به جای اینکه استوپ بزنی برنامه رو کلوز کننقل قول:
به جای اینکه استوپ بزنی برنامه رو کلوز کننقل قول:
مرسی. همون استوپو زدم هیچیش نشد.نقل قول:
USB Flash نصب نبود به همین دلیل اینقد طول کشید
وقتی نصبش کردم 37 ثانیه طول کشید.:31::31:
تعجب میکنییییییییم:18::18::18::18:نقل قول:
برا چی تعجب میکنی؟نقل قول:
تو اون راهنما که صفحه اول بود نوشته بود که درایور USB Flash تو برنامه هست از اون جا میتونید نصب کنید منم همونو نصب کردم که طول کشید. بعد اونی که تو سی دی خود گوشی هست نصب کردم حل شد.
فایل زیپ رو برای منو به مسیر tpa/preset/system/menu بساز و فایلهای منو انتخابیتو تو فولدر منو بذار،بعدشم فلش کن!
میشه توضیح بدی این یعنی چی ؟ مرسی
یعنی اینکه مثلا میری تو درایو d بعد یه new folder میسازی اسمشو میزاری tpa بعد توی tpa یه new folder باز میکنی اسمشو میزاری preset ادامه کار هم به همین ترتیب.
بعد رو پوشه tpa راست کلیک میکنی اگه winrar داری add to archive رو میزنی به اون گوشه zip رو انتخاب میکنی ok میکنی.
بعد از اینکه رفتی تو se tools و مدل گوشی رو انتخاب کردی این فایلی که زیپ کردی تو misc files قرار میدی. بعد دکمه فلش اون بقل رو میزنی....
کاملاً درسته ولی اگه winrar نداشتی روی پوشه اولی(tpa)کلیک راست کن send to و بعدcompressed(zipped)folder رو انتخاب کننقل قول:
یعنی اینکه مثلا میری تو درایو d بعد یه new folder میسازی اسمشو میزاری tpa بعد توی tpa یه new folder باز میکنی اسمشو میزاری preset ادامه کار هم به همین ترتیب.
بعد رو پوشه tpa راست کلیک میکنی اگه winrar داری add to archive رو میزنی به اون گوشه zip رو انتخاب میکنی ok میکنی.
بعد از اینکه رفتی تو se tools و مدل گوشی رو انتخاب کردی این فایلی که زیپ کردی تو misc files قرار میدی. بعد دکمه فلش اون بقل رو میزنی....
منظورش از اينكه تمام پچ ها در فال *.vkp بريزيم چيه؟
يه مقدار توضيح بديد . لطفا
موفق باشيد
دوستان من خواهرم یه W810 با سریال Change داره که جدیدا خیلی کند کار میکنه! ( حتی خیلی طول میکشه کابل USB رو بشناسه! چندین بار هم Reset شده)
می خواستم بدونم با Setool میتونم اون رو فلاش کنم؟
اگه فلاش کنم اوضاعش بهتر میشه؟
سلام میبخشید توی این آموزش چیز های کلی گفته شد بود میشه یه کمی مفصل تر توضیح بدید
مثلا اگر میشه برای نمونه روش تغییر منو را با این برنامه نشون بدید
آقایون این منویی که آق بهراد تو صفحه قبل گذاشت مال k790 هست. چون به جای video call camera تو منوی اصلی radio اومده. منم بعضی موقعها ازش استفاده میکردم(به عنوان آینه:31:) حالا نمیشه کاریش کرد که همون video call camera بیاد.؟
2- چطوری منوی اصلیشو برگردونم؟
برو لینک زیر در این لینک تمام Original های K800 هست.نقل قول:
مثل دوربین- آکوستیک-منو-فونت-اسپلش و ....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم به همین مشکل برخوردم ولی اهمییت ندادم حالا یه ترفند بهت یاد میدمنقل قول:
اول این کد رو بزن
<*>>*>*
بعد بیا رو service test بعد video call camera رو بزن ببین چی میبینی یه صورت خوشگل!!!:31:
به نظر من به موضوع تایپیک K800 رو هم اضافه کنید!
مگه سونی اریکسون گوشی دیگه نداره؟؟
گیر دادید به K800??
خوب اخه w810 و... قبلا هک شده و بحثاشونو کردن تازه یه تاپیکم دارم.ولی ما تازه موفق به هک k800 شدیم.
آقا دمت گرم. تا حالا لینک به این باحالی ندیده بودم:18:نقل قول:
حالا یه مشکل در مورد منو. ایکون PLAY NOW گوشی من بعد از آپدیت تغییر کرد(یه برگه شده که جفتش آرم سونی اریکسونه) اسمشم شده sony ericsson. حالا هر منویی که میزارم همه آیکونا تغییر میکنن جز این. چیکارش کنم؟
ولش کن بابا من هر روز دارم منو عوض میکنم.
