فوتبال الوحده در دیدار با سپاهان با وجودی که کاملا بازی را در طول دو نیمه در کنترل خود داشت، اما شانس با این تیم یار نبود؛ الوحده برای راهیابی به فینال لیگ قهرمانان به دو گل نیاز داشت، زیرا در بازی رفت در اصفهان با سه گل مغلوب شده بود.
روزنامه البیان
الوحده با بدشانسی با فینال لیگ قهرمانان آسیا خداحافظی کرد
روزنامه البیان مدعی شد که الوحده در حالی با افتخار با لیگ قهرمانان آسیا خداحافظی کرد که اگر ناداوری در بازی رفت در اصفهان درباره این تیم وجود نداشت و بدشانسی در بازی برگشت در ابوظبی نبود؛ به دیدار پایانی راه می یافت.
این روزنامه با تشریح دو نیمه بازی روز چهارشنبه، خروج های خوب عباس محمدی دروازه بان سپاهان و واکنشهای شجاعانه وی در برابر حملات تیم الوحده را از عوامل ناکامی تیم الوحده دانست که اعصاب تماشاگران اماراتی به هم ریخت.
البیان در ادامه نوشت : تیم سپاهان با آرام کردن بازی، برای کم کردن اشتهای بازیکنان الوحده تلاش کرد و عباس محمدی دروازه بان سپاهان نیز فرصتهای بازیکنان الوحده را بر باد داد.
الحای جمعه مدیر تیم الوحده گفت : کم تجربگی بازیکنان الوحده سبب ناکامی آنها در بازی برگشت شد، تیم فرصتهای خوبی داشت که از دست رفت.
عبدالحریم جمعه کاپیتان الوحده در پایان این بازی اظهار داشت : بازی فوتبال همین است؛ ما بدشانس بودیم.
البیان در تحلیلی درباره این بازی نوشت : تمام رویاهای زیبایی که برای خود ترسیم می کردیم و منتظر پیروزی تیم الوحده بودیم، نقش بر باد شد؛ باد در جهتی که کشتی الوحده می خواست، نوزید و ای کاش تصاویر تماشاگران غمگین اماراتی را نمی دیدیم که پایان رویای قهرمانی در آسیا را با چشمان خود دیدند.
الوحده بد نبود، بلکه در طول بازی خیلی بهتر بود، اما فشار روانی بر بازیکنان به سبب شکست در دیدار رفت، نتیجه بازی برگشت را رقم زد که عصبی بودن بازیکنان با گذشت زمان بازی و ناامیدی آنها به وضوح قابل مشاهده بود.
روزنامه البیان، اشکهای نادر المیاغربی دروازه بان مغربی الوحده را از بزرگترین دستاوردهای این تیم از بازیهای قهرمانی آسیا عنوان کرد.
به جز روزنامه های الخلیج و البیان که به طور گسترده به بازی برگشت سپاهان و الوحده پرداختند، دیگر روزنامه های اماراتی، چندان به این بازی نپرداختند که نشان دهنده ناامیدی و سرخوردگی آنها از ناکامی تیم کشورشان در برابر نماینده شایسته جمهوری اسلامی ایران بود که با وجود تمام مانع تراشی ها و جنگ روانی اماراتی ها، موفق به رزرو بلیط فینال مسابقات لیگ قهرمانی آسیا شد.
سرمربی تیم فوتبال سپاهان گفت: ما بهتر از حریف بودیم و موقعیت های زیادی را روی دروازه اوراوا ایجاد کردیم اما این فرصت ها نتیجه بخش نبود.
به گزارش خبرنگارمهرلوکا بوناچیچ که پس از توقف تیمش برابر "اوراوادرز" در کنفرانس مطبوعاتی سخن می گفت ضمن بیان مطلب فوق افزود: ما درنیمه اول 4-4-2 بازی کردیم ولی بازیکنان کناری مان وظایف خود را به خوبی انجام نداند.
