منم موافقم
اونی که 150 تا پست داره با اونی که 2000 تا پست داره مقامش برابره
جفتشون سینیوریتتاااا نترس از عاشق شدن بیا اون با من هستند
منم موافقم
اونی که 150 تا پست داره با اونی که 2000 تا پست داره مقامش برابره
جفتشون سینیوریتتاااا نترس از عاشق شدن بیا اون با من هستند
دوستاني كه در مورد درجه سوال داشتند ويا نظر دادن به نظرم درجه طبق پست يه مقدار غير حرفه اي هست حتي اگه خيلي باب باشه حالا شايد خود انجمن ما شروع كننده اين باب جديد باشه بين انجمن هاي ديگه و اين رو هم يادمون نره كه هر انجمن طبق يوزر هايي كه داره و جو و نوع ديد ادمين ها خط ها رو ترسيم مي كنه
اما در مورد سوال دوستي كه در مورد رنگ يوزر ها پرسيده بود رنگ سبز براي مديران هست و رنگ مشكي براي همكاران انجمن ها هست طبق در جه بندي جديد هم مي بينيد كه نوع فعاليت مديران و يا همكاران اصلا گفته نميشه و يك دست هست و اين يك دستي خيلي شكل فروم رو بهتر مي كنه به نظرم و دوستاني كه طبق علاقه انجمن ها رو دنبال مي كنند مي دونند مثلا Sap عزيز همكار بخش موبايل هست :happy:
در مورد قالب و بعضي دكمه ها هم 100% ادمين هاي سايت به فكر هستند و لي خب به نظر شما اين سيستم جديد تا ... زمان اجرا نمي شد به خاطر آماده شدن قالب درست بود ؟
در مورد لوگو و امضاهاي غير استاندارد هم 100% ادمين ها طبق ضوابط عمل مي كنند و مشكلي نيست و يه مقدار صبر كنيد امضا ها هم يه دست و در يك سايز اصولي چه از نظر حجم و يا سايز عكس و يا سايز فونت قرار مي گيرند
با كمي حوصله دوستان :rolleye:
در مورد ويرايش امضا و .. هم اگه دوستان دقت كنند راهنمايي كه ميثم عزيز ساعت ها وقت صرف كردن براش ( دستش درد نكنه به خدا) ادامه دار هست و تكميل ميشه و اين موارد هم شاملش مي شه و يا شده :biggrin:
سلام
چند تا مورد دیگه :
چرا " نقل قول پست قبلی در این پست "
غیر فعال هستش ؟
من با 3 مرورگر امتحان کردم و در هر 3 بار در قسمت بالا سمت راست صفحه ، با این پیغام مواجه میشم !
Your browser does not support inline frames or is currently configured not to display inline frames.
-
در مورد ویرایش Avatar هم از میثم جان بسیار ممنونم !
درسته AveCina جان اين [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اين هم كار نمي كنه :blink:
برای من که نقل قولش درسته هوان دکمه quote هسته.
براي من هم كار ميكنه :)نقل قول:
نوشته شده توسط mahdi_pc
یکی دیگه از اشکالاتش اینه که نمیشه پست آخر رو پاك كرد در حالي كه تو انجمن هاي ديگه كه همين سيستم رو دارند قابليت پاك كردن رو دازند
سلام رضا جاننقل قول:
نوشته شده توسط reza_s
آره جستجو رو ما طوری تنظیم کردیم که حداقل و حداکثر کلمات داشته باشه ... چون اینطوری جواب های پیدا شده دقیق تر هستند
مورد دوم رو هم شاید دوباره اجرا کردیم
مورد سوم رو باید بگم بله یکی از مشکلات انتقال همین مورد هست
مورد 4 ... در مورد اسمایل هم به این تاپیک مراجعه کنید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط hoomant
من توی این تاپیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] توضیح دادم که"
توضیح سوم اینکه انجمن متفرقه رو طوری تنظیم کردیم که وقتی توش پست داده میشه بر تعداد پست های کاربران اضافه نشه ... این برای همه هست حتی مدیران و ادمین ها.
"
این مورد فقط در مورد انجمن متفرقه هست ... و در باقی انجمن ها شما چه تاپیک بزنید و چه پستی زیر تاپیک بدید بر تعداد ارسالهاتون اضافه خواهد شد
سلام در مورد اطلاعات در مورد مدیران میتونید به این قسمت مراجعه کنید ... لیست تمامی مدیران و همکاران و ... نوشته شده : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط freddy
همینجا هم توضیح میدم که کسانی که رنگشون سیاه هست همکاران انجمن ها هستند
در ضمن زیر هر انجمن هم اسامی مدیران و همکاران اون انجمن نوشته شده ... باید برید داخل هر انجمن و بعد از اون زیر نوشته شده مديرها - همكارها
ممنون
سلام حسین جاننقل قول:
نوشته شده توسط hossein84x
در مورد قالب قولی نمیدم ولی سعی میکنیم تا چند هفته دیگه که سرمون خلوت تر شد یک یا دو قالب قشنگ به سیستم اضافه کنیم تا دوستان بنا به سلیقه خودشون از بینشون انتخاب کنند
ممنون
نقل قول:
نوشته شده توسط AHT
در مورد شکلک ها باید عرض کنم که اگه آپلود هم بکنیم باز نمیان ... باید دونه دونه اونها رو به سیستم تعریف بکنیم که وقت زیادی میگیره و فکر نکنم صرف این وقت ارزشش رو داشته باشهنقل قول:
نوشته شده توسط AHT
در مورد کلید های فارسی ... امیر حسن جان شما که این رو برام فرستادی ... منم عرض کردم که سر فرصت انجامش میدیم
ممنون
رضا جان ... این مورد رو دقیق نمیدونم داره یا نه ... ولی توی هر صفحه که کلمه مورد نظر شما رو پیدا میکنه اون کلمه رو به رنگ قرمز در میاره ...نقل قول:
نوشته شده توسط reza_s
در مورد بقیه هم چند پست قبل بذاتون توضیح دادم
ممنون
ببخشيد ميثم جان راستي چرا زير اسم مديران و صاحبان سايت هم علامت خطر وجود داره
آخه مگه ميشه از مديري به خودش اعتراض كرد :happy:
راستي ميثم جان چرا در كنار نام شما تو انجمن + وجود داره
ممنون :)
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط Nesta
سعید جان چطوری نمیتونی پیغام خصوصی بفرستی؟
زیر این جمله که نوشته خوش آمدید ... یه لینک هست > [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد درجات هم ما تا چند وقت دیگه انجامش میدیم ... اینطوری نخواهد ماند
ممنون
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط AveCina
سوال خوبی رو مطرح کردید ... من میخواستم توی آموزش بعدی به ایم مورد بپردازم ... ولی خوب الان یه چیز کلی رو میگم
گزینه " نقل قول پست قبلی در این پست " به این شکل فعلا خواهد شد
شما میتونید با این گزینه هر کدام از پست های بالایی رو به طور اتوماتیک در پست خودتون بیارید و در ادامش مطلبی بنویسید
برای این کار مراحل زیر را انجام میدهید
ابتدا زیر هر کدام از پست هایی که دوست دارید در ادامش چیزی بنویسید همچین دکمه ای وجود دارد
روی اون دکمه میزنید ... حالا میآید در قسمت جواب سریع و تیک "نقل قول پست قبلي در اين پست ؟"رو علامت میزنید و مطلبتون رو مینویسید و ارسال میکنید
کار شما به درسته انجام شد
ممنون
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط aht
به این مورد رو ما نزاشتیم تا از مشکلات احتمالی جلوگیری بشه
ممنون ;)
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط AHT
انسان جایز الخطاست ... این رو گذاشتیم تا کابرها احساس دوری نکنند
در ضمن من + ای در بقل اسمم نمیبینم
ممنون
سعيد جان من اين چند روزه اين قدر پيغام خصوصي براي ميثم جان فرستادم كه فكر كنم نام كاربريم رو ببنده :blush:نقل قول:
نوشته شده توسط Nesta
ميثم جان بزار باشه حداقل خوبي كه داري اينه كه بعضي ها شكم درد اون تيكه ها ي درجات هستن ضايع ميشننقل قول:
نوشته شده توسط Dear Meisam
----------------------------
من از كجا ميتونم محل سكونت رو تغيير بدم!!!!!
