من بالاخره دانلودش كردم. واقعا كارش درسته.
فقط اگه كاري كنيد كه وقتي كانكت شديم خودش اجرا بشه كه ديگه عالي مي شه.
Printable View
من بالاخره دانلودش كردم. واقعا كارش درسته.
فقط اگه كاري كنيد كه وقتي كانكت شديم خودش اجرا بشه كه ديگه عالي مي شه.
دوستان من يه سوال داشتم در مورد نرم افزار اينترنت تايمر 3گفتم حالا كه بحث هزينه ي اينترنته مطرح كنم
به عكس زير نگاه كنيد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قسمت هزينه ي كل و زمان كل...مي بينيد كه من حدود 31 ساعت توي اينترنت بودم هزينه كل3265,32دراومده
حالا من نمي دونم چه جوري اين رقم بدست اومده...اصلا نمي دونم چقدره سه هزار تومان كه نمي شه سي هزار تومان هم كه زياده
ضمنا قسمت تعرفه هاي تلفن هم دست نزدم يعني صبحا 6 عصرا 5و شب ها هم 4,5تومان
ممنون
خوب اين قابليت كه همين الان توش هستنقل قول:
نوشته شده توسط hamedmotewali
شما كافيه بري به بخش setting و اونجا همه چيز قابل تنظيمه
Load With Windows
Hide When Run
Hide When Connected
رو تيك بزن و هر وقت خواستي كه تايمها رو ببيني كافيه كه Ctrl+F6 رو بزني
راستي از اين لينك پاييني دانلود كن
:blink:
soda عزیز سلام مجدد
تایمر شما رو دانلود و امتحان کردم نمیخوام دلتو بشکنم ولی مثل dial dpy نبود.
درضمن مشکل تایمر من هم حل شد....نظر خودم رو هم در باره تایمرتون دادم.
خوب اين لينكي كه الان ميدم لينك نسخه 1.2 Final هست
و از نظر ظاهر حسابي تغيير كرده . حتما يه نگاهي بندازين
در ضمن من DialSpy رو دانلود كردم و ديدم كجاش برتر از اينه
جستجوهاي اين تايمر رو ديدي ؟
يا بخش Save و Load كه اصلا نداره
حالا شما اينو دانلود كن از نظر ظاهري هم خيلي دلچسب شده
شما حتما با بخشهاي مختلفش كار نكردي كه اين نظر رو دادي
راستي اين نسخه ديگه تو سايت اصلي P30world هم ميخواد معرفي بشه
سلام Sodaجاننقل قول:
نوشته شده توسط soda
ولي فكر كنم منظورم رو متوجه نشدي. منظور من اينه كه وقتي كانكت شديم برنامه خودش اجرا بشه. ولي اين تنظيمات برنامه رو با ويندوز لود ميكنه. من مي گم وقتي كه برنامه در حال اجرا نيست وقتي كانكت شديم خودش اجرا بشه.
من آخرين لينكي رو كه دادين دانلود كردم ولي نوشته هاشو نشون نمي ده.
اينم عكساش:
hamedmotewaliجان براي منم اين مشكل پيش اومد كامپيوتر رو كه ريستارت كردم درست شد.نقل قول:
نوشته شده توسط hamedmotewali
سودا جان ممنون از برنامه
اول اين كه من هر وقت اين برنامه رو نصب كردم ERORداده.ولي برنامه اجرا ميشه...اينم بگم كه توي هر چهار تا نسخه اين ارور اومده
ضمنا من اين نسخه ي اخري رو دانلود كردم اما تغيير چشم گيري توي ظاهرش نديدم.
ممنون
موفق باشيد
خوب حامد جان چيزه ديگه نميخواي ؟
مگه ميشه يه پرنده ....
