صحبت های جیجی بوفون سنگربان شماره یک یوونتوس و ایتالیا انگیزه و انرژی خاصی به بازیکنان و هواداران تیفوسی یوونتوس تورین داده است.بوفون پس از بازی دیروز تیم های یوونتوس - کالیاری با اشاره بازگشت فوق العاده یوونتوس گفت:همه فهمیدند که ما می خواهیم پیروز شویم و ما به يووه هميشگي بازمي گرديم.بوفون در ادامه صحبت هایش به بازی خوب یوونتوس مقابل کالیاری اشاره کرد و گفت:ترزگه- دل پيرو و کيه ليني گلزنان يووه بودند .کامورانزی يک بازي عالي در مدت نبودش به نمايش گذاشت.ما مرداني را دراختيار داريم که توانايي تغيير نتيجه بازي را دارند مردان بزرگي که مي توان به آنان گفت قهرمان.بوفون در پایان از تیفوسی های یوونتوس نیز قدردانی کرد و گفت:هواداران یوونتوس همواره حامی ما بوده اند و همیشه و در همه حال از ما حمایت کرده اند و امیدوارم بتوانیم در زمین مسابقه جواب اعتماد انها را بدهیم انها در لحظات سخت و طاقت فرسای سری ب حامی ما بودند و حالا نوبت بازیکنان است تا جواب محبت انها را بدهیم
منبع : ------------
امروز یک روز استثنایی و جذاب در زندگی الساندرو دل پیرو بود. پس از پیروزی بزرگ و زیبا برابر کالیاری کاپیتان بیانکونری ها به افتخار دیگری دست یافت تا سربلندی تمام بیانکونری ها دنیا را سبب شود. در مراسم گلدن فوت سال 2007 موناکو اسطوره بیانکونری ها برنده شد . این مراسم هر سال برگزار و برنده توپ طلا موناکو مشخص میشود. شاید اکثر نامزد های دریافت چنین افتخاری بازیکنانی باشند که در قلب و روح مردم و علاقه مندان جهان فوتبال جا دارند . الکس با شخصیت فوق العاده و پرنفوذ خود یکی از بازیکنانی است که در قلب مردم فوتبال دوست جای ویژه ای را به خود اختصاص داده. او با قدرت در دل علاقه مندان وارد میشود و همه را مجذوب خود می کند. وی به راحتی درسراسر جهان 150000عاشق و هوادار دارد.کسانی که او را از اعماق وجودشان دوست دارند. خیلی از دوست داران فوتبال او را به سایر بازیکنان ترجیح می دهند و او را می پسندند.الکس یوونتوس و ایتالیا در میان نام بازیکنان بزرگ دیگر مانند بکام، کافو، کاناوارو،روبرتو کارلوس،گیگز،فیگو،آنری، مالدینی و رائول به این افتخار مهم دست یافت. الساندرو دل پیرو با این پیروزی دومین بازیکن باشگاه بیانکونری ها است که به این افتخار بسیار مهم و با ارزش دست یافت. پیش از این پاول ندود هافبک چک تبار بانوی پیر در سال 2004 به این مقام رسیده بود. روبروتو باجو در سال 2003 و شوچنکو و رونالدو نیز دو برنده سال های اخیر مراسم توپ طلا بودند.
الکس یووه برنده کفش طلا 2007 شد . این خبر شاید برای کاپیتان بسیار ارزشمند بود اما باید اعتراف کنیم که چنین افتخاری برای هواداران بیانکونری ارزش و اهمیت بیشتر داشت. پینتوریکوی ایتالیا پس از دست یافتن به این پیروزی بزرگ در گفتگو با شبکه اسکای حاضر شد
_ در این شب شما به افتخاری مانند مارادونا، زیکو، پلاتینی ..... و بزرگانی نظیر آنان پیوستید که هم اکنون مانند تو هستند...
برای من یک افتخار و غرور بزرگ است . در این لیست نام بازیکنانی دیده میشود که بسیار شایسته و عالی هستند.همه این را می دانند که بازیکنان بزرگی در کنار من بودند .
_آیا یوونتوس امسال می تواند در نقش یک تیم خطرناک و مشکل ساز(برای سایر تیم ها مزاحم باشد) حاضر شود؟
مطمئنا در کیفیت بازی کردن چنین نقشی را داریم زیرا انها چنین نظری نسبت به ما دارند.ما همه را به خوبی می شناسیم. در نزد ما یک هدف وجود دارد و همه می خواهیم برتر و پیروز باشیم.
_ ایا یووه می تواند خوشبخت و خوشحال باشد در این فصل؟
شاید بله، شاید هم کمی و شاید هم خیر. ما باید آرامش داشته باشیم. و تمام شرایط به خود مان بازمی گردد.
_ با رضایت و یا با حسرت این را می گوید؟
حسرت وقتی است که باید بگویی ایکاش . زمانی که بازی می کنی و با آمادگی وارد زمین می شوی بسیار زیبا است و همه را چیز را می پسندی.
_از نظر فیزیکی یووه دچار افت است شما گل هایی نیز دریافت کردید؟
سه گل ، پنالتی دریافت کردیم .ما خوب شروع کردیم و همه باید بهتر شویم و به زودی این یووه قدرتمند را شاهد خواهید بود.
_در خصوص رانیری چه نظری داری؟
رانیری یک شخص جذاب و متین است.
_ بازی مقابل رم؟
در یک بازی دوستانه به پیروزی رسیدیم. درهر حال یک رقابت زیبا خواهد بود. برای اینکه بدون شک یک بازی بزرگ به شمار می رود با قهرمانان بزرگی که در تیم ها وجود دارد. ما باید درک کنیم که ما از این که هستیم بیشترو بهتر می شویم.
_بازیکنان زیادی در سال گذشته یوونتوس را ترک کردند؟
کسانی که ماندند کار خوب و بزرگی انجام دادند. آنها یک انتخاب خوب را برگزیدند و ازاین عملشان نیز راضی هستند. زیرا نتایج خوبی را می بینند. بازی می کنیم در سری ا که متفاوت از سری ب است . من از کارو انتخابم بسیار بسیار زیاد خوشحالم
گفتنی است : این جایزه هر سال به بهترین بازیکن بالای 30 سال جهان از نظر فنی تعلق می گیرد و امسال نوبت الکس بود که برنده این جایزه شود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يک بد شانسي نسبتا سنگين براي يوونتوس - صالح حميدزيچ در برابر کالياري با اسيب ديدگي مواجه شد و تا امروز با درد عضله که داشت نتواست خوب تمرين کند به نظر مي رسد وي قادر به همراهي يووه در بازي دوستانه نباشد اما مشکل بعدي يووه به مصدوميت جزيي ياکوينتا باز ميگردد وي نيز در سفر به کالياري با اسيب ديدگي روبرو شد به نظر مي رسد يکي از سوغات هاي شهر کالياري مصدوميت براي ياران يوونتوس بوده بايد در این ميان مصدومان به سراغ بازيکناني رفت که از بند اسيب ديدگي رهايي يافته اند الساندرو بريندلي يکي از اينان است به احتمال فراوان وي قادر به همراهي یوونتوس در دیدار تدارکاتی خواهد بود اما گريگرا به چند هفته ديگر زمان نياز دارد تا توانايي گذشته خود راباز يابد با اين حال او را بايد جز گروه بهبودان يووه قرارداد زيرا طي اين هفته تمريناتش را اغاز کرده اما جداگانه به تمرين مي پردازذد و از هفته بعد به گروه مي پيوندد . مارکو مارکيوني از هفته گذشته به گروه بازگشت اما به بازگشت نهايي حداقل 10 روز نياز دارد به نظر مي رسد داستان مصدومان يوونتوس ادامه دارباشد اما اميدواريم که هرچه سريعتر مصدومان يووه بهبود يايند
الکس چهره برتر هفته
دل پيرو به همراه روکي و کاکا بازيکنان برتر هفته دوم سري آ لقب گرفتند اين بازیکنان با تلاش و تجربه خود پيروزي را براي تيم هايشان به ارمغان آوردند و چهره برتر هفته نام گرفتند این دومین عنوانی است که الکس در طول این هفته کسب کرده است
بر خلاف انچه انتظارش را داشتیم هنوز در خصوص تمدید قرارداد کاپیتان الکس اتفاق تازه ای رخ نداده . جووانی کوبولی با تاکید بر این مسئله که چیزی تغییر نکرده و حادثه جدیدی نیافتاده موجب نگرانی و ناراحتی هواداران بیانکونری شد. متاسفانه سران یووه بر سخنان خود درباره قرارداد اسطوره باشگاه عمل نکرده و با گذشت چند روز از پایان ماه اگوست هنوز با کاپیتان یوونتوس قرارداد تازه ای منعقد نکرده اند. این در حالی است که بازیکن بزرگی مانند دل پیرو با انتخاب در مراسم توپ طلا در سال 2007 افتخار دیگری را برای بانوی پیر به ارمغان آورد و باعث سربلندی یووه و تیفوسی ها ی تیم شد. همان طور که از پیش نیز گفته شد الکس همچنان به مشکل مالی اشاره ای ندارد و پول را مانع تمدید قرارداد نمی بیند او بار ها شایستگی و لیاقت خود را ثابت کرده و از نظر شهرت و پول در نقطه ای قرار دارد که نیازی به معرفی ندارد. الکس به بازی کردن نیاز دارد او می خواهد بازی کند تا بتواند به زندگی خود ادامه دهد. الکس ایتالیا در اتفاقات مختلف بارها آرامش خود را حفظ کرده و نشان داده که از چه شخصیت بالایی برخوردار است . بازیکن دوست داشتنی دنیای توپ گرد علاقمند به ادامه دوران بازیگریش است و تمایل دارد به خواسته های درونی و آرمانی ها خود دست یابد او می خواهد در کنار یوونتوس و با پیراهن باشگاه مورد علاقه اش به انچه می خواهد دست یابد و این خواسته نامعقول و نادرستی به نظر نمی رسد، اما متاسفانه سران باشگاه و مدیران کنونی باشگاه به این خواسته بازیکن بزرگ تیمشان که بسیاری از موفقیت های خود را مدیون او هستند توجه ای ندارد و این حرکت از سوی مسولین باشگاهی مشهور مانند یوونتوس به دور است. مدیران بیانکونری باید بدانند کسی که دوست دارد برای تیمش بازی کند الکس است، مهره که به دلیل نیرو و تجربه و تلاشش در صعود مجدد یووه به عنوان برنده توپ طلا سال برگزیده شد. مهره ای ارزشمند و دوست داشتنی که علاقمندانش سران باشگاه را در صورت عدم تمدید قرارداد نخواهند بخشید.
