i want to hug you
میخوام در اغوش بگیرمت
Printable View
i want to hug you
میخوام در اغوش بگیرمت
up on my life
به جان خودم !!
i shal be glad if you will stay
حوشحال میشم تشریف داشته باشین .
He / she is unconfcious
چیزی حالیش نیست !!!!
i feel lonely
دلم تنگ است !!:40:
to pull the legs of
دست انداختن :31:
to be in dilemma
سذ دو راهی گیر کردن
retention of the urine
گلاب به روتون روم به دیوار ::: شاش بند شدن !!!!::::::31:
to lose one's heart
دل باختن :11:
solely for you
فقط بخاطر تو!.
Nomber1 دوست عزيز تايپيك جملات زيبا هست .. نه كلمات كاربردي
ممنون
have patience awhile.slanders are not long lived.truth is the child of time erelong she shall appear to vindicate thee
شکیبا باش.زیرا عمر افترا کوتاه است.حقیقت فرزند زمان است و بزودی پدیدار خواهد شد و بیگناهی تو را اثبات خواهد کرد
except our own thoughts.there is nothing absolutely in our power
هیچ چیز جز افکارمان کاملا در اختیار ما نیست....
The hour of departure has arrived,
and we go our ways I to die and you to live.
Which is the better, only God knows
هنگام جدایی فرا رسیده است. هر کس به راه خود می رود
من می میرم و شما زنده می مانید. تنها خدا می داند کدام بهتر است
You don't cleanse your heart to come to God
you come to God to cleans your heart
شما قلب تان را پاک نمی کنید که به سوی خدا بروید
شما به سوی خدا می روید که قلب تان
پاک شود
Many people will walk in and out on your life But only true friends will leave footprints in your heart
انسانهای زیادی به زندگی شما وارد یا از آن خارج می شوند،اما فقط ردپای دوستان حقیقی در قلب شما بر جای می ماند
think about living in a glass world , so trying not throw stone to anyone , because the first thing that will be broken is your world .
همیشه فکر کن تو یه دنیای شیشه ای زندگی می کنی ، پس سعی کن به طرف کسی سنگ پرتاب نکنی ، چون اولین چیزی که می شکنه دنیای خودته .
نقل قول:
sorry / please tell me that words that i boled that where is located in the translate sentences
what is that mean?????
. and i think thats a little wrong !! ...
and in fainay , i'm so sorry for wrote thats sentences that i posted it .
Some people are like moan thins , when you get closer to them , you find out their authority more
بعضی از آدما مثل کوه می مونن ، هر چی بهشون نزدیک تر بشی ، بیشتر به عظمت و بزرگی شون پی می بری .
ظاهرا من باید یه مشکلی تو نوشتن پست هام به انگلیش داشته باشم که کسی جواب نمیده ...
بگذریم .
فارسی مطرح میکنیم .
میشه بگین این moan thins در کجا کوه نامیده شده ؟؟:10:نقل قول:
فکر میکنم یه اشکال املایی کوچولو داره
نقل قول:
yap ! its mountain
بله . میدونستم :19: گفتم شاید من تو مدتی که تو غربت بودم اشتباه یاد گرفتم !!نقل قول:
تايپيك بسيار جالبيه........ادامه بديد ...........ممنون
If we believe that true love never has to end, then we will know that we will love again
اگه ما باور کنیم که عشق واقعی هرگز پایانی ندارد، آنگاه ما خواهیم فهمید که دوباره میتونیم عاشق هم بشیم
dear fren i need this texts alot.they are important for me such az a life.its a place to saying THANKS.bye daer fren
خیلی عالی بود تشکر فراوان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Without a clearly defined purpose, you feel unsatisfied with your life
بدون داشتن هدفی معین، نسبت به زندگی ات احساس نارضایتی خواهی کرد.
Who soever exalt himself shall be abased and who humble himself shall be exalted.
هر کسی هر که باشد اگر خودش را تمجید کند سر آخر خوار میشود و هر کس که فروتن باشد بلند میشود.
he who knows how to flatter also knows how to slander
كسي كه ميدونه چه طور چاپلوسي كنه همچنين ميدونه كه چه طور تهمت بزنه
life without love is as 50 without five...
زندگی بدون عشق مثل 50 بدون 5 است...
Hi to all
Sweet words are easy to say, sweet things are easy to buy, but sweet people are difficult to find
گفتن کلمات زیبا ساده ست، خریدن چیزهای زیبا نیز ساده ست ولی پیدا کردن انسان های دوست داشتنی خیلی مشکله.
why we do close our eyes when we pray? when we cry? when we imagine? becouse the most wonerful things in life are unseen and only felt by heart
love my EYES when u look into them,
I love my NAME when u say it,
I love my HEART when u love it,
I love my LIFE when u are in it.
چشامو وقتی تو بهشون نگاه میکنی دوست دارم،
اسممو وقتی دوست دارم که تو صداش میکنی،
قلبمو وقتی دوست دارم که تو دوسش داشته باشی،
زندگیم رو وقتی دوست دارم که تو توش هستی.....
My heart is made 2 luv u, my lips are made 2 kis u, my eyes r made 2 c u, my
hands r made 2 hold u, evry part of me wants u, bcoz i was made just 4 u!!
قلبم برای دوست داشتن تو ، لبام برای بوسیدن تو ، چشام برای دیدن تو و دستام برای نگه داشتن تو بوجود اومدن؛ چون من فقط بخاطر تو ساخته شدم!!!!
All of your post ,no i mean some of them that i've checked them are perfect i wish these sentences can make us perfect as they are.:20:
It is possible to fail in many ways, While to succeed is possible only in one way :31:
شکست راههای بسیار دارد . حال انکه موفقیت تنها یک راه دارد.
My advice to you is to get married .If you find a good wife , you will be happy ;if not ,you will become a philosopher.
به شما پیشنهاد میکنم ازدواج کنید اگر همسر خوبی بیابید خوشبخت خواهید شد واگرنه فیلسوف خواهید شد.
(سقراط)