سلام
انپکری برای UPolyX v0.5 هست؟
ممنون
Printable View
سلام
انپکری برای UPolyX v0.5 هست؟
ممنون
قبلا توضیح داده شده..نقل قول:
PeiDخیلی از پکرهایی که نمی تونه تشخیص بده رو به نام UpolyX می شناسه...بهتره از RDGیا Protection IDبرای شناسایی نوع پکر استفاده کنید؛بعد دنبال آنپکر باشید:13:
با سلام خدمت دوستان عزیز
یه آنپکر میخواستم برای پکر زیر
ASProtect 2.1x SKE -> Alexey Solodovnikov
در ضمن من همین برنامه پک شده رو با پلاگین VerA چک کردم و نوشت با ASProtect 2.11 SKE build 03.13 Release [1] پک شده
حالا نمیدونم کدوم درسته
راستی برنامه striper رو هم تست کردم و اگه ممکنه یه آنپکر دیگه بزارید.
اسکریپتی رو هم که با نام Aspr2.XX_unpacker_v1.14aE توسط VolX نوشته شده رو هم تست کردم و در وسط کار وقتی که اسکریپت رو اجرا کرد یه پیغام syntax داد و دیگه ادامه نداد.میدونید دلیلش چیه؟
مشكل از ورژن OllyScript هستش Script Volex تا 2.4 ثاپورت ميكنه با قابليت VM
فقط بايد تنظيماتش را درستكنيد . فايل Readme داره با S T R p P er چه مشكلي
دارين كه آنپكر ديگه ميخواين از آخرين ورژن اون ميتونيد استفاده كنيد Beta 9 اگه
ارور Protection 50 داد بايد دستي اون مشكلش را هل كنيد
عزیز من یکمی تازه کار هستم و مثل شما به این امر مسلط نیستم ولی دارم با آموزش های دوستان یکمی خودمو بالا میکشم
موضوع اینه که من طبق آموزش فایل رو تو OllyDbg لود میکنم بعد توسط پلاگین ODBGScript 1.65 اسکریپت Volex رو لود میکنم و بعد از چند ثانیه این ارور میاد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا نمیدونم اینو چطوری رد کنم.اگه ممکنه راهنمایی بفرمایید
دوست عزيز اسكريپت را باز كن با Notepad همون اوايل خط داره با دستورات اسكريپت نويسي
OllyDBG ورژن OllyScript را چك ميكنه اين كار را تو پنجره Script در خود Olly هم ميتونيد چك كنيد
به هر حال اين ارور مربوط به ورژن OllyScript هستش در ضمن قبل از ران كردن هر اسكريپتي بايد
HWBP . Toggle BP ها را بايد پاك كنيد هيچ Break Point نبايد باشه من اسكريپت را محل كارم ندارم
و الا برات تست ميكردم
عزیز من اسکریپت رو براتون اپلود میکنم.من چک کردم و این اروری که میده
دقیقا همین کد داخل اسکریپت هست و گویا وقتی به این سطر میرسه این ارور رو میده.من هیچ جایی Break Point نذاشتم.کد:asm tmp1, "mov edx, [edx]"
حالا نمیدونم چرا وقتی به اینجا میرسه نمیتونه این قسمت از کد رو اجرا کنه.شما بیزحمت یه نگاهی بهش بندازید شاید تونستید کد رو بهینه کنید.اینم اسکریپت
کد:http://www.4shared.com/file/62565485/57e3d8a1/Aspr2XX_unpacker_v114aE.html?dirPwdVerified=d375c873
دوستان عزیز منتظر کمکتون هستم
من منتظر کمک دوستان در مورد پست بالا هستم و یه درخواست دیگه هم دارم که امیدوارم بی جواب نمونه
اگه ممکنه یه آنپکر برای پکر yoda's Protector v1.02 (.dll,.ocx) -> Ashkbiz Danehkar معرفی کنید و یا نحوه انپکر کردن این پکر رو
برای راحتی کار فایل پک شده رو که یه dll هست و کارش تنظیم رنگ و اشباع اون و چند مولفه دیگه هست رو براتون آپلود میکنم.امیدوارم دوستان منو مورد لطف خودشون قرار بدن
حل شد
با تشکر از دوستان که به بنده کمک کردند
من سوال خودم رو از غیر ایرانی ها پرسیدم و انها خیلی خوب جوابم رو دادن
کاش یکمی هم ما ایرانی که از این بی دین ها(?????? !!!!!!! ) چیز یاد میگرفتیم
یا علی
سلام دوستان
چه طوری می تونم Themida 1.0.0.5 را آنپک کنم؟
آیا آنپکری برای این ورژن هست؟
چون آموزش آنپک دستی را دانلود کردم و دیدم ولی مشکل اینه که وقتی تو OllibDB بازش میکنم Error می ده و اولیب را می بنده و سیستم هنگ می کنه!!
