-
نقل قول:
حیف که امسال بایرن توی لیگ قهرمانان نیستش.وگرنه یکی از مدعیای اصلی قهرمانی بودیم.از شانس بدمون الیور کان امسال میخواد خداحافظی بکنه.سال بعد توی لیگ قهرمانان نیستش.
این مسئله خیلی منو
ناراحت میکنه:41:
-
-
چهره های ماندگار : سلطان الیور کان
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
الیور کان کاپیتان و بازیکن کنونی بایرن مونیخ است.کان یکی از بهترین دروازه بانان تاریخ فوتبال جهان است. کان که هوادارن او لقب King یا سلطان را به او داده اند تنها دروازه بانی است که به عنوان بهترین بازیکن جام جهانی رو از آن خود کرده است. الیور کان نامی که هر فوتبال دوستی پس از شنیدن نام او به یاده بایرن مونیخ و لحظه مهار پنالتی او در سن سیرو و در فینال جام باشگاهای اروپا می افت، جایی که بایرن مونیخ و هواداران بیشمار این تیم به خاطر هنرنمایی الیور کان پس از سال ۱۹۷۶ یک بار دیگر پس از ناکامی تلخ فینال سال ۱۹۹۹ طعم قهرمانی در جام باشگاهای اروپا را چشیدند. الیور کان سی و هفت ساله شد.ابتدا نگاهی به بیوگرافی او خواهیم داشت و سپس افتخارات بیشمار او. الیور کان متولد پانزدهم ژوئن ۱۹۶۹ در شهر کالسروهه در جنوب آلمان و در نزدیکی شهر اشتوتگارت است. او از همان دوران کودکی رو به ورزش فوتبال آورد و در تیم نوجوانان کالسروهه مشغول به بازی شد. او هرگز به تیم ملی جوانان دعوت نشد. سپس او از سال ۱۹۹۰ کار خود را در بوندس لیگا آغاز کرد و در سطح اول فوتبال آلمان شروع به فعالیت کرد.او با بازیهای خود و نوع خاص دروازه بانی اش همه را در آن مقطع زمانی در لیگ آلمان متعجب کرد. تا اینکه در نهایت برای حضور در رقابتهای جام جهانی ۱۹۹۴ آمریکا به تیم ملی آلمان دعوت شد. اما سنگربان اول آلمان ها در آن سالها بدو ایگنر بود و کان هرگز نتوانست در جام هانی ۱۹۹۴ آمریکا به میدان برود. اما پس از بازگشت از جام جهانی و در شرایطی که مدت زمانی به آغاز فصل جدید بوندس لیگا باقی نمانده بود او در آغاز فصل ۹۵-۱۹۹۴ با پیشنهاد باشگاه باواریایی بایرن مونیخ مواجه شد و بی درنگ از باشگاه کالسروهه که از دوران کودکی در آن عضویت داشت به سمت مونیخ حرکت کرد و به قرمزهای باواریا پیوست. او در فصل اول از ناحیه لیگامنت دچار آسیب دیدگی هایی شد و نتوانست خود را در تیم بایرن مونیخ به اثبات برساند اما فصل بعدی او با تعصب مثال زدنی و روحیه جنگندگی و غیر قابل شکست خوردن خود نه تنها توانست خود را در تیم بایرن مونیخ ثابت کند بلکه موفق شد یک بار دیگر به تیم ملی دعوت شود و در تیم ملی آلمان نیز اولین بازی خود را مقابل سوئیس در بیست سوم ژوئن ۱۹۹۵ به انجام برساند. اما در آن زمان الیور کان به خاطر وجود دروازه بان بزرگی چون آندریاس کپکه درون دروازه تیم ملی آلمان در رقابتهای جام ملتهای اروپا در انگلستان که در نهایت منجر به قهرمانی تیم ملی آلمان شد ذخیره کپکه بود، همچنین در جام جهانی ۱۹۹۸ فرانسه، اما جدای از جام ملتهای اروپا در سال ۲۰۰۰ که تیم ملی آلمان کلآ خوب نتیجه