چیو ول کنم؟
تا حالا هر منویی که گذاشتم همین مشکلو داشته
آقایون داشتم منو عوض میکردم به جای کابل usb حواسم نبود کابل شارژرو وصل کردم الان دیگه روشن نمیشه فکر کنم باید فلش بشه. میتونم با همین setool فلشش کنم یا باید ببرمش پیش فلش کار؟ خواهشن سریع کمکم کنید.
یکی پیدا نمیشه به من بینوا کمک کنه؟نقل قول:
عجب کار باحالی کردیا!نقل قول:
تو مرحله اول اگه کابلو اشتباه زده باشی هیچ عیبی نداره.کافیه یک بار باطریو در بیاری و جابزنی و روشنش کنی.
اگه تو مراحل بعدی باشه و گوشیت هم بعدش روشن نشه، باید گوشیتو فلش کنی.
با همین برنامه میتونی گوشیتو فلش کامل کنی.مشکلی که هست اینه که فایلهای فلش کا800 چون تازه هک شده کم پیدا میشه.سایت تاپ سونی تمام فریمورهاشو داره ولی دسترسیش پولیه و دردسر داره.
ولی اگه کمی بگردی پیدا میکنی.شما باید مشخصات کامل گوشیتو داشته باشی و فایل مطابق با اونو پیدا کنی.
اگر هم نداریش تو فایلهای لوگ برنامه SEtool میتونی پیداش کنی.
این یک نمونه برای کا800:
کد:http://www.4shared.com/file/22812133/4c9c9f39/K800_R1KG001_MAIN_GENERIC_WI_RED52.html
بچه های فاروم SE-NSE یک اکانت 4shared درست کردند که برای هک گوشیهای db2020 مثل کا800 حکم طلا رو داره.البته گویا یکی از دوستان هم بهش اشاره داشتن ولی لازم دیدم توضیح بیشتری بدم. توش میتونید موارد زیر رو پیدا کنید:
1- تمام برنامه های هک گوشی se
2-تعداد زیادی فریمور برای کا790 و کا 800 و کا810
3-برنامه های مرجع و مفید جاوا 320*240
4-آخرین منوها و آکوستیکهای طراحی شده و درایور دوربین(بروید به مسیر modding\)
5- درایورهای اورجینال (فکر کنم آکوستیک و دوربینش مربوط به کا 790 باشد)
کد:http://cybershot.4shared.com
فایل menu.ml است که این موارد رو تعیین میکنه.این فایل قابل تنظیمه و شما حتی میتونی کاری کنی با زدن یک آیکون یک برنامه جاوا اجرا بشه.نقل قول:
توضیح بیشتر اینکه شما فایل menu.ml منوی اورجبنال کا800 رو با اونی که ریختی مقایسه کن و اگه اورجینالو دوست داری با توجه به مال اورجینال،بخشی که اون آیکون تعریف شده رو تو مال خودت تغییر بده.
آقا hadi_mpo ممنون حالا این فرمورو که گرفتم چطوری بریزم تو گوشی آخه وقتی usb میزنم هیچ اتفاقی نمیفته
گفتم که اول مشخصات گوشیو بگو ببینیم چه فریموری میخواد،نقل قول:
بعد اگه گیرش آوردی،تو بخش files ادش میکنی و
مدل گوشیتم انتخاب میکنی و آخر هم گزینه فلش رو میزنی.
welcome to setool2 lite edition v 1.07
supported DB2010/DB2012 CID49/50/51, DB2020 CID49/51/52
Loaded 51 flash descriptors
ChipID:9900,EMP protocol:0301
PHONE IS RED RETAIL PRODUCT
FLASH CID detected:52
Speed:921600
OTP LOCKED:1 CID:49 PAF:1 IMEI:************* CERT:RED
FLASH CID:52 COLOR:RED
LDR:061201 1314 HANCXC1329129_DB2020_FLASHLOADER_R2A005
Flash ID check:897E
Flash props sent ok
در مورد menu.ml هم یکم توضیح اگه بدی ممنون میشم یعنی باید چیکارش کنم؟
سلام.
میخواستم k800 رو flash کنم. . تو گوشیم تو قسمت software info که میرم R1JG001 هست.حالا من باید firmware مخصوص R1JG001 رو که cid 52 هست پیدا کنم؟؟از کجا میتونم؟ لطفا راهنمایی کنید.
ممنون.
شما تو برنامه، گزینه Identify رو بزن و لوگ اونو بفرست تا همه چی مشخص بشه.نقل قول:
بابا یه کم توجه کنید لطفا
توی این آموزش چیز های کلی گفته شد بود میشه یه کمی مفصل تر توضیح بدید
مثلا اگر میشه برای نمونه روش تغییر منو را با این برنامه نشون بدید
دوستان ممنون ميشم جواب سوال من و بدبدنقل قول:
آقا برنامه که خیلی عالیه
همه بروبچ هم که توپه توپ
دارم میگردم منو و ...... از اینا واسه ک800 جور کنم
گیر آوردم میذارم
آقا بهراد نمیدونم این لینکرو که گذاشتن دیدی یا نه ولی اگ نرفتی یه سر برو پر منو و از این جور چیزاس.
