اگه با مني من اصلا متوجه منظورت نشدم اگه با من هم نيستي كار منو راه بنداز لطفا:11:نقل قول:
Printable View
اگه با مني من اصلا متوجه منظورت نشدم اگه با من هم نيستي كار منو راه بنداز لطفا:11:نقل قول:
سلامنقل قول:
علی خوب مشکلت حل شد دیگه اگه بازم چنجه با آموزش آخوند برو هکش کن
اگه سریال گوشی علی با سریال بدنه یکی باشه اصلیه و با XS هم میتونه هکش کنه وگرنه با آموزش خودت که با Far کار کردی همیننقل قول:
ولی فار خیلی راحت تره حتی گوشی های اصلی رو هم با فار هک میکنم
عزيزم من ميخوام بدونمنقل قول:
اگر گوشيمو به فار وصل كنم و برم و يه منو ي ديگه انتخاب كنم و برگردم به عقب و شاددان رو انتخواب كنم و گوشيمو
روشن كنم چي ميشه دو باره همون مشكل برام پيش مياد؟؟؟
درضمن گوشيه من سريال چنجي هست
راستي خودم ميتونم سريال گوشيمو عوض كنم؟؟؟
به فار وصل کنی و بری منو رو عوض کنی و لودر رو خاموش کنی و فار رو ببندی و دوباره فار رو باز کنی و به گوشی کانکت شی و فایل Main مربوط به Frimware گوشیتو از طریق Far روی گوشی فلش کنی هیچ مشکلی پیش نمیادنقل قول:
بعد فکر نکنم طرف با باکس فلش کرده باشه احتمالا فایل Main رو دوباره با فار روی گوشیت فلش کرده که همه چیز سره جاشه (البته فکر کنم)
ببخشيد اين باكس دقيقا چيه ؟؟؟نقل قول:
من شنيدم سريال گوشي رو فقط با اين باكس ميشه عوض كرد راستي نگفتي من خودم ميتونم سريال گوشيمو عوض كنم
باکس یک سخت افزار که یک فایل با پسوند DVT رو روی گوشی فلش میکنه و دوباره گوشی رو پروگرام میکنه (برگردوندن به حالت کارخونه ای) و سریال هم توی همین اتفاقات میشه عوض کردنقل قول:
در مورد K750 یک آموزش دیدم برای عوض کردن سریال ولی K510 نه فکر نکنم باید باکس داشته باشی
باکس یه سخت افزاره که حدود 150 تا 200 هزار تومان هم پولشه ، حالا برای عوض کردن این شماره حتما وجود این باکس لازمه ، یعنی شما نمی تونی ، اگه می خوای ، 200 تومان هزینه کن و برای خودتو رجیستر کن :41:
( ببخشید موقعی که پست می زدم ، پست بیوهازارد را ندیدم )
اقا شرمنده وقتتون رو مي گيرم ولي گوشي من از زماني كه بردم پيش اون مبايليه روزي دو سه بار ريست ميشه دستور چيه؟؟؟
نمی دونم . . . . :13:نقل قول:
اما من هم از وقتی که گوشیم رو هک کردم ، یه کوچولو با قبل فرق پیدا کرده . . :18:
ببر بهش بده :27: بگو اندفعه کلا با باکس فلش کنهنقل قول:
پول هم نباید بدی اگه خواستی نصف قیمت
دوستان من.
با برنامه SETOOL2LITE 1.07 میتونید به راحتی و در کمتر از یک دقیقه گوشیتون رو هک کنید.این برنامه به تنهایی کار XS +FAR + GSlide رو انجام میده.
در ضمن برای سریال چنجها هم کار راحتتره و فقط برای فول فلش کردن باید رجیستر اصلی باشید.
برای ریختن پچ و منو و افزایش اس ام اس و... نیازی به رجیستر اصلی نیست.
به زودی آموزششو قرار میدم.
راستی من ظرفیت اس ام اس کا510 رو که زیاد میکنم دیگه اس ام اس نمیاد و نمیفرسته.ایراد کارو کسی میدونه؟
من هم مثل تو ام ،وقتي sms ام رو دستكاري مي كنم ،ديگه گوشي به فنا مي ره . . .
نمي دونم چرا ،فهميدي به ما هم بگو . . .
آخه کاریکه ما میکنیم مال کا750 هستش.نقل قول:
یکی از بچه ها میگفت اگه بعد از فلش main و قبل از روشن کردن گوشی اینکارو بکنیم درست میشه.
ببخشید میشه از acoustic toshara1.6 برای k510 استفاده کنیم؟
این برنامه تا حالا شونصد بار معرفی شده دوست عزیزنقل قول:
دوستان من.
با برنامه SETOOL2LITE 1.07 میتونید به راحتی و در کمتر از یک دقیقه گوشیتون رو هک کنید.این برنامه به تنهایی کار XS +FAR + GSlide رو انجام میده.
در ضمن برای سریال چنجها هم کار راحتتره و فقط برای فول فلش کردن باید رجیستر اصلی باشید.
برای ریختن پچ و منو و افزایش اس ام اس و... نیازی به رجیستر اصلی نیست.
به زودی آموزششو قرار میدم.
من میخام ببینم روی k510 شماره ای که دارم هست یا نه
واضح تر بگیم میخام از وجود یه شماره رو اون مطلع شم
راحت ترین راه رو بگین
ممنون میشم
میدونم دوست عزیز ولی آدم وقتی میبینه برای هک رفقا دارن آموزش فار و xs به یک مبتدی میدن،چی بگه؟نقل قول:
استفاده از فار و xs برای یک مبتدی حماقتی بیش نیست. امامSE(ع)
سلام .نقل قول:
شرمنده ، ولی که من از سوالتون چیزی نفمیدم .
بشتر توضیح بده ، شماره چی رو ببینی هست ؟ :18:
ببین شماره های زیادی تو اون گوشی هست یعنی شماره زیاد داره من وقت اینو ندارم که چک کنم فکر کن میخام ببینم شماره منو سیو کرده یا نه
میخام خیلی سریع این کارو بکنم
ممنون ازت
یکبار شماره ای رو که میخوای بگیر.اگه بالای شماره اسمی نوشته بود یعنی در گوشی ذخیره شده وگرنه که در گوشی نیستش.
خوب نمیخام بفهمه گوشیش دست من بوده من هم باهاش شماره گرفتم
بعد شماره ای رو که گرفتی از روی گوشی پاک کن ، اگه سیو شده بود ، که هم سیو شده رو پاک کن ، هم شماره dialed شده رو ، اگر هم که سیو نشده بوده ، فقط شماره dialed شده رو پاک کن .
ok ؟
برا من شد ، البته بلندی صدا تقویت شد ولی به نظر من خیلی تو ولوم بالا کیفیت نداره!نقل قول:
akhoond ممنون ازت
راه بهتری نیست مثلا من بلوتوسم روشن باشه اون هم همینطور بعد با یه برنامه این کارو بکنم
البته نمیخام گوشیش مورد پیدا کنه
بدون دردسر و تر و تمیز
:20::20:
سلام .
یه برنامه های هک گوشی با بلوتوث بود ، من خودم ازش استفاده نکردم ، اما فکر کنم بشه .
دقیق نمی دونم ، چون می گم خودم تست نکردم . . .
ولی امتحان کن .
پس من برم بریزم؟نقل قول:
برا من شد ، البته بلندی صدا تقویت شد ولی به نظر من خیلی تو ولوم بالا کیفیت نداره!
من مسئولیت به عهده نمی گیرمنقل قول:
اگه با برنامه se tool2 lite هک کنی خیلی بهتره ، من با این برنامه هر کار می خوام رو گوشیم انجام میدم
به نظرم این درایور برا 510 تو ولوم بالا خش میده صدای زنگ و مسیج رو هم بالا میبره ، به نظرم برای 510 سنگینه
البته افزایش ظرفیت مسیج هم با این برنامه امکان پذیره ولی تا 200 تا بیشتر زیاد نمیشه یعنی از 172 میره به 200
حالا آکوستیکی چیزی بزار برا افزایش صدا تا با همین settol2 استفاده کنیمنقل قول:
من مسئولیت به عهده نمی گیرم
اگه با برنامه se tool2 lite هک کنی خیلی بهتره ، من با این برنامه هر کار می خوام رو گوشیم انجام میدم
به نظرم این درایور برا 510 تو ولوم بالا خش میده صدای زنگ و مسیج رو هم بالا میبره ، به نظرم برای 510 سنگینه
البته افزایش ظرفیت مسیج هم با این برنامه امکان پذیره ولی تا 200 تا بیشتر زیاد نمیشه یعنی از 172 میره به 200
با عرض سلام.
من با برنامه setool2lite هر کاری کردم نتونستم کاری بکنم.تقریبا 30 دقیقه گذاشتم کارشو بکنه ولی یه اثراتی گذاشت تو گوشی من منظورم منو است. ولی با کدوم برنامه راحت تر و زودتر می تونم کارم رو راه بیندازم.تمامی آموزش ها و لینک های دانلود شماها الان من دارم از نظر نداشتن این و آن برنامه تقریبا مشکلی ندارم.
میشه بگی چیکار کردی؟؟؟نقل قول:
همون کاری که تو آموزش فار هستنقل قول:
ولی فایده نداره:
اولا 22 تا به ظرفیت اضافه میشه ، ثانیا اس ام اس ها گم میشه
که من اصلا توصیه نمیکنم
k510 cid50 رو چگونه با setool فلش كنم چون وقتي وصل ميشه ارور ميده وcid رو نميشناسه.
کدوم ورژن برنامه؟ جدیدترینش 1.08 هستش. یک امتحان کن.
راستی این مشکل واسه من هم اتفاق میفته اگه کسی می تونه کمک کنه ممنون میشم.نقل قول:
من که کاملا گیج شدم...
من فقط میخوام منوی گوشیم رو عوض کنم.
کسی هست بتونه برام اینکارو بکنه؟!
ممنونش میشم
من هم می خوام اگه کسی هستش واسه ما این کرو بکنه!!!نقل قول:
منم گوشی ام K510 ببینیم می تونم هکش کنم یا نه
منم گوشی ام همینه امتحان میکنم ببینم چطوریاست .
k510 اگه مموری داشت واقعا گوشی ایده ال میشد
سلام بچه های عزیز
من k510 گرفتم که یه فیلم اسپایدرمن3 با چند تا عکس روشه که پاک نمیشن
حالا چطوری اونا رو پاک کنم
ممنون