نقل قول:
یه 200-300 تومن هم بزاری روش میتونی سری V بگیری
DVD هم اونی که میخاستم بگم متاسفانه هنوز به ایران نیومده ولی هر چی میگیری مطمئن باش که Up Scaling یا
Up Converting داره و از طریق پورت HDMI وصل بشه
Printable View
نقل قول:
یه 200-300 تومن هم بزاری روش میتونی سری V بگیری
DVD هم اونی که میخاستم بگم متاسفانه هنوز به ایران نیومده ولی هر چی میگیری مطمئن باش که Up Scaling یا
Up Converting داره و از طریق پورت HDMI وصل بشه
اگه ميخواي DVD خوب بگيري حتما پورت HDMI داشته باشه. هم كيفيت عالي داره هم از شر سيمهاي اضافي راحت ميشي!نقل قول:
دوست عزیز اینها فول hd نباشه می خوام tv ایران نگاه کنمنقل قول:
ممنون دوست من ولی همه tv ها این hdmi رو دارننقل قول:
واسه تلویزیون ایران تلویزیون سیاه سفید هم زیادهنقل قول:
ولی اگه واسه فیلم دی وی دی میخایی باید فول اچ دی بگیری چون تا یکی دو سال بعد همه چیز رو اچ دی میاد
من كه TV رو نگفتم. دستگاه DVD منظورم بود.نقل قول:
نقل قول:
اگه ميخواي DVD خوب بگيري حتما پورت HDMI داشته باشه. هم كيفيت عالي داره هم از شر سيمهاي اضافي راحت ميشي!
منظورم اینکه tv با این hdmi مسئله ای نداره ؟؟؟؟نقل قول:
شاید هم sat رو خریدیم بابام عشقی یه دف یه کارای میکنه که باورت نمیشه . ممنون
نه 99 درصد تلويزيونهاي LCD پورت HDMI رو دارند.نقل قول:
ماهواره یا با ویدئو معمولی وصل میشه یا با Scartنقل قول:
HDMI هم یه پورته رو تلویزیون مثل آنتن های آنالوگ معمولی ولی بهش لوازم دیجیتال با کیفیت بالا وصل میشه
همون سامسونگ81 M از همش بهتره واسه این قیمت.نقل قول:
ولی یه ایرادی هم که داره(من خودم ندیدم تو اینترنت سرچ کردم) اینه که 4-5 ثانیه روشن شدنش طول میکشه یکی هم گرم شدن صفحه LCD هست که گفتن واسه همه ال سی دی ها عادیه
اینم دی وی دی پلیر
Samsung
DVD-HD860
ببین دوست عزیز در حال حاضرنقل قول:
BRAVIA SONY از نظر شفافیت تصویر ( به دلیل داشتن تکنولوژی نور سمینه ) حرف اول رو میزنه .
سامسونگ هم انصافا خوبه و تصاویر زنده ای رو نشون میده ولی در مقابل براویا رتبه پایین تری رو داره .
ویرا پاناسونیک هم خوبه ولی من میگم در رتبه سوم .
1 - سونی براویا ( شفافیت فوق العاده تصاویر - امکانات زیاد - تکنولوژی بالا - طراحی زیبا )
2 - ال سی دی سامسونگ ( شفافیت عالی - امکانات متوسط - طراحی زیبا )
3 - ویرا پاناسونیک ( شفافیت خوب که در مقایسه با مدلهای قبلی فرق خاصی نکرده و امکانات پیشرفته )
تلویزیون های الجی- هیتاچی و ... رو هم پیشنهاد نمیکنم .
نقل قول:
سونی و سامسونگ تقریبا یکی هستن تمام تکنولوژی های مورد استفاده هم یکیه ولی اسمشون فرق میکنه
سامسونگ کنتراستش 15000:1 هست و سونی 7000:1
سونی هم 1 میلیون گرونتره
ولی من یه جایی که دو تاشون رو گزاشته بود بغل هم و از هر دوشون یه تصویر پخش میشد فرقی بین تصویرها نمیدیدم
من حالا خودم موندم کدومو بخرم .
