جدا ازا ن چیزی است که تلفن و مودم را از هم جدا میکنه و ف ی ل ت ر بهش می گن
Printable View
جدا ازا ن چیزی است که تلفن و مودم را از هم جدا میکنه و ف ی ل ت ر بهش می گن
دوستان ي كه صبا نت دارن اگه ميشه واسم در بيارين ببينم اینجا سرويس ميده صبانت يا نه:10:نقل قول:
با تشكر
طبق اطلاعات سایتش نه خدمات نمیدهنقل قول:
دوبار پست شد ببخشید
سلام دوستان
من الان حدوده 2 ماه adsl از فن آوا گرفتم با سرعت 128 و سرعت دانلودش معمولا" رویه 14 15 هستش و بعضی موقع ها هم 25 هست ! در کل قطعی هم کم داره :20: خلاصه راضیم :27::27: راستی من کرجم...
سلام دوست عزيزم ميشه بگيد سرويس حجمي گرفتي يا نامحدود؟نقل قول:
نوشته شده توسط persian_empire_evanescence [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
حجمی گرفتم.
limit تون سريع تمام نميشه؟ در كل هر ماه چقدر پول ميريزيد؟ شرمنده! شرايط حجميشو ميشه بگيد چون من كه سايت و تعرفه هاشو خوندم چيزي سر در نياوردم:41: با تشكر:10:نقل قول:
نوشته شده توسط persian_empire_evanescence [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب بستگی به شما داره که چقدر دانلود دارید .....نقل قول:
هرماه حدوده 30 تومن در میاد.
دقیقا" کجاشو نفهمیدید من براتون توضیح بدم ، آخه اگه بخوام همه رو توضیح بدم یه تومار میشه :27:
اينكه بابت هر 1 گيگ 3.500 ميگيرن به قول يكي از دوستانم ميگه 2 تا page بگردي شده مثلا 30 تومان من 128 نامحدودشو داشتم سرعتش خيلي خيلي بد بود اما ميگن سرويسهاي S سرعتشون خوبه در ضمن من دانشجو هستم شايد مثلا 1 ماه نباشم خوب اگه سرويس S بگيرم بهتره يا سرويس T اگه ميشه توضيح بدين چگونه و چرا:31:نقل قول:
باتشكر فراوان:40:
اينكه بابت هر 1 گيگ 3.500 ميگيرن به قول يكي از دوستانم ميگه 2 تا page بگردي شده مثلا 30 تومان من 128 نامحدودشو داشتم سرعتش خيلي خيلي بد بود اما ميگن سرويسهاي S سرعتشون خوبه در ضمن من دانشجو هستم شايد مثلا 1 ماه نباشم خوب اگه سرويس S بگيرم بهتره يا سرويس T اگه ميشه توضيح بدين چگونه و چرا:31:نقل قول:
باتشكر فراوان:40:
خوب اینکه مشخصه هر 1 گیگ برداشتی که داری 3500 چوق از حسابت کم میشه.نقل قول:
اون حرفه دوستتونم کاملا" اشتباست که دو تا صفحه وبگردی کنی باید 30 تومن بدی! ، من خودم شاید گاهی اوقات همین سایت پی سی یه خودمونو در یک روز 30 40 بار بازو بسته کنم ولی وقتی به حسابم سرک میکشم پولی کسر نشده و فقط بابت دانلود هایی که میکنم پول کسر میشه ، البته اینطور نیست که پولی بابته وبگردی کسر نشه چرا کسر میشه اما بسیار نا چیزه و اصلا" به حساب نمیاد .
من خودم از سرویس S2 استفاده میکنم و از سرعتشم راضی هستم ولی اینم بگم که گاهی اوقات قطعی طولانی میشه و این خیلی زجر دهنده است.
کلا" من سرویسهایه S رو به کسانی که کم دانلود دارن پیشنهاد میکنم و همچنین کسانیکه ممکنه مثله دوستمون 1 ماه در محله Link حضور نداشته باشند.
من تا حالا تجربه ای با سرویسهایه تحته عنوانه T نداشتم پس نظری هم دربارش نمیدم.
Smoking جان ، شما میتونی جوابه سواله خودتو که از سرویسهایه S استفاده کنی و یا T بسته به شرایطه خودت با توجه به توضیحاتی که دادم پیدا کنی.
