با سلام مجدد و تشکر از جواب
Opera & IE
Printable View
با سلام مجدد و تشکر از جواب
Opera & IE
اگر از Ie استفاده ميكنيد . كه مشكلي نداره ! به سادگي ميتونيد صفحات رو ذخيره كنيد .
مشكلتون رو يكم دقيق تر بگين !
هردومرورگر صفحات رو ذخیره میکنن ام بعد از چند روز که اونها رو توی سیستم باز می کنم جای عکسا علامت ضربدر هست و بایستی 2 باره انلاین بشم که مشکله . متوجه شدی عزیز
venus جان احتمالا مشكل از يه جاي ديگست و ربطي به مرورگر هات نداره ! به نظر من اين مشكلت رو يك جاي ديگه مطرح كن ! شايد مشكلت حل شد !
ایا ممکن هست تمام اموزشها بصورت pdf باشه؟ممنون
سلام ؛
مي خواستم بدونم چطور مي شه گوشه هاي يه عكس رو گرد كرد؟
venus جان من مشكل شما رو فهمديم (فكركنم) زماني كه شما صفحات رو ذخيره ميكنيد بايد با پسوند .php ذخيره كنيد ! امتحان كنيد ببيند چي ميگه !
در مورد PDF بزودي يكي از بچه ها اين كار رو انجام ميده !
---------------
xmemol با ابزار Rectangular Marguee ميتونيد ... البته با Action ها هم ميتونيد !
نقل قول:
نوشته شده توسط mehdi87
---------------
سلام از توجهت ممنونم
با راهنمایی یکی از عزیزان از فایر فاکس دارم امتحان می کنم ببینم چی جواب می ده. PDF هم واقعا عالی میشه. :biggrin:
اگه آموزش رفع اشكال فارسي نويسي در فوتوشاپ رو بزاريد ممنون ميشم :) ;)
venus جان خواهش ميكنم
blog1 جان براي اينكه بتونيد مستقيم در Photoshop فارسي تايپ كنيد بايد Adobe Photoshop ME رو تهيه كنيد اين راه اول - راه دوم اينكه از فارسي نويس مريم استفاده كنيد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
--------------------------------------------
فارسي نويس مريم:فارسي نويس مريم
يكي ديگر از برنامههايي كه امكان فارسي نويسي در فتوشاپ(و برنامههاي مشابه كه نميتوان در آنها فارسي نوشت) را ميدهد فارسي نويس مريم است.اين برنامه با استفاده از كد پيجي كه جداي از استاندارهاي فارسي است كار ميكند. اي برنامه داراي قلمهاي زيبا و متنوعي است كه قدرت مانور بيشتري به شما ميدهد. اين نرم افزار مشكلات برنامه IPT5 را در ويندوزxp ندارد و به راحتي ميتواندي در همه نسخههاي فتوشاپ فارسي بنويسيد.
چگونگي استفاده از فارسي نويس مريم:
ابتدا متن دلخواه خود را در محيط ويرايشي اين برنامه تايپ ميكنيد. سپس با انتخاب متون مورد نظر آنها را به Clipboard انتقال دهيد(با استفاده از Ctrl+C) و سپس در برنامهي مقصد از قسمت فونت، يكي از فونتهايي را كه اول آنها با;_F شروع ميشود، انتخاب كرده و با استفاده از كليدهاي Ctrl+V متنهاي تايپ شده در فارســــــي نويـــــس مريــــم را به آنجا انتقال ميدهيد.