اینقد منو عوض کردم که گوشیم دیگه روشن نمیشه:31:کد:http://cybershot.4shared.com
دیدم داداش
اتفاقآ دیروز اشتباه درایور دوربین دبلیو 810 رو ریختم رو ک800 بعد از همین لینک رفتم درایور اصلی دوربین ک800 رو گرفتم !!!!!!
+
بچه ها امروز یه پچ ریختم روی دبلیو 810 ام
حالا گوشی روشن میشه و صفحه همینجور سفید میمونه (البته دکمه ها و ... کار میکنه)
حالا میخام ببینم میشه پچ رو پاک کرد ؟؟؟؟؟؟؟
اگه نمیشه میشه بوسیله ی همین نرم افزار گوشی های سریال چنج رو فلش فریمور کرد ؟؟؟؟؟
گوشیم چنج هست
لطفآ سریع جواب بدید
با این برنامه میشه w810i رو هم هک کرد یا درایور صدا روش ریخت.
آموزش صفحه ی اول گنگ جالب نیست.
نگفته که چجوری یک پوشه رو به گوشی انتقال بدیم مثل پوشه ی آکوستیک یا کمرا یا ..... .
یا چجوری یک پوشه رو پاک کنیم.
فقط گفته که چطوری یک فایل رو روی گوشی آپ کرد نه یه پوشه.
اگه میشه بازم توضیح بدین.
آرهنقل قول:
با این برنامه میشه w810i رو هم هک کرد یا درایور صدا روش ریخت.
آموزش صفحه ی اول گنگ جالب نیست.
نگفته که چجوری یک پوشه رو به گوشی انتقال بدیم مثل پوشه ی آکوستیک یا کمرا یا ..... .
یا چجوری یک پوشه رو پاک کنیم.
فقط گفته که چطوری یک فایل رو روی گوشی آپ کرد نه یه پوشه.
اگه میشه بازم توضیح بدین
PDF رو دان کن عالی توضیح داده
+
بچه ها مشکلم حل شدنقل قول:
بچه ها امروز یه پچ ریختم روی دبلیو 810 ام
حالا گوشی روشن میشه و صفحه همینجور سفید میمونه (البته دکمه ها و ... کار میکنه)
حالا میخام ببینم میشه پچ رو پاک کرد ؟؟؟؟؟؟؟
اگه نمیشه میشه بوسیله ی همین نرم افزار گوشی های سریال چنج رو فلش فریمور کرد ؟؟؟؟؟
گوشیم چنج هست
لطفآ سریع جواب بدید
چی کارش کردی؟
جهت اطلاع دوستان هر وقت خواستید یک پچ رو پاک کنید، دوباره همون پچ رو بریزید و فقط هنگامیکه میپرسه Apply new patch? بجای no گزینه yes رو بزنید. پچ کاملا پاک میشه.یعنی:نقل قول:
NO پچ رو میریزه رو گوشی
YES پچ رو پاک میکنه از گوشی
پوشه مورد نظر رو با مسیری که باید داشته باشه مثلا ifs\settings\acoustic خودت میسازی،فایلهاتو میریزی توش و پوشه ifs رو زیپ میکنی و در misc files قرار میدی و flash رو میزنی.نقل قول:
اگه میشه بازم توضیح بدین.
نمونه آمادشو برای کا800 اینجا گذاشتم:شما تو برنامه مدل گوشیتو که انتخاب کردی اینو همینجوری زیپ شده در misc files قرار میدی و flash رو میزنی.کد:http://www.4shared.com/file/23011654/d97c9dae/Acoustic4K800.html
یک دقیقه بعد کار تمومه. آکوستیکت ریخته شده.(این مال کا 800 ه اشتباه نریزید)
برای منو هم باید مسیر tpa\preset\system\menu ساخته و همین کارا روش انجام بشه.یک منوی زیبا (ویندوز ویستا) براتون آپلود میکنم که رو گوشی 750,w800,w810,w700 جواب میده:
تو برنامه مدل گوشیتو که انتخاب کردید اینو همینجوری زیپ شده در misc files قرار میدین و flash رو میزنین.کد:http://www.4shared.com/file/23374604/9a011ed7/menu_vista_tpa.html
یک دقیقه بعد منو ویستا و آیکونهای زیباش ریخته شده.
مشکلتو با یکی در میون گذاشتم گفت گوشی هیچیش نمیشه فقط باید با همین برنامه یک کار انجام بدی تا مرحله ناقص قبلی کامل بشه و گوشی به حالت عادی برگرده.نقل قول:
یعنی شما مثلا یکبار دیگه هر منویی بریزی گوشیت باید درست بشه.
دست درد نکنه. من بعدش خواستم منو بریزم گفتم شاید درست بشه ولی وقتی تمام مراحلو انجام میدادمو کابلو میزدم قسمت چپ برنامه هیچ چی به نوشته هاش اضافه نمیشد که نشون بده داره منو ریخته میشه تو گوشی.نقل قول:
امیدورام منظورمو گرفته باشی.