آقا ميثم در صفحه اول فروم جلوي اسم بعضي ها بعضي وقت ها يه + مياد
با عرض سلام .
من یکی دو روز نبودم . اگه میشه بگید که چطوری میشه اواتور گذاشت . :blush: :blush:
نه بابا خواهش میکنم این چه حرفیه :biggrin:نقل قول:
نوشته شده توسط AHT
سلام آرش جاننقل قول:
نوشته شده توسط Arashi
بعلاوه , یعنی اون کاربر " کاربر از دوستان شماست "
;)
از " تنظیمات کاربر " >> " ويرايش آواتار "نقل قول:
نوشته شده توسط Hossein_Bahal
میتونید برای خودتون آواتار بزارید
ممنون
میثم جون میگه که عکس باید 80 در 80 باشه ولی من اواتورهای زیادی رو در اینجا دیدم که حجمشون بزرگتر از این سایزه . قضیه چیه ؟ :blink: :blink: :blink: :blink:نقل قول:
نوشته شده توسط Meisam
سلام
ببخشيد آقا ميثم مگه قرار نبود تو سيستم جديد تاريخ عضويت دوستان فارسي بشه؟
ممنون
ببخشيد يه سوال ديگه هم داشتم.
اين نوشته بالاي پستهايي كه ميديم چيه؟
منظورم همين عددي است كه نوشته(الان نوشته68 )
پست های پشت سر هم ادقام شد
اينايي كه رنگشون سياهه چيه(نام كاربري بعضي ها)
من این یکی رو میدونم . :rolleye: :rolleye:نقل قول:
نوشته شده توسط hamedmotewali
این تعداد پست های زده شده در این تاپیک هست . ;) ;)
سلام
اون دوستانی که آواتارشون بزرگ هست برای اینه که از سیستم قبلی این آواتار رو داشتند ... ولی از این به بعد هر کسی بخواد آواتار بزاره باید این مورد رو رعایت کنه
در مورد اون عدد من توی این آموزش توضیح دادم : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون
توی همین تاپیک توضیح دادم : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط freddy
آقا من خفه شدم ميخوام محل سكونتم رو تغيير بدم ............
ديدم ولي چرا بعضي ها قرمزند(البته فضولي نباشه مافيا و ساقي چرا قرمزند يعني چي؟)
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط freddy
دوست عزیز توی این صفحه میتونید لیست همه مدیران و همکاران رو ببینید :
ممنون
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط SHARK_Chevanton
والا منم هنوز ندیدم از کجا میشه تغییر داد :blink:
ولی خدایی خیلی کوچیکه . میشه یه کم محدودیت کمتر بشه . :sad: :sad:نقل قول:
نوشته شده توسط Meisam
الان اواتار من به نظر شما کوچیک نیست ؟ :blink: :blink:
ميثم جان شوخي نكن ديگه مگه ميشهنقل قول:
نوشته شده توسط Dear Meisam
آخه محل زندگي من تپه چاله نيست كه
نقل قول:
نوشته شده توسط SHARK_Chevanton
سلام؛نقل قول:
نوشته شده توسط Meisam
اگه اشتباه نكنم يه مشکلی در فايل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست.
سورس صفحه رو به صورت HTML مشاهده کنيد و بعد در خط ۸۶۱ دقيقا قسمتی که نوشته شده:
<!-- start if customfields -->
كد يه سري فيلدهايي كه ما هنوز به دلايلي نمي تونيم ببينيم. به عكس زير توجه كنيد:
**اين تنظيمات بعد از دستكاري كد به نمايش در آمده.
ميثم جان منظور من همين بود كه Arashi جان پرسیدند
من هم چون شما رو تو لیست دوستان اضافه کرده بودم + میومد
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط Hossein_Bahal
با حسين جان موافقم
80 * 80 خيلي كوچيكه اگه 160*160 باشه بهتر نيست ؟؟؟
ببخشيد اگه فضولي كردم فقط خواستم پيشنهاد بدم.
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط sa3er
سومين صفحه كه شما عكسش رو گذاشتيد در سمت چپ صفحه ويرايش وجود داره اما يه كم خيلي خارج از صفحه هست !!! احتمالا اگه يه مونيتور ديگه كنار صفحه بچسبونيم ديده ميشه !!! ;) :happy: