اهه ، مجبورم کردی که دوباره این بازی رو بریزم !!!!:grrr::44:
:46:
Printable View
اهه ، مجبورم کردی که دوباره این بازی رو بریزم !!!!:grrr::44:
:46:
من به یه مشکل برخورد کردم :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو نصبشه یا موقع اجرا؟نقل قول:
اجرا ok رو میزنم تبلیغاش میاد گزینه هاش نمییومدحالا کرک رو ریختم گزینه هاش هم میاد موقع لودینگ می پره بیرون !!
چه کرکیو ریختی ؟ اینو :نقل قول:
بعد از Update 1.02 ؟کد:VAMPIRES: THE MASQUERADE- BLOODLINES v1.2 [ENGLISH] NO-CD/FIXED EXE (4.87MB)
بله همینو ریختم .
مشخصات کل سیستم و سیستم عاملتو بده.نقل قول:
ram 2 Gنقل قول:
cpu p4 3.2
avg gf7100
win xp
سلام من رفتم برای اون یارو که خون ریزی داره و در حال مرگه پول و بمبش رو اوردم بعد رفتم قرص از بیمارستان کش رفتم حالا باید چی کار کنم ؟؟؟؟
جنت مرد . رفتم تو کلاپ دیدم جنت و تریز قاطی شدن !! گفتم تفنگ رو بده زد جنت رو کشت !!!
دم همه شما گرم یکی پیدا نشد که راهنمای کامل این بازی رو بزاره:41:
با سلام من این بازی رو دارم و بازی کردم اما تا جایی که میری دنبال اون کسی که میتونه در تابوتو باز کنه و اونو نجات میدم و وقتی بمب فعال میشه میرم و سوار قایق میشم که خارج شم که درسته کارم اما وقتی میخاد مرحله بعد رو لود کنه تا اخر که اون خط پر میشه از بازی میاد بیرون و ارور میده vampire.exe موندم چیکار کنم؟ چون بازی رو خیلی دوست دارم میخام تا اخرش برم لطفا راهنمایی کنین که از نسخه ای که دارم یا از کامپیوتره؟
سلام. اینطور که خوندم، مثله اینکه تو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] درست شده. حجمش 13 مگه، بگیرید و نصب کنید. بعد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو بریزید و تست کنید.نقل قول:
اگه نشد یک راه حل دوم داره :محتوای مخفی: راه حل کرش
ممنون از پاسخی که دادید