اين دو تا هم يادم اومد. اون خانوم وكيل توي سايبريا و انسكا توي بازي خون اشام:رقص مردگان.
Printable View
اين دو تا هم يادم اومد. اون خانوم وكيل توي سايبريا و انسكا توي بازي خون اشام:رقص مردگان.
منم درمورد سایبریا باهات موافقم.ولی هرکاری میکنم اسم شخصیتش یادم نمیاد.
اسم کوچیک شخصیت اول سابریا Jane مینوشت.
انصافا لارا کرفت یه چیز دیگه ای هستش
اون دختره تو سایبریا هم خوب بود
کاملا تایید می شه ... فقط لارا جان
rayne رو چه زود فراموش کردین هم حرکاتش وهم شکل ظاهریش از همشون بهتره:27:
لارا کرافت که حرف اولو می زنه ولی بعدش توی بازی element5 اون زنه هم که اسمشو یادم نیست بدک نبود .
لارا کرافت و نقش دختر تو بازیها مثل مایکل جکسون و خواننده مرد در موسیقی پاپ میمونه.
نقل قول:
فكر كنم اسمش كيت واكر بود.:27:
منم می گم واقعا خوبه مخصوصا وقتی قیافش مظلوم می شهنقل قول:
من كه ميگم دخترا توي اكثر بازيها باعث دردسر ميشن و هيچ كار مصمر ثمري انجام نميدن.
آخرشم پسرها بايد برن نجاتشون بدن.
(اين نظر من بود)
آره آره.توی پستای قبلی گفته بودم که فقط اسم اولش که کیت هست یادمه.ممنون که last name اش رو هم گفتینقل قول:
اولا کاوش جان اشتباه تایپ کردی.مثمر صمر نه مصمر ثمر.دوما نظریت چندان درست نیست.توی بازیهایی که نقش اولشون یه دختر هست چی؟اونجا کدوم پسر هست که نجاتش بده؟البته توی بعضی بازیها این قاعده صدق میکنه که کل جریان بازی بر پایه ی نجات یافتن یه دختر توسط یه پسر طراحی شده.نقل قول:
کاملا تایید میشه ! یه نمونش در RE 4 ! اشلی از دست لیون فرار میکنه و گیر میوفته ! باید 10 ساعت بری نجاتش بدی .نقل قول:
من كه ميگم دخترا توي اكثر بازيها باعث دردسر ميشن و هيچ كار مصمر ثمري انجام نميدن.
آخرشم پسرها بايد برن نجاتشون بدن.
(اين نظر من بود)
دوست من ،نقل قول:
اولا کاوش جان اشتباه تایپ کردی.مثمر صمر نه مصمر ثمر.دوما نظریت چندان درست نیست.توی بازیهایی که نقش اولشون یه دختر هست چی؟اونجا کدوم پسر هست که نجاتش بده؟البته توی بعضی بازیها این قاعده صدق میکنه که کل جریان بازی بر پایه ی نجات یافتن یه دختر توسط یه پسر طراحی شده.
من نمیخوام از ایشون طرفداری کنم ولی بیشتر کاربرای این سایت همشون غلط های املایی دارند .
خوب شما اول یه بازی بگو که شخصیت اولش دختر باشه . ( به جز Tomb Raider !! )
به نظره من بهترين نقشه دختر اشلي تو اويل 4 است ايدا هم بد نيست
جیل تو رزیدنت اویل 3
مونا توی مکس پین2
اوراکل جان کیت آرچر رو بازی کردی؟اونم نقش اولش زن هست.دوما اوراکل جان:من نگفتم غلط املایی,گفتم اشتباه تایپی.توی تایپ آدم ممکنه به دلیل سرعت تایپ به جای یه کلید کلید بغلیش رو بزنه,به همین دلیل کلمه اشتباه نوشته میشه بدون اینکه خود طرف بفهمه.به خاطر این که حرفهای ث و ص بغل هم هستن احتمالا کاوش هم همچین اشتباهی کرده.همین.غلط املایی با اشتباه تایپی خیلی فرق دارن.
منم دختر بدرد بخر پیدا نکردم غیر از اون دو سه تا .
بردیا جان تو بیشتر بازی ها پسرهای بیچارن که باید
ده تاغولو رد کنن تا برسن به دختره اخرشم دختره
سر دسته همشونه
حالا تو چه گيري دادي به مانقل قول:
بابا اصلا من غلط املايي و اشتباه تايپي رو همه با هم دارم ولي ديگه بي خيال.
(در ضمن بهتره امظات رو عوض كني چون من روزي 10 تا از اين گلا ميزنم)
خب کاوش جان تو اگه روزی 10 تا ازین گلا میزنی بزار ما هم ببینیم.قول میدم اگر بهتر بودش من امضام رو عوض میکنم.
خب این که بحث نداره شخصیت اول tomb rider دیگه!!!
درود
شخصیت مورد علاقه من دختر دیسک دوم residentEvil2 که اسمش یادم نیست ! و همینطور residentEvil3 که بازم اسمش یادم نیست !!
کیت توی syberia هم جالب بود .
به نظر من ada توی رزیدنت اویل... و lady تو دویل می کرای و Asuka توی تیکن...اون دختره توی فاینال فانتزی 13 هم همین طور!!!!
نقل قول:
ada توی رزیدنت اوی = موافقم
بقیه زیاد جالب نبودن . یک وقت ناراحت نشی ها .
نقل قول:
resident evil 2 = کلر
resident evil 3 = جیل
:46:
ولی هیچی catwoman نمی شه. من که تو زمان خودش عاشق این بازی بودم:8:
نه بابا چرا ناراحت شم هر کی یه نظری داره... تیفا توی فاینال هم خوبه!!!! ^__^نقل قول:
بقیه زیاد جالب نبودن . یک وقت ناراحت نشی ها .
نقل قول:
تیفا دیگه کیه !!!!!!!!!!!!!!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :18:
وااااااااااااای مردم از دندون درد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
خب گفتم که : هرکی یه نظری داره!!!!!:20:
نقل قول:
نه منظورم اینه که ماله کدوم بازیه - کدوم کنسول ؟
نقل قول:
اوه...معذرت میخوام :31:
تیفا ( Tifa Lockhart ) یکی از شخصیتای سری بازی های Final Fantasy هست ( برای سری هفتمش) یه فیلم انیمیشنی بنام Final Fantasy VII Advent Children هم داره... خود بازی قدیمیه و مال PS ...
اینم یه عکس از تیفا:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم یهgif ازtifa که با استیلش اشنا بشین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظر جالب میاد
خوشم اومد .:31:
این بازی برای pc هم هست ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وای از دندون درد خابم نمیبره !!!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
مسخره !
شما از کدام قرن اومدین قرون وسطا !!!!!!!!!!!!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینقدر قدیمی فکر نکن . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کجاش خنده داره ؟
یک شخصیت تو بازیه دیگه !
نقل قول:
ولی gif قشنگیه ها !!!
گفتم که قرون وسطا !!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نقل قول:
حالت خوب نیست ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
پستت زنگ تفریح بود (آگهی های بازرگانی) !!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :27:
به تو ربطی نداره !نقل قول:
ببین جنجال به پا نکن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
من مثل تو بیکار و فوضول نیستم .:5:
بیخودی جنجال به پا نکن !!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه !!!!!!!!!!!!نقل قول:
اينجا چه خبره؟
(بابا بي خيال)