این Gps که ان95 داره به سیم کارت و Gprs ربط داره یعنی استفاده از Gps مستلزم داشتن Gprsهستش؟
Printable View
این Gps که ان95 داره به سیم کارت و Gprs ربط داره یعنی استفاده از Gps مستلزم داشتن Gprsهستش؟
نه ارتباطی ندارن
چی از کجا اجرا میشه...؟نقل قول:
برنامه یا نقشه...؟!
او کی...!نقل قول:
اصولا وقتی که به صورت آک می خریش یه سری نرم افزار به صورت دیفالت رو خودش نصب شده...
همونایی که نیاز به رم خارجی نداره...
از جمله:
Real Player, Life Blog, Flash Player, Adobe PDF, Zip, Barcode, Office, Recorder و...
tanzad جان من موقعی که میرم تو وب گوشیم و برای lan سرچ می کنه یک lan پیدا می کنه چون خونمون بغل دکل وایرلس هستش . وقتی کانکت می شم تو speed می زنه 54mb/s . بعدش که اسم سایتو وارد می کنم تا سایت وا شه می زنه web: no gatewaye reply چیکار باید بکنم ؟
من تمام مراحل رو انجام ئائم ولی وقتی رو نقشه زوم میکنم چیزی نمیبینم.!!؟؟
tanzad جان اگه میشه یه عکس از صفحه ی گوشیت موقعی که روی یه شهری مثلا تهران زوم کردی بگیر.
من برنامش و ندارم وگرنه میگرفتم.
تا به حال با گوشیم کانکت نشدم که بدونم چه طوریه...!نقل قول:
اما خوب سعی می کنم از دوستام بپرسم تا اگه میدونستن راهنماییت کنم...
مطمئنی درست انجام دادی...؟!نقل قول:
یه بار دیگه تست کن...
کجای کره زوم می کنی...؟!!!
چشم حتما...نقل قول:
اتفاقا خودم تو فکرش بودم...!
بذار برنامه شو نصب کنم...
با تشکر از tanzad عزیز، میخواستم بپرسم سیستم GPS روی N95 با GPS روی NOKIA E65 فرق داره یا نه؟
اگه نداره (که من اینطوری فکر میکنم) میشه بگی آیا میشه GPS روی E65 رو هم با همین شیوه راه انداخت؟
سوال بعدی من اینه که گوشی موبایل( حالا هر مدلی) از چه طریق با ماهواره ارتباط میگیره آیا از طریق BTS های مخابرات یا مستقیم؟
فکر نمی کنم فرقی داشته باشن...نقل قول:
در مورد راه انداختنش هم باید تست کنی (که احتمالا جواب میده!)
برای ارتباط هم کاری به بی تی اس نداره و مستقیم عمل میکنه...
با عرض سلام خدمت همه ی دوستان گل.یه سوالی دارم...برای اینکه بشه از Gps ان 95 استفاده کرد حتما باید به وایرلس لن دسترسی داشت؟خیلی برام مهمه که بدونم!چون اصلا فک نمی کنم که بشه تووی رشت از لن استفاده کرد...(لااقل من اینجوری گمون می کنم)لطفا هرچه سریعتر جواب بدید...
salam linke downloade microsoft net framwork. 2mb bishtar nist
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام تناز جان منم همه کارهایی رو که شما گفته بودین انجام دادم ولی منم چیزی توی نقشه نمیتونم ببینم :18:نقل قول:
مهم : مشکل تهیه نقشه برای gps گوشیهای نوکیا
SmartComGPS.v1.55
بهترین و قویترین برنامه موجود در دنیا برای gps گوشیهای نوکیا
بابرنامه ضمیمه هر نقشه ای را که می خواهید با فرمت jpg به بفرمت مورد ساپورت برنامه کانورت کرده
از موقعیت خود آگاه شوید
نرم افزار مسير يابی و نقشه برای تلفن های هوشمند سيمبين است . اين برنامه با ماهواره BT GPS سازگار است و می تواند بدون ماهواره GPS به صورت نرم افزار نقشه اجرا شودSmartComGPS 100% با فايل های داده و نقشه های Oziexplorer سازگار است و می تواند فايل های اسم ، نقشهWPT، PLT و RTE را بخواند و ويرايش کند . پيام های SMS را روی نقشه دريافت کرده و نشان می دهد . دارای ويرايشگرهای داخلی مسير و نقشه است . امکان زوم 0.5% تا100% فراهم شده است.
SmartComGPS is an advanced GPS mapping/tracking/navigation software for Symbian smartphones. SmartComGPS is compatible with external BT GPS receivers. SmartComGPS can run without GPS receiver, as "mapping" software with namesearch ability, and on the contrary, without maps, as "GPS tracking" software. But, if you have a maps and GPS receiver - it is a best, and you can use all of SmartComGPS features. SmartComGPS is 100% compatible with OziExplorer maps and data files. Can read, edit and write .rte .plt, .wpt, .map, .names files - Create and calibrate bitmap maps directly in the smartphone or via OziExplorer in the PC - Send SMS with position from map, automatic SMS sending by request, or by timeout - Receiving and showing SMS'es on the map - Builtin Routes/Track/Map border editors. - Unlimited map size, map chunks loading dynamically. There is no free RAM limitation! - Very fast zoom in/out from 0,5% to 1000% - Mini map mode, with fast navigation - Support for many map projections, and datums (> 8 projections, > 100 datums) and user customizable projection settings - Smart autoload map function - Customizable info text layouts - Incremental names database search (POI - use .names files, compatible with OziExplorer) - Trip calculator function - Compass/Navigate/Satellites view - Automatic voice and visual instructions in follow mode - Index map mode
برگرفته از سایت phallsکد:http://www.charshakh.com/attachment.php?aid=1098
براي فعال كردن جي پي اس بايد چيكار كنم ميزنه lan منظورش چيه
:20:قربون دستت آفرین بر شما خیلی به درد بخور بود آخه اکثر موبایلی ها که مراجعه می کنیم می گن هنوز پروگرام این گوشی نیومده
ممنون می شم در مورد این گوشی برنامه های بیشتری به ما بدین البته اگه امکان داره موفق باشین :21:
سلام
این یک برنامه مجزاست
1- ابتدا برنامه را بر روی گوشی موبایل نصب کنید .
2- نقشه را با کیفیت 300Dpi اسکن کنید به وسیله برنامه ای که در فایل زیپ موجود می باشد فایل مورد نظر را کانورت کنید . ( با انتخاب فایل برنامه به صورت اتوماتیک عمل کانورت را شروع می کند )
3- فایل را ( به طور مثال ( Tehran.ogf2 بر روی گوشی در مسیر data/SmartComeGps/Maps کپی کنید .
4- شناسه های صوتی را به وسیله کامپیوتر ضبط و با فرمت wav یا mp3 ذخیره کنید مثلا پارک ساعی
5- فایلهای صوتی را در در مسیر data/SmartComeGps/audio کپی کنید .
6- برنامه را اجرا کنید از options منوی GPS ، Connect را انتخاب کنید .
7- از options منوی MAP ، Select map نقشه مورد نظر را انتخاب کنید .
8- اگر برای اولین بار نقشه را انتخاب می کنید باید آن را کالیبره کنید برای کالیبره کردن از روش زیر استفاده کنید :
- صبر کنید تا ارتباط با ماهواره برقرار شود به نقطه مورد نظر بروید مثلا پارک ساعی مکان همان مکان را بر روی نقشه پیدا کنید کلید تائید ( کلید وسط میان چهار جهت ) را فشار دهید Add CalibraTion Point را انتخاب کنبد از options ، ok را انتخاب کنید بر روی نقشه در روی مکان یک نقطه و دایره قرمز قرار می گیرد این عمل را برای 9 مکان دیگر نیز انجام بدهید( هر بار باید یک پوینت جدید انتخاب شود تا 10 بار ) سپس finish CalibraTion را انتخاب کنید .
