اين هم برنامه zip-7 فعلاً دانلود کنيد تا بعداً در موردش بحث کنيم
کد:http://mesh.dl.sourceforge.net/sourceforge/sevenzip/7z444.exe
اين هم برنامه zip-7 فعلاً دانلود کنيد تا بعداً در موردش بحث کنيم
کد:http://mesh.dl.sourceforge.net/sourceforge/sevenzip/7z444.exe
آقا شما طبق تصوير زير عمل کن:نقل قول:
اقا من میخوام یه سری فایلهای نصب یه بازی رو توسط winrar فشرده کنم:
1. پارت اولش sfx باشه
2.بیشترین نرخ فشرده سازی رو بده
خب میشه بکید ایا کزینه خاصی هست که دو تا مورد بالا بیشتر مورد 2 را براورده کنه
یا هر نرم افزار دیکه ای
فقط بگم که اون قسمت تکه کردن رو بر حسب مگابايت بده مثلاً 650mb يعني به قطعات 650 مگابايتي تقسيم بشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درود
آقا پويا خسته نباشي. من سه تا فايل فشرده Winrar دارم كه حجمش هم بالاست و متاسفانه براي هر كدام رمز گذاشته شده تا بشود محتويات فايل (تركهاي موسيقي) را خارج كرد از بد حادثه صفحه حاوي رمز و معرفي اين موسيقي ها پاك شده و من حالا احتياج به يك قفل شكن براي برداشتن اين رمز دارم . شما و ديگر دوستان چطور مي توانيد به من كمك كنيد.
با سپاس فراوان
بدرود
سلام شما میتونید از این برنامه استفاده کنید (کرک نشده یه گشت تو وب بزنید شاید پیدا شد)نقل قول:
درود
آقا پويا خسته نباشي. من سه تا فايل فشرده Winrar دارم كه حجمش هم بالاست و متاسفانه براي هر كدام رمز گذاشته شده تا بشود محتويات فايل (تركهاي موسيقي) را خارج كرد از بد حادثه صفحه حاوي رمز و معرفي اين موسيقي ها پاك شده و من حالا احتياج به يك قفل شكن براي برداشتن اين رمز دارم . شما و ديگر دوستان چطور مي توانيد به من كمك كنيد.
با سپاس فراوان
بدرود
کد:http://4share.ir/storage/710Advanced%20Archive%20Password%20Recovery.rar
آقا پوريا درود
اين هم سريال برنامه و با سپاس كه برنامه را معرفي كرديد
Archpr-tbhw5ssmygqs-3kq2e6e9cu4s4bmn
ظاهرا زمان بسيار زيادي براي پيدا كردن رمز وقت صرف مي كند آيا اينطور نيست . ولي هنوز جوابي نگرفته ام آيا شما با اين برنامه كار كرده ايد و اينكه در كارش چقدر موفق است ؟
بدرود
متشکرم که سریال نامبر این برنامه رو پیدا کردیدنقل قول:
آقا پوريا درود
اين هم سريال برنامه و با سپاس كه برنامه را معرفي كرديد
Archpr-tbhw5ssmygqs-3kq2e6e9cu4s4bmn
بستگی به 1- سیستم شما و 2- پیچیدگی رمز فایل دارهنقل قول:
ظاهرا زمان بسيار زيادي براي پيدا كردن رمز وقت صرف مي كند آيا اينطور نيست .
بله خودم کار کردم در مورد فایل های زیپ 99 درصد و در مورد رار 80 درصد مواقع درست عمل کرده ولی باز هم میگم به نحوه رمز گذاری بستگی زیادی دارهنقل قول:
ولي هنوز جوابي نگرفته ام آيا شما با اين برنامه كار كرده ايد و اينكه در كارش چقدر موفق است ؟
بدرود دوست گرامینقل قول:
بدرود
پورياجان تاپيک جالبي زدي ولي يه گله ازت دارم تويي اطلاعاتت دراين ضمينه خوبه چرا از نرم افزار 7zip چيزي ننوشتين به نظر من اين نرم افزار از تمام اون نرم افزار هايي که در صفحه اول اسم بردين چه از نظر فشرده سازي چه از نظر رمز گذاري و چه از نظر سرعت کار واقعاد برتره....