نگرفت الیور کان در جام جهانی ۲۰۰۲ کره و ژاپن تا قبل از دیدار فینال تنها با دو گل خورده خیلی چیز ها را در زمین مسابقه به مخالفان خود ثابت کرد و هرچند که تیم ملی آلمان به خاطر دو اشتباه کان در بازی فینال مغلوب برزیل شد اما با این حال الیور کان اولین سنگربان تاریخ لقب گرفت که در طول تاریخ جام جهانی موفق شده بود عنوان بهترین بازیکن را از آن خود کند. الیور کان همچنان عضو تیم ملی آلمان و تیم باشگاهی بایرن مونیخ است و به همراه مهمت شول که هر دو در سال ۱۹۹۴ به بایرن مونیخ آمدند جزء قدیمی ترین بازیکنان بایرن مونیخ محسوب می شوند. او سنگربان اول ژرمن ها بود اما در روز هفتم آپریل ۲۰۰۶ یورگن کلینزمن در کنفرانس فدراسیون فوتبال آلمان در برلین اعلام داشت که از این پس و برای رقابتهای جام جهانی ۲۰۰۶ ینس لمان مرد و شماره یک او است. و واکنش کان در باره این حرکت کلینزمن و انتخاب او تحسین همه را بر انگیخت و چهره کان بیش از پیش در آلمان محبوب تر و لمان منفور تر شد. کان اعلام داشت من در همه حال در خدمت تیم ملی خواهم بود مهم نیست که چه کسی شماره یک است مهم این است که تیم در این مسابقات نتیجه دلخواه خود را بگیرد من در طول زندگی ورزشی ام بسیار نیمکت نشینی را تجربه کرده ام. و حال آنقدر تلاش و کوشش خواهم کرد تا دوباره جای ثابت خود را در تیم ملی پس گیرم. الیور کان برای تیم ملی آلمان هشتاد پنج بار به میدان رفته است که در این هشتاد و پنج دیدار چهل و پنج بار تیم ملی آلمان به پیروزی رسیده است بیست و یک بار بازیها به تساوی کشیده شده است و نوزده بار آلمان بازنده بوده است. الیور کان در بوندس لیگا هم یکی از رکورد داران حضور است او با ۴۹۹ بازی در انتظار پانصدمین بازی بوندس لیگایی خود در آغاز فصل جدید بود. از افتخارات الیور کان می توان به :
هفت قهرمانی در بوندس لیگا در سالهای ۲۰۰۶-۲۰۰۵-۲۰۰۳-۲۰۰۱-۲۰۰۰-۱۹۹۹-۱۹۹۷
پنج قهرمانی در جام حذفی در سالهای ۲۰۰۶-۲۰۰۵-۲۰۰۳-۲۰۰۰ و ۱۹۹۸
چهار قهرمانی در سوپر کاپ آلمان در سالهای ۲۰۰۳-۱۹۹۹-۱۹۹۸ و ۱۹۹۷
قهرمانی در سال ۱۹۹۶ در جام یوفا
قهرمانی در سال ۲۰۰۱ در جام باشگاهای اروپا
قهرمانی در جام باشگاهای جهان در سال ۲۰۰۱
قهرمانی در جام ملتهای اروپا (یورو ۹۶)
نائب قهرمانی جهان در سال ۲۰۰۲ اشاره کرد.
با تشکر از سایت bayernclub
-
به نظر من این تاپیک زیاد به دردبخور نیست.از همین الان معلومه که بایرن تو بوندس لیگا قهرمانه و چون تو لیگ
قهرمانان نیست همه چیز این تیم معلومه
-
نقل قول:
حیف که امسال بایرن توی لیگ قهرمانان نیستش.وگرنه یکی از مدعیای اصلی قهرمانی بودیم.از شانس بدمون الیور کان امسال میخواد خداحافظی بکنه.سال بعد توی لیگ قهرمانان نیستش.
البته بایرن تنها تیم خوبی نیست که امسال تو لیگ قهرمانان نیست....
یوونتوس هم امسال جاش خالیه تو لیگ قهرمانان مثل پارسال:13:
یعنی دو تا از مدعیان قهرمانی امسال جاشون خالیه:41:
یا حق
-
نقل قول:
البته بایرن تنها تیم خوبی نیست که امسال تو لیگ قهرمانان نیست....