سونی رو واسه سونی بودنش میخام. سامسونگ رو هم واسه کنتراست بیشترش و 3 تا پورت Hdmi که سونی 2 تا داره
دوستان امروز سونی سری s 40 اینچ با کنتراست 10000خریدیم با سینما خانوادگی سونی مدل zd که tv شد 2150000و سینما خانوادگیش شد 220000 و با یک میز و سری v هم داشت فروشنده مرد توپی بود گفت الان این تصویرها که پخش میشه ذخیره روی هارد هستش و اینکه سری s و v هیچ فرقی ندارن وقتی بخوای sat وdvd نگاه کنی .نقل قول:
پول بیشتر میدی بابت هیچ و full hd هم برای 10 سال اینده کاربرد داره نه الآن پس پول زیادی نده به نظر من میخواست محصولشو بفروشه فرقی براش نداره پس راست میگفت
ما که خریدیم :10:
مبارك باشه.نقل قول:
نقل قول:
مبارکت باشه
ولی فول اچ دی الان فقط به درد XBOX و PS3 میخوره راست گفته
تا اونجا که من میدونم کنتراست سری S یکیش 1000 هست اون یکی هم 1300
10000 نداره
بابا کیقیت وشفافیت panasoic viera خیلی عالیه
من تو یه مغازه با سامسونگ مقایسه کردم بغل هم بودن
تصویر پاناسونیک خیلی زنده تر بود
روی tv که اینطوری زده بودنقل قول:
دوست من مطمنی که پاناسونیکه پلاسما نیوده و lcd بودهنقل قول:
شما مدلش رو بنویسنقل قول:
پاناسونیک ال سی دی ندارهنقل قول:
دوست من مطمنی که پاناسونیکه پلاسما نیوده و lcd بوده
40s200نقل قول:
منظورم اینکه کیفیت پلاسمای پاناسونیک رو نمیشه با lcd مقایسه کرد
کنتراستش 1300:1 هستنقل قول:
دوستان قیمت این سینمای خانگی چنده؟
Ht-x250
بله پلاسما بود
درسته
hd42pv500
ولی پاناسونیک LCD هم داره
اینها
کد:http://www.panasonic.ae/pmm/farsi/Products/ProductDetails.aspx?PrdId=1343&CatId=174
درسته دوست من ولی lcd های پاناسونیک جای برای گفتن ندارننقل قول:
نظرتون در مورد سینمای خانگی سامسونگ مدل Ht-tq25 چیه؟
مدل خوبیه ولی من TX-35T رو پیشنهاد میکنم. البته از این گرونتره یکم.نقل قول:
قیمتش حدودا چنده؟نقل قول:
من فرصت نکردم همه ی پستا رو بخونم ولی اینا رو از روی تجربه میگم :
lcd فقط سونی سری V ، اینچ 32 ا فول hd نیست و نباشه مساله ای نیست ، تا اینجایی که من دیدم اکثرا گفتن فول باشه ولی اصلا شما می دونید فول hd یعنی چی و برای چه تلویزیونایی ؟
بعدم برای دی وی دی :
ببین یک مدل پاناسونیک هستکه بهش اصطلاحا می گن ریسیور یا فول ریسیور ، قیمتشم حدود 1 تومنه ! ولی اگر بگیرینش خیالتون راحته راحته ! ببین چیا داره :
1 - پخش تمام فرمت های سی دی و دی وی دی 2- در یافت شبکه های ماهواره ای ( همون ریسیور خودمون ) 3-امکان اتصال به انواع کابل ها و ورودی و خروجی صوتی کواکسیال و اپتیکال . 4- امکان اتصال بلنگوها و تبدیل به سینمای خانگی 7.2 کاناله 5- ضب برنامه های صوتی و تصویری بر روی دی وی دی . 6 -...
مدلشم اگر خواستی برات می نویسم ولی توی ایران اگر گیر بیاد خیلی گرونه 1400 یا بیشتر ، بهترین پیشنهاد اینه که بگی از دبی یا یک جای دیگه برات بیارن .
و توضیحات کلی : هر تلویزیونی که می گیری حتما دی وی دی ( home teatre ) هم با همون مارک بگیر . اگر این کارو نکنی بد جوری پشیمون می شی ، مثلا اگر سونی تلویزیون بگیری و دی وی دی هم ( حتما سینمای خانگی ) سونی بگیری با همون کنترل تلویزون و بدون دردسر می تونی سیتمو کنترل کنی . و هم چنینی پاناسونیک .
سینمای خانگی رو بدون DVD Player هم میفروشن؟چون تلویزیون میخام سامسونگ M81 بخرم و بالطبع سینمای خانگی هم سامسونگ بهتره.ولی نتاسفانه هیچ کدوم با HDMI به تلویزیئن وصل نمیشن
Samsung HTX50 هست که HDMI هم داره.نقل قول:
نقل قول:
قیمتش چنده؟
من می خوام یه full hd بگیرم.اگه سونی باشه که بهتره.سامسونگ هم بدک نیست.
حداکثر تا 3 تومن یا 3.5 چی پیشنهاد می کنید.
همون سامسونگ M81 . با اين پول ميتوني 46 اينچ بگيري.نقل قول:
سری x سونی 46 اینچنقل قول:
من که کلآ نظرم از سامسونگ بر گشت 10% امکان داره لحظه اولین روشن شدن 2 تا 3 پیکسل بسوزه مشکلی نیست(حرف نماینده سامسونگ) گارانتی داره ولی برای ادم خیلی زور داره 3 چوق پول بدی فرداش بیان ببرنش تعمیر بعدش سونی نه نصب رایگان نه دیواری رایگان هیچی نداره این مشکل هم نداره واقعآ جای تعجب داره:23:نقل قول:
به فروشنده سونی گفتم مشکلی در لحظه روشن شدن اول نداره از نظر پیکسل سوزی بهم گفت اگه همچین چیزی دیدی من خودم یه دوربین دیجیتال بهت جایزه میدم بهم گفت داری جنس سونی میخری نه شرکتی دیگه :12:
تمام پنلهاي LCD دنيا در 12 ساعت اول شروع به كارشون پيكسل هاشون نسبت به حتي نور چراغ حساس هست و ممكنه بسوزه. اين جزو ماهيت پنلهاي LCD هست و ربطي به مارك نداره!نقل قول:
پست بالا تایید می شه ولی به این هم دقت کنید که کیفیت پنل هم مهمه ، در کل اکثر مانیتور ها و تلویزیون های ال سی دی سامسونگ این مشکل رو داره .
حالا سامسونگ بخریم یا نه؟واسه من اگه پیکسل بسوزونه تلویزیون رو رو سر فروشنده خرد میکنم.
راهی برای جلوگیری از سوختن هست؟
فقط 12 ساعت اول تو يه جاي تاريك روشن باشه. ديگه خيالت راحت باشه كه پيكسلي نميسوزونه به اين راحتي! البته اين كار رو بهتره براي همه مانيتورها و تلويزيونهاي Lcd انجام داد.نقل قول: