دوستان آيا dvd r/w farassoo fod-740 هم قابل آپديته و از كجا فريم وير جديدش رو بگيريم
Printable View
دوستان آيا dvd r/w farassoo fod-740 هم قابل آپديته و از كجا فريم وير جديدش رو بگيريم
نقل قول:
این رایتر جدیده نیازی به آپدیت نداره؟!!!!!!
سلام
از کجا میتونم فرم ور جدید برای دی وی دی رایتر HP 1035d دانلود کنم؟
ممنون
DVD/RW NEC Model : AD-7170A
1) فریم ویر DVD رایتر NEC مدل AD-7170A میخواستم. فریم ویر این مدل DVD رایتر خیلی گشتم و به ادرسی که در صفحه اول تایپیک بود هم رفتم اما چیزی که بدردم بخوره پیدا نکردم یا نتونستم پیدا کنم.
2) لطفا یه بازنگری به صفحه اول تایپیک (منظورم نحوه ی اپدیت FirmWire اپتیکال درایورها است) بیندازید چون به هیچ وجه عکسها نشان داده نمیشود .
با تشکر !؟:10::11::40:
سلام دوستان من حدود یک ماه پیش یه DVDRW PIONEER مدل dvr-16fxb خریدم با dvd و cd رایت و پخش کردم اما امروز یه DVD گرفتم تصویری که برای پخش کردنش زور میزنه اما نمیتونه .... من این dvd رو با مدل سونی امتحان کردم به راحتی پخش کرد با dvd player هم پخش شد ..... حالا من باید چی کار کنم ......
راستی برای آپدیت firmware به سایتش هم رفتم و مدلی رو که نرو نشون داد DVR -116 رو دانلو کردم و مثل راهنمایی سایتش عمل کردم اما این رو نشون میداد .....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا موندم مشکل کجاست ....؟///
برای امتحانم تمامی کابل های IDE مربوط به بقیه درایوام رو قطع کردم و فقط برای درایو پایونیر رو گذاشتم ... اما بازم همین رو نشون داد ....من چی کار باید بکنم ؟؟؟؟////
هیچ کس نبود ما رو راهنمایی کنه ......................
با سلام خدمت شما عزیزان من چگونه میتونم اوپتیکم رو تمیز کنم
اگه لپ تاب داری که راحت می تونی با فشار باد و یه گوش پاک کن و الکل سفید ردیفش کنی ولی اگه برای pc هست که باید اول از تو کیس درش بیاری بعد قابشو باز کنی و تمیزش کنی فقط یادت باشه قبل از باز کردن قابش در اپتیکال درایوت باز باشه تا موقع درآوردن قاب دچار مشکل نشی !نقل قول:
ببخشید من اینجا شکلی نمیبینم میشه بگید کدوم شکل ؟نقل قول:
کسی از اون مطالبی که در صفحه ی 1 و در پست 1 نوشته شده نتیجه گرفته اگر گرفته بگه که ما هم اون کارارو انجام بدیم.
دوست عزیز اینهم مثل بایاس مادربرد هست که بعضی ها آپدیت نمی کنند
خوب ببین فریمور جدید که می آید چه کارهایی دارد مثلا بعضی هاشون خطاهایی دارند که این کار رفعش می کنه باید نگاه کنید نسخه جدید چه کاری را انجام می دهد
سلام
دوستان، يك هفته پيش به توصيه اكثر دوستان دور و نزديك و دوستان اينترنتي يك دي وي دي رايتر از نوع Lite-on 22x خريدم.
مدلش iHAP322 هستش
خيلي خوب رايت ميكنه خيلي خوب ايميج ميگيره ، سرعتش خوبه و ... ولي يه مشكل بزرگ داره اينه كه فيلمهاي DVD+R رو
باز نميكنه . Firmware جديدش رو دانلود كردم (UL15 ) باز نتونست بخونه . ويندوز عوض كردم باز نشد(SP3 ) . جاي جامپر ها رو
عوض كردم باز نشد . لايتون رو روي مستر و دي وي دي رام ايسوس 16X رو روي اسلاو قرار دادم باز هم نشد.
البته من به يه نتيجه در اين يه هفته كار با اين رايتر رسيدم و اون اينه كه :
1- DVD+R هاي رايت شده با حجم زير 4GB رو به خوبي باز ميكنه . بيشتر از 4 مثلا" 4.23 ، 4.18 , ... رو نميتونه باز كنه . و من
مجبور ميشم DVD فيلم رو ببرم بيرون برام رايت كنن روي يه DVD-R
2- گاه گاهي با راستارت كامپيوتر و پس از بالا اومدن سيتم در اولين اقدام و قبل از اينكه پنجره اي رو باز كنم DVD+R رو باز ميكنه.
فقط يك بار . يعني بار دوم باز نميشه .در مورد DVD-R ، DVD-ROM اينطوري نيست . اين مدلها رو بخوبي باز ميكنه .
تا حالا پنج شش تا مارك مختلف از DVD هاي رايت شده رو آزمايش كردم (فيلم) ولي باز هم نشد.
دوستان محترم در صورتي كه اطلاعي از اين مشكلم داريد منو راهنمائي كنيد ممنون ميشم .با تشكر
( اگه اينجا جاي اين سوامل نبود پوزش ميخوام )
سلام
یه DVD RW دارم مدل liteon ihas322 که CD ها میخونه ولی DVD ها رو نه اگه میشه Firmware برام قرار بدید
شما چک کن ببین وقتی dvd رو میزازی با چه نرم افزاری باز میشه شاید اصلا عیب از نرم افزار باشه .نقل قول:
یه تست دیگه هم بکن ببین اون dvd واسه چه region درست شده . البته باید حواست باشه که region درایو رو 5 بار بیشتر نمیشه عوض کرد .
با تشكر از شما دوست عزيزنقل قول:
من از كجا بايد بدونم كه dvd+R مربوط به چه region ي هست ؟ اگه لطف كنيد و اطلاعاتي در مورد region بديد
ممنون ميشم
سلام خسته نباشید
از دوستان خواهشمندم اگه می تونن فریم ور Description Optiarc DVD RW AD-7170S برام بزارن
من هر چی می گردم این فریم ور گیر نمیارم
Amin_0913
گزينه دانلود را كه زديکد:http://www.liteonit.com/global/index.php?option=com_content&task=view&id=269&Itemid=67&limit=1&limitstart=2
Product Spec
karaeyb
اگر سوني باشد اين درايورش هست اينهم شكلش
اينهم درايورش فريمورشکد:http://www.sony-optiarc.eu/products/archive/dvddrivesdesktoppcs/ad7170s.html
کد:http://www.sony-optiarc.eu/supportservice/downloads/archive/downloadsarchive
سلام به دوستان خوب p30
من یه dvd-rw pioneer 216d دارم که درایور اون قدیمی هستش و هرچی گشتم نتونستم پیدا کنم درخواست من اینه که ابدیت جدید اون رو برام بزارین مال من الان 1.9 با تشکر
نرم افزاری هست که باهاش بشه از Firmware فعلی Backup گرفت؟
چون Nero InfoTool مدل DVD-RW منو Pioneer DVR-110 نشون میده ولی مدل DVD-RW من Pioneer DVR-A10XLC است!!!
داخله نرو همه چيز را درست نشان مي دهد اون مدلي كه گفته درسته خودشه
يا از نشخه هاي جديدترش استفاده كن
ooooooooooooooooooooooooooooooooooooook
سلام
من دنبال فیرمور دی وی دی رایتر لپتاپم می گردم ولی نمی تونم پیداش کنم.
اخیرا مشکل جالبی پیدا کرده که اکثر سی دی ها رو نمیتونه رایت کنه ولی روی دی وی دی مشکلی نداره
مدلش اینه
MATSHITA DVD+-RW UJ-875S ATA Device
ممنون میشم کمک کنید
من یک DVD writer سونی درام که مدلش اینه: sony DVD RW DRU-680S
ولی هرچی تو سایت سونی و سایتهای دیگ میگردم اصلا همچنین مدلی رو پیدا نمی کنم.
7 ماه هم بیشتر نیست که خریدمش. کسی میتونه کمکی کنه؟
با سلام
از همه دوستان خواهشمندم من يك نوت بوك ايسر 5738 دارم كه دي وي دي رايتر matshita DVD -RAm uj892AS Rev 1.0 روش هست به هر كجا سر زدم به هر كسي زنگ زدم ميگن اصلا دي وي دي رايتر 16 سرعته براي نوت بوك نداريم و نيست و يكي اينكه توي هر سايت ميگردم فريمور جديدي براش پيدا نميكنم.
در ضمن از دوستان كسي دي وي دي رايتر اكسترنال سرعت بالا مثلا 16 يا 22 سراغ داره ممنون ميشم
ترو خدا كمك
با سلام
من یه داپلیکیتور 1 به 11 از شرکت پو-ریچ دارم
امروز میخواستم فرم ویرش رو به روز کنم که با پیغام no update file مواجه شدم
کسی میدونه باید چیکار کنم؟
لطفا اگه اطلاع دارید جواب بدید
منتظر جواب هستم
آقای Lord_theOne دمت گرم خیلی مفید بود درایو من یکی رو که زنده کرد:8:
بازم ممنونم:11:
احتمالا درایور خودش نیستنقل قول:
Pashangi دوست عزیز قابلی نداشت
سلام بر دوستان
ویندوز من با این CD-RW و DVD-RW مشکل پیدا کرده. یعنی در قسمت بوت این دو تا را میشناسه تا وارد ویندوز میشه نمیشناستشون و علامت تعجب جلوشون میزنه.( عکس پایین گویای همه چیز هست).
من هر کاری کردم درست نشد، آپدیت میشه ولی باز همونطوریه!!! پاک کردم باز دوباره خودش همینشکلی نصب میشه!!!!!. ضمن اینکه این ها که اینوطریه CD-RW, DVD-RW هم در MY COPUTER نیستنشون.کد:http://www.imgeup.com/images/f0rcfe1kbbal02qas32.jpg
سلام. کسی فریمویر teac dv-w518gm رو نداره؟
تو سایت teac گشتم چیزی پیدا نکردم.
سلام
لطفاfirmware برای LITEO DVD-RW 20X SATA رو بزارید.
من هرچی گشتم پیدا نکردم.دی وی دی رامم قطع شده،کامپیوتر هم نمیشناستش.
مرسی
سلام ...
من firmware suzuki SP-280SA رو میخواستم، پیدا نکردم
کسی میتونه یه سایت بهم معرفی کنه؟
سلام
من با درایو دی وی دی لپتاپم این مشکلو دارم که بعضی از مواقع که دیسکی توش میزارم هنگ میکنه و از لیست دیوایسهای دیوایس منیجر و مای کامپیوتر هم حذف میشه و باید سیستمو ریست کنم تا برگرده البته این مساله زیاد پیش میاد یعنی از هر 4 - 5 تا دیسکی که میزارم توش یه بار اینطوری میشه ! با آپدیت فیرمور این مشکل حل میشه ؟
مدل درایو : Dell notebook TSST TS-L632D slim
نتونستم این مدلو توی سایت سامسونگ پیدا کنم ! باید چیکار کنم ؟ در سایت opendrivers هم درایوری با همین ورژن بود.
اینکه با آپدیت فرمور حل میشه یا نه کاملاً مشخص نیست. ویندوزه دیگه. اما برای حل مشکل اولی نیازی به ریست کردن نیست. برو به manage--> device manager-->DVD/CD rom drives و دیسک درایوت ( یا یکی دیگه - اگه یکیشون حذف شده یا یه سخت افزار دیگه و اونوقت از آیکنی به همون نام در تول بار) رو انتخاب کن و روش کلیک راست کن و گزینۀ Scan for Hardware Change رو انتخاب کن. باید به راحتی بر گرده.نقل قول:
اما مشکل خودم اینه که DVD RW LG GSA-H55N دارم که هیچ DVD رو نمیخونه. نه پر (رکورد شده) نه خالی یا خام. اما با CD مشکل نداره. همین الان هم فرمویرش رو آپدیت کردم. من از DVD های Princo استفاده میکنم. شاید انتخاب خیلی خوبی نباشه ولی تا دیشب که مشکلی نداشتن.
بعضی از ایرادها مربوط به اپتیک هست و با اپ دیت فریم ویر حل نمیشه
ولی فریم ویرهای این سایت رو حتما تست کنید
کد:http://tdb.rpc1.org
طريقه آپديت فريمور هارد را ميخواستم بدونم آيا نياز به دستگاه سخت افزاري جانبي داره يا نه با تشكر
خیر....................
با عرض سلام خدمت دوستان عزیز
من می خواستم بپرسم که آیا شما می توانید در پیدا کردن فریمور دی وی دی رایتر لپتاپم کمکم کنین؟جدیدا نمیتونه روی دی وی دی های +R ری رایتبل رایت کنه و فورا ارور می ده ولی میتونه آنها رو بخونه.هرجا رو بگی گشتم؛فریمورش نیست که نیست. مدل دی وی دی رایتر من: MATSHITA UJ-841S است که فریمورش 1.50 است.البته یه مشکل دیگم داره و اون اینه که حتما باید برای رایت فیلم با 2x رایت کنم.رو بعضی از دی وی دی ها بالاتر از 2x نمیره ورو بعضی ها هم که تا 8x می ره،اگه با سرعت بالاتر از 2x رایت کنم تو دی وی دی پلیر گیر می کنه.ممنون میشم کمکم کنین.
salam. in sait k shoma moarefi kardid k suzuki ro support nemikone "http://tdb.rpc1.org"
این Dirmware رو کسی می تونه پیدا کنه؟
Asus DRW-22B2ST
من می خواستم بدونم یعنی کسی اینجا نیست که Firmware Suzuki SP-280SA رو داشته باشه ؟
اصلا سوزوکی رو میشه فرم ورش رو آپدیت کرد ؟
چه کنم ؟