دانلود :
در ضمن در مورد ساختن ستاپ با قابليت انيستال با نرم افزار winRAR رو اگه بلديد توضيح بديدنقل قول:
کد:http://downloads.sourceforge.net/sevenzip/7z455.exe
در ضمن مدول sfx تغيير يافته غير از فايل هاي پيش فرض وين رر رو اگه داريد و طرز ساختنشو بگيد و ويرايششواگه بلديد بگيد مثل اينا ..جديده ها
نقل قول:
کد:http://mojix.parsaspace.com/P30WORLD/WinRar_Sfx.rar
سلام
مقایسه میزان فشرده سازی برنامه های مختلف برای فرمتهای مختلف :
سلام دوست عزیز یه نفر دیگه هم گفت zip-7 رو بزار من هم گذاشتم اما هنوز وقت نکردم کار باهاش رو بزارمنقل قول:
پورياجان تاپيک جالبي زدي ولي يه گله ازت دارم تويي اطلاعاتت دراين ضمينه خوبه چرا از نرم افزار 7zip چيزي ننوشتين به نظر من اين نرم افزار از تمام اون نرم افزار هايي که در صفحه اول اسم بردين چه از نظر فشرده سازي چه از نظر رمز گذاري و چه از نظر سرعت کار واقعاد برتره....
خودم هم یه لینک ازش گذاشتم پایینش هم نوشتم بحث در مورد این نرم افزار باشه برای بعد
[QUOTE]
این کار خیلی راحته اگه میخواید سادش اینهنقل قول:
در ضمن در مورد ساختن ستاپ با قابليت انيستال با نرم افزار winRAR رو اگه بلديد توضيح بديد
برای تنظیمات پیشرفته به آپشن نرم افزار وین رار مراجعه کنید
متاسفانه در ورژن های جدید وین رار اجازه دستکاری در sfx داده نشدهنقل قول:
در ضمن مدول sfx تغيير يافته غير از فايل هاي پيش فرض وين رر رو اگه داريد و طرز ساختنشو بگيد و ويرايششواگه بلديد بگيد مثل اينا ..جديده ها
ولی اگه از ورژن های قدیمیتر استفاده میکنید با برنامه های سورس یابی میتونید این کار رو بکنید
برای مثال Resource Hacker
داخل هر جدول مقادیر فشرده سازی برنامه های مختلف را نوشته و با هم مقایسه کرده است مثلا برای فرمت فایلهاینقل قول:
متنی همانطور که در شکل زیر می بینید برنامه WinZIP در حالت Deflate64 با حداکثر توان فشردگی فایل متنی را تا 24.4 درصد
فشرده کرده است .برنامه 7zip هم با تنظیماتی که می بینید همان فایل را تا 13,7 درصد فشرده کرده است و در نهایت KGB
در حالت Medium Compression همان فایل را تا 7,8 درصد فشرده کرده است و به همین ترتیب ....
با سلام
دوست عزیز
با تشکر از مطالب آموزنده و خوب شما
فرض کنید که یک نرم افزار را به 6 پارت تقسیم و با برنامه WinRAR فشرده شده است و هر کدام دارای یک لینک دانلود میباشد .
بعداز اینکه همه این پارت ها را دانلود کردیم برای چسباندن آنها به یکدیگر و تشکیل فایل ستاپ چکار باید بکنیم ؟
چگونه آنها را به هم بچسبانیم تا تشکیل یک فایل اصلی بدهد .
اگر راهنمایی شما با تصویر و تنظیمات مربوطه باشد خیلی ممنون می شوم .
فکر نکنم نیاز به تصویر داشته باشهنقل قول:
با سلام
دوست عزیز
با تشکر از مطالب آموزنده و خوب شما
فرض کنید که یک نرم افزار را به 6 پارت تقسیم و با برنامه WinRAR فشرده شده است و هر کدام دارای یک لینک دانلود میباشد .
بعداز اینکه همه این پارت ها را دانلود کردیم برای چسباندن آنها به یکدیگر و تشکیل فایل ستاپ چکار باید بکنیم ؟
چگونه آنها را به هم بچسبانیم تا تشکیل یک فایل اصلی بدهد .
اگر راهنمایی شما با تصویر و تنظیمات مربوطه باشد خیلی ممنون می شوم .
اگه همه پسوندشون rar باشه روی یکی کلیک کن و بزن extract here
اگه پارت اول exe باشه روی فایل exe کلیک کن
نقل قول:
با سلام
ضمن تشکر از شما
لطفا توضیح بدهید این گزینه extract here را از کجا مشاهده کنم
زیرا در راست کلیک موس چنین گزینه ای وجود ندارد
و در بالای صفحه نرم افزار Winrar نیز چنین گزینه ای وجود ندارد .
با تشکر
حتماً winrara رو درست نصب نکردي توي صفحه اول همين تاپيک لينک دانلودش هست برو دانلود کن و نصب کن اين گزينه به منوي کليک راست افزوده ميشه:20:نقل قول:
سلام
من یک فایل تصویری فشرده با پسوند Rar دارم که آن دو قسمت از هفت قسمت یک فیلم ، که من دو قسمت آنرا دارم من چطوری میتونم بدون داشتن پنج قسمت دیگه این دو قسمت را ببینم.؟
آخه موقعه باز کردن فایل بقیه قسمتها را میخواهد و من فقط قسمت یک و دو را دارم.
ممنون میشم اگه کسی من و راهنمایی کنه.
عزیز رو پارت یک کلیک راست کن و بعد گزینه ی extract here رو بزن بعد درصد تا یه جایی میره ،بعد تو با پنجره winrar دیگه کاری نداشته باش و فایلی که ناقص اکسترکت شده رو با یه پلیری که بافر میگیره مثل jetaudio ورژن 7و یا مدیا پلیر کلاسیک و kmplayer ميتونی نگاه کنی :thumbsup:نقل قول:
باسلام من یک فایل exe دارم و میخوام اونو فشرده کنم آیا نرم افزاری هست که بتونم اونو بدون تغییر فرمت فشرده کنم
اگه ميخواي فايل exe رو با قابليت اجرا فشرده کني برنامه هاي زيادي هست از جمله EXE Compressorنقل قول:
باسلام من یک فایل exe دارم و میخوام اونو فشرده کنم آیا نرم افزاری هست که بتونم اونو بدون تغییر فرمت فشرده کنم
چگونه می توان یک comment را با استفاده از نرم افزار winrarساخت از نوع رنگیش و یا حذف کرد؟
فعلا اینو داشته باشین:
اگه عکسو نمی بینید:
مقایسه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یک نوع الگوریتم پیشرفته هست بنام Lempel-Ziv-Markov chain-Algorithm (LZMA) اینها هموشون چندتا پیرمرد هستند !
خب این الگوریتم الان در z7 استفاده می شه در سال 1998 ابداع شده
این نوع الگوریتم که از دیکشنری مانند LZ77 هست بسیار جابه که بدونید بیشتر از 1 گیگ رو هم ساپورت می کنه
چون همون طور که اشاره کردم در حجم بالا سرعت این فشرده سازی بسیار کند می شه
این جدول از روشهای، کتابخانه و سورس های فشرده سازی LZ77 است :
این روش نیاز به دانستن ریاضیات بسیار پیشرفته دارد این فرمول محاسبات این الگوریتم است
من شخصا عقیده دارم معکوس این الگوریتم به افزایش سرعت پردازش موتور های جستجوی اینترنتی در سطح چیزی مثل گوگل کمک بسیاری خواهد کرد
به تصویر زیر نگاه کنید تا درک بهتری از آنچه که دیکشنری فشرده سازی می نامیم داشته باشید
وقتی فایل فشرده می شود متغیرهای مشابه دسته بندی می شوند که چنانچه دسته های بزرگ مشابه بیشتر باشند فشرده سازی درصد بیشتری دارد
یعنی اگر مثلا سه دسته ی 8 تایی موجود باشه همه با یک کاراکتر از دیکشنری تخصیص داده می شنود واگر تعداد کاراکتر ها ی مشابه در دسته های کمتری باشد فایل در فشرده سازی تغییری نمی کند
اما اگر تعدد کاراکتر دیکشنری بالا باشد یعنی مثلا بجای 1024 از چندین برابر اون استفاده کنید کمپرسور باید بارها و بارها در دسته های مختلفی بدنبال مشابه دسته بگردد و این جستجوی بالا به پردازند و حافظه ی مجازی فشار زیادی وارد می کند و عمل تطبیق کند انجام می شود
بطوریکه معمولا برای حجم ها ی بالاتری از 1-2 گیگ از الگوریتم های با دیگکشنری بالا استفاده نمی شود :
موفق باشید __________________
ویرایش شد
Jalal
امروز با یک نرم افزار فشرده ساز جدید برخوردم که خدمت شما عزیزان معرفی می کنم.
بهترین نرم افزار البته از نظر محبوبیت و بعد از نرم افزار WinRAR است.کارایی بیشتری از نرم افزار های Compressor دیـــگر دارد و رقیب سر سختی برای 7-Zip می باشد.نرم افزاری که می خواهیم معرفی کنیم قابلیت فشرده سازی را داراست و در کـــل ساخت Package ها را بر عهده دارد.File2Pack نام این نرم افزار است که بسته هایی با فرمت .F2P می سازد و قادر است دیگر فرمت ها را نیز از قبیل : Gzip - RAR – Ace – Zip – Tar – Cab را پشتیبانی کند.این نرم افزار حجم برنامه ها را به بهترین وجه پایین می آورد.همچنین به کاربر این امکان را می دهد تا در بسته هایی که می سازد مشخصات دلخواه خود را در آن جایگزین کند.
این نرم افزار دارای ظاهری زیبا است و بسته هایی ساده و زیبـاتر تولیـد می کنـد.قابـلیت Export و Import را به صـورت حـرفــه ای داراست و امکان دسترسی به گزینه های خود را بر اساس ویندوز تنظیم کرده تا کاربر به مشکلی بر نخورد.این نرم افزار تمامی Package های خود را با فرمت .exe می سازد.
نام نرم افزار :file2pack
دانلود
سایت نرم افزار :کد:http://www.mental9production.com/softwrap_release/swf2psfx_setup.exe
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:www.mental9production.com
ویژگی های یک فشرده ساز خوب
سلام
من 3تا سوال و مشکل در مورد WinRAR داشتم که گفتم بیام اینجا بپرسم
تا دوستان کمک کنند
1-به عکس نیگا کنید!! :46:اونجائیی رو که قرمز کردم چجوری درست میکنند؟با خودWinRAR میشه یا نرم افزار اضافی میخواد؟
میشه توضیح بدین
2-به عکس نیگا کنید!!!اونا یی رو که تو کادر قرمز انداختم معنیش چیه؟
میشه توضیح بدین
3-به عکس نیگا کنید!!!(ببخشید دیگه این آخری یه)اونائی رو که با فلش قرمز نشون دادم چجوری کردند؟
یعنی چجوری فونت و اندازه و... تغییر میدن؟
عکس کناری رو که با فلش آبی نشون دادم چجوری تغییرش دادن؟
میشه توضیح بدین
ممنون :10::46:
بابا عکس!
درمورد سوال اولت که وقتی add to archiveکردی از قسمت کامنت می تونی متنی را وارد کنی اما راجع به موردی که اشاره کردی فقط بعضی فونت ها که از کد اسکی های ویژه استفاده می کنند و قابلیت انعطاف بالایی دارند می تونند چنین نمون هایی رو ایجاد کنند یک مثال ساده عرض کنم مثل سیمبل هایی که در ورد استفاده می شه که برای سیمبل ها فونت های مخصوص هست
حالا اگه دوستان فکر یا نظر دیگه ای دارند می شنوم...
سوال دومت باید درموردش بگم قسمتی که اشاره نمو دی سرنام واژه یا بهتر بگم این عبارتهcyclical
redundancy cheech
درمورد قسمت سوم سوالت اطلاعی ندارم سایر دوستان راهنمایی کنن منم یادم بگیرم.
الان به shahediو wordistپی ام می دم ببینم کدومشون می یان جواب بدن!!!!!!!!!!!!!
چون سوالت برام جالب بود .... پی ام می دهیم!
سلام
علی جان مطمئن باش من و یا جناب wordistوقتی به انجمن سر بزنیم و سوالی را بلد باشیم حتما پاسخ می دیم اما من این سوال را ندیده بود دوست من پاسخ سوال سومت فقط 6 عکس ناقابل با یک آموزش می خواست!!
خوب بریم سر اصل مطلب اول اینو بگم من تمام لایسنس اگریمنت و عنوان را فارسی زدم تا دوستان ببینید درمورد فارسی بودین لایسنس اگریمنت چه اتفاقی می افته انگلیسی رو که همه بلند در ضمن لطفا به محتوای لایسنس اگریمنت دقت کنید چون تماما باید مو به مو اجرا بشه!!
اول لوگو را تهیه می کنیم(درموردش در قسمت های بعدی توضیح دادم)
توجه تصویر ها بعد از لوگو با عنوان 1 در نظر گرفته شده
بعد از این که تیک creat SFXرا زدید مطابق تصویر 1 به سربرگ Advanceرفته و گزینه مشخص شده را برگزینید.
در تصویر دوم توافق نامه و محوتیات آن را تنظیم می کنید.که به دلیل گذاشتن تصویر چون تمام قسمت ها مشخص شده احتیاج به توضیح بیشتر نداره
در تصویر سوم لوگویی که می خوایم قرار بگیره در گوشه ی راست را با کلیک روی Browsبرمی گزینیم.توجه داشته باشید فرمت عکس حتما bmpباشد.
در قسمت بعدی می توانید آیکنی برای فایل exe ای که می خواهید تولید کنید انتخاب کنید
نتیجه ی کار را با هم نظاره می کنیم
سایر تنظیمات برای ایجاد یک آرشیو فشرده را در تب های دیگر می توانید تنظیم کنید.
nدرمورد سوال سوم قسمت دوم هم بدین گونه عمل کنید
در ضمن همونطور که مشخص کردم می تونید از لینک هم استفاده کنید:
سلام
ضمن تشکر از دوستان
میخواستم بگم که:
1-به سوال اول من ناقص جواب دادین ها!!!راهنمائی کردین ولی نگفتین که چجوری میشه مثلا نوشت:
M I X I R A N
2-این قسمت به چه دردی میخوره؟
3-راستش:
-بعد آپلود کردن یادم افتاد که سایز عکسها گنده هستش دیگه بی خیالش شدم
-من نمیدونستم که یه همچین جائی برای بحثهای فشرده سازی هستش
خب:
آره لایسنس اگریمنت فارسی چرا اینطوری میشه؟
یادم رفته بود اینو بپرسم!!!:46:
یادم رفت بگم:نقل قول:
این پیغام رو میده:
File not shared
سلام
من چد وقت پیش یه فیلم دریافت کردم که به صورت zip شده و در حدود 8 قسمت در اومده بود ، و هر کدوم از part ها حدود 100 mb حجم داره ولی وقتی اون ها رو باز می کنم error میده
مشکل چیه ؟
( یه عکس گذاشتم تا بهتر متوجه منظورم بشین )
حالا به نظر شما چیکار کنم ؟؟
سلام
من چد وقت پیش یه فیلم دریافت کردم که به صورت zip شده و در حدود 8 قسمت در اومده بود ، و هر کدوم از part ها حدود 100 mb حجم داره ولی وقتی اون ها رو باز می کنم error میده
مشکل چیه ؟
( یه عکس گذاشتم تا بهتر متوجه منظورم بشین )
حالا به نظر شما چیکار کنم ؟؟
توجه کنید ، با اینکه 100 مگا بایت فضا اشغال کرده ، ولی باز هم چیزی درون پوشه اش نمایش نمی دهدکد:http://i28.tinypic.com/mc7kfp.jpg
ویرایش شد
Jalal
سلام
بعید می دونم بشه کاریش کرد
فقط توسط یه برنامه برای سایت Offline4U باز میشه ( به اینترنت وصل میشه )
وگرنه از w3 به w6 کوچ نمی کردم
اگه باز شد به ما هم بگو بیایم یاد بگیریم
بهتر بود آخر مسیج رو میزاشتی تا ببینیم چی شده
ولی از اونجایی که فایلهای زیپ سکته ای هستند بارها برام اتفاق افتاده که مثل همین error رو دریافت کنم
باید پارت خراب رو پیدا و تعویض کنی
سلام .
