اجرا میشه ولی ارزش نداره!6 تومنتو بزر تو جیبت حالشو ببر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
اجرا میشه ولی ارزش نداره!6 تومنتو بزر تو جیبت حالشو ببر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام...
مشکل منم مث همست
منو خوب اجرا میشه...اما loading صفحه مشکی میشه...یه بار هم رستارت شد...
اگه راه حلشو پیدا کردین plz خبرم کنین
مرسی
مسخرم نکنین ولی رو این اجرا میشه!
cpu:3.00 1mb
ram: 512
vga:6200 256mb
آره حتما میشه:31:
نه نمیشه!
vga من 7300 geforce هست داخل بازی می ره ولی وقتی می خوام برم داخل مرحله ها توی loading از بازی خارج میشه اشکال چیه؟
تمام فايل ها رو از پوشه كرك كپي نكردي بر همين تو لود وا ميسته.نقل قول:
اما من كه يه كم بازي كردم سرم گيج زدوخيلي بازيش غير طبيعيه.گرافيكش خوب نيست .:31:
من هم این بازی را روی 3 دی وی دی خریدم ولی متاسفانه بازی به راحتی نصب شده و اجرا هم میشه ولی زمانی که میخوای شروع به بازی کنی loading را مینویسه بعد تصویر میره مانیتور هم مرتب سوئیچ میکنه ولی تصویر نمیاد تنظیمات تصویر بازی را تا حداقل پایین آوردم ولی باز هم فایده نداشت البته سیستمم هم بد نیست
cpu: 3.2 4m cache
ram: 1Gb ocz
vga: gigabyte geforce 7300gt 256mb pciexpress
یه راهی براش پیدا کنین ثواب داره
یک نگاه به چند ارسال قبل مینداختین مشکلتون حل بود.یا از دریاور گرافیکه(جدیدو نصب کن)یا تو ویستا بازی کن که راحت اجرا شه.
البه تو همین ارسال بالاییتون گفتن اگه همه فایلای کرک رو کپی کنین درست میشه.
ببين تو dvd3يه سري فايل براي گرافيك هست كه بايد پوشهnvidia win xp رو نصب كني تا بازي loading رو رد كنه:11:نقل قول:
متاسفانه توی فلدر کرک بازی فقط یه فایل هست که اونرا کپی کردم توی dvd3 هم هیچ فولدر اضافه ای بجز کرک وجود نداره وگرنه من هم پست قبلی را دیده بودم انقدرم خنگ نیستم البته چند ورژن آخر درایورهای nvidia را هم تست کردم
معذرت:46:نقل قول:
اگه اینا نشد(مثل خود من)راهت همون ویندوز ویستاس.البته اگه نداری بهت پیشنهاد میکنم نری بریزی چون نه ویندوز ویستا ارزش داره نه این بازی!:10:
لعنتی 4000تومن پول بالاش رفته باید تموم بشه اصلا راه نداره
سلام
میخواستم بدونم میتونم stranglehold رو با گرافیک 5200 وسی پی یو 3 اجرا کنم؟:10:
فکر نکنم.گرافیکت ضعیفه.البته بهت پیشنهاد میدم نخری بازیشو
ببخشید شما چرا همچین پیشنهادی میکنی ؟! یعنی اصلا قشنگ نیست ؟نقل قول:
فکر نکنم.گرافیکت ضعیفه.البته بهت پیشنهاد میدم نخری بازیشو
شما ببین چند نفر خوششون اومده از این بازی!من که هر کیو دیدم گفته خیلی داغونه.تازه به این همه دردسر نمی ارزه.6 تومن بده.آخر بعد از 100 سال نصب کن.آخر یا اجرا بشه یا نه(جریان همون لود).بعد بری تو یک بازیه شدیدا معمولی!
والا اینطوری که به من گفتند بازی با گرافیک خیلی بالا و مراحل جالب و کنترل عالی و گرافیک خیلی بالا (!)نقل قول:
شما ببین چند نفر خوششون اومده از این بازی!من که هر کیو دیدم گفته خیلی داغونه.تازه به این همه دردسر نمی ارزه.6 تومن بده.آخر بعد از 100 سال نصب کن.آخر یا اجرا بشه یا نه(جریان همون لود).بعد بری تو یک بازیه شدیدا معمولی!
ولی شنیدم که حرکاتش و گیم پلیش مثل مکس پین هست .
من که میخوام مفت گیرش بیارم D: . یه تستی میکنیم دیگه .
راستی این قضیه لودینگش چیه همه باهاش مشکل دارند ؟
خیلی سطح پایینتر از مکس پینه.متاسفانه انقدر رو این موتور ور رفتم که اعصاب خورد کنه.دست به پرتقال بزنی میترکه!!!:31:.گرافیک بالاشم دردسره!نقل قول:
لودینگ رو خیلیا بهش بر خوردن.از جمله من.اما من با ویستا بازی کردم خیلی خوشم نیومد:13:.کلا ارزش مفتی رو هم نداشت(من خودم مفت گرفتم:31:).
یعنی stranglehold فقط با گرافیکم مشکل داره و سی پی یو دو هسته ای نمی خواد؟
قبل از خرید game یک سری به سایت gamespot بزنید و به امتیاز های بازی که می خواهید بخرید نگاه کنید بعداٌ بخرید چون امتیاز این بازی از 10 امتیاز 7 گرفته یعنی یک بازی مسخره
خیر دوستان خیلی از منتقدان مثل جف دارم و توماس مارکسون به این بازی نمره ی بالای 8 دادن
اما با پی سی واقعا اشغاله اما با ایکسباکس عالیه
اگه ایکس باکس ندارید نخریدش
در ضمن نمره 7 نمره خیلی بدی محسوب نمیشه !نقل قول:
اشکال اصلی این بازی زیادی آسون بودنش هست و اینکه در تخریب پذیری زیادی اغراق کرده .
آسون که هست اما بعضی جاهاش یکیم سخته
ولی من موندم این بازی که 3تا dvd بودچرا اینقدر زود تموم شد(2روزه)
خیلی ممنون از کمکی که کردی.نقل قول:
ولی تمام فایلهای کرک رو کپی کردم ولی بازم نشد!!!!!!!!!!!!!(البته توی کرک فقط یک ایکون بیشتر نبود!)کمک کنید هرچه بازم ازش تعریف نمی کنید ولی بازم مشتاق دیدارشم
من که نصبش کردم توی همون لود هم گیر کرد کرک اون رو هم از چندین سایت گرفتم بجز کرک اصلی خودش و هیچ کدومشون جواب نداد که نداد و حالا که شما این همه تو سر این بازی میزنین دیگه هیچ شوقی حتی برای کلیک کردن و پیدا کردن را حل براش ندارم...ولی واقعا مضخرفه که یک سیستم نفتی اجراش کنه و من که بیش از 400 هزار تومان خرج کردم وسیستمم رو آپدیت کردم اصلا راه نیفتاد و می دونین چیه توی فکر هستم که با قیمت بالاتر بندازمش به یه آدم بدبخت و از دست یازیه خیالم راحت بشه آقایون کسی بازی نمیخواد من برای فروش دارم...:31::31::31:
خیلی زود ناامید میشی!!!!!!!!!!!!!!
کسی نبود که چواب منو بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوستان من در این تاپیک مطرح کردم که وقتی این بازی رو اجرا میکنم و وقتی قسمت لودینگ می آد مانیتور به Standby میرهولی مدیر محترم اون تاپیک رو بستند و بنده مجبورم اینجا بپرسم!کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=179556
یکی از دوستان در جواب گفت که بدون Shourtcut بازی رو باز کن ولی باز هم همون مشکل رو داشتم!
آیا حتما من باید ویندوز ویستا نصب کنم؟
در XP هیچ راه حلی برای اجرای این بازی نیست؟
ممنون
نخیر راهی نداری.یعنی هنوز کفش نشده راهش!!
پس باید بیخیال این بازی بشم!
خیلی حیف شد !
پس چرا توی فروشگاه تون ننوشته بودید که به XP نمیخوره! که لااقل ضرر نکنیم!
کد:http://shop.p30world.com/products/008065.php#more
فروشگامون؟ارث بابای ما که نیست.
عزیز من این بازی برا بعضی سیستما ادا در میاره والا رو بعضیا راحت اجرا میشه تو xp.
cpu:4000 AMD
ram:2 gig
graphic:8500GT-512mb
ایا اجرا میشه ؟
رو چه تنظیماتی ؟
درسته كه برايه اين بازي بايد 50Gb فضاي خالي داشته باشي
نه بابا!!!10 15 گیگ بود فکر کنم.اما ارزش خریدن نداره.گفته باشم!!مفت دیدی بگیر:31:نقل قول:
دوستان من با این سیستم می تونم بازی رو اجرا کنم ؟
VGA : 512 7300 LE
Ram : 1024 mb
CPU : 2800 2 Alcol
Mainboard :Soyo Tek PCI Express DDR 2
من که ارتقا سیستم دادم و گرافیکم را عوض کردم ولی بازهم وقتی new game را میزنم بعد از چند ثانیهاز بازی خارج میشه و بعد میره توی بازی این کار همینطور ادامه میده!
بله به راحتی میتونی بازی کنی:8:نقل قول:
میشه مشخصات سیستمت را بگی؟نقل قول:
نه عزیز برای این بازی12گیگ فضای خالی لازم هست.نقل قول:
بله من هم با همین سیستم به راحتی بازی کردم.نقل قول:
cpu:4000 AMD
ram:2 gig
graphic:8500GT-512mb
ایا اجرا میشه ؟
رو چه تنظیماتی ؟
اگه تو ویستا نصبش کنید خیلی بهتر بالا میاد.نقل قول:
فروشگامون؟ارث بابای ما که نیست.
عزیز من این بازی برا بعضی سیستما ادا در میاره والا رو بعضیا راحت اجرا میشه تو xp.