سلام دوست عزيز
عضويتت رو تبريك مي گم ولي شما دو كار اشتباه كرديد
1-نبايد فينگيليش بنويسيد بلكه بايد فارسي بنويسيد
2-يك پست رو دو بار داديد و در ضمن نبايد شما دو تا پست پشت سر هم بديد
ممنون
باي
سلام دوست عزيز
عضويتت رو تبريك مي گم ولي شما دو كار اشتباه كرديد
1-نبايد فينگيليش بنويسيد بلكه بايد فارسي بنويسيد
2-يك پست رو دو بار داديد و در ضمن نبايد شما دو تا پست پشت سر هم بديد
ممنون
باي
با سلام
دست شما درد نكنه
عيدتان مبارك باشه
سلام بامشاد جان
مي بخشيد كه اينجا سوالم رو ازت مي پرسم با اينكه ربطي به بحث نداره ولي ناچارم چون پيغام خصوصي كار نمي كنه به هر حال
اين هليكوپتري كه در امضات هست كنترلي هست؟؟؟مي شه توضيح بديد؟؟؟
ممنون
باي
البته اموزش خيلي خوبه ولي نه اينكه طرف مطالب ديگران رو بدون اجازه مطرح كنه
گروه اشيانه رو نميشناسم ولي حتما كارش درسته كه اينقدر ازش تعريف ميشه ولي از وقتي كه win XP دیدم این سایت هم بوده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب شاید هم من اشتباه میکنم :cool:
بابا يعني يه نفر نيست كه استفاده كرده باشه و براي ما هم توضيح بده؟
هي لينك ميزارن فقط
يكي كه بلده بگه ديگه
Feiz جاننقل قول:
نوشته شده توسط Feiz
پسورد مي خواهد
بعد از اينكه سيستم رو با برنامه بوت كردين
1-اولين فرمان ميگه كه هارد شما اسكازس هست يا نه كه يا n رو ميزني يا با زدن اينتر ميري مرحله بعد (اصولآ همه رو اينتر كن تا پيش فرض خوده برنامه انتخاب بشه )
وقتي به مرحله اي رسيدي كه نوشته 1 بعد از زدن اينتر نام كاربر ادمينو مينويسه كه ميتئني بازم با زدن اينتر همونو انتخاب كني يا با زدن . (نقطه)بقيه يوزرها رو ببيني و با تايپ اسم هر يوزر اونو انتخاب كني بهد از زدن دوباره اينتر كه منجر به انتحاب يوزر ميشه برنامه ازت ميخواد كه پسورد جديدي انتخاب كني و لي بهتره كه با زدن ستاره (البته num lock ) روشن باشه پسورد رو به كل از بين ببرين البته اين پيشنهاد خوده برناه است ميونيد پسورد جديد هم تعريف كنيد بعد زدن اينتر در بقيه خط ها به جاي( y ) (n) رو بزنين تا خوده برنامه اعلام ميكنه كه ريست كنين
تمام
البته اگه دقت كنين توي همه مراحل خوده برنامه ميگه كه چي كار كنين .
موفق باشيد.
آقا طرز کار این رویکی توضیح بده
به نام خدا
حالا كار مي كنه يا نه؟
با سلام
اين روشكار مي كنه البته اينجا 10 تا معرفي شده مننم يدوني كدومش رو مي خواهي ولي ايني كه خودم با هاش كار كرد
دانلود
طرز كار :کد:http://akmfad1.persiangig.com/download/PassHacker.zip
ابتدا فايل بالا رودانولد و ان زيپ كنيد فايل ايزور و با استفاده از برنلمنه هاي راست روي سي يدي رايت كنينن
ديسک بوت ساخته مي شود که حاوي فايلهاي لازم (Linux) براي کار شما مي باشند. اين ديسکت را درون درايو کامپيوتري که Password مربوط به Windows آنرا فراموش کرده ايد قرار دهيد. کامپيوتر را Reset کنيد و آنرا از طريق Floppy بوت کنيد. پس از بوت شدن و بالا آمدن Linux به سئوالات به صورت زير پاسخ دهيد:
[Probe for SCSI-drivers: [n
چنانچه در کامپيوتر خود SCSI نداريد Enter بزنيد.