وی ادامه داد: به هیچ کس نگفتم در این بازی دفاع کند و در کارهای هجومی شرکت نکند اما این هم جز اتفاقات فوتبال و غیر قابل پیش بینی است.
بوناچیچ همچنین تاکید کرد: آنها در نیمه اول فقط دو موقعیت گل داشتند که یکی را تبدیل به گل کردند اما در نیمه دوم با تغییر سیستم و استفاده از آرایش 3 -4- 3 خیلی زود این گل را جبران کردیم.
سرمربی تیم فوتبال سپاهان ادامه داد: دراین بازی ما فقط شانس نداشتیم وگرنه نسبت به موقعیت هایی که داشتیم نتیجه بهتری می گرفتیم.
وی اضافه کرد: اوراوا تیمی محلی نبود که به راحتی بتوانیم موقعیت روی دروازه آنها ایجاد کنیم.
سرمربی تیم فوتبال سپاهان خاطرنشان کرد: از تعویض هایم راضی ام زیرا بازیکنانی که وارد زمین شدند وظایف خود را به خوبی انجام دادند.
وی اظهار داشت: بعضی وقت ها شرایط به گونه ای رقم می خورد که به اهداف خود در بازی نرسیم. ما بهتر از آنها بودیم ولی متاسفانه موقعیت های ما به ثمر ننشست.
وی در ادامه در مورد دیدار برگشت تاکید کرد: ما درحال حاضر شناخت بهتری نسبت به حریف ژاپنی داریم. قبلا گفته بودم آنها تیم بسیار خوبی هستند ولی ما با امیدواری در بازی برگشت به میدان می رویم.
وی ادامه داد: ما در آسیا تنها یک بار شکست خوردیم. آن هم برابر الاهلی بود و این موضوع نشان می دهد که جایگاه و حق ما حضور در فینال بود.
سرمربی سپاهان اضافه کرد: همیشه سعی می کنم بهترین تیم را به میدان بفرستم. ما در 90 دقیقه اول یک بر یک مساوی شدیم اما همه هدفمان موفقیت در 90 دقیقه دوم است که در ژاپن برگزار می شود.
وی خاطرنشان کرد: به بازیکنان هشدار داده بودیم در 15 دقیقه آخر بازیکنان بازتر بازی کنند اما آنها فقط با عمق توجه داشتند و شلوغی میانه دفاع حریف باعث شد موقعیت هایمان آنگونه که می خواهیم موفقیت آمیز نباشد.
بوناچیچ در مورد داوری این دیدار گفت: من هیچ گاه سعی نمی کنم درباره داوری صحبت کنم چون وظیفه من این نیست که در این مورد اظهار نظر کنم.
سرمربی سپاهان درپایان گفت: با فرستادن کاظمی به زمین ابوالهیل و حاج صفی بیشتر در کارهای هجومی شرکت کردند تا به همراه نوکیا و عمادرضا ما با چهارمهاجم به دروازه حریف حمله کنیم. اما بدشانس بودیم که فرصت هایمان به گل تبدیل نشد.
مهاجم تیم فوتبال سپاهان اصفهان گفت: مدافع اوراوا در نیمه دوم روی من مرتکب خطای پنالتی شد که متاسفانه داور از کنار آن به سادگی گذشت.
به گزارش خبرنگار مهر، محمود کریمی پس از تساوی یک بریک تیمش مقابل اوراوا ردز ژاپن با بیان این مطلب در جمع خبرنگاران گفت: در این بازی دوبار در محوطه جریمه اوراوا متوقف شدم. در صحنه اول خطایی روی من صورت نگرفت اما درمورد دوم بازیکن ژاپنی مرتکب خطا شد که داور آن را ندید.
وی با ابراز رضایت از اینکه گل تساوی بخش تیمش را به ثمر رسانده است، افزود: این گل حاصل همکاری تیمی بازیکنان سپاهان بود که حداقل حسن آن به نتیجه تساوی کشاندن بازی بود.