ايول الكس نشون ميده همه جا فقط الكس حتي مالديني و بكام كه اينقدر تبليغاتي هستن جلوش كم اوردن.نقل قول:
الکس یووه برنده کفش طلا 2007 شد . این خبر شاید برای کاپیتان بسیار ارزشمند بود اما باید اعتراف کنیم که چنین افتخاری برای هواداران بیانکونری ارزش و اهمیت بیشتر داشت. پینتوریکوی ایتالیا پس از دست یافتن به این پیروزی بزرگ در گفتگو با شبکه اسکای حاضر شد
_ در این شب شما به افتخاری مانند مارادونا، زیکو، پلاتینی ..... و بزرگانی نظیر آنان پیوستید که هم اکنون مانند تو هستند...
برای من یک افتخار و غرور بزرگ است . در این لیست نام بازیکنانی دیده میشود که بسیار شایسته و عالی هستند.همه این را می دانند که بازیکنان بزرگی در کنار من بودند .
_آیا یوونتوس امسال می تواند در نقش یک تیم خطرناک و مشکل ساز(برای سایر تیم ها مزاحم باشد) حاضر شود؟
مطمئنا در کیفیت بازی کردن چنین نقشی را داریم زیرا انها چنین نظری نسبت به ما دارند.ما همه را به خوبی می شناسیم. در نزد ما یک هدف وجود دارد و همه می خواهیم برتر و پیروز باشیم.
_ ایا یووه می تواند خوشبخت و خوشحال باشد در این فصل؟
شاید بله، شاید هم کمی و شاید هم خیر. ما باید آرامش داشته باشیم. و تمام شرایط به خود مان بازمی گردد.
_ با رضایت و یا با حسرت این را می گوید؟
حسرت وقتی است که باید بگویی ایکاش . زمانی که بازی می کنی و با آمادگی وارد زمین می شوی بسیار زیبا است و همه را چیز را می پسندی.
_از نظر فیزیکی یووه دچار افت است شما گل هایی نیز دریافت کردید؟
سه گل ، پنالتی دریافت کردیم .ما خوب شروع کردیم و همه باید بهتر شویم و به زودی این یووه قدرتمند را شاهد خواهید بود.
_در خصوص رانیری چه نظری داری؟
رانیری یک شخص جذاب و متین است.
_ بازی مقابل رم؟
در یک بازی دوستانه به پیروزی رسیدیم. درهر حال یک رقابت زیبا خواهد بود. برای اینکه بدون شک یک بازی بزرگ به شمار می رود با قهرمانان بزرگی که در تیم ها وجود دارد. ما باید درک کنیم که ما از این که هستیم بیشترو بهتر می شویم.
_بازیکنان زیادی در سال گذشته یوونتوس را ترک کردند؟
کسانی که ماندند کار خوب و بزرگی انجام دادند. آنها یک انتخاب خوب را برگزیدند و ازاین عملشان نیز راضی هستند. زیرا نتایج خوبی را می بینند. بازی می کنیم در سری ا که متفاوت از سری ب است . من از کارو انتخابم بسیار بسیار زیاد خوشحالم
گفتنی است : این جایزه هر سال به بهترین بازیکن بالای 30 سال جهان از نظر فنی تعلق می گیرد و امسال نوبت الکس بود که برنده این جایزه شود
مگه ميشه هنوز تمديد نكردن؟نقل قول:
بر خلاف انچه انتظارش را داشتیم هنوز در خصوص تمدید قرارداد کاپیتان الکس اتفاق تازه ای رخ نداده . جووانی کوبولی با تاکید بر این مسئله که چیزی تغییر نکرده و حادثه جدیدی نیافتاده موجب نگرانی و ناراحتی هواداران بیانکونری شد. متاسفانه سران یووه بر سخنان خود درباره قرارداد اسطوره باشگاه عمل نکرده و با گذشت چند روز از پایان ماه اگوست هنوز با کاپیتان یوونتوس قرارداد تازه ای منعقد نکرده اند. این در حالی است که بازیکن بزرگی مانند دل پیرو با انتخاب در مراسم توپ طلا در سال 2007 افتخار دیگری را برای بانوی پیر به ارمغان آورد و باعث سربلندی یووه و تیفوسی ها ی تیم شد. همان طور که از پیش نیز گفته شد الکس همچنان به مشکل مالی اشاره ای ندارد و پول را مانع تمدید قرارداد نمی بیند او بار ها شایستگی و لیاقت خود را ثابت کرده و از نظر شهرت و پول در نقطه ای قرار دارد که نیازی به معرفی ندارد. الکس به بازی کردن نیاز دارد او می خواهد بازی کند تا بتواند به زندگی خود ادامه دهد. الکس ایتالیا در اتفاقات مختلف بارها آرامش خود را حفظ کرده و نشان داده که از چه شخصیت بالایی برخوردار است . بازیکن دوست داشتنی دنیای توپ گرد علاقمند به ادامه دوران بازیگریش است و تمایل دارد به خواسته های درونی و آرمانی ها خود دست یابد او می خواهد در کنار یوونتوس و با پیراهن باشگاه مورد علاقه اش به انچه می خواهد دست یابد و این خواسته نامعقول و نادرستی به نظر نمی رسد، اما متاسفانه سران باشگاه و مدیران کنونی باشگاه به این خواسته بازیکن بزرگ تیمشان که بسیاری از موفقیت های خود را مدیون او هستند توجه ای ندارد و این حرکت از سوی مسولین باشگاهی مشهور مانند یوونتوس به دور است. مدیران بیانکونری باید بدانند کسی که دوست دارد برای تیمش بازی کند الکس است، مهره که به دلیل نیرو و تجربه و تلاشش در صعود مجدد یووه به عنوان برنده توپ طلا سال برگزیده شد. مهره ای ارزشمند و دوست داشتنی که علاقمندانش سران باشگاه را در صورت عدم تمدید قرارداد نخواهند بخشید.
اگه الان موجي با كله تمديد كرده بودن رفته بود مگه مي تونن تمديد نكن الكس سمبل يووست.
یوونتوس تورین در حالی در کشور اسپانیا مقابل تیم رئال زاراگوسا تن به شکست داد که هشت تن از بازیکنان اصلی خود را به دلیل حضور در تمرینات تیم های ملی در اختیار نداشت و در نقطه مقابل ياران اصلی تيم ديده ميشود و اين نشان می داد که ميزبان به دنبال بازی رسمی است اما در نقطه مقابل رانيری می خواست که تيمی متفاوت به ميدان بياورد و ترکيب و روش جديد و تازه ای را امتحان کند در نيمه اول بومسونگ يک بازيکن عالی و فوق العاده بود يک بازيکن مفيد و بسيار خوب که براي يووه و مربی نشان يک بازيکن بزرگ را می دهدحالا يووه بايد قدر ماندن اين مهره فرانسوی را بداند و از این بابت خوشحال باشد رئال خيلی خوب پيش رفت و در حالی که تنها 18 دقيقه از بازي گذشته بود ميليتو مهره و بازيکن مطرح رئال دروازه بانوی پير را باز کرد با اين حال بايد از بازی يووه راضی بود يک تيم تازه با يک سيستم جديد رانيری به بازی با چشم باز می نگريست و اين برای يک مربی در تيمی بزرگ مانند يووه مهم و ارزشمند است در ادامه نوچرينو نيز شايستگی خود را نشان داد و در ادامه ياکوينتا با نمايش خوب خود توانست گل حريف را پاسخ دهد و به زيبایی بازی را به تساوی کشاند اما ميليتو يار موفق اسپانيایی ها بار ديگر گلی ديگر را وارد دروازه يووه کرد تا نيمه نخست با دو گل حريف به پايان برسد.در نيمه دوم تغييرانی صورت گرفت اما تاثير چندانی در روند بازی نداشت رينک ده کامارگو يک بازيکن جوان که برای نخستين بار ترکيب يووه را تجربه می کرد که براي يووه موثر خواهد بود بايد به رانيری نگاه و توجه بيشتری کنيم او را بايد در کار خود حرفه ای باشد تا اين چنين تيمی را روانه ميدان کند ما به يووه تبريک می گويم او يک مربی بزرگ بايد باشد در نتايج يووه می توان يک تغيير خوب را مشاهده کرد او تماما به دنبال شناخت بهتر تيم و بازيکنانش است و اين نشان از جرات او است زيرا از شکست در بازی ها دوستانه هراسی ندارد و می خواهد با بازی در ديدارهای تدارکاتی تيم و روش بازی خود را بشناسد و به يووه قدرتمند تبديل شود يووه بی ترديد می تواند با اين روش به بزرگی برسد به همان يوونتوس هميشگی ما منتظر هستيم و به آينده يوونتوس اميدواريم و به بازيکنان بيانکونری ايمان داريم
ترکیب یوونتوس :
بلاردی - بریندلی - بومسونگ ( اندراده ) - لگروتالیه - مولینارو - زانتی - نوچرینو ( المیرون ) ندود ( دانته ) - یاکوئینتا ( کاستيليا ) - پالادینو ( اسپوزيتو ) - الیویرا ( ده کامارگو )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 16:30 - 1386/06/25 سری آ باشگاه های ایتالیا
به امید قهرمانی یوونتوس در سری A ایتالیا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقای Farzadsport واقعا خسته نباشی.
فکر میکنم اگه امسال یووه بتونه فقط جواز حضور در لیگ اروپا رو بگیره بازم خیلی خوبه.
من نمیدونم این یووه ای ها مهره مار دارن... با اینکه اونجور ستاره ندارن ولی انگار بردن تو سری آ رو خیلی خوب
بلدن.
اصلا لقب یوونتوس قهرمان هست برای همین 27 تا قهرمانی تو سری آ آوردهنقل قول:
اونوقت تیمهای اینتر و میلان .......:2:
نقل قول:
دوست من خوشبختانه فوتبال ورزشی نیست که با شانس و اقبال یه تیم بتونه به صورت پایدار موفق بشه...
برای اینکه یه تیم بتونه موفق باشه باید خیلی از فاکتورها رو رعایت کنه و بسیار هوشمندانه عمل کنه...
در ضمن شما نمیتونید ستاره های یک باشگاه رو با ستاره های یک باشگاه در کشور دیگه ای مقایسه کنید چرا که لیگ هر کشوری سیستم خاص خودش رو داره...:13:
همچنین یوونتوس همواره در سری آ موفق بوده و بیشترین قهرمانی رو داشته و اما تیم میلان حتی در نبود یوونتوس هم موفق نشد که در سری آ کاری رو از پیش ببره:13::13:
الکس دل پيرو مهاجم ملي پوش ايتاليا در پايان بازی شنبه شب از رفتار فرانسوی ها ابراز تاسف کرد و گفت: حرکات فرانسوی ها در حين نواختن سرود ملی کشورمان بسيار زشت و زننده بود من برای اين دسته از انان متاسفم در هر حال نمی توانم صحبت های انان را فراموش کنم و از اين بابت بايد تاکيد کنم که از شنيدن سخنان فرانسوی ها متاثر شدم وی در خصوص بازی نيز اظهار داشت:فرصت های برای گلزنی داشتيم که از دست داديم اميدوارم که در کيف با برتری بتوانيم به مراحل بعد صعود نمايم البته اعتراف می کنم که چندان خوب نبوديم بايد قدر موقعيت ها می دانستيم و بهتر نتيجه می گرفتيم
بازيکنان يوونتوس ديروز و امروز پس از بازگشت از اسپانيا به استراحت پرداختند تا از فردا با امادگی کامل در تمرينات تيم حاضر شوند و خود را برای رقابت های سری آ حاضر نماييند رانيری در گقتگوی کوتاهی گفت:از نتيجه بازی برابر رئال راضی هستم ما با ترکيبي متفاوت در زمين حاضر شديم و هدفمان شناخت بهتر تيم و بازيکنان بود که به اين مهم دست يافتيم من همواره از بازی ها ی دوستانه استقبال می کنم زيرا معتقدم که در اين ديدار ها به هدف خود دست می يابيم وی اظهار اميدواری کرد مصدومان تيم به زودی بهبودی خود را به دست می اوردند و به يووه ملحق ميشوند.
با انتشار خبر جدایی جیلا از میلان بار دیگر خبر پیوستن این بازیکن به یووه مطرح شد.گفته میشود سران روسونیری در قبال فروش این مهاجم 18 میلیون یورو می خواهند گفتنی است که میلانی پیشنهاد عجیب دیگری نیز مطرح کردند و درخواست دارند یووه پالا را در اضای جیلاردینو به میلان بدهند
فرانسوی ها رو ول کن یوونتوس رو بچسب بابا جان!
دوست عزیز فکر میکنم که پست قبلی من را درست مطالعه نکردید...نقل قول:
:41:اگر کمی بیشتر دقت میکردید متوجه میشدید که تنها بند اول مربوط به تیم ملی ایتالیا و فرانسه بوده و اما دو بند دیگر پست قبلی مربوط به اخبار باشگاه می شده.
لطفا با کمی دقت بیشتری پست ها را مطالعه بفرمایید
بر اساس اخرین اخبار منتشر شده از سوی رسانه های کشور ایتالیا و صربستان برانیسلاو ایوانوویچ مدافع ملی پوش تیم لوکوموتیو مسکو این بازیکن قدرتمند و 23 ساله در زمستان راهی یوونتوس تورین خواهد شد .او چندی پیش در مسابقات زیر 21 ساله های اروپا که در هلند برگزار شد نیز یکی از مهره های کلیدی تیم صربستان بود.سران یوونتوس از هم اکنون برای قدرتمند تر کردن خط دفاعی خود به فکر خرید یک مدافع افتاده اند و گزینه اول انها همین بازیکن صرب می باشد.به نظر می رسد یوونتوس با یک قرارداد 5 ساله به مبلغ شش میلیون یورو این بازیکن مدافع را به خدمت بگیرد این در حالی است که به نظر می رسد این انتقال مراحل پایانی خود را طی می کند.اين بازیکن صرب در این خصوص گفت: اين بسيار مهم و ارزشمند است که کلوب و باشگاه يووه با من صحبت کرده برای من بازی در اين تيم يک آرزو خواهد بود بازی در سری آ در کنار يوونتوس
بی زحمت بازی بعدی یوونتوس کی است.
نقل قول:
دوست عزیز به نظر میاد که شما به پست شماره 50 این تاپیک توجهی نکردین...
من در اون پست بازی بعد یوونتوس رو اعلام کرده بودم....
بازی بعد یوونتوس :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 16:30 - 1386/06/25 سری آ باشگاه های ایتالیا
لطفا در صورتی که پاسخ سوالتان را در تاپیک مشاهده نکردین اون سوال رو مطرح نمایید
شرمنده هواسم نبود ممنون............
شکست خانگی یوونتوس را به همه دوستان خصوصا خودم تسلیت عرض می کنم.:19:
نقل قول:
خداییش تیم یوونتوس خیلی خوب بازی کرد فقط یه مقدار با بد شانسی مواجه شد...:19:
آمار مسابقه هم حتما با من هم عقیده خواهد بود...
دیدین چند تا توپ زدیم به تیرک؟؟؟؟!!!!!! :42::42:
:19:دو تا موقعیت 100% گل هم که به ترتیب دل پیرو و ندود نتونستن ازش استفاده کنند...
تازه اگه اون موقعیت های معمولی گل رو در نظر نگیریم چند تا ضربه آزاد رو که به زیبایی الکس زد و با بد شانسی راهی به دروازه نداشتند...:37:
ولی دوستان مطمئن باشید ما صدر جدول رو پس خواهیم گرفت.
اینم از بازی بعد یووه که خیلی حساس و مهمه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 16:30 - 1386/07/01 سری آ باشگاه های ایتالیا
تسلیت می گوییم هم به شما هم به خودمان که تیمهایی مثل رم واینتر بالای ما هستند
بازی با رم میزبان کدوم تیمه؟
میزبان رم هستش :20:نقل قول:
بازی مرگ و زندگی هست برای یوونتوس
اولین شکست یووه در فصل جاری برابر اودینزه رقم خورد تا در سومین بازی فصل بیانکونری ها طعم تلخ شکست را بچشند.یووه با این شکست هفته آِینده مقابل رم یکی از حریفان همیشگی خود مبارزه خواهد کرد که بدون شک این بازی برای یوونتوس و هوادارانش بسیار مهم و حساس خواهد بود.این هفته نیز مانند هفته های گذشته نمرات بیانکونری را خواهیم داشت.
1: اولین حضور الساندور بریندلی مدافع بیانکونری ها بعد از مصدومیتی که در دیدار دوستانه برابر رم گریبان گیرش شد بود. وی به میادین بازگشت و 90 دقیقه برای تیمش بازی کرد. وی 11 فصل است که در کنار یووه بازی می کند و 259 بازی با پیراهن سیاه وسفید یووه انجام داد تا رسیدن به 300 بازی بسیار نزدیک شده است.
1: اولین شکست فصل برای یوونتوس . بعد از کسب سه پیروزی در شروع حیات جدید یووه در این هفته برابر اودینزه متوقف شد. اخرین شکستی که یوونتوس در رقابتی رسمی پذیرفته بود به فصل گذشته در ورزشگاه المپیکو برابر اسپتزیا بود.
4: این عدد تعداد گل های این فصل دیوید ترزگه است . این بازیکن فرانسوی با این تعداد گل در صدر ایستاده و کاکا و فوجا دیگر مهاجمان قدرتمند که رقیب وی نیز به شمار می روند با به ثمر رساند 3 گل در پشت سر او قراردارند. البته زالایتا یوونتوسی سابق را نیز باید به لیست بیافزایم.
5: این پنجمین شکست یوونتوس در رقابت های قهرمانی ایتالیا برابر اودینزه بود. اخرین شکست یووه مقابل این تیم در سال 200 بود که این تیم با دو گل سوسا در برابر تک گل دل پیرو به پیروز رسید. در بازی ها یی که در تورینو برگزار شده یووه از 34 بازی به 25 پیروزی دست یافته است.
8: یوونتوس در این فصل تا به اینجا 8 گل به ثمر رسانده و تیم های رم و ناپولی با 7 گل زده در رده های بعد قراردارند.
22: تقریبا 22 ماه از اخرین شکست یوونتوس درسری ا می گذرد. در 29 اکتبر 2005 یوونتوس برابر میلان تن به شکست یک بر صفر داد.
60: نوار صدرنشینی یوونتوس در سری ا ، در دو فصل 2004-2005 و 2005 - 2006 نیز یووه در دو بازی اول سال در صدر قرار داشت.
:41:يک حادثه تلخ و ناگوار براي يوونتوس و هافبک جوانش انتونيو نوچرينو عصر روز گذشته دچار سانحه رانندگي شد و راهي بيمارستان شد البته حال وي رضايت بخش است اما بايد استراحت کند تا در روز هاي اينده وضيعت کامل او مشخص شود پزشکان معتقدند که وي بسيار خوش شانس بوده و هم اکنون حالش خوب است و عصر امروز در مرکز يوونتوس حاضر خواهد بود تا شرايطش کنترل شود يووه هفته اينده با رم بازي دارد و با توجه به مصدومان يوونتوس نبود اين بازيکن مي تواند براي بيانکونري ها مشکل ساز باشد:41:
الساندرو دل پیرو کاپیتان اسطوره ای باشگاه یوونتوس و ملی پوش ایتالیا برای اخرین بار به روبرتو دونادونی سرمربی تیم ملی ایتالیا اولتیماتوم داد که دیگر در پست هافبک بازی نخواهد کرد.الکس در این رابطه گفت:من قبول کردم در بازی مقابل فرانسه در پست غیر تخصصی خود بازی کنم ولی این برای اخرین بار بود و دیگر حاضر نیستم در پستی غیر از پست تخصصی خود برای ایتالیا به میدان بروم.من با دونادونی در این رابطه صحبت کردم و او قبول کرد که من در پست خودم به بازی گرفته شوم جایی که می توانم مفید باشم می توانم گل بزنم و انجا است که خوب بازی می کنم.من نمی دانم چگونه بیان کنم چون من یک مهاجم هستم و نمی توانم به عنوان یک هافبک بازی کنم.دونادونی قبول کرد که از من در پست تخصصی خودم استفاده کند و اگر من نخواهم او هم نمی تواند از من در منطقه غیر تخصصی بازی بگیرد.
الکس یک مهاجم است و علاقه به بازی کردن در این پست را دارد . این بازیکن بزرگ سال هاست که در نقش یک مهاجم بازی می کند اما اخیرا مربی تیم ملی به این نتیجه رسیده که او را در یک خط عقب تر و در پست هافبک به بازی بگیرد همین مسئله باعث شد تا شایعه شود که وی از این پس در این پست خواهد بود اما کاپیتان یووه در اخرین گفتگوی خود اعلام کرد: من موافقت کردم در بازی برابر فرانسه در پست غیر تخصصی خود بازی کنم اما این به این معنا نیست که حاضر هستم برای همیشه یک هافبک باشم . من یک مهاجم هستم و دوست دارم همیشه مهاجم باشم و هیچ تمایلی برای بازی کردن در خط میانی ندارم زیرا معتقدم که در خط حمله مفید هستم و می توانم به کمک تیم و مربیان بروم. من دربرابر فرانسه بازی خوبی در پست جدید داشتم اما این برای اخرین بار است که به این شکل بازی می کنم. خواسته من کاملا روشن و واضح است زیرا از ابتدا همین را می خواستم و همیشه بک مهاجم بودم. از اینکه از این پس در میانه زمین بازی نکنم بسیار خوشحال خواهم شد. پینتوریکوی ایتالیا با لحن همیشه ارام خود تاکید کرد که من با دونادونی صحبت کردم و خواسته خود را اعلام کردم به نظرم هیچ مشکل و بحث خاصی وجود ندارد زیرا من خیلی شفاف حرف خود را زده ام . البته وی تاکید می کند که بارها این مطلب را بازگو کرده و نیازی به تکرار نمی بیند و یا به بیان بهتر راه دیگری برای اعلام این خواسته نیست . گفتنی است که موضوع تمدید قرارداد الکس نیز مسئله قابل بحث بعدی این گفتگو بود که کاپیتان ترجیح داد در خصوص باشگاه و یوونتوس در این زمان صحبت نکند زیرا مسئله حال حاضر موضوع نقش او در تیم ملی است و قضیه باشگاه یوونتوس جدا از تیم ملی می باشد.
سیزده ميليون يورو پيشنهاد خوبی به نظر می رسد اين مبلغ از سوی باشگاهی غير اروپایی برای هافبک پرتغالی يووه تياگو است بازيکنی که فصل تابستان به بيانکونری ها پيوست گفته می شود از زمانی که به تورينو امده نتوانست چندان موفق بازی کند و چهره خوبی از خود نشان نداده اما اين دليل نمی شود که يووه بازیکنی مانند او را از دست بدهد به تازگی پيشنهاد باشگاه بوکا جونيورز توجهات را جلب کرده و خواسته در قبال وی علاوه بر مبلغ پيشنهادی مارتين لدسما نيز راهی يووه شود بازيکن 23 ساله ای که مهره مناسبی به نظر می رسد اما سکو در اظهارات خود گفت: تياگو هنوز به شرايط ارمانی نرسيده ولی او بازیکن بزرگی است او يک هافبک استثنایی در اروپا به شمار می رود اين طبيعی است که ما می خواهيم او در کنار ما بماند ما يک برنامه برای پيروزی در دست داريم و به خویي ميدانيم يک سال سخت پيش رويمان است اما حاضر نيستيم بازيکنانم را از دست بدهيم در تابستان اينده در خصوص خريد و فروش بازيکنان فکر خواهيم کرد.
کلوديو رانيری مربیيوونتوس در گفتگوی کوتاهی اظهار داشت: ما يووه هستيم و باید همیشه پیروز باشیم . هیچ راهی برای عذر خواهی نداریم.وی در استانه بازی برابر رم گفت:رم تيمی که فوتبال را خيلی خوب بازی می کند و در ليگ قهرمانان با ارسنال و بارسلونا بازی دارد. من بازی اين تيم را با ديناموکيف ديدم واقعا عالی بازی کردند در گل نخست یک حرکت زیباو تمرین شده را دیدیم . البته به خوبی می دانم که با یک تیم عجیب روبرو نیستیم اما باید دقت کافی داشته باشیم.ابتدا باید با ارامش و اعتماد لازم به میدان برویم و در طول بازی سیستم و برنامه های خود را پیاده کنیم . در دیدارهای انجام شده به این نتیجه رسیدم که باید به سرعت خود بیافزاییم. ما باید تلاش کنیم تا نتایج را به سود خود به پایان برسانیم.مربی بانوی پیر در پایان سخنانش به الکس اشاره کرد و تاکید کرد برای من و تیم یووه بودن دل پیرو یک اصل است و ما دوست داریم او درکنار تیم باشد . همین طور که در دیدار گذشته مشخص بود کاپیتان یووه یکی از بهترین های زمین بود و برابر اودینزه او به تنهایی یووه را در اوج نگاه داشت.
دوست عزيز فرزاد جان خسته نباشي.
مي دوني دل پيرو بلاخره چند ساله تمديد كرد؟
نقل قول:
بی توجهی سران یوونتوس به کاپیتان نه تنها موضوع خوش آیندی نیست بلکه بسیار تاسف بار و غمگین است . عدم توجه به مسئله مهم تمدید قرارداد کاپیتان تیمی مانند یوونتوس برای بسیاری از محافل ورزشی ایتالیا مهم و عجیب جلوه کرده است. این مسئله علاوه بر منتشر کردن شایعات بسیار خشم و اعتراض هواداران بیانکونری و الکس را به همراه داشته این اعتراضات تنها به تیفوسی های بیانکونری ختم نشده بلکه مدیران سایر تیم های معتبر سرزمین چکمه ای را به همراه داشته و مسولین تیم های این کشور از این موضوع ابراز نارضایتی کرده اند. طی چند ماه اخیر بارها شنیده می شود که مدیران بانوی پیر قصد تمدید قرارداد با دل پیرو را دارند اما روزها می گذرد و چنین اتفاقی رخ نمی دهد ، کوبولی پایان اگوست را روز تمدید قرارداد الکس خواند اما از ان روز 21 روز می گذرد و بد قولی سران باعث شد تا شایعه جدایی الکس هر روز قوت بخشد. به گفته استفانو دل پیرو وکیل و مدیر برنامه ها و برادر الساندرو تیم شاختار شدیدا به جذب پینتوریکو ایتالیا علاقه نشان داده و خواهان پیوستن هر چه سریعتر این بازیکن بزرگ به تیمش است. استفانو نظر جالبی دارد و می گوید: شاختار بارسلونا نیست بلکه رئال مادرید نیز نیست اما یک تیم جذاب است که می شود به خوبی در آن زندگی کرد. الکس برای هر فصل خود نزدیک بر 5/4 میلیون یورو می خواهد و تیمی مانند شاختار حاضر به پرداخت چنین مبلغی است.
دل پیرو دیگه پیر شده.این درسته که اسم پسرشو گذاشته پاول یعنی اسم کوچک ندود؟
يوونتوس هميشه قهرمانه
نقل قول:
دوست عزیز من از یک منبع بسیار معتبر سوال شما رو پرسیدم که متوجه شدم که این شایعه ای بیش نیست و خبری بسیار دروغین می باشد چرا که هنوز فرزند الکس دل پیرو به دنیا نیامده است که بخواهند برای او نامی تعیین کنند!!!
بنابراین تا کنون هیچ کس از نام انتخابی الکس برای فرزندش مطلع نیست و انشاالله من در روزهای آتی نام فرزند وی را در همین تاپیک اعلام خواهم کرد.
بازی رم و یوونتوس 2-2 مساوی شد
در این بازی دل پیرو یک پنالتی خراب کرد متاسفانه
اه توف به اين شانس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا كه الكس بايد بتركونه تا بمونه داره خراب ميكنه.
خدا اون روزو نياره يووه بدون الكس نه نميشه! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]