:Probable NT partitions
What partition contains your NT installation? (a
: [/dev/hda1]
پارتيشني که Windows بر روي آن نصب است را انتخاب کنيد و Enter بزنيد.
:Select what you want to do
-1
[Set passwords [default
-2
Edit registry
براي تغيير Password گزينه 1 را انتخاب کرده و Enter کنيد.
در پاسخ به سئوالات بعدي کليد Enter را بزنيد تا به اين سئوال برسيد:
[Username to change (! to quit, . to list users): [Administratorدر اينجا نام کاربري را که مي خواهيد کلمه عبورش را عوض کنيد وارد کنيد.
Please enter new password
Or nothing to leave unchanged: 123
اينک شما کلمه عبور جديد (مثلا" 123) را وارد کنيد.
Do you really wish to change it? (y/n) [n] yEnter بزنيد.
[Username to change (! to quit, . to list users): [Administratorعلامت ! را براي خروج بزنيد.
Write hive files? (y/n) [n]: yدر پاسخ به اين سئوال هم y را انتخاب کنيد و پس از پايان يافتن کار دستگاه را Restart کنيد و به راحتي به Login, Windows کنيد!!!
جالب است نه؟ با يک برنامه تحت Linux توانستيد Password کاربرAdministrator سيستم را عوض کنيد.
اين بيانگر آن است که تا چه حد سيستم ايمني Windows غيرقابل اطمينان است.
اميد وارم كامل توضيح داده باشم
اقا ممنون از فایلتان ولی فایل را از Zip که خارج می کنیم Erorr میدهد میشه یم آدرس دیگری بدهید؟
مرسی که تحویل گرفتید
سلام نتونستم دانلودش کنم لطفا راهنمایی بفرمایید ممنون
لطفاً يه جايي غير از Persiangig بذاريد كه بشه دانلود كرد
دانلود نمیشه
عزیزان نمیدونم کسی تو فروم گفته یا نه اگه شما به بزرگواری خودتون ببخشید این فایل که شما روی سی دی می ریزید یه بوت لینوکس هست این رو حدود چند سال پیش تو سایت آشیانه دیدم البته مال آشیانه هم نیست
جالب بود امتحان کردم
روش بدی نیست
اقا بلاخره كدوم از اينا بهتره ؟؟ البته من دارم به اسم WindowsAdminpasswordHack اين برنامه جالبي هستش كه admin كامپيوتر رو از بين ميبه مخصوصا براي اداره جات خوبه كه دسترسي رو بستن محدود ميكنن من تو اداره استفاده كرد خودم رو ادمين كردم
سلام اینم خودم نوشتم نظرتون چیه ؟؟؟؟
دوستان بدون این برنامه و در صورتی که RUN بسته باشه ، CMD کار نکنه و کلا بیشتر دسترسی ها در Guest بسته شده باشه ، میشه این کار رو کرد ؟
اصلا کسی میدونه پسورد ادمین کجا ذخیره میشه ؟
لطفا راههایی را بیان کنید که امتحان پس داده باشند
سلام من میخوام پسورد server 2003 رو توی یک محیط شبکه پیدا کنم . کسی میتونه نرم افزاری تو این رابطه معرفی کنه ؟ واقعاً نیاز دارم. ممنون...
---- Adminstrator Password For Windows XP
من در پست اول اين تاپيك يك برنامه جديد همراه با لينك جديد براي هم پسورد Admin در ويندوز XP قرار دادم.كساني كه اين برنامه كم حجم را دانلود كرده و تست كرده بودند ادعا ميكردند اين برنامه بخوبي كار ميكنه.من هم اين برنامه را براي استفاده دوستان قرار ميدم.دستورالعمل و نحوه استفاده از اين برنامه را كه خيلي هم راحت است در پست اول قرار دادم.