بدرود:11:
اون حرفه دوستتونم کاملا" اشتباست که دو تا صفحه وبگردی کنی باید 30 تومن بدی! ، من خودم شاید گاهی اوقات همین سایت پی سی یه خودمونو در یک روز 30 40 بار بازو بسته کنم ولی وقتی به حسابم سرک میکشم پولی کسر نشده و فقط بابت دانلود هایی که میکنم پول کسر میشه ، البته اینطور نیست که پولی بابته وبگردی کسر نشه چرا کسر میشه اما بسیار نا چیزه و اصلا" به حساب نمیاد .
من خودم از سرویس S2 استفاده میکنم و از سرعتشم راضی هستم ولی اینم بگم که گاهی اوقات قطعی طولانی میشه و این خیلی زجر دهنده است.
کلا" من سرویسهایه S رو به کسانی که کم دانلود دارن پیشنهاد میکنم و همچنین کسانیکه ممکنه مثله دوستمون 1 ماه در محله Link حضور نداشته باشند.
Smoking جان ، شما میتونی جوابه سواله خودتو که از سرویسهایه S استفاده کنی و یا T بسته به شرایطه خودت با توجه به توضیحاتی که دادم پیدا کنی.
ببخشید نمیدونم چرا اینجوری شد ؟!
سلام
منم زاهدانم و سرویس S5 با سرعت 1mbps از فن آوا گرفتم
و از سرعتش راضیم دانلودم رو 110 120 می چرخه فقط بعضی وقتا صبحا افت سرعت داره ولی در کل راضی کننده است
مباركه دوست عزيز بالاخره اومدن نصب كردن براتون! خداروشكر:20:نقل قول:
مرسي دوست عزيز از بابت راهنمائي درستتون و خدا بخواد اين دفعه S مي گيرم!:10:نقل قول:
خواهش میکنم قابله شمارو نداشت :20:نقل قول:
سلام
متشکرم
سلام دوستان
من الان ند وقت adsl دارم چند بارم شرکت طرف قرار داد رو عوض کردم .این ها خیلی زرنگ هستن حواستون باشه ولی خود را شکر من درست نشوندمشون سر جاشون فکر می کردن با تازه کار طرف هستن . من سفارش سرویس 256 داده بودم رفتم گفتم این که 128 هسته . گفتن چرا گفتم 1 . توی برنامه مودم هم رسیو هم ترانسمیت 128 هستش .2 : سرعت دانلود 128=13 ولی 256 =27 تو این حدوداست . دیگه فهمیدن دنیا دست کیه گفتن ببخشید اشتباه شده در هنگام وارد کردن اطلاعات .. خلاصه اگه می خواهین بفهمین واقعا سرویس درخواست روی خط شماست به این ادرس برین یه تست بکنین ?ww.computers4sure.com/speed.asp
سلام
اون سایتی که بالا گذاشتید سرعت دانلود رو نشون میده یا چیز دیگه رو؟
بهترين سايت براي تست سرعت :5:کد:www.speedtest.ir
واقعا جای تاسف و تاثر داره .
سلام به همه دوستان من سرويس s2 انتخاب كردم و 20 هزار تومان پنج شنبه ريختم بانك روال كاري اين شركت فناوا چطوري كي ميان وصل كنن چند روز طول ميكشه خودشون هرچي ميگن آدم متوجه نميشه لطفآ راهنمايي كنيد مرسي
سلام به همه دوستان من سرويس s2 انتخاب كردم و 20 هزار تومان پنج شنبه ريختم بانك روال كاري اين شركت فناوا چطوري كي ميان وصل كنن چند روز طول ميكشه خودشون هرچي ميگن آدم متوجه نميشه لطفآ راهنمايي كنيد مرسي
سلام دوست عزيز منم s2 گرفتم و راضيم بعد از 2 روز كاري هم آمدن نصبش كردن حالا من نمي دونم شما چي مي خواين توضيح بدم حالا هر 1گيگ مي خواين استفاده كني بايد 3500 تومان اضافه بر پولي كه ماهيانه ميريزيد پرداخت كنيد!:10:نقل قول:
میدونی علت چیهنقل قول:
اقا ما چقدر از دنیا عقبیم بر فضل مثال من رفیقم آلمانه سرعتش 2mb هستش و ماهیانه 40$ پرداخت می کنه سرعتشم خداست خودتون قضاوت کنین دیگه!!... اما ما توی همین 128 kb هم share هستیم و امثال من نوعی میان از هیچ جا جواب نگرفته مشکلاتشونو اینجا فقط میتونن مطرح میکنن
صدا سیما میگه : ایرانی لایق بهترین هاست
تو امریکا مردم از خطوط DSL با سرعت 14 مگابایت در ثانیه استفاده میکنند انوقت شرکتهای مادارند برای 128 کیلو بیت مردم رو قتل عام میکنن ومی چپونن تو پاچشون
راستی کسی با ADSL داتک کار کرده ببینه خوبه یا نه؟
ترو قران مملکت ما به کجا داره پیش میره الان رفتم سرعت اینترنتمو (Dial up) تست کردم زده بود 12.5 kbps این یعنی فاجعه
یه سری به این سایت بزنید وببینید وضع سرعت تو بقیه کشور ها چه خبره
کد:http://speedtest.net
تاييد ميشه!! جالبه قبلا كه سرعتش از ديال آپم پايين تر بود فن آوا, بهشون زنگ زدم گفتم بابا سرعت 128 نا محدودتون از ديال آپي كه رفيقم استفاده مي كنه پايين تره!!:27: در ضمن سرعت دانلودم روز و شب از 4 بالا تر نمي رفت! حالا جالب جوابيه كه دادن به من بود , منشيه گفت connection ديال آپ با connection adsl خيلي فرق مي كنه!:21: اصلا من گيريم درست باشه اين حرفش اما ما هم خر نبوديمو از دانلود شدن يك clip فيلم گرفتيم منو دوستم :31: Mail كرديم واسشون!! كه ديال آپ سري تر دانلود مي كنه ! تازه با speed Dll 7 خلاصه كه الان سرويس S2 ازشون گرفتم اين باز الكي واسه دل خوشي سرعت دانلود 13 يا 19 مي زنه ! كه ديگه من چيزي نمي گم چون زبونمون مو در آورده! جديدن هم فهميدم سرويس هاي نامحدود يا همون T ورداشتن كلا!:19:نقل قول:
درودنقل قول:
به نظرم نا محدود رو بردارن
درست میشه
مثلي كه ورداشتنش خيلي وقته فقط سرويسهاي ويژه مونده كه اونا هم ip اختصاصي دارن و گرونن كسي به اون صورت نمي گيرتشوننقل قول:
دوستانيكه از فن آوا استفاده مي كنند چرا اينقدر ساكتند؟
چی بگیم :31: راستی من S2 گرفتم از فن آوا خیلی راضیم ازش دوستانی که S3 دارند بیان بگن چطوره می صرفه یا نه؟نقل قول:
فن آوا خیلی قابل اطمینان نیست .
چرا ؟ لطفا با دلیل پست بدین :11: دلیلش چیه؟نقل قول:
فن آوا در شیراز سرویسهای خوب نداره ، بخاطره همین هم کمترین مشترک رو در شیرز دارهنقل قول:
دوستان عزیز بنده از سرویس 1 مگ فن آوا استفاده می کنم الان نزدیک به دو هفته هست که سرعت من از دیال آپ هم کمتره پینگ که میگرفتم رو دور ور 1000 بود به پشتیبانی زنگ زدم گفتن خط شما خیلی نویز داره خطم رو عوض کردم باز همون طور بود دوباره زنگ زدم گفتن نویز داری در حالی که من از سرویس شبانه رایگانش که پینگ می گرفتم رو 170 بود دیگه دارن اعصاب من رو خورد میکنن حسابم که تموم بشه میگم خط رو جمعش کنن
منم تو شیراز فن آوا دارم.خیلی نامردن.قبل از عید سرعت بع 30 و 50 میرسید ولی الان به زور 20 میشه.تازه یه ماه هم رفتم پول دادم.هنوز یه هفته نشده شارژم تموم شد.رفتم بهشون گفتم گفتن شما اصلا شارژ نکردید.گفتم به خدا خودم 7 روز پیش اومدم.گفتن حالا دوباره براتون شارژ کردیم.سرویس a1 دارم
دوست عزیز سرویس های حجمی فن آوا خوبه ,منم همین مشکل شمارو داشتم چون سرویس T2 داشتم عوض کردم به S2 , و الان راضیم با اینکه سرعتش بین 8 تا 10 هسته اما بد نیست کارمونو راه میندازهنقل قول:
من هم الان از سرویس s5 استفاده میکنم ولی این مشکل رو دارم؟نقل قول: