من بیشتر Rap
Printable View
من بیشتر Rap
به ترتیب : pop وrap و trance
من از رپ متنفرم مخصوصن امينم
فقط خواننده هاي قديمي مثل : ابي , سياوش قميشي , داريوش , حبيب و هايده
نقل قول:
نوشته شده توسط zzz
اینجا رو باش (سوال شده شما چه سبکی گوش میدین ؟)
اونوقت این آقا میآد میگه من از رپ متنفرم و و و
آقای متنفر کاش موضوع تاپیک رو هم بخونی بعد مطلب بدی , یا اصلا مطلب ندی :blush:
با سلام
من خودم كلاسيك وپاپ كار ميكنم
اما همه سبكي رو گوش ميدم
چون به نظر من هر سبكي حرفهاي مربوط به خودش واسه گفتن داره
ولي هيچ موسيقي به اندازه موسيقي دقيق واسم دلچسب نيست
منم خارجی دیگه گوش نمی دم برگشتم به گذشته و خوانندگانی چون داریوش ،فریدون فروغی،فرهاد
قبلنا متال گوش می دادیم
leuven جان ناراحت نشو اين كاربر به خاطر همي طرزپست دادن 2 بار BAN شده!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تازه يه چيز جالب تر اين تاپيك توسط همين شخصي كه BAN شده راه افتاد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام!!!!!!!!!
من پاپ گوش ميدم ولي تو سبك ها نبود
من hip pop و rock گوش ميدم ولي به rock بيشتر علاقه دارم.
منم حرف حامد جان رو 100% تائید می کنم
نمی خواهم حرفتون رو به هم بزنم ولی من یک Rapper هستم و با آهنگ های EMINEM , 50 Cent , Dr-Dre , G-Unit حال میکنم اصلا از متالو راکو ............ خوشم نمی یاد
من هر آهنگي كه قشنگ باشه گوش مي دم ولي بيشتر از همه rock
يه چيز جالب توي اين تاپيك وجود داره اينكه كساني كه به Metal راي دادن به شدت از Rap بدشون مياد (مثل خودم) و برعكس كساني كه Rap دوست دارن از Metal بدشون مياد!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واقعا جالبه!!!!
شرط ميبندم از 13 راي كه Metal داره 10 تاش بيخوده چون هركي از باباش قهر ميكنه ميشه متال باز اونم با لينكين پارك امثال اون...
بهتره بحث همينجا تموم بشه خواهش ميكنم از دوستان خوبم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره حامد جان قربان دهنت ولی من واقعا با متال حال نمی کنم تازه یک سر از این طرفدارای متال فقط به خاطر اسم با کلاسی که داره طرفدارشن
Metal کجاش با کلاسه Rap با کلاس منم مثل تو هم متال که گوش میدم دست به آبم میگیره!!!!!!:):);)
آقاي ساسان لطفا با ادب باش!!
شما بهتره همون رپ گوش كني و اظهار نظر بيخودي نكني!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درضمن من از درد خودم گفتم نه اينكه باعث سو استفاده شما بشه.
برين همون emenem گوش كنيد !1
salam man ba inke rock ro doost daram vali az pop ham nemitoonam begzaram vaghti didam gozineye pop nist kheili ta'ajob kardam age mishe in gozine ro ham bezarin
متااااااااااااااااااااااا ااال
اونایی که طرفدار متال هستند ، اگه تونستن فرق راک و متال رو بگن من قول میدم تا آخر عمرم عذاب گوش کردن آهنگ متال رو به جون بخرم .
منم فکر میکنم خیلی ها فرقشو نمیدونن و راک گوش میکنن در حالی که فکر میکنن که متاله و به متال رای دادن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام عزيز..آقا اينها از آهنگهاي حنجره طلايي دنيا.....Celine Dion هست و سبكشون هم Pop هست كه متاسفانه توي نظر سنجي نيست. ;) .نقل قول:
نوشته شده توسط محمد حسن بیگی
اينم بگم كه Celine Dion تا حالا 6 بار جايزه حنجره طلايي دنيا رو گرفته.منم واقعا‘‘ ديونه شعرها و صداشم.
تمان آلبومهاشو با متن شعر و تشكيلاتشون دارم. ;)
خود من ,هم Techno,Pop ,گوش ميدم. ;) :)
يا حق.
چرا ترنس رو نزاشتی
فقط رپ اونم بيشتر از فارسي هاش
آقایون ، خانوما . هر کی طرفدار موسیقی الکترونیکه ( از جمله ترنس و ...) به همون تکنو رای بده.
خیلی ها نمیدونن FOLK چیه . Folk همون موسیقی سنتی خودمونه .
عجیبه که OPERA سه تا رای کسب کرده ولی موسیقی سنتی صفر !!!
این جدول سبک ها کلا مشکل داره ، مثلا Hip Hop و R&B دو تا از شاخه های اصلی RAP هستند . زیره Rap رو نگاه کنید ... نوشته Hip Hop. !!!
میشه یکی سبک Dance رو واسه من توضیح بده .!!!
اين حرف شما رو طرفداراي متال حدود 10 ساله (شايد هم بيشتر) كه دارن داد ميزنن ولي كو گوشه شنوا. من خودم كسي ميشناسم كه ميگفت متال گوش ميدم در حالي كه در اوج ظرفيت به green day گوش ميكرد. جالبه وقتي براش يه آهنگ از children of bodom رو گذاشتم گفت اين وحشي ها كين ديگه؟ :ohno: :blink: . اين دست آدما زيادننقل قول:
نوشته شده توسط ebinem173
كاملا درسته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط locked account
كلاسيك!!!!!
سبك منحصر به فرد ياني
ياني سبك منحصر به فردي نداره. كارهاش معمولا يا در سبك Country و يا در سبك New Age هست.نقل قول:
نوشته شده توسط Samad_GH
من خودم هم هم متال گوش ميدم هم راك هم بلوز و هم تكنو. به همشون هم به يك اندازه علاقه دارم پس نمي تونم نظر بدم.
Think of gener that blow your mind!
my impression is Metal
رپ و هيپ هاپ
رپ و هيپ هاپ
مثل پست بالا
فعلآ
bastegi be heso hal dare
vali ba aroom va ghamnak bishtar hal mikonam
منم با غمگین خیلی حال میکنم. اگه آهنگای غمگین میخوای اینجا یه سر بزن.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من آهنگاي رپ و هيپ هاپ و راك و متال
من همه جوره گوش ميدم
رپ فارسي خيلي دوست دارم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم رپ دوست دارم ولي بيشتر كلاسيك گوش ميدم اوپرا هم دوست دارم و پاپ اونم خيلي كم .