ممنون همين که اسمشو گذاشتي هم ممنون خودم پيداش کردمنقل قول:
سلام دوست عزیز اره یه نرم افزار خواصی داره اسمش rsd liteهست لینکشو متا سفانه من ندارم
چجوري بايد ورژن فريمور گوشي موتورولا رو بفهميم؟
Printable View
ممنون همين که اسمشو گذاشتي هم ممنون خودم پيداش کردمنقل قول:
سلام دوست عزیز اره یه نرم افزار خواصی داره اسمش rsd liteهست لینکشو متا سفانه من ندارم
چجوري بايد ورژن فريمور گوشي موتورولا رو بفهميم؟
میتونی این مسیرو طی کنی.نقل قول:
main menu>setting>phone status>other information>S/W version
تنظیمات Gprs را دریافت کردم ولی بازم کانکت نمیشم یک ماه علافم اگه میتونی کمکم کن ممنون(v3x)
به جز فايل فارسي کننده و برنامه مخصوصش چيزي نميخواد؟
مثل usb flash يا....؟
نه دوست عزیز چیز خواصی نداره اگه درایور رو درست نصب کردی شروع کن به فارسی کردن زیاد طول نمیکشه اگه اموزششم میخوای بگو تا کمکت کنمنقل قول:
درايور ؟نقل قول:
نه دوست عزیز چیز خواصی نداره اگه درایور رو درست نصب کردی شروع کن به فارسی کردن زیاد طول نمیکشه اگه اموزششم میخوای بگو تا کمکت کنم
کدوم درايور؟
اگه درايور خاصي ميخواد بده
دوست عزیز واسه شناسوندن گوشی به pc یه درایور داره باید لینکشو واست گیر بیارم
ممنون میشم اگه واسم بزارینقل قول:
دوست عزیز واسه شناسوندن گوشی به pc یه درایور داره باید لینکشو واست گیر بیارم
بیا اینم لینکش دوست عزیز
[کد:www.4shared.com/file/25236905/115fe1a8/MotPCSDrivers.html
خیلی خیلی ممنون که جوابمو میدی :40::11:نقل قول:
خواهش میکنم دوست عزیز وظیفم بود بازم اگه مشکلی بود در خدمتمنقل قول:
ببخشید من با چه برنامه ای باید این فارسی را روی گوشیم نصب کنم
با rsd عزیز.همانند فلش...نقل قول:
اینم برنامش
کد:http://www.drmoto.net/files/RSD_LITE_3_2.zip
ممنون ولی مشکل من روش نصب و نکات ریزی که لازمه .مثلاً من وقتی میخوام ازاین برنامه برای فلش کردن استفاده کنم باید چکار کنم. اگر لینک آموزشی رو بزارین خیلی ممخون می شم . بازم ممنون.
کمی صبر کن دوسته عزیز.. اگر مشکله قبلی حل بشه میریم سراغه این.نقل قول:
دوست عزیز ازت ممنونم. روی گلتو میبوسم
F1 F1 F1نقل قول:
خواهش میکنم دوست عزیز وظیفم بود بازم اگه مشکلی بود در خدمتم
Help! Help! Help!
من بالاخره فارسيش کردم اما روي تمام please wait... ها گير ميکنه چيکار کنم؟
منظورت چيه؟ يهني هنگ ميكنه و بايد گوشي رو خاموش روشن كني يا اين كه بعد از مدتي خودش please wait رو رد ميكنه؟ اگه خودش رد ميكنه زياد نگران نباش اگه خيلي گير ميكنه ميتونه از سيستم عاملش باشهنقل قول:
نمی دونم دقیقا مشکلت چیه. ولی توصیه ام اینه که یه باره دیگه این کارو بکنی عزیز. رویه تمامه please waitنقل قول:
ها؟!! اگر بک آپ داری میتونی بر گردونی به حالته قبلی و ببینی مشکل از کجاست؟؟
مسعود جان به نظره من اين دوست عزيز نبايد زياد سخت بگيره و جاي نگراني نيست اما خوب بايد بيشتر توضيح بده كه چقدر زمان pleas wait زياد شده و در چه زماني اين اتفاق ميافته
مشکل اينجاست که بک آپ نگرفتم
منظورم هم اين هست که روي please wait گير ميکنه و ديگه ردش نميکنه بايد دکمه قرمز رو بزني تا برگرده عقب
خب. نفرمودین رویه نرم افزاره خاصی این اتفاق میفته؟؟؟ یا همه جا؟نقل قول:
دوست عزيز شما مطمئني كه از پك فارسي اين جوري شده؟ و بگو رو نرم افزار خواصي اين جوري ميشه؟ يا همه جا اين طوريه بيشتر توضيح بده
همه جا اینجوری میشه
و دقیقاً بعد از نصب فارسی اینجوری شده
دوست عزيز شايد پكي كه روي گوشي نصب هست با پك فارسي مچ نيست و نميتونه به خوبي اونو load كنه بك اپ قبل از فارسي كردن داري؟ يك بار بك اپ كن و دوباره امتحان كن
مشکل ار جایه دیگه باید باشه. اما شما فعلا یه باره دیگه گوشیتون با Lp ریفلش کنید و جوابرو بگین.
salam barnameye farsi saz v3x ra az kodam link begiram agar momken hast
سلام بيا دوست عزيز فايل رو واسط اپ كردم ميخواستم rsd رو هم اپ كنم اما سرعتم خيلي كمه نتونستم تو اولين فرصت واسط اپ ميكنم
سلام رفقا من میخوام فارسی سازو بریزم رو گوشیم کار میکنه؟ عواقبی نداره ؟ میگن همه چیزت پاک میشه درسته؟
نه دوست عزیز کی این حرف ها رو گفته هیچی نمیشه این جا همه دوستان این کار رو انجام دادن هیچ کس مشکل نداشته
سلام
همچین فارسی سازی واسهv3iهست
اين هم فارسي ساز تست شده براي گوشه هاي v3x ساخت تايوان يا مالزي كه نسخه ي s/w در آن R252211LD-AS است
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشكر از دوست خوب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلا م جریان این نرم افزاری که میگن شرکت مخابرات برای فارسی سازی گذاشته چیه ؟ آیا بدرد وی تری ایکس میخوره ؟
دوست عزيز اون پك فارسي روي المان هم جواب ميده من تست كردم...........!(لينك خرابه دانلود ميشه اما از rar در نمياد....)نقل قول:
منم شنيدم كه ميگن جاواست اگه درست باشه روي v3x هم جواب خواهد دادنقل قول:
مدیران عزیز لطفا این نرم افزار شرکت مخابراتو یک تستی بکنید اگه بدون اشکاله لینکشو و روش نصبشو توضیح بدین ممنون میشم
سلام تورج جاننقل قول:
اين LP تفاوتي با اون LP فارسي قبلي داره ؟
اخه حجمش كمتره
فونتش چه جورياس ؟
بعدش هم اين كه
امتحان كردي ببيني مشكل index finding حل شده با اين lp يا نه ؟
ممنون :10:
اون lp كه قبلا استفاده ميشد pack اصلي بود من اون رو روي همه گوشي ها امتحان كردم اصلا مشكل نداشت
در ضمن اين لينك رو دانلود ميكني وقتي ميخواي از rar در بياريش eror ميده و خرابه.......
ببخشید مال من این رو نوشته
-r25221ld
as_u_85098.90.r
کجایی هست؟ و آیا میتونم اون فارسی ساز صفحه اول رو نصب کنم؟ ممنون
دوست عزيز پشت گوشي وقتي باتري رو ورداري نوشته گوشيت كجاييه
اره اون رو گوشيت جواب ميده من روي چند تا امتحان كردم خيلي خوب جواب داده
دمتون گرم
چند تا از فک و فامیلمون رو خوشحال کردم با این روش