منبع : IT
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط Venus
اصلا چرا ميخواي خود صفحه رو ظبط كني؟؟
فكر ميكنم اين راهاي كه الان بهت ميگم هم بهتر باشه و هم سريعتر به مطالبت ميتوني برسي
هر آموزش و هر مطلبي رو كه ميخواي براي هميشه داشته باشي اون رو كپي (مانند شكل پايين با كليك چپ موس از ابتداي متنو يا تصوير تا انتهاي اون مطلب ميكشي و رها ميكني و بعد روي اون جاهايي كه آبي رنگ شده كليك راست ميكني مثل شكل پايين و گزينه كپي رو ميزني ) و بعد در برنامه Word اون رو Paste ميكني و يا با همين پسوند DOC و يا با پسوند هاي ديگه متن و با تصويرت رو كه به برنامه Word آوردي رو هر جايي كه دلت خواست ذخيره ميكني
ميتوني برنامه هاي مثل Solid Converter PDF v2.2.158 كه من فكر ميكنم بهترينشون هست فايلهايي رو كه به برنامه Word اوردي رو به PDF تبديل كني تا هم قشنگ تر و هم كارامد تر داشته باشينش (خود اين برنامه آيكوني رو در برنامه Word ايجاد ميكنه و شما تنها با يك كليك ميتونيد فايلتون رو به PDF تبديل كنيد )
اينم عكسي كه من نوشته خودتون گرفتم::
موفق باشيد
يا حق
بچه ها كسي مي دونه اين عكاس ها چه جوري اينقدر خوب چهره رو روتوش مي كنند؟
اگر كسي بلده كامل توضيح بده!!!!!لطفا!!!11 :biggrin:
بنام خدا
-----------------
دوستان سوالي داشتم در اين مورد كه چگونه ميتوان در فتوشاپ يك مكعب رسم كرد بصورتي كه بر روي سه وجه قابل ديد آن خطهاي افقي و عمودي رسم كرد و مثلا هر يك از مربعها را به صورت جدولي 7 در 7 درآورد و همچنين در بيرون مكعب روبروي هر سطر عددي نوشت تا بتوان آنرا بصورت يك جدول مكعب شكل طراحي كرد.
==========
با تشكر
نقل قول:
نوشته شده توسط ALI-RE
سلام عزيز
شما يه سر به اين تاپيك بزنين .
قربانت : شاهين
سلام
من میخوام توی فوتوشاپ cs فارسی رو با فونت Andalus تایپ کنم ، اما این کار انجام نمیشه.
ویندوز هم xp هست.
mahdieh_khatibi
شما فقط با اين فونت مشكل دارين يا نه با همه ي فونت ها ؟
---
Incentive براي من نيوفتاد چي شد - اما اگر مي خواي يه مكعب سه بعدي تو فتوشاپ طراحي كني بايد از اين پلاگيني كه شاهين جان زحمت آپلودش رو كشيدن استفاده كني !
اگر هم چيز ديگه هست كه زير ديپلم صحبت كن ما هم بفهميم :happy: / اگر هم كه يه مثال تصويري داشته باشي كه ... :cool:
سلام
نه با بعضی از بقیه فونت های مریم خوب کار می کنه و با بعضی ها هم کاراکترهای عجیب غریب نشون میده.
جناب mehdi87 از توجهتون متشكرم.
سلام دوستان
من مي خواستم با برنامه يه عكس رو ميكس كنم و صورت يك نفر رو بر روي عكس زير بزارم
ولي اون طرف صورتش تپل هست و پيشوني كوچيكتر از فك هست يعني صورتش به صورت 8 هست ولي همين طور كه تو عكس مي بينيد پيشوني بزرگتر از فك هست و صورت به صورت 7 هست براي منطبق كردن صورت تپل بر روي عكس بالا مشكل دارم شما دوستان عزيز مي تونيد عكس بالا رو يه جوري كنيد كه پيشوني كوچيك تر از فك بشه و فكش تپل بشه؟؟؟مي خوام به صورت طبيعي باشه
ممنون
باي
من می خاستم ببینم چرا بعضی وقتا در فتوشاپ برس به یک نقته تبدیل میشه
و باید ری استارت کنی تا درست شه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوست مننقل قول:
نوشته شده توسط farid ejay
خب حتما براشت رو انداش 1 انتخاب كردي و يا قلمت ذو به جاي اينكه بر روي براش گذاشته باشي بر روي Pencil گذاشتی اونم شماره 1
شایدم اینقدر اندازه تصویرت بزرگ باشه که اون براش زیادی براش کوچیکه برای اینکه بتونی تغییراتی روش انجام بدی باید اول براش رو از پالت ابزارت انتخاب کنی بعد بر روی مثلث کوچیک در بالا در پایین منو ها (تصویر --- شماره 1) و بعد اندازه رو تعیین کنی (تصویر --- شماره 2 ) و در صورت لزوم شفافیت و نرمی براش (تصویر ---- شماره 3 ) و اگر از لیست براش ها خوشت نیاد هر براش دیگه ای رو که دوست داشتی انتخاب میکنی ( تصویر --- قسمت ابی رنگ )
و میتونی حتی تنظیمات دیگه ای هم روی براشت داشته باشی (از همون بالا زیر منو ها )
دوست من منو ببخش من جوری توضیح دادم که احتمال دادم یک فرد مبتدی در زمینه فتوشاپ هستین (مثل خودم )
امیدوارم که منو ببخشی :blush:
موفق باشید
یا حق
سلام
مهديه خطيبي -- من هم فارسي سازي دارم كه ميتونه تو سي اس با اندلس بنويسه هم فونتشو. خواستي خبرم كن برات با ايميل بفرستم : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
نوشته شده توسط arash_irani
ممنون از ارش جون
من خودم در زمینه فتو شاپ حرفهای کار میکنم
ولی هیچ یک از این این مشکلات نیست
دکمه Caps Lock کیبوردتو خاموش کن ببین مشکلت حل میشه! ;)نقل قول:
نقل قول:
نوشته شده توسط taha_digitalnet
ارش جون بازم نمی شه
البته این اتفاق بعضی وقتا می افته :rolleye:
سلام من نمي توانم عكس را رنگي كنم كمكم كن
سلام دوست مننقل قول:
والله نميدونم اين مشكل اولين باري كه دارم ميشنوم شايد به خاطر پرشدن فضاي رمتون باشه امتحان كرديد تا حالا
سلام دوست مننقل قول:
نوشته شده توسط 666
ميشه يه خورده دقيق تر توضيح بدي
اگه منظورتون اينه كه عكس سياه و سفيد رو ميخواهيد به رنگي تبديل كنيد كه شاهين جان براي اين منظور يه تاپيك اختصاصي زدن و آموزشش رو هم گذاشتند
ولي اگر چيز ديگه اي هستش اگه ميشه واضح تر بگين
موفق باشيد
يا حق
با سلام
اگر ممکن است من را راهنمایی کنید که این جور عکسها که لینکش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] است چگونه ساخته می شوند
آقا یه سعال بی ربط . اگه گفتین اینجا کجاست این عکس رو خودم گرفتم
WolF دوست من اينجا تاپيك رفع اشكال فتوشاپ نه جاي دادن سوال هاي بي ربط ! لطفا بيشتر دقت كنيد با تشكر .
سلامنقل قول:
با سلام
اگر ممکن است من را راهنمایی کنید که این جور عکسها که لینکش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] است چگونه ساخته می شوند
يوسف جان لينك عكس خرابه!!
ببخشید
خوب من چند تا لینک میگذارم و اگر ممکن است نحوه ی ساختشان را توضیح دهید
سلام دوست مننقل قول:
نوشته شده توسط yusef
من يكيش رو كه ديدم ديدم با تصاوير سبزيجات و ميوه ها يه دوچرخه درست كرده بودند به نظر من كلا اين تصاوير تصاويري هستند كه با خلاقيت فردي بوجود مياند يعني شما مثلا تمام تصاويري رو كه ميخواي ازش تو عكست استفاده كني رو جمع ميكني و بعد از اونها در ساختن شي مورد نظرت ازش استفاده ميكني و بسته به اينكه هر شيي و يا در اينجا هر ميوه و يا سبزي به كدوم قسمت تصويري كه ميخواي درست كني بيشتر مياد و اون رو در اون جا قرار ميدي
و البته بايد تصوير هز كدوم رو ببري و از تصوير كلي جدا كني و در فتوشاپ مثلا براي هر كدوم يه لايه جديد بسازي و اون ها رو براساس چيدن و نحوه قرار گرفتنش در شي لايه بندي كني
اميدوارم كه تونسته باشم منظورم رو جوري رسونده باشم كه متوجه شده باشي دوست من
موفق باشيد
يا حق
با سلام و تشکر اگر ممکن است نحوه ی ساخته شدن کامل این نوع عکسها که لینکش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این است را توضیح دهید.
اصلا کلا همچین عکسهایی که یک نقش را بر جسم یا جانداری به طور طبیعی قرار می دهند چگونه است؟
با تشکر
سلام
تغيير رنگ رو ميتونيد بر اساس آموزشهايي كه حول رنگي كردن عكس هستند و با استفاده از تكنيكهاي اين كار انجام بديد. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در موردقارا دادن عكس بر روي جسم هم با سي اس ،به وسيله تغيير پرسپكتيو و با ابزارهار ترنسفر انجام ميپذيره.در سي اس 2 هم آموزش در اينجاست: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
دوستان برای مطرح ساختن هر مشکل تاپیک جداگانه ای باز کنید .
این تاپیک هم قفل میشه .
قربان شما : شاهین کینگ