یوونتوس هم امسال جاش خالیه تو لیگ قهرمانان مثل پارسال:13:
یعنی دو تا از مدعیان قهرمانی امسال جاشون خالیه:41:
یا حق
خدایی حیفه
یادم می افته اعصابم خورد میشه:41:
-
ایشالا جام یوفا رو که بگیریم
بعد میریم سوپر جام با قهرمان لیگ قهرمانان بازی میکنیم
اون موقع بهشون حالی میکنیم که بایرن امسال با هیچ تیمی شوخی نداره
یه خبر جالب دیگه اینه که بکن بایر گفته برای نیم فصل امسال هم چند خرید خوب خواهیم کرد
-
نقل قول:
ایشالا جام یوفا رو که بگیریم
بعد میریم سوپر جام با قهرمان لیگ قهرمانان بازی میکنیم
اون موقع بهشون حالی میکنیم که بایرن امسال با هیچ تیمی شوخی نداره
یه خبر جالب دیگه اینه که بکن بایر گفته برای نیم فصل امسال هم چند خرید خوب خواهیم کرد
آره اینجوری میشه ثابت کرد
عالیه باید یه هافبک طراح وبازی ساز بخره
-
قرعه کشی جام یوفا انجام شد
با انجام قرعهكشي رقابتهاي جام يوفا، تيمهاي حاضر در اين رقابتها حريفان خود را شناختند.
در اين رقابتها كه ديدار پايانياش روز چهاردهم ماه مه سال ٢٠٠٨ در شهر منچستر برگزار ميشود، تيمها به ديدار هم خواهند رفت.
دور نخست رقابتها در روزهاي بيست سپتامبر و چهارم اكتبر برگزار ميشود.
ديدارهاي مهم اين رقابتها:
خرونينخن (هلند) - فيورنتينا (ايتاليا)
رابوتنيكي (مقدونيه) - بولتون (انگلستان)
سويا(اسپانيا) / آاك آتن (يونان) - سالزبورگ (اتريش)
نورنبرگ (آلمان) - راپيد بخارست (روماني)
بايرلوركوزن (آلمان) - اونيائو ليريا (پرتغال)
سوشو (فرانسه) - پانيونيوس (يونان)
راپيدوين (اتريش) - اندرلشت (بلژيك)
ديناموزاگرب (كرواسي) - آژاكس (هلند)
بایرن مونیخ _ بلننزه (پرتغال)
هامبورگ (آلمان) - ليتكس (بلغارستان)
ختافه (اسپانيا) - تونئته (هلند)
-
خوب مثل اینکه اولین قربانیمون پرتغالیا هستن
پیش به سوی فتح یوفا
-
امسال یوفا که روی شاخمونه.کان هم که گفته دوست داره با فتح جام یوفا از فوتبال خداحافظی کنه.ولی خداکنه حداقل یه فصل دیگه بازی کنه.
-
خطر ناک ترین حرف ختافه
یوفا مال بایرن:5:
-
روند برد ها را هامبورگ متوقف کرد
امروز و در آخرین روز هفته ی چهارم بوندس لیگا تیم بایرن در برابر هامبورگ با نتیجه ی 1-1 متوقف شد
در این بازی کلوزه در دقیقه ی هفتاد اولین گل بازی را به ثمر رساند
15 دقیقه ی بعد محمد زیدان که از نیمه ی دوم وارد بازی شده بود گل تساوی تیمش را به ثمر رساند
با این حساب تیم بایرن مونیخ با 10 امتیاز هنوز در صدر جدول بوندس لیگا قرار دارد
اولین گل خورده ی بایرن هم امروز بود
-
تونی مصدوم بود که بازی نکرد؟
-
بله مصدوم بود متاسفانه بایرن بازیکن مصدوم زیاد داره
که وقتی یکیشون خوب میشه دوتاشون مصدوم میشن
-
جدوب رده بندی بوندسلیگا پس از پاین هفته چهارم
-
خوب به نظر من هامبورگ تنها تیمی که میتونه بایرنو بگیره.
-
نقل قول:
خوب به نظر من هامبورگ تنها تیمی که میتونه بایرنو بگیره.
نه بابا
هیچ تیمی نمیتونه جلوی بایرن وایسه
امسال بایرن با اختلاف بسیار زیادی قهرمان میشه
-
سلام به همه دوستان طرفدار تيم آلمان به خصوص بايرني هاي عزيز
من يه كم دير از اين تاپيك با خبر شدم ولي به هر حال از دوستاني كه زحمت مي كشن و خبر هاي اين باشگاه قدرتمند رو اعلام مي كنن ممنون هستم
من يكي از طرفداراي متعصب و از اعضا اينترنتي اين باشگاه هستم
موق باشيد
-
نقل قول:
نه بابا
هیچ تیمی نمیتونه جلوی بایرن وایسه
امسال بایرن با اختلاف بسیار زیادی قهرمان میشه
آخه با اون همه خرید عالی واقعا اگه قهرمان نشه جای تعجب داره...
بیشتر هزینه رو برای خرید بازیکن در اروپا رو تیم بایرن مونیخ داشته:18:
بعد تازه شما انتظار دارین که این باشگاه توی بوندسلیگا که مدعی ترین باشگاه هم همون بایرن هستش قهرمان نشه؟؟؟
-
چهره های ماندگار : فرانتس بکن بایر
>>>>>>>>>>>>>>>>>
<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
فرانس بِکِنباوِر، فوتبالیست، مربی و یکی از رئسای فدراسیونی و باشگاهی آلمان است. او در کشورش با نام قیصر (آلمانی:Kaiser) مشهور شده است و این لقب را مدیون تواناییهایی است که برای فوتبال آلمان انجام داده است. بکن باور را بعد از پله بهترین بازیکن تمام ادوار و بهترین مدافع تاریخ فوتبال به حساب می اورند. فرانتس از موفقترین و معروفترین مدیران فوتبالی جهان به شمار می آید.
زندگی و افتخارات
بکنباور در ۱۱ سپتامبر ۱۹۴۵ در مونیخ متولد شد. او سال ۱۹۵۴ هنگامی که تنها نُه سال داشت، زندگی حرفهای خود را در باشگاه اس سی مونیخ، آغاز کرد. او سال ۱۹۵۸ به تیم بایرنمونیخ رفت که در آن زمان دومین باشگاه بزرگ شهر مونیخ بود.بکنباور اولین بازی خود برای تیم ملی آلمان را ۲۶ سپتامبر ۱۹۶۵ انجام داد و اولین بازیاش در جام جهانی سال ۱۹۶۶ بود.برای اولین بار در زمان او، باشگاه بایرنمونیخ سال ۱۹۶۶ موفق شد جام باشگاههای برتر آلمان را صاحب شود. این باشگاه در سال آیندهاش، یعنی سال ۱۹۶۷ نیز موفق به کسب همین عنوان شد و از این گذشته، در همین سال جام باشگاههای برتر اروپا را نیز حتی به دست آورد.بکنباور سال ۱۹۷۱، کاپیتان تیم ملی کشورش، یعنی آلمان غربی شد. سال ۱۹۷۲، آلمان غربی توانست برنده جام ملتهای اروپا شود و سال ۱۹۷۴، بکنباور توانست برای وطنش نیز جام جهانی را به ارمغان بیاورد.بکنباور سال ۱۹۷۷، بایرن مونیخ و همچنین تیم ملی را ترک کرد و به بازی در باشگاه نیویورک کوسموس در جام قهرمانی آمریکای شمالی پرداخت. او بین سالهای ۱۹۸۰-۱۹۸۲ نیز در هامبورگر اسفا بازی میکرد.او بین سالهای ۱۹۸۴-۱۹۹۰، رئیس فدراسیون فوتبال آلمان شد. و سالهای ۱۹۹۴ و ۱۹۹۶، همین سمت را در باشگاه بایرنمونیخ به دست آورد.از این گذشته، فرانس بکنباور تدارکدهنده و همچنین تهیهکننده اساسیِ بازیها در جام جهانی فوتبال ۲۰۰۶ به شمار میآید. موسسه خیریهای نیز به نام او و از طرف خودش، به منظور کمک به معلولین و سایر محتاجان دیگر تاسیس شده است.
منبع : ویکی پدیا
-
خريد فرانك ريبري انتخاب بسيار هوشمندانه اي بود . ميشه درباره بازي اين بازيكن در بايرن مطلب بنويسيد ؟
-
نگو بکن بائر که دلم میسوزهوآخ اگه ما یکی از اینا تو ایران داشتیم.یارو همه کاره بوده وهمه افتخاراتو داره.