- اگر عمل کالیریشن به هر دلیلی دچار اشکال یا یا اشتباه شد به مسیر data/SmartComeGps/Maps بروید و فایل با پسوند .map ( در اینجا tehran.mp ) را حذف کنید . مجداد عمل کلیبراسیون را انجام دهید .
9- تائین شناسه صوتی برای یک مکان :
- به مکان مورد نظر بروید یا آن را روی نقشه انتخاب کنید کلید تائید ( کلید وسط میان چهار جهت ) را فشار دهید Add wayPoint را انتخاب کنبد نام را تایپ کنید مثلا پارک ساعی کلید سمت راست را فشار دهید تا به بخش Action برسید AudioFile را انتخاب کنید از میان شناسه های صوتی فایل صوتی مورد نظر را انتخاب کنید در ضمن می توانید از برنامه بخواهید تا هنگام ورود و یا خروج از این مکان یک مسیج به شماره ای که قبلا انتخاب نموده اید ارسال کند .
10- این برنامه توانائی ذخیره مسیر حرکت و احظار مجدد مسیر طی شده برای موارد بعدی را نیز دارا می باشد .
11- حالا از موقعیت خود همیشه آگاه هستید از برنامه لذت ببرید .
برگرفته از سایت phalls و با تشکر از جناب nısh
بابا یکی جواب بده دیگه!!!نقل قول:
نخیر دوست من فقط کافیه کشویی گوشی باز باشه و تقریبا به حالت 45 درجه گوشی دستتون باشه و با اجرای برنامه بعد از مدتی شما میتونید از جی پی اس گوشیتون استفاده کنید
منم همین کارو می کنم اما خود گوشی هی ارور می ده که هیچ شبکه ی محلی ای رو پیدا نکرده به خاطر همین هم کار نمی کنه!!!نقل قول:
من برنامه Maploader رو نصب کردم و طبق راهنمائیها شما نقشه ایران رو Add کردم و در حالی که کارت SD رو توسط کارت خوان به کامپیوتر متصل کردم، روی دانلود کلیک کردم ولی هیچ اتفاقی نیافتاد و پیغام داد که : <بیاد داشته باشید لازم است که شما حداقل یک بار از "Maps" توسط کارت حافظه و یا دستگاه خود استفاده کرده باشید. قبل از اینکه از Nokia Maploader استفاده کنید.>
و خلاصه اینکه نقشه دانلود نمیشه. البته اینو بگم که گوشی من Nokia E65 هست.
لطفا راهنمائی کنید!
من دانلود کردم نمی دونم از کجا اجرا می شه
همون جایی که dpwnload می زنیم تا نقشه ی ایران دانلود شه . ایا این برنامه باید داخل مموری کارت گوشی نصب شه یا تو هارد کامپیوتر . اگه باید تو مموری کارت نصب شه تو کدوم فلدر ؟ با تشکر
برنامه اصلی بعد از نصب
با سلام.نقشه تهران مناسب برای gps n95 همراه با کارکرد 100 درصد تضمینی موجود هست. لطفا برای تهیه پی ام خصوصی بزنید تا قیمت و نحوه تماس رو ذکر کنم.در ضمن اینکار در محل شما و جلو چشم شما انجام میشود.
لازم به ذکر هست که این نقشه بون نیاز به اینترنت و لن هست و مستقیما با جی پی اس خود گوشی کار میکنه
نقل قول:
خب gps اصلا نیازی به لن و اینترنت نداره که!!!!!!!!!!!!!!!:18:
دوستان من نقشه ایران را نصب کردم از طریق مپ لودر 1 ولی فقط قسمت جنوب ایران نقشه راههای اصلی وجود داره در بیشتر قسمت نقشه از جمله تهران هیچ راهی رو نمایش نمی ده البته اسم تهران را روی نقشه نشان می ده این نکته رو خم بکم که من نوکیا مپ ورژن جدید روی گوشیم نصب(هم.نی که وقتی ارتباطت با جی پی اس برقرار می شه کنار علامت ماهواره سه چراغ سبز روشن می شه )این نکنه رو هم بگم نقشه امرات و بحرین رو ریختم در ست بود یک سوال دیگه هم داشتم اگر بخوام از نوکیا مپی که قبلا روی گوشیم بوده استفاده کنم باید چی کار کنم
سلام...نقل قول:
اتفاقا من چند روز پیش رشت بودم...
