امیدوارم فردا فیورنتینا رو که دیگه تونی هم نداره له کنیم.
Printable View
امیدوارم فردا فیورنتینا رو که دیگه تونی هم نداره له کنیم.
قهرمانی ميلان در سوپر جام اروپا سبب غرور سران باشگاه ايتاليايی شده، به طوری كه برلوسكونی به اين باور رسيده كه تيمش توقفناپذير است.
جمعه گذشته ميلان موفق شد در ديدار نهايی جام يوفا با نتيجه سه بر يك سويا اسپانيا را شكست داده تا اين چنين در شروع فصل 2008 - 2007 نخستين جام را كسب كند.
اين نتيجه سبب شده كه برلوسكونی رييس باشگاه ميلان به اين حد از اعتماد به نفس برسد كه پيش بينی كند كه ديگر ميلان متوقف نمیشود:« هم اكنون ميلان بايد به ميلانی بودن خود ادامه دهد. ما هميشه در ايتاليا، اروپا و حتی جهان نقش اصلی را بازی میكنيم. در پی قهرمانی در ليگ قهرمانان و سوپر جام اروپا در حال حاضر ما خودمان را آماده حضور در رقابتهای باشگاههای جهان میكنيم. بر اين باورم كه اين، فرصت بسيار خوبی است تا موفقيتهای خود در سطح بينالمللی را بالا ببريم تا به عنوان تيم اول جهان معرفی كنيم. ما بايد همچون گذشته بهترين عملكردمان را داشته باشيم و بايد به گونهای رفتار كنيم كه با اين موفقيت در سطح جهان به خانه بازگرديم.
كالادزه بازيكن ميلان هم معتقد است كه قهرمانی در سوپر جام رضايت بالایی را از اين تيم ايجاد كرده است:« اين پيروزی يك رضايت بالایی را به وجود آورده است. بسيار خوشحاليم چرا كه اين پيروزی باعث شد ما شروع خوبی داشته باشيم و می خواهيم در همين مسير حركت كنيم. شرايط قبل از بازی به دليل مرگ بازيكن جوان سويا خوب نبود و بازی كردن در اين شرايط بسيار دشوار بود.»
متاسفم آقا شايان 1-1 مساوي شدنقل قول:
خيلي ناراحت شدم :41:
میلان خیلی راحت می تونست فیورنتینا رو شکست بده ولی متاسفانه اشتباهات
فردی و همچنین خستگی مانع از کسب 3 امتیاز این بازی شد.
البته فیورنتینا هم تیم خوبی نشان داد و به نظر می رسه که رقبای میلان هم به آسانی
امتیاز نمی ده.
به هر حال میلان شانس اول قهرمانی این دوره هست.
گلهای بازی آث میلان - فیورنتینا در سری آ ایتالیا:
;)کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=1526292#post1526292
بابا نامردا یه دو روز بیشتر استراحت میذاشتن.
دیشب میلان در بازی دوستانه ای که با تیم دیناموکیف اکراین انجام داد با نتیجه 2 بر 2 به تساوی رسید.
این بازی به مناسبت 80 مین سالگرد تاسیس این باشگاه اکراینی برگزار شد.
دو تیم با این ترکیب به میدان رفتند:
MILAN (4-4-2): Kalac; Bonera, Nesta, Digao, Favalli; Cafu, Brocchi, Emerson, W.Aubameyang; Pato, Gilardino
DINAMO KIEV (4-4-2): Rybka; Fedorov, Ghioane, Shatskikh, Milevskiy, Vaschchuk, Gavrancic, Ninkovic, Yussuf, Marcovic, Maikl.
گلهای بازی را "جیلاردینو "و "پاتو "در دقایق 5 و 44 برای میلان و "میلوسکی" و "گاورانسیک" در دقایق 6 و 21 برای دیناموکیف به ثمر رساندند.
از نکات جالب بازی که میشه بهش اشاره کرد این که پاتو در اولین بازیش با میلان با پیراهن شماره 7 اولین گلش رو برای میلان به ثمر رسوند و دیگه اینکه شوچنکو بازیکن سابق میلان هم در اونجا حضور داشته و قبل از بازی خوش و بش گرمی با تیم میلان انجام داده.
آخرین خبر حاکی از اونه که سران باشگاه میخوان جیلاردینو رو با آدریانو معاوضه کنن.
بهتون تسلیت میگم:27:نقل قول:
ایشلا در اینده به تبریک تبدیل بشه
ولی من که امیدوارم صورت بگیره
از این شایعات خیلی زیاده:13:نقل قول:
همین امروز اخبار گفت که قراره بالاک و ادریانو با هم معاوضه بشن:18:
اگه همچین پیشنهادی از سوی چلسی در کار باشه صد در صد اینتری ها تاییدش می کنند چون بالاک خیلی بهتر از جیلاردینو هستش و هم اینکه اینتر مهاجم خوب به اندازه کافی داره
:40:
تمرين صبح ميلان در مرکز ورزشی دينامو ، که صبح روز بهد از تساوی 2-2 ميلان در مقابل ديناموکيف که به مناسبت هشتادمين سالگرد تأسيس اين باشگاه اکراينی برگزار شد در حال انجام بود. تيم ساعت 10 صبح استارت تمرين را زد اما الکساندر پاتو هنوز مشغول به صحبت با خبرنگاران بود. خبرنگاران حاضر در کيف از مسئولان باشگاه اجازه ی يک کنفرانس خبری کوچک را خواستار شده بودند که ميلانی ها اين اجازه را به آنها دادند. گزارشگران ایتالیایی ، محلی و خبرنگاران روزنامه های مختلف آماده شنیدن سخنان پاتو شدند. پاتو نیز به کمک مترجم سخنان خود را آغاز کرد:
دیشب برای من شب خیلی مهمی بود. من فرصت رویارویی با شوچنکو ، مهم ترین شماره هفت تاریخ میلان را داشتم. خیلی سخت است که به او برسم، او کارهای زیادی برای میلان کرد اما من هم برای رسیدن به او خیلی تلاش میکنم.
از پاتو سئوالاتی نیز درباره ی گلش در مسابقه با دینامو و نحوه ی بازی اش پرسیده شد و او گفت: این اولین بار نیست که من یک گل با ضربه سر میزنم. من یک گل مشابه همین برای تیم زیر 20 سال برزیل زدم. من یک مهاجم تمام کننده هستم ولی در میلان باید با تیم و همه ی هم تیمی ها هماهنگ بود.
پاتو در مورد ذهنیت جدید خود از فوتبال گفت: من خودم را به خوبی پیدا کردم. من قصد دارم تمرینات را با تمام قدرت پیگیری کنم چون می دانم باید خیلی پیشرفت کنم، بدون فکر کردن به گلی که در بازی دیشب زدم.
به نظرم بیاد میلان خیلی به نفعموون میشه.نقل قول:
میلان اگه بتونه همین پاتو رو عین کاکا درستش کنه واسه 5 سال بسه.
5 سال؟؟؟؟؟نقل قول:
پاتو تازه داره 18 ساله میشه
اگه یکی مثل کاکا بشه حداقل تا 10 سال میلان یک مهاجم درجه یک داره
پول وسوه گره یدف دیدی پاشد رفت
با انتشار خبر جدایی جیلا از میلان بار دیگر خبر پیوستن این بازیکن به یووه مطرح شد.گفته میشود سران روسونیری در قبال فروش این مهاجم 18 میلیون یورو می خواهند گفتنی است که میلانی ها پیشنهاد عجیب دیگری نیز مطرح کردند و درخواست دارند یووه پالا را در اضای جیلاردینو به میلان بدهند
rasti sheva bargasht
ایشالا این جیلا بره برنگرده
«ژن درمانی» برای رونالدو دردسرساز شد
كميته ی ملی المپيك ايتاليا اعلام كرد در مورد دوپينگ احتمالی "رونالدو" بازيكن برزيلی خط ميانی ميلان تحقيقاتی را انجام خواهد داد. اين تحقيق مربوط به نوع درمان رونالدو است.
رونالدو كه در كشورش تحت مداوا قرار داشته است، از شيوهای درمانی استفاده كرده كه در ايتاليا ممنوع است. به اين شيوه درمانی «ژن درمانی» میگويند.
"لوئيجی فراتی" رييس كميته ضد دوپينگ ايتاليا و استاد دانشگاه رم در اين باره گفت:«به نظر من اين شيوه درمانی دوپينگ به شمار میآيد.»
او در گفتوگو با روزنامه ی ll Messaggero اين مطلب را عنوان كرد.
"اتوره توری" از اعضای كميته المپيك ايتاليا هم گفت با مشاوران در اين باره بحث كرده و منتظر نخستين واكنش فدراسيون فوتبال ايتالياست.
رونالدو از ژوئيه گذشته به دليل آسيب ديدگی دور از فوتبال بوده است. همگان انتظار داشتند او در شروع رقابتهای سری A حضور داشته باشد. اما از آنجا كه آسيب ديدگی او بهتر نشد، او به ژوزه لوئيس رونكو پزشك تيم ملی برزيل روی آورد و همين پزشك بود كه اين شيوه درمانی را برای مهاجم فصل پيش رئال مادريد در نظر گرفت.
ای بابا.تا این رونالدو برگرده به اوج دل ما ها آب میشه
در مورد این ژن درمانی رونالدو ،پزشک میلان این قضیه رو تکذیب کرده.
فکر میکنم برای بازی با سیه نا هم آماده میشه.
خدایی مردش هم گلزنه.فردا احتمالا بازیمون پخش مستقیمه.امیدوارم ببریم
آنجلوتی 20 بازیکن را برای بازی با سیه نا مشخص کرد:
GOALKEEPERS: Dida, Fiori, Kalac
DEFENDERS: Bonera, Cafu, Digao, Favalli, Jankulovski, Kaladze, Nesta, Simic
MIDFIELDERS: Ambrosini, Brocchi, Emerson, Gattuso, Gourcuff, Seedorf
ATTACKERS: Aubameyang, Gilardino, Inzaghi
رونالدو که بالاخره به بازی نرسید،همونطور که میبینید کاکا ، پیرلو و اددو هم غایب خواهند بود چون مثل اینکه بخاطر فشار بازیهای ملی ، انجلوتی به اونا استراحت داده.:19:
====================================
گورکف:امیدوارم بازی کنم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
احتمالا گورکف در بازی امروز میلان برابر سیه نا بازی خواهد کرد.بازیکن فرانسوی میلان در این باره گفته:
آنجلوتی هنوز یازده بازیکن اصلی میدان را اعلام نکرده اماامیدوارم بازی کنم و اگر این اتفاق بیافته ، امیدوارم بتونم همه کیفیت بازیم رو نشان بدم.همراه با تیم ملی فرانسه پایم ضرب دید اما الان خوبم.من میل زیادی دارم تا خودم را به تیم تحمیل کنم و همه استعدادم را نشان بدم.
دقت کردین گورکف سبک کاکا بازی میکنه!!:20:
معلومه وقتی کاکا و پیرلو نباشن مساوی میشه.اه که اعصاب مارو خرد میکنن.
میلان بدون کاکا اصلا نمیتونه خوب بازی کنه . واقعا کاکا مهره ی کلیدی هستش
SIENA 1 - 1 MILAN
دو تیم با این ترکیب به میدان آمدند:
SIENA: Eleftheropoulos; Rossettini, Portanova, Loria; Grimi; Jarolim, Vergassola, Galloppa; De Ceglie, Maccarone, Bucchi.
MILAN: Dida; Cafu, Nesta, Kaladze, Favalli; Gattuso, Emerson, Brocchi; Gourcuff, Seedorf; Gilardino
ابتدا سیه نا دردقیقه 24 توسط "ماسیمو ماکارونه "به گل رسید.در وقتهای تلف شده در نیمه دوم"الساندرو نستا" بازی را به تساوی کشاند.در لحضات پایانی بازی "کلارنس سیدورف" در ضربه ای ایستگاهی تیرک افقی دروازه سیه نا را لرزاند.
حیف شد.یووه با خته بود.ولی رم تنها تیمیه که همه ی بازیاشو برده.داره شاخ میشه.
اونوقت بیا به چلسی گیر بده که چون لمپاردتون نبود باختید:27:نقل قول:
این کاکا رو نداشته باشین باید فکر قهرمانی رو از سرتون بیرون کنید
ولی یووه بعیده امسال قهرمان شه:13:
اگه یووه قهرمان نشه دوست دارم رم قهرمان بشه:8:
لمپارد بین دروگبا وبالاک و اسین و جو کول ومالودا و... است.اما کاکا بین اینزاگی و یانکلوفسکی و...
چرا بازیکن خوباتون رو نمیگی: سیدورف و پیرلو و نستا و دیدا و پاتو و.....نقل قول:
shayanelong عزیز من با شما مخالفم.مثل اینکه تیم مورد علاقه تان را خیلی دستکم گرفتید.نقل قول:
لمپارد بین دروگبا وبالاک و اسین و جو کول ومالودا و... است.اما کاکا بین اینزاگی و یانکلوفسکی و...
ببینید هر تیم سطح بالا از چند بازیکن ستاره تشکیل شده و هر کدوم از این ستاره ها نقش مهمی در بازی اون تیم دارند.در بازی با سیه نا کاکا و پیرلو غایب بودن مطمئنا اگر بجای این دو سیدورف و گاتوزو غایب بودن باز هم تیم به مشکل میخورد.
مطمئن باشید که اینزاگی (هر چند بعضی اوقات گلهای خوبی میزنه) و یانکلوفسکی (حداقل الان) ستاره های میلان نیستند.کاکا در کنار ستاره هایی مثل سیدورف ، پیرلو ، دیدا ،گاتوزو و نستا قرار گرفته.
برداشتی که از پست قبلی شما (مقایسه بازیکنان چلسی و میلان) میشه داشت اینه که انگار شما تنها کاکا را تک ستاره میلان میدانید و بقیه کوچک هستند.
پست دو بار تکرار شد......
دوستان من 1 مدت از اخبار دور بودم رونالدو چرا دیگه تو میلان بازی نمی کنه؟
بروبکس میلانی خوشحالین نه؟
2-1 بنفیکا رو بردین
مصدومه ....نقل قول:
راستی عجب گلی زد پیرلو
ایول به میلان ایول به پیرلو.forza milan.ببین من اگه گفتم کاکا خوب معلومه از بقیه سطحش بالاتره.من در
جواب به اشکان گفم که تیمشون یعنی چلسی ستاره هاش بیشتره ولی نتیجه بهتری نگرفته.خدایی اگه پیرلو
وکاکا نباشن میلان میشه یه تیم خوب ولی نه یه تیم فوق العاده مث چیزی که الان هست.
کی میتونه بازی کنه؟نقل قول:
پروژه خريد دو مدافع براي ميلان
باشگاه فوتبال آث ميلان براي فصل آينده خريد دو مدافع را در نظر دارد.
به گزارش ايسنا، آريدو برايدا، مدير ورزشي باشگاه ميلان اظهار كرد، ميلان به عنوان مدافع عنوان قهرماني اروپا تصميم دارد مدافعيني درجه اول را به مجموعهي خود اضافه كند.
اين مقام باشگاه افزود: يكي از مدافعين مورد توجه، پرمرته ساكر مدافع 22 ساله تيم ملي آلمان و عضو وردربرمن است.
براساس اين اظهارات، در فهرست مورد نظر ميلان مدافعيني چون ازكويئل گاراي از راسينگ سانتاندر و جان هيتنگا از آژاكس آمستردام ديده مي شود.
اين باشگاه اميدوار است به همين منظور به هدف مورد نظرش دست يابد.
گل اینزاگی هم خیلی مَشتی بود ، حال کردم . من بازی رو کامل ندیدم ، شنیدم 20 تا گل خراب کرده میلان!