همین ماه دفترچه هاش میادنقل قول:
Printable View
همین ماه دفترچه هاش میادنقل قول:
سارینا جان تاریخ آزمون و منابع رو میدونی ؟
سجاد جان تاریخ آزمون دقیقا مشخص نیست ولی معمولا یک ماه بعد از ثبت نام آزمونش برگزار میشه ... احتمالا یا دی ماه یا بهمن ماه امتحانش هست .
منابع رو هم تو پست بعدی گذاشتم ... شاد باشی دوست من
کد:http://www.uast.ac.ir/files/uploaded/sfdahlrk_7_psq261.pdf
سلام الكس عزيز ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
راستش جو گير شدم درس بخونم ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
انشالله بروبچ پي سي كه كنكور دارن ميتركونن ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
----------------------------------
دوستان واسه كنكور كارشناسي ناپيوسته 87 اگه بخوام از سري كتاب هاي كنكوري بگيرم چي پيشنهاد ميدين !؟ ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تاليف كدوم ؟ ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نوید جان من واسه دروس عمومی می تونم بهت کتاب معرفی کنم ولی دروس تخصصی را بقیه دوستان که رشته شون کامپیوتره لطف کنن و بگن .
معارف : تست های کارآفرینان سال 83 -84-85
ادبیات : زبان و ادبیات فارسی گسترش علوم پایه تالیف باقر غلامی کلیشمی ( این کتاب دو جلده و اگه می خوای دانشگاه آزاد هم امتحان بدی باید جلد دوم را هم بخونی )
بازم چیزی یادم اومد برات می نویسم ... راستی تو همون فایل هم یه سری کتاب معرفی کرده بود
انشالله .... کاش همگی قبول شیم ... خبر قبولیمون را تو همین تاپیک بزنیم :10::46::27:نقل قول:
انشالله بروبچ پي سي كه كنكور دارن ميتركونن ...
واسه معارف اين كتابه فقط تسته يا اول فصل به فصل توضيح ميده بعد تست ؟ ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
معارف : تست های کارآفرینان سال 83 -84-85
ادبیات : زبان و ادبیات فارسی گسترش علوم پایه تالیف باقر غلامی کلیشمی ( این کتاب دو جلده و اگه می خوای دانشگاه آزاد هم امتحان بدی باید جلد دوم را هم بخونی )
از اونجا كه ادبياتم بسيار فجيح ميباشد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اين كتابه ميتونه كمك كنه درصد تاپي بزنم ؟ ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببین نوید جان اون کتابی که واسه معارف گفتم همش تسته ... کتاب معارف خیلی ساد است و نیازی نداره کتاب کمک آموزشی بگیری ... کتاب رو بخون بعدشم این تستا رو بزن استاد میشه میره پی کارشنقل قول:
در مورد ادبیات هم می تونی کتاب شرح و راهنمای برگزیده متون ادب فارسی از دکتر محمد تقی مقصودی را بگیری ... اون کتابی هم که من گفتم قسمت های مشکل کتاب را توضیح داده و همین طور کلمه های مشکل را همراه با معنیش گفته و به نظرم خیلی خوبه :20:
بیشتر از این آخه ارزش نداره رو درسای عمومی وقت گذاشت البته این نظر شخصیه :27: شاد باشی دوست من :46:
راستي كدوم كتاب واسه معارف ؟ ... توي اون pdf نبود ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
کتاب رو بخون بعدشم این تستا رو بزن استاد میشه میره پی کارش
ممنون بابت معرفي كتاب ادبيات ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا تو پی دی اف بود ... صفحه اول همین تاپیک هم منابع عمومی را گذاشتم ولی بازم میگم :نقل قول:
معارف : معارف اسلامي 1 -انتشارات نهاد رهبري - محمد سعيدي مهر . امير ديواني
بیشتر سوالای معارف کنکور کاردانی به کارشناسی از همین کتاب میاد :20:
شاد باشی و پیروز :46:
البته من شنیدم برای معارف کتاب معارف 1 تربیت معلم هم خوبه...(راستی اندیشه پس چی میشه...؟نقل قول:
راستی برای زبان چی بخونیم...؟:13:
امیر کتاب اندیشه منظورت کتاب اخلاق اسلامی هست فکر کنم ... ولی اونطوری که من پرسیدم بیشتر از همین کتاب سوالا میاد .نقل قول:
برای زبان :
زبان عمومي : گرامر كل دبيرستان و كتاب : English Sentence Structure
لغات كتاب زبان انگليسي 1-2-3 و پيش دانشگاهي
براي درسهاي تخصصي کامپيوتر بهتره از تلفيق کتابهاي حميدرضا مقسمي ، محمد عادلي نيا و کتابهاي مدرسان شريف استفاده کنين. مثلا کتاب مدارمنطقي مدرسان خوبه. کتاب C عادلي نيا و کتابهاي رياضي و آمار مقسمي خوبن. بستگي به خودتون داره. عادلي نيا معمولا کتابهاي ذخيره ،ساختمان و C خوبي براي تست زدن داره.