آخ ببخشيد از دستم در رفت
مگه ميشه وقتي برنامه اجرا نيست موقعي كه به ا ينترنت وصل شدي برنامه خودش اجرا بشه
تا اونجايي كه من ميدونم اين امكان نداره
فونتها هم كه با ريستارت حتما درست ميشه
----------------------------------------------------------------
s-s جان شما fading رو ديدي كه برنامه در موقع اجرا و بسته شدن و hide شدن اضافه شده؟
خداييش خيلي قشنگ نيست؟
تازه هر 1 ساعت كه به اينترنت وصل باشي با يه آهنگ دلنواز اعلام ميكنه
خوب در هر صورت ممنون از توجهتون
راستي اين نسخه ميخواد تو سايت خود پس سي ورد معرفي بشه
سلام سودا جان
من یه سوالی داشتم من میخوام در عین این که از بوتر استفاده میکنم از این برنامه هم استفاده کنم آیا امکان داره ؟
چون وقتی برا بوتر زبان را به انگلیسی تغییر میدیم تمامی فارسی سازی تایمر به هم میخوره (من اینو رو اکسین تایمر امتحان کردم )
امکان داره شما تو این نرم افزارتون این مشکل را بر طرف کنید؟
آره علي جان
نويسندش به خاطر اين جور مشكلات زبان فارسي از انگليسي روان و سليس برا برنامش استفاده كرده و اصلا مشكلي نيست
شما ميتوني ازش استفاده كني
در ضمن اگه خواستي دانلود كني از لينك آخريه دانلود كن چونكه نسخه نهايي و جديدشه
کد:http://host.picturewizard.com/2005-5/312124/ITSetup.exe
سلام سودا جان
اميدوارم كه هميشه و همه جا اينقدر برنامه نوستهاي ما بتونند گل بكارند من تا حالا چندين و چند برنامه برنامه براي اين كار داشتم و دارم ولي اين خيلي عالي بود چون گفته بودي نظراتتون رو بگيد منم چون نرم افزار هاي زيادي ديدم در اين زيمنه چند تا نظر ميدم اميدوارم به بزرگواري خوتون منو ببخشيد
اولين اينترنت تايمري كه من داشتم و بر ميگرده به چند سال پيش كه واقعا الان براي هيچ كدوم از برنامه هايي كه از دست دادم ناراحت نيستم الا اون كه چندين و چند بار اينترنت رو زير رو كردم و نتونستم پيداش كنم اون برنامه يكي از بهترين خاصيتهاش اين بود كه اولا موقع اتصال به اينتنت خود به خود شروع ميكرد به وقت گرفتن بدون اينكه بخواي اون رو اجرا كني و براي هر كانكشن جديد هم خود به خود يك پوشه ميساخت (البته چون من از واير لس در حال حاضر استفاده ميكنم و يك كانكشن هم بيشتر ندارم اين خاصيت رو در اين برنامه متوجه نشدم كه البته دوستان گفته بودند كه اين كار رو انجام ميده )
دوم اينكه اگر بشه به جاي محيط برنامه (همون پنجره ای که امکانات برنامه درش هست) یک پنجره شفاف که شفافیت اون هم قابل تنظیم باشه رو به جای اون قرار بدید به نظر من خیلی بهتره و تمام امکانات برنامه رو در راست کلیک که بر روی برنامه انجام میشه بزارید و با این کار میتونید امکانات این برنامه رو افزایش بدید مثلا میتونید بعد ها که خواستید امکانات بیشتری رو به این برنامه بیافزایید با راست کلیک کردن بر روی آیکون برنامه در کنار ساعت ویندوز (مثلا) دستتون باز تر باشه و برای هر گزینه راست کلیک یک پنجره داشته باشید
اگر شما تا بحال از برنامه Myproxy v7.10 اونم استفاده کرده باشید میبیند که شاید صد تا هم بیشتر امکانات به این برنامه کوچیک ولی کارآمد دادند که واقعا چندین کار رو در یک برنامه انجام میده از سرعت بخشیدن به سرعت اینترنت ما و از محاسبه زمانی و همینطور حجمی دانلود و یا اپلود ما در اینترنت
البته من از این نرم افزار شما هم خیلی خوشم اومد چون دیدم کار کردن باهاش هم خیلی راحته و هرکسی یه خورده باهاش ور بره میتونه از تمام امکاناتش استفاده کنه
سوم اینکه اگه یک سرعت سنج اینترنت و همینطور یک تایمر حجمی به صورت نمدار یا کنتوری به این نرم افزار اضافه بشه که دیگه از محشر هم یه چیز اون طرف تار میره
و در آخر من یک لینک میزارم برای شما سودا جان حتما این رو دریافت کن ببین چطوریه این نرم افزار در این زمینه خیلی مشهوره به طوری که من در یکی از صفحات اسپانسورهاش دیدم که این نرم افزار تقزیبا به اکثر زبانهای دنیا برگردانده شده و قابل استفاده هست و برای هر امکاناتی که داره دست آدم بازه تا تنظیمات دلخواهش رو انجام بده اسمش هم هست Internet Connection Counter 6.0 نمیدونم شایدم ازش استفاده کرده باشی خب دانلود کن و یه خورده باهاش ور برو جالب اینجاست که این نرم افزار حجمی هم نداره حدود 500 کیلو بایت و خودش هم برای تمام کانکشن ها یه حساب جدا گانه باز میکنه و...........
واینم راست کلیک بر روی گزینه برنامه
ور در آخر هم از همه به خاطر گزافه گویی هام معذرت میخوام انشاالله که منو بخشیده باشید
انشالله روزی برسه که دیگه ما زا هیچ نرم افزار خارجی استفاده نکنیم
یا حق
خيلي ممنون آرش جان
حتما از نظرات شما استفاده ميشه
ممنون ازت
اليته اون برنامه اجرا بود و موقع اينترنت شروع به تايم گرفتن ميكرد نميشه كه اجرا نباشه و خود بخود اجرا بشه
خواهش ميكنم سودا جان من خودم يكي از طرف داراي پز و پا قرص نرم افزار داخلي هستم
سودا جان منظور من از اين برنامه نبود البته شما درست ميگيد بايد برنامه در حال اجرا باشه ولي اون برنامه اي كه من گفتم اون مربوط به چند سال پيش بود(حدود 2 سال پيس) كه من الان اسمش رو هم يادم نيست اون در حال اجرا بود ولي مخفي كاملا مخفي بود و به محض وصل شدن به اينترنت خود به خود فعال ميشد و يه پنجره كوچولو شفاف در مونيتور ظاهر ميشد
انشاالله كه برنامتون جوري بشه كه روي هر چي برنامه خارجي رو كم كنه ;)
موفق باشيد
يا حق
من بعضي از وقتا تو تهران به isp هاي كرمانشاه (0831) و تو كرمانشاه به isp هاي تهران(021) وصل مي شم اگه خودش كد ها رو بفهمه و قيمت رو بر حسب اون كد محاسبه كنه عاليه
راستي اصلا من نفهميدم اين كجا قيمت رو مي نويسه و تنظيمات قيمت رو بايد از كجا حساب كنم و الان كه يه اكانت مجاني دارم به اون بگم كه فقط تلفن رو حساب كنه يا تو كرمانشاه كه اينترنت من مولتي كارت هست اون رو چه تور تنظيم كنم؟
يكي كمك كنه بگه چه طوري از محاسبه قيمت استفاده كنم
نرم افزار سودا قابليت محاسبه هزينه رو نداره :sad: :sad: :sad:
سودا خودش گفت اين قابليت تو ورژن جديد هست
اره انگار اين قابليت رو نداره ولي اگه اين قابليت رو اضافه كنه عاليه
هومن جان و ديگر بچه ها سلام
من عذر ميخوام
چون سرم خيلي شلوغ شده و اصلا فرصت ندارم
و تو نسخه بعدي كه نويسندش ميده مطمئن باشيد محاسبه قيمت با كاركرد كاملا درست بهش اضافه ميشه
تا بعد
من با achronet موافقم
خودم حدود یه سال شایدم بیشتر با این برنامه کار کردم و به این موضوع رسیدم که خیلی دقیق کار میکنه
البته من کل 7 صفحه رو نخوندم که ببینم معرفی شده یا نه
soheilجان هدف از اين تاپيك انتخاب يا معرفي بهترين تايمر نيست توي اين تاپيك Sodaجان نرم افزاري معرفي كردننقل قول:
نوشته شده توسط soheil
كه ميشه گفت كامل ترين تايمري هستش كه وجود داره البته اگه قابليت محاسبه ي هزينه هم بهش اضافه بشه ديگه فوق العاده هست...
ممنون از اينكه اين نرم افزار رو معرفي كردي
;) ;) ;) ;) (achronet)
اين نرمافزار ها اسم هم دارنا
چرا با اسم کسي که اونو ميزاره ميشناسين
ببين سودا جان من يه سوال داشتم
تو مطمني كه اين تايمر دقيق كار ميكنه؟
آخه من يه كارت 10 ساعته خريدم و از اول تا آخر استفاده از اين كارت تايمر شما فعال بود. ولي وقتي كارت تمام شد يك ساعت و 25 دقيقه كم نشون داد.
حالا اگه مطمني كه درست كار ميكنه من Isp رو تغيير بدم.
ممنون
حامد جان سلام
تايمر كه درست كار ميكنه حالا اگه نگيم دقيق دقيق هست لااقل دقيق هست (چي گفتم )
البته در اين ده ساعت مشكلي برا كامپيوترت پيش نيومده ؟
ممكنه اگه كامپيوترت ناگهان ريستارت بشه در حين كار با اينترنت مثل رفتن برق و ... احتمالش هست كه تايمر بعضي ساعاتو اشتباه كنه ولي در حالت عادي نه اين امكان نيست
يعني اگه اتفاقي نيفتاده باشه بايد به isp مشكوك باشي
سلام سودا جاننقل قول:
نوشته شده توسط soda
مشكلي برا كامپيوتر پيش نيومده. پس من ISP رو بايد عوض كنم :puke: :blush: .
ممنون از اينكه جواب دادي
سودا جان با اينم کار کردي؟
Advanced Dialer
نه متاسفانه كار نكردم چطور مگه قابليت خاصي داره؟
اگه داره بگو به برنامه نويس تايمر خودمون بگم تا تو نسخه بعدي به تايمرش اضافه كنه
soda جان اين نرم افزار رو خود سايت معرفي كرده
يه سر بزن قابليت هاشو نوشته
ولي به نظر من اگه هزينه رو حساب كنه ديگه هيچي كم نداره ;) ;) ;)
سلام دوستان
Advanced Dialer شايد تکراري باشه اما از ايتاي که دوستان گفتن کارييش بيشتره
شما ميتونين يوزر چندين ديال اب رو بهش بدين و اون ميران کارکرد هر کدام رو به شما ميده
براي هر يوزر ميتونين چندين شماره بدين اون خودش اتوماتيک رديال ميکنه
چندين يوزر رو با هم قبول ميکنه
تاريخ وگزارش کارکرد روزانه وماهانه هم داره تايمرش هم خيلي دقيق
اگه لينکشو ميخواين بگين با کرک بزارم
sodaجان. لطفا منو توی پیدا کردن لینک آخرین ورژن این برنامه کمک کن.
(سایر دوستان هم اگه میدونند بگن.)
اخرین نسخه ش توی خود سایت معرفی شد.
;) ;) ;)کد:http://www.p30world.com/archives/003427.php
مرسی از راهنمایی شما.
سلام دوستان
من آخر رو کدوم لینک دانلود کنم هر کی اومده یه لینک داده می گه از این دانلود کن از اون دانلود نکن تکلیف چیه؟لینک اصلی اصلی کدومه؟
ممنون
بای
لینک اصلی اینجاست
توي خود سايت دانلود كنيد بهتره
چون اون جا نوشته كه تمامي باگهاي اين نسخه رو فيكس كردن
البته راست دروغش با خودشون..
ممنون عزیزان
دانلود کردم
بای
سلام به همه ي دوستان عزيز
اول بايد از همه ي اشكالات احتمالي نسخه 1.2.0 معذرت خواهي كنم
چون واقعا كمبود وقت داشتم و فرصت نشد همه ي اشكالات برطرف بشه
نسخه ي جديد MB_Timer آماده هست
البته فعلا نسخه ي بتا هست كه بعد از رفع اشكالات احتمالي كه اين بار نبايد زياد باشه
و تاثير دادن نظر دوستان نسخه ي نهايي هم آماده مي شه
نكته : در صورت ديدن هر گونه اشكال در برنامه به من اطلاع بديد
لينك دانلود :
------------------------------------------------------------
قابليت هاي ورژن 1.5.0 Beta :
محاسبه ي هزينه ي تلفن
به روز رساني تعرفه ي قيمتهاي تلفن و قابل ويرايش توسط كاربر
تعيين ميانبر براي ظاهر شدن برنامه توسط خود كاربر (البته در محدوده ي تعيين شده)
فارسي شدن كامل برنامه (به درخواست دوستان)
مطلع كردن كاربر هنگام اتصال و قطع اتصال
بقيه قابليت هاي جديد جزئي هستن ........
دمت گرم عزيز.بالاخره انتظارها به پايان رسيد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]