مهاجم تیم فوتبال سپاهان تاکید کرد: با این تساوی برگ برنده دست اوراوا ردز است اما با این وجود از انگیزه ما برای بازی برگشت کم نشده است. ما انگیزه زیادی داریم تا برتری در بازی برگشت فینال لیگ قهرمانان آسیا را از آن خود کنیم.
وی تصریح کرد: مصدومیت من جزیی است. یک گرفتگی مختصر در ناحیه پشت پا دارم که گمان نمی کنم مانع از حضورم در بازی برگشت شود.
کاپیتان تیم فوتبال سپاهان گفت: تیم فوتبال اوراوا ردز به کسب حداقل نتیجه راضی بود و با ارائه بازی تدافعی به این خواسته رسید.
به گزارش خبرنگار مهر، محرم نویدکیا پس از تساوی یک بریک تیمش مقابل اوراوا ردز ژاپن با بیان این مطلب در جمع خبرنگاران افزود: ما در این بازی گرچه نمایش خوبی در نیمه نخست نداشتیم اما در نیمه دوم به مراتب بهتر از حریف ژاپنی عمل کردیم و صاحب شانس های متعدد گلزنی شدیم که تنها در یک مورد به ثمر نشست.
وی با اذعان به اینکه "جذابیت فوتبال به نتایجی است که در آن رقم می خورد"، ادامه داد: بازیکنان تیم فوتبال اوراوا آمده بودند که در بازی مقابل سپاهان حداقل نتیجه را کسب کنند و به همین منظور با بازی تدافعی سعی در کنترل بازی داشتند.
هافبک تیم فوتبال سپاهان خاطر نشان ساخت: با این وجود تیم ما بارها صاحب شانس گلزنی شد که اگر مهاجمان مان از آن بهتر استفاده می کردند قطعا نتیجه ای غیر از تساوی یک بریک رقم می خورد.
وی با تاکید بر اینکه تیمش می توانست در واپسین دقایق بازی برتری را از آن خود کند، گفت: ما شناخت خوبی نسبت به تیم اوراوا به دست آورده ایم و امیدواریم در بازی برگشت با استفاده از این شناخت به نتیجه دلخواه دست یابیم.
کاپیتان تیم فوتبال سپاهان تصریح کرد: درصد موفقیت برای هر دو تیم در فینال لیگ قهرمانان آسیا مساوی است و هنوز اتفاق خاصی رخ نداده است. ما می توانیم در بازی برگشت مقابل این تیم ژاپنی به برتری دست یابیم و عنوان قهرمانی را از آن خود کنیم.
للللللللللللللللللللللللل للللللللللللللللللللللللل للللللللللللللللللللللللل للللللللللللللللللللللللل للللللللللللللللـ
واقعا ناامید شدم وقتی اون همه موقعیت رو سپاهانیا از دست دادن.واقعا حیف.
اوراوا ردز ژاپن با تساوی یک بریک در ورزشگاه فولاد شهر اصفهان با یک امتیاز بازی رفت فینال لیگ قهرمانان آسیا را به پایان رساند.
به گزارش خبرگزاری مهر، پایگاه خبری فوتبال آسیا در گزارش خود پیرامون دیدار رفت فینال لیگ قهرمانان آسیا با اشاره به این مطلب می افزاید: " رابسون پونته برزیلی گل اول بازی را در لحظاتی قبل از پایان نیمه اول به ثمر رساند و شاگردان اوسیک را پیش انداخت اما هنوز بازی در نیمه دوم گرم نشده بود که محمود کریمی ستاره سپاهان در این بازیها، کار را به تساوی کشاند".
در ادامه این گزارش می آید: " نتیجه تساوی در حالی بدست آمد که اوراوا ردز بعد از گلی که زد در نیمه دوم بیشتر حالت تدافعی داشت و فشار سپاهانی ها بیشتر بود هرچند آنها نتواستند از موقعیت های بدست آمده استفاده کنند. با این نتیجه اوراوا ردز با یک تساوی بدون گل هم می تواند برای اولین بار جام لیگ قهرمانان آسیا را به در این کشور نگه دارد".
بازی برگشت قرار است روز 14 نوامبر در ورزشگاه سایتاما برگزار شود که معمولاً پر از طرفداران اوراوا ردز است.
سپاهان دیگه شانسی برای گرفتن جام نداره
نه اینجوری نگو درسته تو بازی رفت امتیاز از دست داد ولی امیدواریم فردا جبران کنند گرچه سخته.
انشاا...فردا قهرمان شود من خیلی دوست دارم قهرمان شود///
یک استقلالی
نويدكيا: فاتح تمام فينال ها بوده ام
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
؛كاپيتان تيم فوتبال سپاهان اصفهان با اشاره به اين موضوع كه فاتح تمام فينال هاي دوران ورزشي اش بوده،ابراز اميدواري كرد پنجمين جام قهرماني دوران ورزشي خود را امروز مقابل اوراواردز ژاپن هم به دست آورد. اين پنجمين حضور كاپيتان تيم فوتبال سپاهان در يك ديدار فينال است. گفت و گوي مهر را با اين بازيكن بخوانيد:
؛"تساوي در ديدار رفت، شانس موفقيت سپاهان را براي قهرماني ليگ قهرمانان آسيا كاهش نداده است؟
؛درست است موقعيت بسيار خوبي را در اصفهان از دست داديم ولي بازيكنان در آن ديدار عملكرد بسيار خوبي را از خود ارائه دادند.
همين موضوع ما را اميدوار كرد كه بتوانيم بازي خوب خود را برابر اوراواردز تكرار كنيم و در ژاپن به نتيجه دلخواه دست يابيم.
؛" مطمئنا اگر سپاهان نخستين گل بازي را به ثمر برساند، مشكلات اوراواردز چند برابر خواهد شد، اينطور نيست؟
همين طوري هم شرايط اوراوا ردز بسيار بدتر از تيم ما ست. آنها شايد روي كاغذ، به علت ميزباني و كسب نتيجه مساوي يك بر يك در اصفهان نسبت به ما برتري داشته باشند اما آنها نه مي دانند بايد حمله كنند و نه كامل دفاع كنند زيرا اگر به طور مداوم دفاع كنند، ممكن است در دقيقه ٩٠گل بخورند و تمام زحماتشان از دست برود.
همچنين ترس از گل خوردن مقابل سپاهان مانع از تاكتيك تماما هجومي آنها مي شود.
"فكر مي كنيد اوراواردز با چه تاكتيكي برابر سپاهان به ميدان بيايد؟
به نظر مي رسد مربي اوراواردز با تفكرات محتاطانه خاص آلماني ها، تيم خود را به ميدان خواهد فرستاد زيرا نمي خواهد به راحتي و برابر ٦٠هزار تماشاگر متعصب ژاپني جام قهرماني را از دست بدهد؛ اما ما مي توانيم به اهداف خود برسيم.
" آيا در پايان بازي نويدكيا به عنوان كاپيتان بارديگر تجربه بالاي سر بردن جام قهرماني را كسب خواهد كرد؟
خيلي دوست دارم اين اتفاق رخ دهد. در دوران ورزشي ام در ٤فينال داخلي وخارجي حضور داشته ام و خوشبختانه در تمام اين ديدارها با پيروزي زمين مسابقه را ترك كردم كه اميدوارم اين اتفاق در فينال ليگ قهرمانان هم تكرار شود.
" وضعيت سپاهان در جدول رده بندي ليگ برتر بسيار مناسب است، ضمن اين كه ٤ديدار كمتر از تيم هاي ديگر انجام داده ايد؟
اين خيلي مهم است كه ما ٤بازي كمتر از ساير تيم ها انجام داديم اما هنوز در جايگاه دوم جدول رده بندي قر ار داريم . با شرايط فعلي تنها ما و پرسپوليس در كورس قهرماني خواهيم بود و براي رسيدن به اين عنوان تلاش خواهيم كرد البته هنوز هيچ چيز مشخص نيست.
" با توجه به فشاري كه بازيكنان سپاهان در ليگ قهرمانان و سپس مسابقات معتبر جام باشگاه هاي جهان تحمل مي كنند، آيا اين تيم مي تواند در مسابقات داخلي نتايج خوبي كسب كند؟
اين هنر مربي تيم است كه پس از پايان فشار مسابقات سنگين ليگ قهرمانان آسيا و با اتخاذ تاكتيك هاي مناسب و استفاده از نفرات تاثيرگذار، سپاهان را با توجه به بازيكنان خوبي كه در اختيار دارد با قدرت در مسابقات ليگ به ميدان بفرستد.
البته ما پس از ديدار فينال بايد در ١٦روز چهار ديدار مهم در ليگ بازي كنيم و پس از آن دوباره به ژاپن برگرديم و در مسابقات معتبر جام باشگاهي جهان شركت كنيم. مطمئنا تمام اين مسائل كار ما را سخت تر خواهد كرد اما مربي تيم مي تواند با قدرت فني خود اين مشكلات را به حداقل برسان
فينال ليگ آسيا ،سپاهان - اوراواردز ژاپن، ورزشگاه سايتاما
جدال جان سخت ها براي نخستين قهرماني قاره كهن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ميلاد-از آغاز رقابتهاي فوتبال قهرماني باشگاه هاي آسيا ٤٠سال مي گذرد و در اين مدت ايران يكي از قطبهاي فوتبال آسيا تنها ٣با در سالهاي ١٩٩٠و ١٩٧٠توسط استقلال تهران و ١٩٩٢توسط پاس تهران به مقام قهرماني اين مسابقات دست يافته است. البته استقلال تهران به جز اين ٢عنوان قهرماني ٢بار ديگر نيز در سالهاي ١٩٩٨و ١٩٩١به عنوان نايب قهرماني اين رقابتها دست يافته است. بنابراين با نگاهي به قهرمانان ليگ قهرمانان آسيا از آغاز تا كنون در مي يابيم كه نمايندگان كشورمان عملكرد خوبي در اين رقابتها نشان نداده اند. بدين ترتيب تيم فوتبال سپاهان امروز در حالي ديدار برگشت مرحله نهايي ليگ قهرمانان آسيا مقابل اوراواردز را برگزار مي كند كه بر روي كاغذ بخت كمتري نسبت به حريف ژاپني خود دارد اما قدر مسلم آنچه براي قهرماني تعيين كننده است نه ديدار رفت كه همين ديدار است.
تيم فوتبال سپاهان كه تا پيش از بازي نهايي حريفان قدرتمندي همچون كاوازاكي فرونتال و الوحده امارات را از پيش رو برداشته، اين بار با حريف مقتدر ديگري به نام اوراوا ردز از ژاپن روبه روست. سپاهان در بازي رفت عليرغم بازي بسيار خوبي كه از خود به نمايش گذاشت در نهايت با نتيجه تساوي يك بر يك مقابل اين تيم متوقف شد.
سپاهان براي قهرماني آمده است
سرمربي تيم فوتبال سپاهان ايران در آستانه ديدار با اوراواردز ژاپن گفت: براي تصاحب جام قهرماني به ژاپن آمده ايم. به گزارش فارس،لوكا بوناچيچ درباره ديدار برگشت در سايتاما تاكيد كرد: بازيكناني به ژاپن آورده ايم كه عنوان قهرماني را تصاحب كنيم. مي خواهيم با درخشش جام را به ايران ببريم. ما همچنان شانس زيادي براي قهرماني داريم. بايد از فرصت باقيمانده در خارج از خانه استفاده كنيم. در فوتبال چيزي قابل پيش بيني نيست. اما بوناچيچ نگران پايان بازي است از اين كه در صورت باخت بازهم روي نيمكت سپاهان مي نشيند يا نه :« هنوز نمي دانم بعد از بازي با اوراواردز ژاپن چه اتفاقي مي افتد.تا تيرامسال با سپاهان قرارداد دارم شايد بروم، شايد هم بمانم. اگر هم امروز ببازيم چيزي را از دست نداده ايم ، ورود به فينال موفقيت كمي نيست.» اما سرمربي تيم فوتبال اوراواردز ژاپن معتقد است كه اين تيم كه چند بازيكن آن مصدوم هستند و سپاهان ايران در شرايط يكساني قرار دارند و مسابقه سختي را در ديدار برگشت فينال جام قهرمانان باشگاههاي آسيا براي دو تيم پيش بيني كرد.به گزارش ايرنا به نقل از خبرگزاري فرانسه از سايتاما، "هولگر اوسيك "گفت: سپاهان از نظر تاكتيكي تيم بسيار سازمان يافته اي است.علاوه بر اين بازيكنان قدرتمندي را هم در اختيار دارد. مطمئنم كه بازيكنان سپاهان از نظر روحي مصمم به قهرماني هستند.امروز ما شاهد يك فينال واقعي خواهيم بود و براي يك فينال واقعي اين چيزها امتياز محسوب نمي شوند. معتقدم هر دو تيم شانس قهرماني دارند.
اولين ها
اوراوا كه براي اولين بار است در مسابقات جام باشگاههاي آسيا حضور پيدا مي كند، تا كنون با كسب چهار پيروزي و هفت تساوي از جمله پيروزي در مجموع ٤بر يك مقابل چونبوك موتورز كره جنوبي در يك چهارم نهايي، شكست را تجربه نكرده است.از سوي ديگر سپاهان كه در مرحله گروهي مسابقات ٢٠٠٤و ٢٠٠٥حذف شده بود، امسال پنج پيروزي، پنج تساوي و يك شكست داشته است.جوبيلو ايواتا آخرين تيم ژاپني است كه در سال ١٩٩٩قهرمان باشگاههاي آسيا شد در حالي كه باشگاههاي ايراني پس از قهرماني پاس در سال ١٩٩٢به اين عنوان دست پيدا نكرده اند.
در حاشيه
"امروز در حالي فينال ليگ آسيا برگزار مي شود كه ديروز تمامي ٦١هزار قطعه بليت ورزشگاه سايتاما به فروش رفت. اين درحالي است كه تعدادي از تماشاگران ايراني نتوانستند بليت بازي را به دست بياورند.
"در اين بازي ماركوس توليو تاناكا مدافع كليدي اوراوا و واشنگتن مهاجم برزيلي اين تيم به دليل آسيب ديدگي در اين بازي حضور ندارند، اما غايب بزرگ تيم اوراوا نوبوهيسا يامادا كاپيتان ژاپني هاست.
"اوراوا ردز در آخرين بازي خود در جي ليگ ژاپن با نتيجه مساوي ١- ١برابر كاواساكي فرونتال متوقف شد اما هنوز با ٦٩امتياز در صدر جدول قرار دارد.
"ديروز ١٥دقيقه ابتدايي تمرين تيم هاي اوراواردز ژاپن و سپاهان اصفهان براي تهيه عكس و گزارش باز بود و پس از اين مدت، تماشاگران، خبرنگاران، عكاسان و دوربين هاي خبري را از محل تمرين خارج كردند.
متاسفانه باز هم نمایندگان ایران دستشون به جام نرسید خیلی دلم واسه سپاهان سوخت