مشکلی هم با GPS نداشتم...
GPS یک واحد مجزاست و نیازی به سیستم دیگه ای نداره...
به طور خودکار در هرکجای دنیا که باشی با اتصال به ماهواره مورد نظر میشه ازش استفاده کرد...
_______
من دیر به دیر اینجا میام...
سوال مهمی بود، میل بزنین...
به احتمال زیاد یه جای کارتون مشکل داره...!نقل قول:
درست انجام دادین...؟!
ضمنا...
تناز نه...!
TaNzAd
از راهنماییتون ممنون...نقل قول:
به قوانین انجمن احترام بذاریم...!
باید محیطت سر باز باشه تا بتونه اتصال رو برقرار کنه...نقل قول:
شما دات نت رو نصب کردین...؟!نقل قول:
توصیه می کنم که بذارین مموری کارت داخل خود گوشی باشه...!
مطلب رو درست بخونین...نقل قول:
نقشه به طور خودکار به روی گوشی (داخل مموری کارت) نصب میشه...
نیازی نیست شما بهش آدرس فلدری رو بدین...
نقشه ایران به همون صورت هست...نقل قول:
دنبال جزئیات بیشتر نگردین که پیدا نمی کنین...!
:2:لطفاااااااااااااااااااا ا ااااااااااااااااااااااااا اااااااااااااااااااااااا آخ لطفاااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااا
خواهش مي كنم
هر چي مي خواي نصب كني پيغام ميده "مجوز هنوز معتبر نيست، ممكن است منقضي شده باشد يا تنظيمات تاريخ گوشي ممكن است اشتباه باشد"
من چيكار كنم ببين تاريخ گوشي رو جلو كشيدم عقب كشيدم هركاري كردم نشد كه نشد اونقدر عصباني هستم كه مي خوام جيگر گوشم رو بكوبم ديوار تو رو خدا كمك كنين.نمي خوام بدم دست تعمير كار يعني بميرم هم اين كارو نمي كنم.
كمك كنين لطفا
تورو خدا
اي واي كسي نيست آخه:41:
لطفاااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا اااااااااااااااااااااااا آخ لطفاااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااا
خواهش مي كنم
هر چي مي خواي نصب كني پيغام ميده "مجوز هنوز معتبر نيست، ممكن است منقضي شده باشد يا تنظيمات تاريخ گوشي ممكن است اشتباه باشد"
من چيكار كنم ببين تاريخ گوشي رو جلو كشيدم عقب كشيدم هركاري كردم نشد كه نشد اونقدر عصباني هستم كه مي خوام جيگر گوشم رو بكوبم ديوار تو رو خدا كمك كنين.نمي خوام بدم دست تعمير كار يعني بميرم هم اين كارو نمي كنم.
كمك كنين لطفا
تورو خدا
اي واي كسي نيست آخه
كمك كمك كمك كمك كمك كمك كمك كمك
شما هم نتونين كمك كنين من ديگه هيچچي ديگه
:10::40:سلام دوست من.اصلا لن لازم نداري.تو مي توني جستجوي لن رو غير فعال كنينقل قول:
از طريق :يه ايرانسل امانت بگير يا يكي بخر واسه gprs خوبه حال ميده.خوب بعد تغيرات رو تو access point anjam bede.و دستيابي به لن رو هم روي never بزار .بعد ايرانسلت رو در بيار و سيم كارت خودتو وارد كن
حالا وقتي رفتي تو maps ديگه جستجوي لن نمي كنه و يه بار جستجوي gprs ميكنه و تموم مي شه بعدش تو مي توني از جي پي است استفاده كني.
تازه از اون مطلبت در مورد راه اندازي جي پي اس تشكر مي كنم خيلي خوب بود.
مرسي:40:
آقاي tanzad يه كمكي هم به من بكنين تورو خدا