-
دوست دارم بشینم سیر دلم گریه کنم
این مرتیکه ی ...................... اسم بالاک رو برای جاک باشگاه های اروپا رد نکرده
اخه خدا ادم چقدر باید عقده ای باشه
همش سر مشورت نگرفتن از مورینیو برای عمل زانوی میشاییل هست
ای خدا چرا بالاک نرفت رئال زیر نظر شوستر کار کنه
-
نقل قول:
دوست دارم بشینم سیر دلم گریه کنم
این مرتیکه ی ...................... اسم بالاک رو برای جاک باشگاه های اروپا رد نکرده
اخه خدا ادم چقدر باید عقده ای باشه
همش سر مشورت نگرفتن از مورینیو برای عمل زانوی میشاییل هست
ای خدا چرا بالاک نرفت رئال زیر نظر شوستر کار کنه
خوب آخه بازیکن مصدوم رو تو لیست رد می کنن ؟؟؟:18:
تازه بالاک از ناحیه مچ پا مصدومه:13:
بعدش هم اگه به موقع خوب بشه میتونه تو لیست تیم برای بازی های مرحله بعد قرار بگره و بازی کنه:20:
-
بالاک هم با رفتن به چلسی مثل شوا خودشو خراب کرد
-
نقل قول:
خوب آخه بازیکن مصدوم رو تو لیست رد می کنن ؟؟؟:18:
تازه بالاک از ناحیه مچ پا مصدومه:13:
بعدش هم اگه به موقع خوب بشه میتونه تو لیست تیم برای بازی های مرحله بعد قرار بگره و بازی کنه:20:
اخه اشکان بالاک الان تقریبا خوبه
تمریناش رو بهصورت اختصاصی شروع کرده
فقط این می مونه که شرایط بازی رو پیدا کنه که اونم فکر نمی کنم بیشتر از یک ماه طول بکشه
-
این خوزه کاراش معلوم نیست چطوریه.به نظر من اگرم میخواست جدا بشه باید میرفت یه تیمی مثل اینتر یا الان بره رئال پیش برند شوستر.هر چی باشه آلمانیه میدونه چه جوری از هموطنش بازی بگیره.بالاک و لمپارد بغل هم زیاد موثر نیستن.
بازی بعدی بایرن کی هست؟و با کی؟توی جام یوفا کی بازی داریم؟
-
برنامه امروز بايرن
Weds 5 September, 3.30 pm
Training (Säbener Strasse)
تمرين در سابنر اشتراسه(البته اگه تلفظش رو درست نوشته باشم)
-
اين هفته بوندس ليگا به دليل برگزاري مسابقات مقدماتي اروپا و بازي هاي دوستانه تعطيله
زمان برگزاري مسابقات تيم ملي :
Date Time Fixture Place TV
شنبه هفته آينده:
آلمان ولز در كارديف ساعت 8:30 به وقت آلمان (فكر كنم ميشه 11:15 به وقت تهران) در شبكه zdf
]چهارشنبه هفته آينده:
آلمان روماني در كلن مثل بالا در ساعت 8:30 در شبكه ARD
بازي بعدي بايرن در بوندس ليگا:
15.09.2007 15:30 Bayern Munich v Schalke 04 شنبه 24 شهريور
بازي در يوفا:
20.09.2007 19.00 Bayern Munich - CF Belenenses پنجشنبه 29 شهريور
اين جام حذفي:
31.10.2007 20.30 Bayern Munich v Borussia M'gladbach چهارشنبه 9 آبان
-
برترين گلزنان بايرن تا هفته چهارم:
Top scorers
بوندس ليگا يوفا جام حذفي
توني 3 1
كلوزه 3
آلتينتوپ 2
ريبري 1
ون بومل 1
اتل 1
-
-
نقل قول:
این خوزه کاراش معلوم نیست چطوریه.به نظر من اگرم میخواست جدا بشه باید میرفت یه تیمی مثل اینتر یا الان بره رئال پیش برند شوستر.هر چی باشه آلمانیه میدونه چه جوری از هموطنش بازی بگیره.بالاک و لمپارد بغل هم زیاد موثر نیستن.
بازی بعدی بایرن کی هست؟و با کی؟توی جام یوفا کی بازی داریم؟
عزیزم اگه تمام صفحات رو بخونی من در مورد یوفا توضیح دادم
-
یازده بایرنی این تیم را ترک میکنند
در روزهاي آينده تمرينات بايرن مونيخ با تعداد كمي از بازيكنان انجام خواهد شد چون اكثر آنان مليپوشانياند كه بايد به تيمهاي ملي كشورشان بپيوندند.
به گزارش گروه فوتبال جهان خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ 11 تن از مردان سرخپوش هيستفلد كه در تيمهاي ملي كشورهاي مختلف حضور دارند براي انجام بازيهاي ملي مونيخ را به مقصد وطنشان ترك ميكنند.
به همين دليل در روزهاي آينده دست هيستفلد بسته و تمرينات تيمياش خلوت خواهد بود. البته همه آنها در فاصله يكي، دو روز مانده به بازي باوارياييها در آليانتس آرهنا مقابل شالكه در هفته پنجم بوندس ليگا بازخواهند گشت.
هيتسفلد گفت:"به هر حال شرايط خوبي نيست اما پيش آمده و با آن بايد كنار آمد. اميدوارم بازيكنانم در قالب تيمهاي ملي كشورشان مصدوم نشوند و سالم برگردند.
-
نقل قول:
اخه اشکان بالاک الان تقریبا خوبه
تمریناش رو بهصورت اختصاصی شروع کرده
فقط این می مونه که شرایط بازی رو پیدا کنه که اونم فکر نمی کنم بیشتر از یک ماه طول بکشه
آره راست میگی
تو یکی از سایت ها دیدم که بالاک فقط ممکنه دو یا سه تا بازی از بازیهای مرحله گروهی رو از دست بده و بعد از اون
کاملا آماده بازی کردن میشه
حالا من موندم چرا تو لیست تیم قرار نگرفته
-
فراز جان ممنون بابت اخبار
-
شرمنده فراز جان.خونده بودم ولی نمیدونم چرا یادم رفته بودش.جام یوفا که مال ماست.
مورینیو با بالاک هم فکر کنم مشکل داشته باشه چون انگار زیاد مایل به خریدش نبوده در رابطه با شوچنکو این امر خیلی بیشتره.
-
نقل قول:
فراز جان ممنون بابت اخبار
خواهش میکنم دوست عزیز
من وظیفمه که همیشه تاپیک رو با خبر ها بالا نگه دارم
-
فرانک ریبری هافبکی با اعتقادات راسخ به دین اسلام
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت اخبار فوتبال جهان، فرانك ريبري 23 ساله و
فرانسوي كه در ابتداي تابستان از فوتبال باشگاهي كشورش جدا شد و به بايرن مونيخ پيوست، بازيكني است كه هميشه سعي كرده اعتقادات خود را نسبت به اسلام حفظ كند. او كه در ازاي 25 ميليون يورو، انتقال خود به بايرن را عملي ساخت تا گران قيمت ترين بازيكن تمام ادوار بوندس ليگا شناخته شود ،بازيكني است كه تحت هر شرايطي از خداوند در كارش جهت پيشبرد اهدافي كه دارد، مدد ميجويد. اين سايت در گزارشي به همين خاطر با چاپ تصويري از ريبري در حال دعا، عنوان كرده كه اين بازيكن قبل از هر بازي اقدام به دعا مي كند و از خداوند كمك ميگيرد. در ادامه اين گزارش، به اين نكته اشاره شده كه باور اسلامي نزد ريبري سبب شده تا وي با خانم واهيبا بلهامي كه اصل و نصبي الجزايري دارد، ازدواج كند. ثمره اين ازدواج حي زيا دختر بچه 2 ساله است. اين سايت عنوان كرده برخورداري از تكنيكي عالي در كنار هوش بازي بالا سبب شده، ريبري با اعتقاد راسخش به دين، در فوتبال رشد چشمگيري داشته و پيشرفت محسوسي كند. اين سايت مي نويسد: "ريبري در سن دو سالگي، در اثر يك حادثه رانندگي دچار مصدوميت شديدي شد كه آثار جراحات آن هنوز به صورت آشكار روي صورت وي نمايان است." اين سايت مي افزايد: "او درسال 2002 به دين مبين اسلام گروييد و براي خود نام بلال را انتخاب كرد."
-
جنگ روانی شالکه علیه بایرن
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم شالكه صفر چهار گفت كه اين تيم به عنوان جديترين رقيب بايرن مونيخ، در راه قهرماني ميماند و اين تيم را شكار ميكند.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت دي ولت، ميركو اسلومكا گفت، شالكه توان رقابت با تيم بايرن را در راه قهرماني دارند.
اين مربي عنوان كرد: باوجودي كه بايرن براي قهرماني فصل جاري بوندس ليگا برنامه ريزي كرده و تدارك زيادي ديده؛ اما شالكه پا به پاي بايرن پيش خواهد رفت،. ما نيز بازيكنان برجستهاي داريم و مي خواهيم براي قهرماني تلاش كنيم.
اسلومكا كه در هفته پنجم بوندس ليگا با بايرن در مونيخ روبرو مي شود، اظهار داشت: اين بازي بهترين فرصت است تا نشان دهيم قدرت شكار بايرن را داريم. براي تحقق اين هدف تا روز ديدار برابر بايرن، زياد تمرين ميكنيم. مطمئنم مي توانيم به بايرن ضربه بزنيم؛ به خصوص كه در هفته چهارم برابر هامبورگ تنها به يك امتياز رسيدند.
با تشکر از بچه های خوب سایت bayernclub