نرم افزار پست اول کار نکرد تو user limited کار نکرد :31:
اینم مدرک جرم
چون تو این زمینه زیاد کار کردم فقط اینو بهتون بگم که تنها نرم افزاری که تحت dos بتونه یوزر رو چنج کنه کار می کنه از طریق ویندوز امکان پذیر نیست چون تمام راه ها بسته هستش اگرم نرم افزاری باشه که بتونه تحت ویندوز این کار رو انجام بده بدونید برنامه نویسش یه تروجان نویس قهار مثل mehrdad_programmer ( آقا چاکریم :31:) یا ayo ( بازم می گم دست بوسیم:31: )
می گن ویندوز باگ زیاد داره ولی کار هر کس نیست ............. :27:
چرا دعوا می کنید ، حالا کار هر کی باشه ، چه فرقی می کنه ، کسی که ادعای مالکیتشو نکرده !نقل قول:
اينم نوشته گروه آشيانست
لینک خرابهنقل قول:
لینک بالا خرابه، این یه لینک دیگه ازش :نقل قول:
اینجا هم توضیحات بیشتر :کد:http://www.uploading.com/?get=Q9PGRW9E
کد:http://home.eunet.no/~pnordahl/ntpasswd
برای من Gateway Timeout میده !نقل قول:
آدرس خرابه !نقل قول:
نوشته شده توسط Alireza_Shafaei_PCworld [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منظورتون اینه ؟ :نقل قول:
کد:http://rapidshare.com/files/58976118/Reset_XP_Admin_Password.rar
آدرس تاپیک چی بود ؟نقل قول:
اسم نرم افزارش چیه ؟نقل قول:
تو این تاپیک چندین برنامه معرفی شده ، این آموزش کدومه ؟؟نقل قول:
پس چی شد ؟ هنوز باید صبر کنیم ؟؟؟؟؟؟!!!!نقل قول:
سلام دوستان، ممنون می شم اگه یه راه یا برنامه برای بدست آوردن pass ادمین ویندوز به من معرفی کنین. البته من مشکلهایی که در محیط guest بوجود میاد رو ندارم و می تونم این کار رو در حالت [b/]ادمین[b] انجام بدم. ولی نمی تونم از داس بوت کنم ولی می تونم از command prompt استفاده کنم و نمی خوام پسورد رو هم [b/]پاک[b] کنم. یادآور می شم که پسوردش هم خیلی طولانیه. خیلی ممنون از راهنماییتون.
آقا اداره ما كامپيوتر ها رو محدود كردن و با پسورد ادمين ميشه كار انجام داد يا اينكه با يوزر خود بچه هاي شبكه وارد بشي يا ادمين بعد يوزر خودم رو ادد كنم تا بتونم هر كاري انجام بدم و نرم افزار نصب كنم. من برنامه اي ميخوام كه بتونه از بين ببره البته setup كامپيوتر هم پسورد داره و نميشه داخل تنظيمات كامپيوتر رو با سي دي بوت كنيم وگرنه خودم نرم افزاري دارم كه سيستم باهاش بوت بشه ادمينش از بين ميره . اگه كسي برنامه بهتري داره با اجرا در داخل خود ويندوز بشه خوبه
پیدا کردین به منم خبر بدین . البته علت اینکه برنامه نمیزارن اینه که نمیخان دست زیاد شه وگرنه واسه اهلش کاری نداره
با با جان اینجا پورتهای 1024 به بالا بسته هستند ونمی شود با این نر م افزار ها کامپیوتر ها را هک کرد.
با سلام
کسی میتونه فقل و رمز vista رو بشکنه من بدجوری گیر کردم نمیتونم برم تو ویندوزم ؟!!!!!!
خواهشن اگه کسی میتونه کمکم کنه.
:31: /---- konid; [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]