ببخشيد من يه فايل ويدئويي avi دانلود كردم . حجمش حدود 900 كيلوبايت بود . اما وقتي بازش كردم شد 48 مگابايت . دليلشو ميدونم . ميگن چون اولگوريتم هاي زيادي براي فشرده سازي داره .
اما من يه فايل 48 مگابايتي ساخت خودمو كه چند كيلوبايت با فايل اولي اختلاف داشت رو ضبط كردم . اما شد حدود 19 مگابايت .
من اين فايل رو با winrar 3.70 نسخه بتا 1 مثل همون فايل اولي كه فشرده شده بود فشرده كردم . اما ميخوام بدوم چرا اين به يك مگابايت يا زير يك مگابايت نرسيده . ممنون ميشم بهم كمك كنيد .
به شرایط زیادی بستگی دارد و فقط به نوع الگوریتم نیست دیکشنری،الگوریتم،نوع فشردهساز،سخت افزار شما و... پس به تنهایی نتیجه نگیریدنقل قول:
ببخشید آقای shahedi و pouria007 من چجوری یه فایل 900مگی با پسوند .img رو به حدود 2یا3مگ تبدیل کنم
ببينيد دوست عزيز فشرده سازي يعني حذف يا کاهش کاراکتر هاي تکراري پس خيلي به نوع فايلتون بستگي دارهنقل قول:
ببخشید آقای shahedi و pouria007 من چجوری یه فایل 900مگی با پسوند .img رو به حدود 2یا3مگ تبدیل کنم
بيشترين فشرده سازي رو kgb archiver و بعد از اون win uharc انجام ميده که من به 1001 دليل win uharc رو توصيه ميکنم
بي درد سرترين فشرده سازي هم مربوط ميشه به Win rar
اگه مشکلي داشتي در خدمتيم
لينک دانلود هر 3 تا برنامه اي هم که معرفي کردم صفحه اول همين تاپيک هست
اِه؟فعلاً از سايت رسميش دانلود کن تا بعداً بيام دوباره آپلودش کنم[کد:http://www.klaimsoft.com/winuha/php/clic.php?url=../beta/WinUHA%202.0%20RC1%20(2005.02.27).exe
منظورتو نفهميدم ولي اگه فکر ميکني Winuha با winuharc فرق ميکنه بايد به اطلاع برسونم که Win uha مخفف windows uharc بيد!نقل قول:
من گفتم "win uharc"
از win uha هم ممنونم
بلهنقل قول:
برنامه ای که گفتین فری هست
ولی باز هم اگه مشکلی داشت بگید تا نسخه registered برنامه رو بزارم(ولی فکر نکنم لازم باشه!)
ممنون خیلی عالی بود ولی آخر نفهمیدم چطور 5گیگ میشه 75کیلو!!!نقل قول: