عزیزانی که از دوربین گوشی حرف می زنن یه سر به این تاپیک بزنن.
دوربین 6630 از دوربین دیجیتالی هم بهتره!!!!!!!!!! ببینید چه عکسایی با 6630 گرفتم.
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=153438&page=5
Printable View
عزیزانی که از دوربین گوشی حرف می زنن یه سر به این تاپیک بزنن.
دوربین 6630 از دوربین دیجیتالی هم بهتره!!!!!!!!!! ببینید چه عکسایی با 6630 گرفتم.
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=153438&page=5
من هم 7610 دارم و من هم مثل تو حاضر به کل انداختن صدا با گوشیهای دیگه هستم البته فقط تو بلندی صدا نه تو کیفیت!نقل قول:
کیفیت و شدت صدای پخش mp3 از هدفون اصلا قابل قبول نیست :41:
در حالی که music edition هست
بابا چرا قبول نمیکنین این ترفند تجارت شرکتاست تا گوشیهای جدیدو یه رده بالاتر بسازن تا شما وسه وسه بشی عوض کنی اینم قبول دارم که هیچ گوشی کامل نیست راستی انقد سراغ nokiaوsony erikson نرین این همه گوشی به خدا e6موتورولا خیلی از p990سر تره
نقل قول:
سلام
شما این وسط یه چیز رو مد نظر قرار ندادید
فریم ور گوشی ها
علت اینکه W810 اونطوری عکس می گیره به خاطر فریم ورش هست.همین !! از لحاظ سخت افزاری هیچ کم و کسری از W800-K750 نداره.اینو مطمئن مطمئن باشید.
Image input equipment model: W800i
Software used: R1K001 prgCXC1250092_EU_1_CA 0.0
Exposure time: 0.0025
Image input equipment model: K750i
Software used: R1CA021 prgCXC125954_CHINA_CL 5.3
Exposure time: 0.002
3230
صداي بسيار ضعيف و نا اميد كننده
دكمه هاي صفت
ساييده شدن دكمه ها
هدفون بيخود
خاك گرفتن سريع
سرعت بيخود
هنگ بالا
تنها موزیک ادیشن نوکیا ، N91 هست و بس . بقیه به این دلیل اسمشون موزیک ادیشن شده که یه مموری 2 گیگ و یه هندزفری مدل AD روشون هست .نقل قول:
تایید میشهنقل قول:
چون هنوز هم هر چند وقت یه گوشی تولید میشه
و کارایی هاش هم بهتر البته بعضی هاشون
بچه ها سراغ nec n880نرید نه جاوا داره و نه سیمبیان بعد فردا پسفردا دنبال بازیو برنامه واسه گوشیتون میگردید که تلاشتون کاملا بیهودس! البته باقیمت وسوسه کنندش هنوز مشتریهای زیادیو داره!
بچه ها،دست رو گلوتون هم که گذاشتن،n76 نخرین...چرا؟؟
1-رنگ قابش بعد از مدت خیلی کوتاهی میره
2-زود باطری خالی میکنه
3-صداش ضعیفه
4-دوربین خوبی نداره
سلام
نظر دوستان در مورد E65 نوکیا چیه؟ صداش چطوره؟
p990 يك معجزه است داخل هنگ كردن و ريست كردن يعني زرنگي كردم سري اولي كه امد گرفتم
مي خوام n91 8gbبگيرم اما ميگن مثل 4gbهنگ مي كنه اين
p990لعنتي
درغ نگو فقط همیننقل قول:
گوشی 3110 چطوریه؟
تایید میشه. البته اگه یکم مهربونتر میگفتین بهتر بود.نقل قول:
نوشته شده توسط navid_ice_heart_128 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
bikhaneman جان از شما انتظار میره یکم با دقت بیشتری نظر بدی! احتمالا w810 شما چینی بوده.چون من صداشو با k750 و چندتا گوشی دیگه مقایسه کردم w810 سر تره.
بابا w810 یه چیز دیگست:13:نقل قول:
سلام
6131 نوکیا نخرید.
1-رنگ گوشی بعد مدت خیلی کمی میره.
2-دوربین خوبی نداره.
W801 از يه چيزم اونورتره خدايي!!!!نقل قول:
نوشته شده توسط navid_ice_heart_128 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نظره دوستان در مورد n95 8GB چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟
نقل قول:
رو دستش گوشی نیست !!!:10:
به نظر من ان95 (البته اگر باتري ضيفش را در نظر نگيريم)خوب است.
سعی کنید 8gig رو نخرید
جناب avax شما میدونین چه تاپیک بی معنایی زدین
یه دفعه بگین گوشی های نوکیا رو کسی نگیره
تاپیک جمع بشه بهتره
راست میگه... هیچ گوشی کامل نیست!نقل قول:
جناب avax شما میدونین چه تاپیک بی معنایی زدین
یه دفعه بگین گوشی های نوکیا رو کسی نگیره
تاپیک جمع بشه بهتره
مسخرس!! این تایپیکو خوندم کفری شدم!!!
بابا یعنی چه!! اینو نخر اونو نخر!!!!! شرمنده ها اما به هیچکس ربط نداره که اونیکی چی میخواد بخره بعدشم اگه گوشی اینجوری افتضاح بودا نوکیا باید جمع میشد!!!!! کی میگه 7610 موزیک پخش نمیکنه؟؟؟!!! کیفیتش به؟؟؟! اخه تو 7610 رو با ان73 موزیک مقایسه میکنی؟؟؟؟! که چی؟ بابا بنده خدا پولش نمیرسه گوشی بالا بخره میخواد 7610 بخره بعدشم اون وقتی که 7610 معرفی شده بود جنابعالی نمیفهمیدی موزیکال چیه! آخه برادر من ژیانو که نمیشه با مرسدس مقایسه کرد!!! هرکدوم موقع خودش یه شاه بوده 5سال دیگه ها! که ان.......میاد باید بگی 95 مزخرفه؟ نمیشه که هرچی توی جای خودش یه نوعه! واقعا تایپیکت خیلی مزخرفه!!
عزیزم اولا اینکه توهین نکن دوما اینکه ما داریم مشکلات بعضی از گوشی هارو میگیم که ملت باخریدنشون پولشونو تو جوب نریزن سوما بحث 7610 شد من این گوشیوخریده بودم تا خیر سرم با هدفونش mp3 گوش کنم که فهمیدم انگار پولمو ریختم دور قبلش p900 داشتم که راحت اینکارو میکردم منضورم اینه که هرکی میخواد به این دلیل گوشیه 610 7بخره با اون پول مثلا بره k750 بخره....آقاhamid اینجا جای گفتگو هست نه مسخره کردن وتوهین کردن بد جوری از دستت ناراحت شدمنقل قول:
برای بنده به شخصه خیلی عجیبه که یکی میاد و میگه w810 از k750 بدتره
ما بارها اینا رو با هم مقایسه کردیم و همیشه 810 یه سر و گردن از 750 بالاتر بود
متاسفانه این گوشیها انواع مختلفی دارن گاهی اوقات یه 750 از 750 دیگه کم میاره ! جل الخالق !
پس بنابراین نظر دقیق و حتمی نمیشه داد.
راست میگه
من یه w810 دیدم که کیفیت دوربینش بسیار پایین بود
تمام تنظیماتش رو هم نگاه کردم درست بود
واقعا معلوم نیست که چی هستن
از گوشی های چینی بیشتر از این انتظار نمیره
خداییش ساسان جون نامردی نکن کیفیتش خیلی خوبه.....
خوب ممد جان من هم برا همین تعجب کردم
کیفیت دوربین w810 خوبه ولی مثل اینکه بعضی هاشون بد شانسی همراشونه
کیفیت دوربین این گوشی بسیار بد بود(در صورتی که باید خوب باشه)
گوشیش هم سالم بود
زمونه بد شده
از دست منم ناراحت نشو! یه چیزی گفتم حالا!
(لپو رد کن بیاد!:31:):10::10::10::10::11::40:
بابا کسی مردونگی کنه بیاد این نوکیای N-73 منو که نو هستش بخره بعد اگه کسی پولشو به N - 73 بده ،، پولشو ریخته دور ،
مخلص همه و مرید گوشی های سامسونگ
اقا این N71 واقعآ گوشی بی خودی هستش:41::41::41:
هر ساعت باید بری در مکانیکی بخوابونیش:31::31::31:
من خودم دارم و راضیم مگه چشه؟نقل قول:
البته باید گفت تو مولتی تسکینک حافظه کم میاره شکی نیست
بعضی از دوستان در باره ی گوشی های Sony ericsson نظر دادن سعی کنید فقط دربارهی گوشیهای Nokia بحث کنیم چون این تاپیک توکلوپ Nokia زده شده
نمیدونم کسی گفته بود یا نه ولی:
به نظر من کسایی که N76 رو برای زیبایی میخرن اینکارو نکنند چون رنگ نقره ای که توش به کار رفته بعد از یه مدت از بین میره و واقعا ظاهر بدی پیدا میکنه
رنگش به صورت یه رنگ نقره ای خیلی ضعیف و یه چسب مثل چسب نواریه که روش چسبوندن اگه اون چسب بلند شه رنگ نقره ایش با کشیدن فقط یه بار انگشت(توجه کنید:انگشت نه ناخن) از بین میره!!!
دوربین دستم بیاد عکس از گوشی خودم میگیرم تا ببینید رنگ مشکیش چقدر بدون نقره ای از ظاهر افتاده