******** پست تکراری ارسال شد لطفا حذف شود ***********
Printable View
******** پست تکراری ارسال شد لطفا حذف شود ***********
چرا ما ریاضی ها رو گذاشتن آخر؟؟منظورشون از این کار چی بوده؟؟:5::13:
خواستن مثلا شلوغ نشهنقل قول:
به این پست مراجعه کن همه رشته ها رو داره:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4042666&postcount=500
سیستم در خواست بررسی مجدد نتایج تا کی هست من الان رو لینکش میزنم صفحه سفید میاد
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کجای سایته ؟نقل قول:
سنجشی ها بیدار شدن و انتخاب رشته مجازی برای رشته های تجربی و انسانی رو فعال کردن.
انتخاب رشته مجازی هم اکنون در سایت سازمان سنجش به نشانی Sanjesh.org برای گروه های علوم تجربی و انسانی قابل استفاده می باشد.
من که چیزی نمی بینم!!!!
این رشته شیمی - گرایش فناوری اطلاعات تازه اومده؟؟؟؟؟اصلا چی هست؟؟
واسه من که ریاضی ام 15 تا بیشتر انتخاب نمی کنه جریان چی؟ ولی خدایش خیلی خوبه
1 -حتما ار اینترنت اکسپلورر استفاده کنیدنقل قول:
2- به قسمت view برید و encoding > arabic (windows رو انتخاب کنید
من اینکارو کردم درست شد.
سلام
سنجش امروز انتخاب رشته مجازی رو روی سایت قرار داده و تجربی و انسانی رو گذاشته ریاضی هم 4 بعد از ظهر می زاره
یکی از دوستام که تجربی بود میگه خیلی مزخرف بوده فقط رشته لیست می کنه . نه می تونی اولویت بندی کنی نه هیجی تازه اگه رشته بدی بهش فیلتر میکنه
کسی تا حالا نتیجه خوب گرفته؟
مرسی
اونایی که استرس دارن و می خاوان زودتر ببینن انتخاب رشته ی مجازی رو بگن که واسشون بگم...
یکی از رفیقام که تجربی بود انتخاب رشته کرد ، فقط دو تا بهش پیشنهاد داد ؛ ظاهرا شبانه و غیر انتفاعی و پیام نور هم پیشنهاد نمیدهنقل قول:
این لینک انتخاب رشته ی سازمان سنجش برای رشته ی ریاضیه.
کد:
من رفتم خیلی پایین بود.کد:http://srv2000.sanjesh.org/sarasari/88/entmajazi/index_gr1.php
تو چجوری پیدا کردی ..گفته ساعت 4 که !!!
یکی از کاربرا داشت برام فرستاد.نمیدونم از کجا پیداش کرده بود/نقل قول:
اتفاقا من هم هم میخواستم بگم:31:نقل قول:
تجربی:
انسانی:کد:http://srv2000.sanjesh.org/sarasari/88/entmajazi/index_gr2.php
هنر:کد:http://srv2000.sanjesh.org/sarasari/88/entmajazi/index_gr3.php
زبان:کد:http://srv2000.sanjesh.org/sarasari/88/entmajazi/index_gr4.php
خب پس ریاضی باید index_gr1.php باشه دیگه:31:کد:http://srv2000.sanjesh.org/sarasari/88/entmajazi/index_gr5.php
آقا این مسخره نیست..؟ رشته هایی که میده خیلی مسخرست...
نمیدونم آخه من رتبم خوب نشده فرقی نمیکنه برام.چون رتبه ی بد حقش رشته ی بده دیگه :37:
وقتي نتايج اومدميفهميم چقد درست بوده!:31:نقل قول:
وقتي نتايج اومدميفهميم چقد درست بوده!:31: واسه رشته تجربي كه خيلي افتضاحه تجربي كلا 250 رشته محل داره! سنجش خيلي زحمت كشيده!:13:نقل قول:
ببخشید من اسمه شمارو نمیدونم ولی این نکته رو بگم منم پارسال مثل شما گند زدم به کنکور با رتبه 97 هزار... !نقل قول:
ولی اینو بدونید اصلا به انتخاب رشته های بیرون و روی سایت سنجش نمیشه حاسب کرد روی رتبه های بد!
من تو انتخاب رشته سنجش و بیرون تنها رشته ای که میتونستم برم فقط امور مالیات و... ولی نرم افزار غیر انتفاعی قبول شدم که درصدش تو اون انتخاب های مجازی و بیرون اصلا وجود نداشت!! و محال میدونستم ولی شد
تازه انتخاب 45 من!
پس شما سعی کن اگر رتبت خیلی بد هست اول تمامه غیر انتفاعی هارو بزنی بعد میتونی ساله دیگه کنکور شرکت کنی .....
اصلا هم نا امید نباش! من خودم غیرانتفاعی کوثر در اومد ..... از من بدتر نیز هست:31:
برا منو که خیلی بد زده..اینا الکی باید باشن
آخه نیست که احمقا گفتن تا 95 درصد درست زر میزنه نرم افزاره ! واسه همین رشته های دست پایینتر رو میگه بهمون که 100 درصد قبول بشی و ضایع نشه سنجش
يعني نوي همه اين رشته ها كه زده ميشه قبوليد!؟:18: خيليم دست پايين نيستن كه...:31:نقل قول:
ای بابا
چه رشته های مزخرفی معرفی میکنه؟
ینی با این حساب باید بشینیم ببینیم ازاد چی قبول میشیم دیگه؟!!
شما امسال دیگه کنکور ندادین؟نقل قول:
برای من یدونه هم نیاورد
اینی که نوشته محدودیت 5 بار راسته؟ کسی بیشتر امتحان کرده ؟ الان نوشته 4 بارت مونده
سلام! چرا من امسال ازاد شرکت کردم امیدوارم در بیاد! اگرم در نیاد مجبورم ترم 3 رو از مهر شروع کنم! و هم کاردانی به کارشناسی امتحان میدم هم سراسری......نقل قول:
ولی یک چیزیو میدونم که خوب کاری کردم همین غیرانتفاعی رو رفتم حداقل اسمم پشته کنکوری نیست!!!
واسه من یدونه اورد:دینقل قول:
رئیس سازمان سنجش که میگفت فقط 5 بار میتونین انتخاب کنین
از بس که مزخرفه 5 بار زیاده
من خودم گیجم هنو نمیدونم چی کار کنمنقل قول:
یا باید کلا بشینم یه سال بخونم که اصلا نمیتونم تو خونه بمونم یا یه ترم دانشگاهو برم هر چی قبول شدم ترم دومو مرخصی بگیرم بشینم واسه کنکور بخونم
نمیدونم کار درستیه یا نه:41:
اسمه کنکور که میاد حالم بهم میخوره!! به نظر من غیرانتفاعی بزن در میاد برو همین که استرس کنکورت میره به یک دنیا میارزهنقل قول:
یک امارشو بگیر غیرانتفاعی تو شهرتون یا شهرهای اطراف کدومش راحت در میاد! مثلا کوثر راحت در میاد شک نکن:D
مثلا غیرانتفاعی ملاصدرا تهران در نمیاد! اگر رتبت بده
بابا حالا امارو از کجا در بیارم؟نقل قول:
امار گرفتن مگه به همین راحتیه؟
خوب ببین تو شهرهای اطراف محل سکونتت ببین تو دفترچه کدوم شهرها غیرانتفاعی زیاد داره معمولا تو اون شهرها غیرانتفاعی راحت تر در میاد چون تعداد بیشتره و معمولا ظرفیت زیادی هم میاد!! چون مثلا واسه یک غیرانتفاعی از شمال کشور نمیرن جنوب کشور...! پس شهرهای اطراف میان و تعداد که بالا باشه(تعداد دانشگاه) شانس بیشتره ...نقل قول:
سنجش مثلا واسه من که بومی مشهدم سنجش غیر انتفاعی خیام رو نمی ده غیر انتفاعی ايوانكي گرمسار رو به من میده !!!
ولی انتخاب رشته گزینه 2 و گزینشگر و شریف چیزه دیگه ای به من می گن.
سلام دوستان. يكي لطف كنه كارنامه رتبه يك رشته زبانهاي خارجي رو بزاره. من پدرم دراومد نتونستم پيدا كنم. فرقي نميكنه 87 باشه 86 باشه يا 88 . من رتبه 405 آوردم تو انتخاب رشته ي مجازي زده مترجمي زبان انگليسي شبانه ايلام !!!!! 66 درصد زبان خارجي زدم !! خواهش ميكنم يه كارنامه از رتبه ي يك سال 86 به بعد رو بزارين ببينم چطوري زدن برا سال بعد بخونم. خيلي ممنون.
این سنجش که به من رشته های مزخرفی پیشنهاد داد
بهترینش مهندسی کشاورزی زاهدان بود ( رتبه من 9000 منطقه 2)
ببینم به این گزینه دو میشه اعتماد کرد
اخه همه مشخاصت رو می خواد از اسم گرفته تا شماره شناسنامه و داوطلبی و پرونده؟؟
این نرم افزار واسه من خیلی دقیق عمل کرد.
دقیقا همونطور که فکر میکردم بود.
خیلی خوب بود.
من شماره داوطلبی رو یه چی دیگه بهشون دادم!نقل قول:
ولی باز انتخاب کردن برام .
فقط مشکل گزینه 2 اینه که احتمال قبولی رو نمیده!
آرهنقل قول:
شماره شناسنامه رو برای رمز عبورت میخواد که بعدا برای نتیجت باید ازش استفاده کنی
شماره ی پرونده و داوطلبی هم میتونی ندی.فقط اونایی که کنارش ستاره داره پر کردنش اجباریه
من خودمم شماره پرونده و کد رهگیری ندادم
بچه این چه حرکتیه؟:13:
چرا من میزنم واسه انتخاب رشته فقط 12 تا واسه من میاره اون پایین صفحه؟؟؟:13:
منو که خیلی امیدوار کرد