اگه گرفتين و خوب بود اينجا خبر بدين تا ما هم بگيريم.
نقل قول:
سلام
برای دروس تخصصی کامپیوتر ، این طور که من شنیدم کتابهای مقسمی برای آزاد خوبه . اما برای سراسری کتابهای پوران پژوهش پیشنهاد میشه . ذخیره و ریاضی و پاسکال و سی که من دیدم اینارو عالی بود . اول درس و نکته و بعد هم تست .:46:
کتاب مدار مدرسان هم واقعا خوبه . اما میگن کتابهای مدرسان اشتباهات زیاد داره :13:
راستی یه سوال از مدار : شما کامپیوتری ها تو دانشگاه فصل های 5 به بعد ( یعنی از فلیپ فلاپ ها به بعد ) رو هم خوندید ؟ به ما که تا فصل 5 بیشتر تدریس نکردن!ازاین فصول به بعد چقدر توی تستها میاد ؟ ارزش داره وقت بذاریم روش بخونیم ؟
درابره کتابهاي مقسمي خودم نميتونم نظر بدم ولي عادلي نيا توي دانشگاه استاد خودمه و واقعا هم خودش و هم کتابهاش خوبن من که از کتاب C و ذخيره ش راضيم. درباره مدار هم فکر کنم بخش اصلي مدار دانشگهاي همون بعد از فليپ فلاپهاس چون قبل اونو که توي هنرستان هم خونده بوديم ديگه. :20:نقل قول:
بابت زبان ممنون...نقل قول:
ولی اندیشه اسلامی برای معارفه,اخلاق که شده آئین زندگی...
خواهش میکنم
امیر اسم نویسنده این کتاب که واسه معارف می گی چیه ؟
سلام بچه ها من تقریباً اکثر این کتابا رو دیدم و خودم دارم.....
برای دولتی کتابای مقسمی اگه از الان بخونی خوبه...
ولی برای کسی که بخواد دو ماه قبل از کنکور بخونه کتابای پوران پژوهش مهندس یوسفی خوبه...(کتابای مقسمی زیاد به جزئیات پرداخته)
درضمن من یه سری کامل کتاب و کلی جزوه مفید کنکوری دارم... که میفروشم... منتها بعد از اومدن نتیجه کنکور آزاد
نمیدونم!نقل قول:
ولی میپرسم میگم...
کتاب ساختمان مقسمی خیلی بهتر از یوسفیه حتی یک روز مانده به کنکور...
اما مدار منطقی یوسفی حرف نداره...
دوستان عمرانی اینجا نیست
اطلاعاتی در مورد کارشناسی ناپیوسته دانشگاه آزاد دارم
خوشحال میشم اگه با دوستان ردوبدل کنم
سلام دوستان زمان ثبت نام کنکور کاردانی به کارشناسی و زمان کنکورش کیه ((دولتی)) ؟؟؟؟؟؟؟؟ ((حسابداری هستم))
راستی برای فوق دیپلمها بعد از فارغ التحصیلی چند ماه وقت دارن برای خدمت من شنیدم 6 ماه به 1 سال تغییر کرده :21::14::21: درسته یا نه همون شش ماهه :41:
زمان ثبت نام : 1386/11/20 لغایت 1386/12/10نقل قول:
زمان آزمون : 1387/4/21
سوال دومتون را هم برادرا جواب میدن :31:... شاد باشی دوست من :46:
ممنون دوست عزیز :11:نقل قول:
یا نه همون 6 ماه ( یه سال شایعه س )نقل قول:
حتی احتمال داره اون فرجه 6 ماهه رو هم بردارن.
فکر کنم قانون اینه که شما اگه توی اون شش ماه مثلا توی سه ماهش کنکور بهتون خورد و قبول نشدین باید سریعا برین و دفترچه بگیرین و برین خدمت. چون اگه نرین غیبت میخورین و اگه غیبت بخورین دیگه نمیزارن در حین خدمت کنکور بدین و قبول بشین و مرخص بشینو.
البته منم شنیدم امسال شده 1 یکسال...!نقل قول:
بروبچ اين كنكور علمي كاربردي كي هست ؟
دفترچشو كي ميدن ؟
تاپيك خيلي خوبيه / ممنونم !نقل قول:
ما که سراسری با رتبه 64 قبول شدیم رفت
دوست عزيز شما چه رشته اي هستي اگر كامپويتر بودي مارو راهنمايي كن !
دوستان خواهشا اين قضيه سربازي رو روشن كنيد تا تكليفمون مشخص بشه !
دوست من بهم گفت خودش تو اخبار شنیده که گفتن فرجه فارغ اتحصیلان فوق دیپلم از شش ماه به 1 سال تمدید شده ((دروغ هم نمی گفت مادرش هم تایید کرد))نقل قول:
ولی من امروز رفتم هنگ پرسیدم گفت نه همون 6 ماه هست :37::45::37::45::37:
گفتم آخه تو اخبار شنیدم گفت اخبار گوش نکن .... زیاد میگن :31:
آره معضل بزرگیه :24:نقل قول:
خداییش این سربازی هم معضلیه واسه شما پسرا
همدردی می کنیم
خدارو شکر واسه دخترا سربازی نذاشتن
ممنون از همدردیت :10:
ولی یه جک ((جک که نه یه حقیقت)) هست درباره سربازی رفتن پسرا و نرفتن دخترا ولی نمیتونم بگم :31: ((هر کی خواست تو پ خ بهش میتونم بگم:31:)) که معضل سربازی ما پسرا رو حل میکنه تازه کلی هم خوشحال میشیم که 2 سال می ریم سربازی:27:
متاسفانه من فعلا نميتونم درس بخونم يعني خداييش وقت نميكنم ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خيلي شاهكار كنم بعد از عيد يه خورده سرم خلوت ميشه ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما جاي من باشيد و سه ماه وقت داشته باشيد ، چطور برنامه ريزي ميكنيد ؟ ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هركي راهنمايي كنه دعا ميكنم نفر اول كنكور شه ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هی بابا
به نظره من همچین خوندم نمیخواد
البته من که اندر خمه کارشناسی هستم
ولی دوستانه کاردانیمون اومدن 5 نفربیشتر ورودی نداشتن همه رو هم استادا نمره دادن قبول شدن سره کاردانی به کارشناسی هم 2-3 روز زودتر اومدن یه نمه با هم قلیون کشیدن و خوندن همشون هم 100 درصد قبولن
اگر دانشگاهه شهرستان باشه اکثرا قبول میشن
البته درست گفته ولی متاسفانه تا یک چیزی به مرحله اجرا در بیاد معلوم نیست چقدر طول بکشه فکر کنم ...نقل قول:
سلام و خسته نباشيد
من سهميه بسيجي فعال داشتم(ببخشيد ولي چاره اي نداشتم اين سهميه رو بگيرم!)ولي وقتي رفتم كارت ورود به جلسه رو بگيرم ديدم نوشتن سهميه عادي منم فرم رفع نقص رو گرفتم و پرش كردم دادم به مسئولش ولي شنيده بودم يه شماره تلفني براي پيگيري كارا به طرف ميدن كه زنگ بزنه ولي به من ندادن يعني نپرسيدم ازش حالا اگر كسي از شما اين شماره تلفنو ميدونه كه بايد به چه شماره اي زنگ بزنم لطف كنه اينجا بگه تا من كارارو پيگيري كنم تا حقم خورده نشه
مرسي از همتون
به نظرم شما با اين كارت حق يه سري رو خوردي رفت !
حق رو اونايي ميخورن كه دارن تو كنكور تقلب ميكنن و مسئولاني كه اجازه ميدن تقلب بشه من پارسال از سهميم استفاده نكردم و به جاي من اونايي الان ترم 2 دانشگاهن كه به راحتي تقلب كردن ولي اين سهميه يه چيزيه كه شما هم ميتوني ازش استفاده كني و قانوني هم هست من هم اگه مجبور نميشدم از اين سهميه ها به هيچ وجه استفاده نميكردم
آزمون کاردانی به کارشناسی دولتی و آزاد کی برگزار میشه ؟
نخیر دوست عزیز حق اونایی رو میخورن که شب و روز درس خوندن ولی با اختلاف یکی دو نفر قبول نمیشن و اون یی دو نفر کین؟؟؟ اگه گفتی؟؟؟نقل قول:
بهتره دیگه درباره ش بحث نشه.:20:
آزاد که گذشت همین آذر بود موند برای سال دیگه.نقل قول:
دولتی هم تیر سال بعده.
می دونم آزمون آزاد گذشته ... منظورم سال آینده است .
آزمون دولتی تیر برگزار میشه یا اردیبهشت ؟
من شنیدم اردیبهشت برگزار میشه .
کسی خبر داره؟
سلام دوستان من دانشجوی آمار کارشناسی هستم میخوام کاردانی معادل از آمار بگیرم .......
با این معادل می تونم تو کنکور کاردانی به کارشناسی شرکت کنم؟؟؟؟
در ضمن می تونم تو یه رشته دیگه مثلا مهندسی عمران کنکور کاردانی به کارشناسی بدم