نمی دونم چه طور تو آموزش باز شده !!!
دوستان آنپک این رو. هم می خواستم PECompact 1.47 - 1.50 -> Jeremy Collake
سلام
آنپکر Borland Delphi 6.0 - 7.0 موجود هست؟
دلفی یک زبان برنامه نویسی است،نیازی به آنپک کردن نداره.
آنپکر برای PeCompact :
این جا می توانید چند انپکر در همه موارد دانلود کنید
کد:http://www.box.net/shared/tcodk3j96m
براي اين پكر اصلا آنپكر نديدم. بهتره دستي اين كار رو انجام بدي؟ مثل من:20:نقل قول:
براي Olly از Olly advanced استفاده كن! يه پلاگينه :20:
آنپکر و یا آموزش برای پکر Safeguard 1.03 دوستان میتوانند محبت کنند
اگه میشه یه فایل محافظت شده با این برنامه رو بذارنقل قول:
نقل قول:البته این برنامه ایرانی است و من کرکش رو نمیخواهم فقط چطوری میشه این پکر رو محک زد ؟ تا بحال کسی از این پکر استفاده کرده؟ آیا روشی برای آنپکش هستکد:http://www.fazilati.com/files/Install_Asman_88.EXE
آقا من هم بد جور دنبالشم اگه می شه بذاریدش (Safeguard 1.03)
البته مطمئنا ما هیچ وقت نرم افزارهای ایرانی رو کرک نمی کنیم برای کرک نرم افزار های ساخته دست سرزمین کفر می خوام باور ککککککککککن:31::31:
سلام دوستان.
کسی یه آنپکر واسه این سراغ داره؟
Armadillo 3.00a - 3.61 -> Silicon Realms
خیلی دنبالش گشتم ولی هیچی پیدا نکردم.
ممنون.
Dillodie آنپکري براي آرماديلو
کد:http://www.divshare.com/download/10560848-241
سلام من تازه کارم
با PEiD چک کردم البته نورمالش جواب نداد با دیپ گفت که UpolyX v 0.5
است اگر آنپکر مناسب دارید لطفا معرفی کنید من با quick. unpacker 2.2 سعی کردم جواب نداد اصلا تشخیصش نمی داد
ممنون
سلام
لطفا اگه امکانش هست یه پکر هم بذارید برای این کار میخوام
- یک ماشین بازیو آنپک کردم از فرمت big شد bin
- دوباره فایل bin رو آنپک کردم شد bnk
- فایل bnk که مدینگ ماشین بود رو با ماشین جدید عوض کردم
حالا یه پکر میخوام که این فایل bnk رو به bin پک کنه خیلی توی اینترنت سرچ کردم اصلا در مورد فرمت:n04:bnk:n04: هیچی پیدا نمیشه
اگه اطلاعاتی دارید خوشحال میشم بنویسید.:n16:
از دوستان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کمک بگیرید:n01:نقل قول:
خیلی آقایی داش مهدی:n16:نقل قول:
وستان من از کجا میتونم -- کردن رو یاد بگیرم؟ لطفا راهنمایی کنید
جواب نمی ده
سلام
یک نرم افزار برای آپنک کردن SmartAssembly میخواستم
منتظرم
:n12: