الان دارم دانلود میکنم
تا صبح که دان تموم بشه نتیجه رو میگم
Printable View
الان دارم دانلود میکنم
تا صبح که دان تموم بشه نتیجه رو میگم
ازش ارتقا نداره :13:نقل قول:
برو بشین COD2 بازی کن حال کن با گرافیک 64 هم اجرا میشه
گرفیکش مثل اینه:46:
سلام دوستان !
بالاخره اين سيستم من قدرت خودش رو نشون داد !
بازي خيلي روون و راحت اجرا ميشه اون هم با چه كيفيتي ! ديشب داشتم تا ساعت 3 بازي ميكردم كه برق رفت ! انقدر زور بهم داشت . ولي الآن دوباره ميرم ميشينم تا شب بازي ميكنم . راستي يه نفر داستانش رو واسه ما بگه چون من هيچي نفهميدم !
یک انتقاد بکنم سروش جان؟ پستهات 2/3 کاملا اسپم هست چونکه هرکسی میفهمه بازیهای World War II داستان خطی ندارن. 2 تا نقدهم توی این تاپیک بود.:blink:نقل قول:
حوصله داری با PM دنبال کن خیلی وقت بود میخواستم بهت بگم به اینجام رسیده بود:19:
به نظر من به call of duty 4 نمیرسه ea اصلا تو این جور سبک ها مهارت نداره!
کسی لینک دانلود بازی رو نداره بذاره
نقل قول:کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=159442
بازی رو گرفتم : یکمی مسخره به نظر میرسه چون چندین مرحله رفتم هنوز از داستان چیزی سر در نیاووردم کسی اگه چیزی میدونه به ما هم بگه
بابا داستان نداره:19:نقل قول:
شما یک سرباز نیروی هوایی هستید پرتتون میکنن پایین بجنگین:31:
واقعا هم همین طوره باید مصل دیونه هها فقط شلیک کنی و بس !
در ضمن پست هام شد 200 تا به خودم تبریک میگم×
سایت cheat happeans واسه این بازی ترینر گذاشته برید بگیرید
من اين تاپيكو نديده بودم يك تاپيك ديگه در مورد اين بازي باز كردم ! شرمنده
بازي بدي نيست در كل ولي خسته كنندست ! راستي مگه Call Of Duty 4 اومده ؟؟
سلام.
نه خیر call of duty 4 هنوز نیومده فکر کنم ابان بیاد.
دوستان چطوری میشه وسط بازی سیو کرد؟
نسخه ی 360 منظورته ؟............. اگه آره، وسط بازی Start رو بزن، بعد با دکمه ی RT برو به قسمت saves & Loads ، اونجا بازی رو سیو کن . نمیدونم حالا واقعا 360 رو میگی یا نه ؟!!:20:نقل قول:
ببخشید این بازی واسه کامپیوتر کی میاد ؟
لطفا سیستم مورد نیازش رو هم بنویسید . ببخشید که اینو گفتم ولی الآن دارم با Dial Up کار میکنم سرعت خیلی پایینه .
اين بازي الان چند روزه كه براي PC اومدهنقل قول:
ببخشید این بازی واسه کامپیوتر کی میاد ؟
کد:REQUIRED SYSTEM SPECIFICATIONS:
• OS: Windows XP (SP2), Windows Vista (32-bit; 64-bit versions of
Windows Vista are not supported)
• CPU (Single Core): Intel P4 2.8 GHz or AMD Athlon 2800+ for
Windows XP / Intel P4 3.0 GHz or AMD Athlon 3800+ for Windows
Vista
• RAM: 1 GB for Windows XP / 1 GB for Windows Vista
• Disk Drive*: 8X or faster DVD-ROM drive
• Hard Drive: 9 GB or more of free space
• Note: 64 bit versions of Windows are not supported
• Video: DirectX 9.0c, NVIDIA GeForce 6600 GT, ATI Radeon
X1300 Pro, or better with Shader 3.0 support for Windows XP or
Vista (Note: NVIDIA 6800XT, 6800LE, 7100GS, 7200GS, 7200LE,
7300GS, 7300GT cards not supported). NOTE: NVIDIA SLI and ATI Crossfire modes are not supported
in Medal of Honor Airborne.
• Sound: DirectX 9.0c compatible sound card (Note: For Creative
Sound Blaster Audigy cards running under Windows Vista you should expect
lower performance)
• Multiplayer: 2 to 12 players, Internet connection required (Cable, DSL, or faster connection)
RECOMMENDED MULTIPLAYER HOSTING SPECIFICATIONS:
• OS: Windows XP (SP2), Windows Vista (32-bit; 64-bit versions of
Windows Vista are not supported)
• CPU (Single Core): Intel P4 3.4 GHz or AMD Athlon 3400+ for
Windows XP / Intel P4 3.6 GHz or AMD Athlon 4200+ for Windows
Vista
• RAM: 1 GB for Windows XP / 1 GB for Windows Vista
• Disk Drive*: 8X or faster DVD-ROM drive
• Hard Drive: 9 GB or more of free space
• Video: DirectX 9.0c, NVIDIA GeForce 6600 GT, ATI Radeon
X1300 Pro, or better with Shader 3.0 support for Windows XP or
Vista (Note: NVIDIA 6800XT, 6800LE, 7100GS, 7200GS, 7200LE,
7300GS, 7300GT cards not supported). NOTE: NVIDIA SLI and ATI Crossfire modes are not supported
in Medal of Honor Airborne.
• Sound: DirectX 9.0c compatible sound card (Note: For Creative
Sound Blaster Audigy cards running under Windows Vista you should expect
lower performance)
• Multiplayer: 2 to 12 players, Internet connection required (Cable, DSL, or faster connection)
به هر چك پوينت كه برسي خودش بازي رو سيو ميكنه خودت نميتوني بازي رو سيو كنينقل قول:
در ضمن دوستان اگه ميخوان اين بازي رو بگيرن از شركت Takin بگيرن 2 تا DVD داره و نيازي هم به كرك و سريال نيست
اينم چيت ها و ترفند هاي بازي :
کد:All Weapon Upgrades
Open the DefaultWeapon.ini located in the directory "C:\Program Files\Electronic Arts\Medal of Honor Airborne\UnrealEngine3\MOHAGame\Config" with Notepad.
Press Ctrl+F and enter "ExpPointsLevel1=" without the quotation marks. Now change the values for ExpPointsLevel1=, ExpPointsLevel2=, and ExpPointsLevel3= to 1, 2 and 3.
So instead of this:
ExpPointsLevel1=25
ExpPointsLevel2=50
ExpPointsLevel3=100
it should read like this:
ExpPointsLevel1=1
ExpPointsLevel2=2
ExpPointsLevel3=3
This way you can get all the weapon upgrades after 1, 2, and 3 kills instead of 25, 50 and 100 kills. Do this for each weapon so you can see the upgrades available. In the demo you are only able to use the Colt 1911, MP40, Mauser K98, Thompson sub machine gun, and the M1 Garand.
(supplied by: Major_A)
Cheat Codes
Add the command-line "-enableconsole" to the shortcut for the game.
Example: "C:\Program Files\EA Games\Medal of Honor Airborne\UnrealEngine3\Binaries\Airborne.exe" -enableconsole
While playing, press [~] (tilde) to open up the console, then type any of the following cheat codes:
Code: Result:
god God Mode On/Off
fly Fly Mode (use etheral code to disable)
ghost No Clipping Mode On/Off
walk Disable Fly Mode
upgradeweapon Upgrades Weapon by One Level
showhud Show/Hide HUD
به نظرتون ارزش داره بخرم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
به سیستمم میخوره
سلام.نقل قول:
نه عزیز نسخه ی PC رو گفتم که دوستمون گفت CHEKPOINT داره.به هر حال ممنون از پاسختون.:11:
به نظر من كه ارزش دارهنقل قول:
به نظرتون ارزش داره بخرم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
به سیستمم میخوره
گرافيك بازي هم خوبه مخصوصا وقتي كه Post-Processing Effects رو Full كنيد بازي خيلي جذاب تر ميشه
البته يكي دو مرحله اولش رو كه باهاش حال نكردم ولي الان كه مرحله چهارمم بازي جالب تر شده
بازي رو تموم كردم
بازي خيلي كوتاه بود مثل cod2 تو يك روز تموم شد !!!با اين تفاوت كه اين بازي 2 تا دي وي دي بود !
ميخوام بازي Medal Of Honor رو بخرم ولي دارم گيج ميشم. اينا چيه:
1. Medal Of Honor : Heroes
2. Medal Of Honor : vanguard
3. Medal Of Honor : Pacific Assault
4. Medal Of Honor : Airborne
......
اينا چيه؟ با هم فرق دارن. مرحله هاش با هم فرق دارن. من كدومش رو بخرم. اينا نسخه هاشه ؟
بله اینا نسخه هاش هستن ! که هر کدوم برای یه پلت فورم عرضه شدن . به نظر من همین نسخه ی آخر ( Airborne ) رو بگیر .:8:
كدوم هاش براي PC Platform هستش؟نقل قول:
همین که پیمان جان گفتن واسه PC و X360 در بازار موجوده .نقل قول:
سلام
من این بازی رو گرفتم مرحله آموزشی رو که باید بت چتر بپری رو هم رد کرئم اما نمیدونم چرا مرحه بعدی رو اجرا نمیکنه یعنی اسلحه رو هم انتخواب کردم ولی نمیدونم چرا وارد مرحله نمیشه(ارورمیده)حالا به نظر شما مشکل از چیه باید نرم افزار خاصی رو نصب کنم.اگه میشه منو راهنمایی کنید.
سلام.نقل قول:
دوست عزیز شما بگو چه اروری میده؟:20:
آقا با گرافیک shader model 2 میاد؟؟؟
من که نتونستم بازی کنم
من بازیو تموم کردم اما نمیدونم چرا واسه مرحله 4 امش هیچ ستاره ای بهم نداد.اسم مرحله اشم سفیده وسط اسما.انگار رد نشده.خیلی عجیبه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی نمیدونه چه مرگشه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام
ببخشید یه سوالی داشتم چه جوری میشه تو وسط بازی سیو کرد من نتونستم مثلا تو مرحله تو اون دود سبزفرود
اومدم بعدا اون توپ منفجر کرد رفتم به بطرف ساختمان قبلا اون سیو کردم تو اون جا سوختم وقتی بازی دوباره شروع شد باز از مرحله پریدن از هواپیما اومد اصلا مال من سیو نمیشه و تو لود چیزی نیست
با تشکر اگه مشکل من حل کنید
سلام.نقل قول:
این بازی auto save داره و خودت نمیتونی سیو کنی.هر objective که انجام دادی به طور خودکار سیو میشه.:46:
من تو اون مرحله ای که یک پل حلالی شکل وسط رودخانه هست تو شهر همه ماموریتها را انجام دادم اون تانک رو رو پل منفجر کردم ولی دیگه تو نقشه علامتی نیست مرحله بعد هم نمیره چکار کنم مشکل از چیه
من تو نصب airborne به مشكل برخوردم. وقتي شروع به نصب شد اول يه چيزي نصب كرد به نام AGEIA Physx بعد از اون هم يه چيزي نصب كرد به نام Microsoft Visual C++ 2005 Redistributable بعد هم يهو سيستم ريست شد. وقتي دوباره سيدي رو گذاشتم كه نصب كنم همچين كه سيدي رو ميخونه باز يهويي ريست ميشه.
چي كار كنم؟؟؟:41:
راهي وجود داره كه مشكلم حل بشه؟؟؟:41:
سلام
من بازی رو تموم کردنم ولی نمیتونم همه فیلهایی که تو قسمت extra هستش رو ببینم
چرا؟
من گرافيكم جي فورس 7100 هست رم 1گيگ ولي وقتي ميزنم اجرا شه ميگه canot support video card چرا؟
بابا این مدال باز ها کجا هستند به درخواستهای این دوستان جواب بدهند ؟
دوست عزیز احتمال زیاد ویندوزتون مشکل داره . چون نصب بازی که هیچ مشکلی نداره . شما یه ویندوز عوض کنی احتمالا درست میشه .نقل قول:
من تو نصب airborne به مشكل برخوردم. وقتي شروع به نصب شد اول يه چيزي نصب كرد به نام AGEIA Physx بعد از اون هم يه چيزي نصب كرد به نام Microsoft Visual C++ 2005 Redistributable بعد هم يهو سيستم ريست شد. وقتي دوباره سيدي رو گذاشتم كه نصب كنم همچين كه سيدي رو ميخونه باز يهويي ريست ميشه.
چي كار كنم؟؟؟
راهي وجود داره كه مشكلم حل بشه؟؟؟
دوست عزیز احتمال این بازی امتیاز یا چیزهای مخفی داره که باید بگیری . شرمنده من زیاد بازی نکردم .نقل قول:
سلام
من بازی رو تموم کردنم ولی نمیتونم همه فیلهایی که تو قسمت extra هستش رو ببینم
چرا؟
دوست عزیزنقل قول:
من گرافيكم جي فورس 7100 هست رم 1گيگ ولي وقتي ميزنم اجرا شه ميگه canot support video card چرا؟
شما به احتمال 90% کارت گرافیکتو نصب نکردی . یعنی خود ویندوز فقط واسه کارهای معمولی شناخته . برای اینکه بازی رو بتونید اجرا کنید باید درایور کارت گرافیکتونو نصب کنید . درایورش توی سیدی کارت گرافیک هست . سیدیش هم معمولا توی جعبه ی کارت گرافیک هست !
وقتي بازي رو از اين مسير :
E:\Medal of Honor Airborne\UnrealEngine3\Binaries\MOHA.exe
اجرا ميكنم با اين پيغام مواجه ميشم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط تو روخدا نگيد بازي رو دوباره نصب كن كه امكان نداره.
d3dx9_31.dll
تو درایو Cسرچ کن و کپی کن جایی که بازی رو ریختی